Keresem a.... - Archive - 2003-02 - 2006-06

Started by Corpse, 2003-02-28, 01:51:11

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: greenwolfSzvsz DC-n???
Szvsz = Szerény Véleményem Szerint :p
QuoteAz Ftp-re honnan szereztétek az anyagokat????
Fõként torrentrõl, DC-rõl és IRC-rõl, mit honnan lehet megszerezni. De egy biztos: YuGiOh, Megaman, Pokemon és hasonlók nem fognak felkerülni az ftp-re, mivel zsozso nem engedi fel ezeket (amit meg is értek).

Amúgy használd a torrent keresõket (pl. boxtorrents.com, isohunt.com) meg a  :G -t!

Magyar szinkront tényleg esélytelen szerezni. De nem értem, mi bajod az eredeti hanggal? A magyar szinkronok is eléggé kritikán aluliak tudnak lenni (tisztelet a kivételnek).

U.i.: Neked amúgy rá van állva az ujjad a felkiáltójelre? :rolleyes:

greenwolf

Quote from: DarkstarIlyenkor érdemes felmenni az AnimeDB-re megnézni, hogy van-e rip, aztán a csapatok oldalán megnézni, hogy hogyan tudod tölteni (ált van torrent, irc vagy valami). Magyar szinkront szinte esélytelen, amit nem találsz meg az animeaddicts-on, olyan sztem nincs.

Hát!
Teljesen elvesztem ezen az oldalon!
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=92
Ezt még megtaláltam,de innen nem tuom,hogyan tovább!
Segítenél!
Angol hangal kéne.
Megnéznéd,hogy van-e??

Moha

Quote from: greenwolfAngol hangal kéne.
Megnéznéd,hogy van-e??
Alul a + jelekkel ki lehet bontani az egyes epizódokat, és akkor kilistázza a fájlokat, a tulajdonságokkal együtt.
Az a4e és AHQ verzió DVD-rip és van benne angol hang. De mindkét csapat csak 6 részt készített el (gondolom ennyi volt DVD-n).
A többi verzió DTV forrású és feliratos. Szóval az elsõ 6 epizódon kívül nemigen fogsz angol szinkronost találni.

greenwolf

Quote from: MohaAlul a + jelekkel ki lehet bontani az egyes epizódokat, és akkor kilistázza a fájlokat, a tulajdonságokkal együtt.
Az a4e és AHQ verzió DVD-rip és van benne angol hang. De mindkét csapat csak 6 részt készített el (gondolom ennyi volt DVD-n).
A többi verzió DTV forrású és feliratos. Szóval az elsõ 6 epizódon kívül nemigen fogsz angol szinkronost találni.

Igen.
De hogyan tudom letölteni a a4e-s verziót???
http://anime-4ever.org oldalon sem találtam semmit!
Kérlek magyarázd el lépésekben.

Darkstar

Quote from: greenwolfIgen.
De hogyan tudom letölteni a a4e-s verziót???
http://anime-4ever.org oldalon sem találtam semmit!
Kérlek magyarázd el lépésekben.

Az oldalom katt a bittorrent fülre. Erre megjelenik még egy menüsor Rules/Temporary/Completed Series fülekkel. Elvileg itt kellene lennie, de a Shaman Kinget eggyikben sem találom. Ilyen esetkben kell elõvenni a fórumukat, és megnézni, mert lehet, hogy valami okból törölték.
Nézd meg az A-HQ oldalán a torrenteket, lehet, hogy ott megvan, viszont regelni kell.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

greenwolf

Quote from: DarkstarAz oldalom katt a bittorrent fülre. Erre megjelenik még egy menüsor Rules/Temporary/Completed Series fülekkel. Elvileg itt kellene lennie, de a Shaman Kinget eggyikben sem találom. Ilyen esetkben kell elõvenni a fórumukat, és megnézni, mert lehet, hogy valami okból törölték.
Nézd meg az A-HQ oldalán a torrenteket, lehet, hogy ott megvan, viszont regelni kell.

Regeltem,de nyoma sincs a Shaman királynak!
Van más ötleted??

Felraktam a mIRC-t.
De hogyan kell használni??
Lehet vele letölteni is??

Darkstar

Quote from: greenwolfRegeltem,de nyoma sincs a Shaman királynak!
Van más ötleted??

Felraktam a mIRC-t.
De hogyan kell használni??
Lehet vele letölteni is??
Akkor nem tudom, angolul hogy lehetne beszerezni.
IRC-help. Lehet vele tölteni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

greenwolf

Quote from: DarkstarAkkor nem tudom, angolul hogy lehetne beszerezni.
IRC-help. Lehet vele tölteni.

Rámentem a DCC Chet-re.
És itt az ablak,csak visszaigazolásra vár!
Ilyenkor mit lehet tenni,hogy létrejöjjön a kapcsolat??

Moha

Ha rendesen beírtad a triggert, akkor be kell, hogy hozza a user szerverét. Itt pl kérhetsz egy listát (dir parancs) aztán amelyik file kell, azt get filenév
Kb. standard dos parancsok használhatók.
Nem szokott minden trigger mûködni (elõfordul pl. hogy a user nem enged be mindenkit), de fontos, hogy a triggereket használj! Ha csak simán DCC chat-et nyitsz a user felé, az nem fog mûködni. A leírt hibajelenségbõl viszont erre következtetek: arra vár, hogy a user visszaigazolja...
Olvasd el rendesen azt a leírást, benne van minden!

Necrid^

warcraft 3 OST keresem. aki tud segiteni meg köszönném.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

noriko

Keresem a The Boy Who Saw the Wind c. animét. Esetleg kölcsönkérhetném valakitõl akinek megvan? (nem sürgõs, szeptembertõl ráér)
"I wish I could, but I don't want to."

Moha

Nekem megvan, de hogy tudnám eljuttatni?

Necrid^

Quote from: norikoKeresem a The Boy Who Saw the Wind c. animét. Esetleg kölcsönkérhetném valakitõl akinek megvan? (nem sürgõs, szeptembertõl ráér)
Erre gondolsz? click
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

greenwolf

Quote from: MohaHa rendesen beírtad a triggert, akkor be kell, hogy hozza a user szerverét. Itt pl kérhetsz egy listát (dir parancs) aztán amelyik file kell, azt get filenév
Kb. standard dos parancsok használhatók.
Nem szokott minden trigger mûködni (elõfordul pl. hogy a user nem enged be mindenkit), de fontos, hogy a triggereket használj! Ha csak simán DCC chat-et nyitsz a user felé, az nem fog mûködni. A leírt hibajelenségbõl viszont erre következtetek: arra vár, hogy a user visszaigazolja...
Olvasd el rendesen azt a leírást, benne van minden!

Mi az a triggert??
Ezt még nem igazán értem!
Addig eljutottam,hogy @find -el megtaláltam a usert akinek megvan a kívánt adat.
És utána mit tegyek???

noriko

Quote from: NecridErre gondolsz? click
aha pont erre. végülis ez is jó, csak helyet kéne csinálni a gépemen...ezért lenne egyszerûbb kölcsönkérni :D  Kár hogy olyan messze vagy Moha! Hátha van valakinek Bp.-en, még várok (és reménykedek!)
"I wish I could, but I don't want to."

Cloud

más teljes anime sorozatra elcserélném Teljes Yugioh sorozatomat(na jo nem teljes csak az 50. résztõl van meg végig. pár rész hiányzik kb 15 de azokat nem találta meg a gportal-os srac akitõl leszedtem a részeket)
wmv fájlok.(szal nem dvd ripek)4cd-n vagy 2 dvdn van meg. szinkronok: angol német japán.némelyiken van német felirat. ha valakit érdekelne még az írjon mailt az akna1@freemail.hu címre.

engem inkább mecha,sci-fi anime érdekelne.

greenwolf

Quote from: akna3más teljes anime sorozatra elcserélném Teljes Yugioh sorozatomat(na jo nem teljes csak az 50. résztõl van meg végig. pár rész hiányzik kb 15 de azokat nem találta meg a gportal-os srac akitõl leszedtem a részeket)
wmv fájlok.(szal nem dvd ripek)4cd-n vagy 2 dvdn van meg. szinkronok: angol német japán.némelyiken van német felirat. ha valakit érdekelne még az írjon mailt az akna1@freemail.hu címre.

engem inkább mecha,sci-fi anime érdekelne.

Egy rész mekkora terjedelmû???
Hány MB??

Cloud

egy rész kb 30 mega.persze van valamivel nagyobb is meg kisseb is.de mindegyik meg lehet nézni nem lettek annyira lebutitva hogy ne lehessen megnézni õket.

lécci emailt írjatok mert nem tok holnaptól forumozni

Cloud

én például végig néztem kétszer is mindegyik részt haverral együtt és egyikünket se zavarta a minõsége.( bár a japán részek már kicsit "kinai"  :haha: volt nekem).ott kissé kevesebbet értettem meg belõle.
de azért izgalmas volt.

Cloud

csak kérlek titeket hogy azt ne mondjátok hogy dugjam fel magamnak az ilyen butított részeket. kiváncsi lennék arra az emberre akinek pl: 200 megás részekben van meg mind  a 225 rész. :hogyaza:  :beken:

.Attila

katz

Quote from: BonciFlood...
Feldin pótlék :D :rolleyes:

akna3 van ám Edit gomb is a fórumon

Cloud

greenwolf

Quote from: greenwolfMi az a triggert??
Ezt még nem igazán értem!
Addig eljutottam,hogy @find -el megtaláltam a usert akinek megvan a kívánt adat.
És utána mit tegyek???

Segíts!!!!!!!!!!!!!!

Moha

Quote from: greenwolfSegíts!!!!!!!!!!!!!!
Elolvastad egyáltalán azt a leírást az IRC-rõl?  :rolleyes: Abban benne van minden, amire szükséged van, csak olvasd el és nézd meg a képeket is.
Röviden: a trigger az a parancs, amiver a user szerverére be tudsz lépni (helyesebben ennek hatására nyit egy csatornát a user feléd). Ez userenként egyedi, és ált. []-jelek között van a keresésre adott válaszban.

Pirula

Helló! Nincs véletlenül valakinek magyar felirata a Texhnolyze-hoz?

Alkyra

Quote from: greenwolfSegíts!!!!!!!!!!!!!!

Ez jobban magyarázza el. Próbáld meg ezt elolvasni.
http://www.aku-tenshi.com/faq/tutorial/irc.php

Én innen tanultam meg mindent.  :) S utána már ment is minden! :jee:

roderick

Quote from: PirulaHelló! Nincs véletlenül valakinek magyar felirata a Texhnolyze-hoz?

Magyarmanga megcsinálta az elsö 5 részt (igazából csak 4. metr TV-rip), de mást nemtok, és bele van égetve a TV-ripbe ráadásul, de azért több mitn a semmi
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Pirula

Quote from: roderickMagyarmanga megcsinálta az elsö 5 részt (igazából csak 4. metr TV-rip), de mást nemtok, és bele van égetve a TV-ripbe ráadásul, de azért több mitn a semmi
Kössz! Utánanézek annak.

Dschneider

Quote from: norikoaha pont erre. végülis ez is jó, csak helyet kéne csinálni a gépemen...ezért lenne egyszerûbb kölcsönkérni :D  Kár hogy olyan messze vagy Moha! Hátha van valakinek Bp.-en, még várok (és reménykedek!)

Ha még aktuális a dolog akkor nekem is megvan.

D.