Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Ramiz

Ugyan, ez Pirulánál még csak meg sem rezdíti a mutatót az őrültségi skálán.
Mondom, gyertek Ifitalira. :D
Meg SZINre. :muhahah:
Bocs bogyó. :angyali:
:__devil:
:angyali:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

"Valami"? :)
"valami" nekem is van: 18:30-kor számvitel zh  :__devil:
utána jöhet a mít  :lazza:

Nakedape

lehet h mennék ha nem gond, óbesterben van truubi szóda?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Mennek, ha vki ellat szallassal, ismeros ezuttal nem megy "nyaralni". :D
Illetve meg meg kell vizsgalnom milyen tennivaloim vannak.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Tuti befutó vagyok! ;) Biztos ott leszek!... de lassan ezt nem is kell mondanom... :D :lazza:

Nakedape: gyereee! Te is jól beilleszkednél a társaságba az tuti! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Angellore

* Angellore csak szerényen jelentkezik, ezzel jelezvén részvételi szándékát.  :angyali:
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

Zsiga

Ha tudok megyek én is, de lehet hogy vidékre kell mennem.

HVp213

küldök pm et
h hova postázdd a géped  :angyali:
( csak h ne maradjon el a képmutato!!!  :szemuveges: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Fazék

szintén jelentkeznék az eheti alkalomra :D
(kár hogy Nakedape béna, és nem tud hazavezetni... mindegy, megpróbálunk majd megint bepofátlankodni a Blahánál lakó ismerősökhöz :__devil:)

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Fazék

Quote from: HVp213 on 2006-10-30, 23:30:11
most meg öket akarod lehányni? :redface:
ezt kikérem magamnak! senkit sem hánytam le soha! teljesen kultúráltan intéztem el a problémámat a múltkori alkalommal is :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Nakedape on 2006-10-30, 16:29:32
lehet h mennék ha nem gond, óbesterben van truubi szóda?
Nem gond, de truubi szódát egy borozóban nem igazán truu ;)
Zsiga: jól gondold meg. Egyrészt kell egy fotós :angyali: továbbá:
órán sokat haladtunk, harmadrészt: Kikuchiyonál van egy rád váró
Futurama dvd :)
Raggie: nagyobb asztal kéretik ;)

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Vigyünk esetleg valami kulturális vonulatot is a dologba hogy ne csak májunk de elménk pallérozásával is üssük el a sáros gumicsizmában vánszorgó időt?
Mondjuk elhozhatná mindenki a kedvenc versét és felolvashatná!  :D

Ramiz

Quote from: Pirula on 2006-10-31, 10:09:11
Vigyünk esetleg valami kulturális vonulatot is a dologba hogy ne csak májunk de elménk pallérozásával is üssük el a sáros gumicsizmában vánszorgó időt?
Valamit kitalálhatunk... :)
Én inkább a néprajzi vonalat fogom erősíteni egy kis házipálinkával. :D

Raggie

...Mondjuk Catan??? :rolleyes: (bár azt csak kevesen lehet játszani... :( )

Well, do ya, punk?"

Zsiga

Quote from: Raggie on 2006-10-31, 11:51:13
Sörvirsli? :D

Fazék

Sajnálattal kell közölnöm, hogy mivel a múltkori összejövetel miatt adós vagyok egy másik társaságnak, ezért max f8-ig tudok maradni, ha most pénteken is lesz egy összejövetel. :redface:

szerk: bár az is lehet, hogy még ennyi időre sem tudok beugrani...

szerk2: most jövök rá, hogy Nakedape is most jönne bemutatkozni meet-re... és szóval lehet, hogy őt is elrabolnám és máshova mennénk...

nem lehetne jövő hét péntekre rakni ezt a találkozót? pretty please w/ cherry on top? de természetesen csak akkor ha mindenkinek ugyanúgy jó a jövő hét, szóval csak miattunk ilyet fölösleges csinálni, ha két hét múlva lesz még egy találkozó, arra ugyanúgy el tudunk menni vszleg :)

szerk3: sőt az is elég vszínű, hogy Nakedape nincs hozzámkötve szerencsére, vagyis akár nélkülem is megjelenhet a sörözésen, ezt majd ő eldönti :)

Pirula

Esetleg gyilkosozhatunk ha leszünk hozzá elegen. Az meg hogy majd elhűlt tekintetekkel bámulnak majd ránk a szomszéd asztaloktól nem zavar senkit sem ugye?  :D

Kvikveg

Quote from: Zsiga on 2006-10-31, 12:02:10
Sörvirsli? :D
Benne vagyok, de sor nem kell, helyette narancsle-Baileys kulon poharban, 5:1 aranyban jo lesz. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Syttha

Quote from: Pirula on 2006-10-31, 15:00:13
Esetleg gyilkosozhatunk ha leszünk hozzá elegen. Az meg hogy majd elhűlt tekintetekkel bámulnak majd ránk a szomszéd asztaloktól nem zavar senkit sem ugye?  :D

Yeah, arra befizetek :Kiraly: Péntek estére játék nélkül is meglesz a gyilkos hangulat!

kikuchiyo

Quote from: Pirula on 2006-10-31, 10:09:11

Mondjuk a Pajzán Toldit? :D
Ha a haverokkal elkezdünk idézgetni belőle, a tömeg rosszalló arckifejezést felvéve félrehúzódik.
Failure is the default option

Tycho

én lehet hogy nem tudok menni  :frown: ... ebben az a szerencse, hogy Fazék se, úgyhogy nem fogom megszívatni a nekem ígért 3 DVDnyi Futuramával :D (ha nem felejtette el egyáltalán, hogy ígérte, hogy hozza nekem  :haha:)   

Fazék

Quote from: Tycho on 2006-10-31, 17:03:30
én lehet hogy nem tudok menni  :frown: ... ebben az a szerencse, hogy Fazék se, úgyhogy nem fogom megszívatni a nekem ígért 3 DVDnyi Futuramával :D (ha nem felejtette el egyáltalán, hogy ígérte, hogy hozza nekem  :haha:)   
öööö természetesen nem felejtettem el és máárrr ööö ki is van írva, igen, ki van írva. ööö így bízhat az ember a fórumtársaiban... hova jut így a világ...  :ejj: :D

szerk: most ugrott be, hogy nekem csütörtök délben kiműtik a második bölcsességfogamat is, szóval abszolút képtelenség, hogy megjelenjek a meet-en... majd 2 hét múlva már talán elfogadhatóbb állapotban leszek a következő alkalomhoz :)

Tycho

Quote from: Fazék on 2006-10-31, 18:16:11
szerk: most ugrott be, hogy nekem csütörtök délben kiműtik a második bölcsességfogamat is, szóval abszolút képtelenség, hogy megjelenjek a meet-en... majd 2 hét múlva már talán elfogadhatóbb állapotban leszek a következő alkalomhoz :)
héééé, azért a műtét után jót tesz a töményszesz   :D :Kiraly:

Raggie

Zsiga: Sörvirsli?! KIRÁLY!!!! :cool:

Pirula: Gyilkosos?! Öööö... annyira már nem király! :D Nemtom hogyankell játszani és már vagy öt féle szabályt is hallotam, mejd te megvilágosítasz... persze nem vakuval! :lul: :__devil: )

Zoli: Nemáááá!!!!! :( :( :( Akkor kkövetkező alkalommal mindenképpen jönnöd kell!

Tycho: Te meg aztán végképp ne!! Eljössz és kész, vagy Ramizzal felmegyünk hozzátok és elszívjuk az összes szivarotokat bosszuból... meg megesszük a kajátokat is.. meg összefirkáljuk a tükröt is... najó mindegy. Az a lényeg hogy elrángatunk! :) .

Well, do ya, punk?"

Tycho

Raggie: nemtom mit  noszogatsz :_piszka: ha nincs pénz akkor nem sok van..  :bruhuhu: ha lesz akkor megyek  :Kiraly: ( és megint jön Szibil is akkor úgy néz ki  :hehe: )

Raggie

Jóóóóó! Nna ez már fejlődés! :)

Well, do ya, punk?"