Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Gondolkozom, hogy elnézek, de egyrészt nem vonz az éjszakai buszozás gondolata, másrészt kicsit túl nagy a társaság az én hikikomori mimózalelkemnek...
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: kikuchiyo on 2006-10-19, 13:58:57
Gondolkozom, hogy elnézek, de egyrészt nem vonz az éjszakai buszozás gondolata, másrészt kicsit túl nagy a társaság az én hikikomori mimózalelkemnek...
Nem muszáj éjjelig maradni! 8-kor jössz, bekapsz két sört, 10-kor indulsz, szerintem még simán időben hazaérsz. A társaságtól pedig ne félj, beszeszelve, Budapest legjobb kocsmájában semmi bajod nem eshet. :D
Na hozzam a The MAXX dvd-t? :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Szerintem is gyere. :) Én se tervezem egyébként hogy hajnalig maradok, mondjuk állítólag lesz valami balhé a Kossuth téren éjfél körül, és nagyon hajt a fotós vér hogy kimenjek szívni egy kis könnygázt. :)

Most jut eszembe, kinek mit ígértem? :) Ramiznak B&B 3. lemez azt tudom. De mintha valaki kért volna Vista ISO-t is, nem?  :confused:

Raggie

:D Zisga!! Nem változol! :lul:

Nna akkor lefoglaltam a nagyasztalt fél 8-tól! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Azt írja nekem a BKV honlapja, hogy a Délinél szálljak fel a z M2 metróra és 7 megálló múlva száljak le a Keletinél. Ez jó lesz? Nem szeretnék túl sokat bolyongani abban a nagy városban :D

Zsiga

Quote from: sirtomi on 2006-10-19, 21:27:53
Azt írja nekem a BKV honlapja, hogy a Délinél szálljak fel a z M2 metróra és 7 megálló múlva száljak le a Keletinél. Ez jó lesz? Nem szeretnék túl sokat bolyongani abban a nagy városban :D
Igen, az jó. Ha kell oda akár ki is mehet valaki (pl. én) eléd, de nem nehéz megtalálni az Óbestert. Feljössz a metróból, amint kijöttél egyből balra fordulsz (elsétálsz az újságos/lottóárus előtt), mész 10 métert, és mielőtt megfejelnéd a falat dobsz még egy balost. Most arrafelé kell nézned amerről jöttél, tehát Buda felé, hátad mögött a Keleti pályaudvarral. Ha van nálad iránytű, akkor a nyugatot keresd. Itt száz méter egyenesen, be a fedett aluljáró-részbe. Itt jobbra, 30 méter és fel a lépcsőn. Fent ismét nyugatnak fordulsz (tehát balra, nem jobbra), átsétálsz a zebrán ügyelve a pszichopata trolivezetőkre (várd meg a zöldet ha jót akarsz), majd továbbsétálsz 20 métert, át a felüljáró alatt, egyenesen a következő zebráig. Itt megint át, egyenesen tovább kb. 200 métert az első utcáig (Huszár utca) jobb kéz felől. Közben jobbra lesz a Grand Hotel Hungária portája, a Fiaker söröző, egy gyógyszertár, és egy OTP a sarkon. Ha az Európa mozi előtt vagy, akkor fordulj vissza, mert túlmentél legalább 5 métert. Huszár utcába be, jobb kéz felől 100 méter múlva a második teraszos hely, Óbester borozó felirattal. Goto ajtó. Vigyázz, lépcső. And you have just arrived at your destination. Thank you for travelling with Zsiga® Navigation Systems Inc.

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Kösz Zsiga, ezt kinyomtatom :D

Szerk: Neked is Raggie, térkép is jó.

Pirula

És aki elsőnek megy, az vigyen magával egy vödör foszforeszkáló festéket meg pemzlit és rajzoljon bernáthegyi méretű nyilakat a megfelelő irányba!  :D

sirtomi

Quote from: Pirula on 2006-10-19, 21:55:52
És aki elsőnek megy, az vigyen magával egy vödör foszforeszkáló festéket meg pemzlit és rajzoljon bernáthegyi méretű nyilakat a megfelelő irányba!  :D
Támogatom! :D

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2006-10-19, 13:58:57
Ne kéresd itt magad ennyire ;)
Gyere oszt kész :)

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2006-10-19, 21:01:43
Most jut eszembe, kinek mit ígértem? :) Ramiznak B&B 3. lemez azt tudom. De mintha valaki kért volna Vista ISO-t is, nem?  :confused:
Nem Fazéknak? :) Nem vagyok benne biztos.

Aki meg ezen útmutatások és térképek segítségével is képes eltévedni, az megérdemli, hogy kiszáradjon. :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

én vmiért Darkstar-ra tippelnék a Vista ISO-t illetően, de mintha neki már föl lenne telepítve, szóval gyanús, hogy nem ő kérte :)

Ramiz

Egyelőre úgy 10 és 20 közé tippelném a létszámot, de igazából sejtésem sincs, milyen lesz a holnap este... :D Remélem totál KÁOSZ!!! :whoah: :__devil:

Igaz is, Zsiga, ugye hozol pipadohányt, mert nekem nincs és szeretnék lejmolni tőled. :lazza: :Kiraly: :lame:

Selmo

Talán kicsit későn jut eszembe, de nincs meg valakinek a bang! nevezetű csodás kártyajáték? Mert én már nem tudom elkérni, de azzal tuti jót szórakoznánk. :D

A tökéletesség unalmas.

sirtomi

Quote from: Ramiz on 2006-10-20, 00:16:38
Aki meg ezen útmutatások és térképek segítségével is képes eltévedni, az megérdemli, hogy kiszáradjon. :__devil:
Én képes vagyok eltévedni :D
De nem esem kétségbe és megkérdezek valakit, hogy merre kellene mennem :)

Azért kinyomtattam a térképet és Zsiga útmutatását is  :haha:

Kvikveg

Jelentem van szallasom, sot cicafelvigyazoi szolgalatot is ellatok, mert a gazdik elutaztak. :)
Szoval jovok, es addg maradok amig lehet.  :hopp:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Ehh izé...
a Raggie által menetrendszerűen szállított fröccsöknek köszönhetően kissé torz valóságérzékeléssel ugyan, de sikerült épségben hazaérni.
Köszönet mindenkinek a kellemes estéért.

Szomorkás a hangulatom máma dajdajdaj...

Darkstar

Énis hazaértem, sajnálom, hogy viszonylag korán el kellett jönnöm (vidéki élet hátrányai...). De a hangulat jó volt nagyon, remélem legközelebb nem pont zh utáni napra kerül, mikor majdnem ülve elalszom (mint ahogy Vili kolléga ezt volt olyan kedves meg is jegyezni :)). És legközelebb nagyobb asztal kell. :)
A kompromitáló képekből pedig gyorsan kérünk egy képmutatót. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

JEEECHAW!!! DE DURRVA JÓ VOLT EZ AZ ÖSSZERÖFFENÉS IS!!! :D :D :D :cool:
Minden várakozást felülmúlóan sokan lettünk(kb 20-an!! :eek: ), mindenkijófej, koccannak a poharak villannak a vakuk, vakulnak az emberkék... egyszóval fergeteges hangulat. Köszönöm nektek mindenkinek! :tezsvir:

Well, do ya, punk?"

HVp213

énis nagyonköszönöm a tegnapa/mai banzai-t!
Ha bármit mondtam v tettem vkinek amivel ártottam lelki békélyének vagy a jóizlésének tegnap, elnézést
-___-'

de kellemes és tanulságos nap volt ^^'
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Kvikveg

Haliho! Most ertem haza ismerostol. Meg tul agyatlan vagyok bermifele osszefuggo ertelmes mondat megalkotasahoz. :D Kerjuk a kompromittalo kepeket!  :muhahah:
Most meg huzok funyirni, stb-stb.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Quote from: KvikvegKerjuk a kompromittalo kepeket!  :muhahah:

Mint pl. te az "I LOVE BUKKAKE!" felirattal?  :lul:  :hehe:

Egyébként még egyszer, utólag is kösz Pirulának az onigirit.

Feldin

http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Raggie

Nocsak milyen bőbeszédűen kommentálod az eseményeked Feldin koma! ;) :D

Vilikém: ne aggódjál, ha vkinek v(t)ettél valamit, akkor az csak jól járhatott vele! :)

Well, do ya, punk?"

Angellore

Sziasztok!=) Én és ott voltam tegnap a kis partykán és tényleg igazán szórakoztatósra sikeredett.:)
Vili én külön köszönöm a díszkíséretet a Moszkváig. :merci:
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

HVp213

azon a kiséreten igazán nincs mit köszönni XD
inkább én lehetek hálás h tartottad bennem a lelket ^^'
:merci:

Quote from: Raggie on 2006-10-21, 17:08:27
Vilikém: ne aggódjál, ha vkinek v(t)ettél valamit, akkor az csak jól járhatott vele! :)
:lazza:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Fazék

Eszméletlenül jó volt ez a találkozó! :cool:

(kár hogy a végét elszúrtam magamnak a mértéktelen piálással, de legalább ebből is tanultam valamit, márpedig hogy mégse bírom annyira a töményet, mint hittem, és eszembe jutott ismét a "csak ésszel" kifejezés :))

és nagyon hálás lennék Zsiga, ha a mosdóban készült kép nem kerülne közkézre, de legjobb lenne, ha filozófiáddal szöges ellentétben letörölnéd azt a képet. köszönöm :)

Angellore

"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

Selmo

Quote from: Fazék on 2006-10-21, 21:50:34
Eszméletlenül jó volt ez a találkozó! :cool:

(kár hogy a végét elszúrtam magamnak a mértéktelen piálással, de legalább ebből is tanultam valamit, márpedig hogy mégse bírom annyira a töményet, mint hittem, és eszembe jutott ismét a "csak ésszel" kifejezés :))

és nagyon hálás lennék Zsiga, ha a mosdóban készült kép nem kerülne közkézre, de legjobb lenne, ha filozófiáddal szöges ellentétben letörölnéd azt a képet. köszönöm :)

Hogyne, nincs cenzúrázás! :ejnye: Rólam is készültek kompromittáló képek, előre félek Ramiz kommentjeitől. :D Amúgy a parti jó volt, csak a fél bandával sem tudtam beszélni a tömegnyomor miatt. :frown:

A tökéletesség unalmas.