Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Darkstar

Thana tow lvl5-nek kéne a spawnja. Fõleg a dolorok érdekelnek, ill hogy azon a szinten lehet-e telézni. Mert akkor lehet, hogy meglátogatom õket (persze ha nem csak 1-2 van, akkor marad a mummy, ami ma id dobott kesztyût :D). Ill a FateRon az exp-es questek (pl Einbroch fact.) be vannak kapcsolva?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Anci mimic lelõhelyek: Thanatos Tower Floor 2-4, 6-7 - 20-20db, Floor 5 - 15db,  Floor 8 - 10db.
Abyss Lakes Underground Cave Floor 1 - 1db,  Floor 2 - 10db, Floor3 - 20db.

Quote from: Thanatos Tower Floor 5Rideword - 20db
Deathword - 20db
Mimic - 20db
Ancient Mimic - 15db
Plasma - 5db
Plasma - 5db
Plasma - 5db
Plasma - 5db
Owl Duke - 10db
Elder - 10db
Thanatos Dolor - 10db
[reserved]

thrall

nálunk lehet venni, a mindenesnél

NLZ

Egyébként kész az új kliensem. :) Nolzi's Client GRF v3
[reserved]

Darkstar

Harang javítva? Elég a régit felülírni? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Ööö, nincs, de tudod mit? :D Ha ezt bemásolod a ragna könyvtárba, akkor jónak kell lennie. :) Wingeket meg sztem most egy darabig a biztonság kedvéért ne hordd. :D
[reserved]

Darkstar

Ok, nem hordom. Már bemásoltam a cuccot, csak azóta még megszokásból nem indítottam a hangot. :D Most kipróbálom.
Két kép:
Barátságos EXP, éljen LH dungi :D
Ezt vajon hogy? Lehet picit bugos a map. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Quote from: White SeeDjaja, jó kis hely. És most ezt képzeld el, hogy oda le tud menni egy 70-es hunti és egyedûl röhögve tud tápolni:D
Mondjuk amikor szembejön a sniper, akkor gondban van. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Hát igen, alapból ezért van ott 95+os és adv 90+ os limit. :) Csak az ilyen nn szervereken szokás kivenni a szûrõt. ;)
[reserved]

Darkstar

Csak nálam nem megy a FateRo? Pedig lassan fordulnám a 99et. :D Megint jókis LH party meg se kell állnunk, nagyon durva.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Quote from: White SeeDTudja valkai mit tud az Alice / van már accessory-ja?
Sajna nem.
A mai igeny jó nap volt, az eddigi talán legjobb LH party. :)
Kezdõkép
Alakul a dolog :)
Ez csak tetszik :)
A mai party 4 szerencsése :D
Ez csak az MVP neve miatt. Lol?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Sry, duplapost, de nekem marhára tetszett:
1
2
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Quote from: ShiroiÉs én ezt kihagytam? :beken: Pedig olvastam is a szöveget, ahogy szenvedtek többen, hogy odajussanak...
Úgyis visszamegyünk még, sztem az egész guild jól ellenne. :) Minket vagy a 3., vagy a 4. szinten leszedett 3 owl barron, 2 deathword meg 5 anci mimic.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Suszi

Quote from: DarkstarÚgyis visszamegyünk még, sztem az egész guild jól ellenne. :)
Ebben teljes mértékben egyetértek veled :)
Mikor megyünk? :P

thrall

rocker, meg drops az jó kártya [COLOR="White"]kezdõknek[/COLOR]

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

yeey, mire jó az új guild alapítás, amiben egy 132-es kocka X van :D van 6 várunk(annyi a limit), lett egy rakat új cardunk, én vagyok a guildvezér(ismét XD), van rybio card-om, egy hydra card-om, és a thief card combo elsõ része :D

thrall

ja télleg, SeeD, majd ha leszel fenn privi rám, vagy gatts-ra, és beveszünk az újba
edit: LOOOOOOOOOOOOL Seymour talált garm card-ot ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ XD

Darkstar

Na, Lythis, mim van? :D [SIZE="1"]Csak hogy felvágjak. :D[/SIZE]
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

Ha már be van nálatok kapcsolva, akkor LightH-bõl lehet lemenni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Bah, mer egy táphuszár vagy, azért Darkstar:D Namaajd.. egész sohee háremem lesz csak a te kedvedértXD

Mi az a placc, ahol Athalay és Lone grasszálnak? Állati hangulatos.
Black Label Society meg ma jön nekünk, ha jól vágom... Mondjuk Lone elvben arra build-elt, h Trion-t elpofozza, de az akkoris egy gennyláda highwiza...

edit: jah, és ami lol: nemmintha zavarna, sõt örülök neki, de hogy a izébe lett a karimnak 23 extra statpontja?? (nem nem lépett szintet). Totál úgy emlékszem, h elosztottam mindent...

NLZ

Kiel bejárata is ugyanott van. Asszem valahol a kastély körül. :) Biochemist bejárata pedig át fog kerülni (vagy már át is került) a keleti nyomortenyedbe. :)
[reserved]

NLZ

Szervert átírod? :D Mással sztem nem. Bár tudja halál. Nem vagyok alkesz. :)
[reserved]

NLZ

[reserved]

Darkstar

Smokieztam 2 napot, olyan max 5000db-ból esett 2 card, 2 kitty és egy jó rakat zargon. Ráadásul a második card zargonnal együtt. :D Majd felrakok pár képet, lol nagyon. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

nemakarod kölcsönadni a smokie card-ot? :D

thrall

lol.. nmeis stalkeremnek kell, hanem alchemistemnek, amúgy a creatornak ott van az acid demonstration skill-je, ami az egyik elgerõsebb skillaz adv skillek között (jó, berserk-et, sacrifice-et nem veri :D )

NLZ

Hát 28k-t nehezen. Egy 99es LK-nak 99+8 vittel és pecoval van 22,7k hp. ;) Berserk/Frenzy -vel meg 68k hp... :D
[reserved]

thrall

de õ alapból sem 99, hanem több :P
egyébként mondjuk pecopeco card, vagy tao gunka(1 van a serveren, azis mondjuk az akatsuki-nak :D)

NLZ

Jó, akkor persze más a helyzet. Base lvl nagyon számít maxhp-nál. Fõleg nagyobb szinteken, mert nem lineárisan nõ. :D
[reserved]