Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: White SeeDGome Thrall. Nem voltam egy ideig, mivel fatre nem fizette be a netet, de ma már megyek és leszedjük azoknak a buziknak az arcát:p
okay, tegnap kérdeztem is. SPECTER HERE WE GO... már csak egy pap kell lex divina-val(Specter X-ének 3k HP-jét simán leszedjük XD)

NLZ

Elkészült az új Nolzi's Client GRF Version v2, a FateRO Fórumáról le lehet tölteni. :) Ha nagyon nagy igény van rá, akkor leírom a direct linket is. :)
[reserved]

thrall

Quote from: White SeeDKérdés:
Maradjak 99 után tovább fejlõdni vagy szülessek újjá mint supernovice és kezdjem elölrõl.
Nekem nagyon tetszik ez az aura, jól áll majd a szárnyaimmal. És nincsen kedven elölrõl kezdeni. Viszont így kapok vagy mikortól kapokl már ha kapok sniper skilleket?
Ha meg újjszületek kezdhetek minden elölrõl és no aura se.:(

(Ezen a szerveren olyan dögök is vannak, amik 0,5-1 milla exp-t adnak, so nem olyan bonylúlt továbbmenni így.
1szerû SZÜLESS ÚJJÁ sniperrel könyebb fejlõdni GH 3-ba :D

NLZ

Sniper skilleket alapból csak Sniperként kapsz. :)  Egyébként szerintem mindenképpen megéri váltani.
[reserved]

Darkstar

A teakwon használhat vmilyen fegyvert?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Alapból nem, max ha csinálnak neki valami custom tárgyat, de abba meg nincs poén. :)
[reserved]

NLZ

Hát ilyen anomáliát alapból nem kéne tapasztalnod. "Jó" a szerver! :jee: :D (ej de gonosz vagyok :)
[reserved]

Darkstar

A play dead a sima novice skillje is, kasztváltáskor eltûnik.
A high novice azért mégsem 0ról kezd, mert alapból van 100 elosztható statpontja. És azért vidd el 99ig, mert azelõtt nem lehet újjászületni. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

újjálehet születni 93-tól, de akkor sokkal kevesebb stat pontot kapsz majd, lvl up-oknál, mintha 99-nél váltottál volna

Darkstar

Quote from: thrallújjálehet születni 93-tól, de akkor sokkal kevesebb stat pontot kapsz majd, lvl up-oknál, mintha 99-nél váltottál volna
Miota lehet 93tól újjászületni. Errõl még soha nem hallottam. :eeek:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

mindíg is lehet 93-tól újjászületni, pl az a nyomorék Secter is azt tette.... hülye 13 éves kis gyökérgyerek :D

egyébként, mi a halál dobja a black qwartz-ot?

NLZ

Hát max ha beállítják a szerveren. :) 99en lehet váltani hivatalosan, s az eAthena alap beállításai szerint is:
valkyrie.gat,48,86,6 script Valkyrie 811,{
mes "[Valhallana]";
if(BaseJob == 23) goto L_SN;
if(baseClass == Job_Taekwon ) goto L_TAEKWON; //sent back any Taekwondo classes
if(Upper == 2 ) goto L_BABY;
if(Upper > 0 ) goto L_ALREADY;
[B][U]if(BaseLevel >= 99 && JobLevel >= 50 && BaseJob >= 7) goto L_CHANGE;[/U][/B]
if(BaseJob < 7) goto L_NOTHING;

Szal 99es szinten lehet továbbmenni, nincs az a hülyeség, amirõl thrall beszélt. :)

Black Qwartz meg nemtom mi, én csak Rose Quartz-ot ismerek. :) Egyébként valsz valami régi név Einbroch környékérõl. :)
[reserved]

NLZ

Új kliensem próbáltad? :P
[reserved]

Darkstar

Nolzi, a bell.wav-ot nem akarod beletenni? Mert amig nem nyomtam be, fagyott  a harang. 1ébként FateRon meg van növelve az ancient mummyk spawnja? Mindenesetre nagyon brutál 84-rõl 85-re kb fél óra volt. Szerintetek mennyit ér a Forbidden Red Candle?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Freyja

Quote from: NLZBocsi, az elsõ pontban adott link nem jó, mert az a régi RoLoader, nem is mûködik. Itt az új: RoLoader20b
Helló!
Ezzel próbálkoztam...de most is ugyanúgy ledob a fatero...:3x3:

Darkstar

Quote from: FreyjaHelló!
Ezzel próbálkoztam...de most is ugyanúgy ledob a fatero...:3x3:
Azonnal ledob, vagy minden óra egészkor? Vagy valamihez köthetõ (pl festett taekwon, ilyesmi)?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Freyja

Quote from: DarkstarAzonnal ledob, vagy minden óra egészkor? Vagy valamihez köthetõ (pl festett taekwon, ilyesmi)?
Azonnal, ill. kábé 1-2 perc játék után. Nem hiszem, hogy köthetõ lenne vmihez...

NLZ

Darkstar, feles, teljesen kiszedtem a kliensembõl. :D Szal még ha beleraknám, akkor se harangozna. :) Foggalmam sincs mit csináltak az anci mumik spawnjával FateRO-n. Egyébként valsz azért változott, mert az eAthena SVN 5008as Compilationjában már az eAthena Custom Spawns van sok helyen.

White SeeD, milyen szárnyak? LizaRO féle hülyeségeket felesleges, mert nincs nekik 0109es exe alá bekonfigurált ViewID-k. :) Meg az agyam eldobom mennyi egyéb hülyeséget írtak az oldalukon. :D Jah, és ahogy frissül a kliensük, úgy lesz egyre gázabb. :D Most már lassan 500 mega a kliensük, aminek a fele kóreai karakterû könyvtárakban van, szal azzal nem tud mit kezdeni a kliens. ;) Azt meg már meg se említem, hogy a fileok legalább 3x megvannak mindenhol. :D  Bár ez igazán azért nem derül ki elsõre, mert voltak oly ügyesek angol, meg egyéb kódolású fileneveket is használni a data könyvtárban. :D És van merszük saját készítésünek titulálni annak ellenére, hogy az egész alapja még mindig lopott. ;)
Najó, abbahagyom, kezdek rosszul lenni ettõl a klienstõl. :D
[reserved]

NLZ

Freyja, szedd le a 0117et, azzal biztos jó lesz.
[reserved]

Freyja

Quote from: NLZFreyja, szedd le a 0117et, azzal biztos jó lesz.

Ezekre gondolsz?

SAK SETUP0117.exe
RAG SETUP0117.part1.rar
RAG SETUP0117.part2.rar

Ezeket szedtem le eredetileg...

Darkstar

Quote from: NLZDarkstar, feles, teljesen kiszedtem a kliensembõl. :D Szal még ha beleraknám, akkor se harangozna. :) Foggalmam sincs mit csináltak az anci mumik spawnjával FateRO-n. Egyébként valsz azért változott, mert az eAthena SVN 5008as Compilationjában már az eAthena Custom Spawns van sok helyen.
Nem nagy gond, hogy nem harangozik, de így, ha a hangok be vannak kapcsolva, óránként kifagy. Csak ezért. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

hmmm, akkor javítom. :D:D:D
[reserved]

Darkstar

Nekem egy bizonyos szint után úgy tûnt, mintha úgy adna, hogy a két legnagyobb igényû statodat tudd 1-1-el feljebbnyomni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

Quote from: NLZDarkstar, feles, teljesen kiszedtem a kliensembõl.  Szal még ha beleraknám, akkor se harangozna.  Foggalmam sincs mit csináltak az anci mumik spawnjával FateRO-n. Egyébként valsz azért változott, mert az eAthena SVN 5008as Compilationjában már az eAthena Custom Spawns van sok helyen.

White SeeD, milyen szárnyak? LizaRO féle hülyeségeket felesleges, mert nincs nekik 0109es exe alá bekonfigurált ViewID-k.  Meg az agyam eldobom mennyi egyéb hülyeséget írtak az oldalukon.  Jah, és ahogy frissül a kliensük, úgy lesz egyre gázabb.  Most már lassan 500 mega a kliensük, aminek a fele kóreai karakterû könyvtárakban van, szal azzal nem tud mit kezdeni a kliens.  Azt meg már meg se említem, hogy a fileok legalább 3x megvannak mindenhol.   Bár ez igazán azért nem derül ki elsõre, mert voltak oly ügyesek angol, meg egyéb kódolású fileneveket is használni a data könyvtárban.  És van merszük saját készítésünek titulálni annak ellenére, hogy az egész alapja még mindig lopott. ;)
Najó, abbahagyom, kezdek rosszul lenni ettõl a klienstõl. :D
nolzi b+, ha ennyire sírsz, hogy jujj milyen rosz a kliensük, akjkor 2 lehetõséged van:
1. nem nézed meg, és maradsz kuss-ba
2. segíts nekik csinálni egy klienst, és akkor legyél megelégedve magadtól...

SeeD: neked meg ez jó gyakorlás volt Seymour-hoz :D... egyébként grat :D

Darkstar

Quote from: thrall2. segíts nekik csinálni egy klienst, és akkor legyél megelégedve magadtól...
Ott a kliens, csak rakd bele a lizard sclientinfoját.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Inkább a 3. lehetõséget választom: kinevetem õket. :D

Jah, de ha próbálkoznak a kliensem lopásával, akkor szét lesz rúgva az ágyékuk. ;)  Egyébként meg megpróbálhatod használni, de erõs gondokba fogsz ütközni a szerver custom item -einek használata közben. :) Fõleg ha a TestRO.exe -t futtatod. :D

Egyébként egy 88as adv karinak 1092 elosztható stat pontja van, míg egy 89esnek 1112. :)
[reserved]

Darkstar

Quote from: White SeeDkérdés: mért nem látom a saját aurámat? LÁTNI AKAROM!
A kliensre gyanakszom.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

99es szinten túl vagy? :)
[reserved]

thrall

hehe, 2 99-es adv a klánomba, nemrosz XD
más: worn out magic scroll-t mi dob?

Darkstar

Quote from: thrallhehe, 2 99-es adv a klánomba, nemrosz XD
más: worn out magic scroll-t mi dob?
Elder.