Keresem a.... - Archive - 2003-02 - 2006-06

Started by Corpse, 2003-02-28, 01:51:11

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: greenwolfRegeltem,de nyoma sincs a Shaman királynak!
Van más ötleted??

Felraktam a mIRC-t.
De hogyan kell használni??
Lehet vele letölteni is??
Akkor nem tudom, angolul hogy lehetne beszerezni.
IRC-help. Lehet vele tölteni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

greenwolf

Quote from: DarkstarAkkor nem tudom, angolul hogy lehetne beszerezni.
IRC-help. Lehet vele tölteni.

Rámentem a DCC Chet-re.
És itt az ablak,csak visszaigazolásra vár!
Ilyenkor mit lehet tenni,hogy létrejöjjön a kapcsolat??

Moha

Ha rendesen beírtad a triggert, akkor be kell, hogy hozza a user szerverét. Itt pl kérhetsz egy listát (dir parancs) aztán amelyik file kell, azt get filenév
Kb. standard dos parancsok használhatók.
Nem szokott minden trigger mûködni (elõfordul pl. hogy a user nem enged be mindenkit), de fontos, hogy a triggereket használj! Ha csak simán DCC chat-et nyitsz a user felé, az nem fog mûködni. A leírt hibajelenségbõl viszont erre következtetek: arra vár, hogy a user visszaigazolja...
Olvasd el rendesen azt a leírást, benne van minden!

Necrid^

warcraft 3 OST keresem. aki tud segiteni meg köszönném.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

noriko

Keresem a The Boy Who Saw the Wind c. animét. Esetleg kölcsönkérhetném valakitõl akinek megvan? (nem sürgõs, szeptembertõl ráér)
"I wish I could, but I don't want to."

Moha

Nekem megvan, de hogy tudnám eljuttatni?

Necrid^

Quote from: norikoKeresem a The Boy Who Saw the Wind c. animét. Esetleg kölcsönkérhetném valakitõl akinek megvan? (nem sürgõs, szeptembertõl ráér)
Erre gondolsz? click
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

greenwolf

Quote from: MohaHa rendesen beírtad a triggert, akkor be kell, hogy hozza a user szerverét. Itt pl kérhetsz egy listát (dir parancs) aztán amelyik file kell, azt get filenév
Kb. standard dos parancsok használhatók.
Nem szokott minden trigger mûködni (elõfordul pl. hogy a user nem enged be mindenkit), de fontos, hogy a triggereket használj! Ha csak simán DCC chat-et nyitsz a user felé, az nem fog mûködni. A leírt hibajelenségbõl viszont erre következtetek: arra vár, hogy a user visszaigazolja...
Olvasd el rendesen azt a leírást, benne van minden!

Mi az a triggert??
Ezt még nem igazán értem!
Addig eljutottam,hogy @find -el megtaláltam a usert akinek megvan a kívánt adat.
És utána mit tegyek???

noriko

Quote from: NecridErre gondolsz? click
aha pont erre. végülis ez is jó, csak helyet kéne csinálni a gépemen...ezért lenne egyszerûbb kölcsönkérni :D  Kár hogy olyan messze vagy Moha! Hátha van valakinek Bp.-en, még várok (és reménykedek!)
"I wish I could, but I don't want to."

Cloud

más teljes anime sorozatra elcserélném Teljes Yugioh sorozatomat(na jo nem teljes csak az 50. résztõl van meg végig. pár rész hiányzik kb 15 de azokat nem találta meg a gportal-os srac akitõl leszedtem a részeket)
wmv fájlok.(szal nem dvd ripek)4cd-n vagy 2 dvdn van meg. szinkronok: angol német japán.némelyiken van német felirat. ha valakit érdekelne még az írjon mailt az akna1@freemail.hu címre.

engem inkább mecha,sci-fi anime érdekelne.

greenwolf

Quote from: akna3más teljes anime sorozatra elcserélném Teljes Yugioh sorozatomat(na jo nem teljes csak az 50. résztõl van meg végig. pár rész hiányzik kb 15 de azokat nem találta meg a gportal-os srac akitõl leszedtem a részeket)
wmv fájlok.(szal nem dvd ripek)4cd-n vagy 2 dvdn van meg. szinkronok: angol német japán.némelyiken van német felirat. ha valakit érdekelne még az írjon mailt az akna1@freemail.hu címre.

engem inkább mecha,sci-fi anime érdekelne.

Egy rész mekkora terjedelmû???
Hány MB??

Cloud

egy rész kb 30 mega.persze van valamivel nagyobb is meg kisseb is.de mindegyik meg lehet nézni nem lettek annyira lebutitva hogy ne lehessen megnézni õket.

lécci emailt írjatok mert nem tok holnaptól forumozni

Cloud

én például végig néztem kétszer is mindegyik részt haverral együtt és egyikünket se zavarta a minõsége.( bár a japán részek már kicsit "kinai"  :haha: volt nekem).ott kissé kevesebbet értettem meg belõle.
de azért izgalmas volt.

Cloud

csak kérlek titeket hogy azt ne mondjátok hogy dugjam fel magamnak az ilyen butított részeket. kiváncsi lennék arra az emberre akinek pl: 200 megás részekben van meg mind  a 225 rész. :hogyaza:  :beken:

.Attila

katz

Quote from: BonciFlood...
Feldin pótlék :D :rolleyes:

akna3 van ám Edit gomb is a fórumon

Cloud

greenwolf

Quote from: greenwolfMi az a triggert??
Ezt még nem igazán értem!
Addig eljutottam,hogy @find -el megtaláltam a usert akinek megvan a kívánt adat.
És utána mit tegyek???

Segíts!!!!!!!!!!!!!!

Moha

Quote from: greenwolfSegíts!!!!!!!!!!!!!!
Elolvastad egyáltalán azt a leírást az IRC-rõl?  :rolleyes: Abban benne van minden, amire szükséged van, csak olvasd el és nézd meg a képeket is.
Röviden: a trigger az a parancs, amiver a user szerverére be tudsz lépni (helyesebben ennek hatására nyit egy csatornát a user feléd). Ez userenként egyedi, és ált. []-jelek között van a keresésre adott válaszban.

Pirula

Helló! Nincs véletlenül valakinek magyar felirata a Texhnolyze-hoz?

Alkyra

Quote from: greenwolfSegíts!!!!!!!!!!!!!!

Ez jobban magyarázza el. Próbáld meg ezt elolvasni.
http://www.aku-tenshi.com/faq/tutorial/irc.php

Én innen tanultam meg mindent.  :) S utána már ment is minden! :jee:

roderick

Quote from: PirulaHelló! Nincs véletlenül valakinek magyar felirata a Texhnolyze-hoz?

Magyarmanga megcsinálta az elsö 5 részt (igazából csak 4. metr TV-rip), de mást nemtok, és bele van égetve a TV-ripbe ráadásul, de azért több mitn a semmi
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Pirula

Quote from: roderickMagyarmanga megcsinálta az elsö 5 részt (igazából csak 4. metr TV-rip), de mást nemtok, és bele van égetve a TV-ripbe ráadásul, de azért több mitn a semmi
Kössz! Utánanézek annak.

Dschneider

Quote from: norikoaha pont erre. végülis ez is jó, csak helyet kéne csinálni a gépemen...ezért lenne egyszerûbb kölcsönkérni :D  Kár hogy olyan messze vagy Moha! Hátha van valakinek Bp.-en, még várok (és reménykedek!)

Ha még aktuális a dolog akkor nekem is megvan.

D.

Assassin

Quote from: Shiroi...z Inu Yasha részeit mkv/ogm-ben, 81-> végig. Valaki?

Nekem 87-ig van meg mkv formátumban. Nem tudjátok mi történt az animeHQ-val (nem a magyarral), elnézést ha vki egyszer megkérdezte esetleg. THX a válaszért elõre is.:D

Edit: torrenten találtam további részeket, holnap a gépemet vissza kell vinnem a szervízbe, és utána letöltöm.
" There is no sin to know their sins."

Alkyra

Olyan animet keresek amiben a fõhõs(nõ) pisztolyt használ fegyverként
s az anime tele van humorral.(mint pl a Grenadier)

(belekezdtem ebbe a gun x swordba de nekem egyáltalán nem tettszik az anime.
Semmi extra nincs benne s eléggé uncsi..)

Valakinek van pár tippe?

katz

Quote from: AlkyraOlyan animet keresek amiben a fõhõs(nõ) pisztolyt használ fegyverként
s az anime tele van humorral.(mint pl a Grenadier)

Valakinek van pár tippe?
Gunslinger Girl  :__devil:

Fazék

... Berserk manga vol 2-3 Band of the Hawk féle kiadását. torrent, ed2k, ftp, bármi jó :)

Alkyra

Quote from: katzGunslinger Girl  :__devil:

az...tele van humorral? én megnéztem az elsõ részeket s nekem nem úgy tûnt...

Darkstar

Quote from: Alkyraaz...tele van humorral? én megnéztem az elsõ részeket s nekem nem úgy tûnt...
A továbbiakban sem lesz humoros. Viszont a helyedben megnézném azt a smiley-t az ajánlat végén. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん