Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

thrall

csak az? mert abból össz-vissz 2 van, azis CT 2-ben -.-

Darkstar

Csak az, de 45%-al. Kettõ van lvl2-n, 2 lvl4-en.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

És Thanatos tornyában is van jópár :PPP
[reserved]

thrall

yeey, van egy worn-out magic scrollom (aztis loptam XD), már csak 29 kell XD

NLZ

White seed, sztem szar a kliensedben az exe. :) Legalábbis nincs belediffelve az "Enable Aura over lv99" opció. :)
[reserved]

NLZ

Új kliens. :P  Legalábbis egy sakexe csere. De azzal meg az jár, hogy bezavarodhatnak a custom fejdíszek. Már ha eddig mûködtek. :D
[reserved]

NLZ

A slotok láthatóságához töröld az itemslotcounttable.txt -t a data könyvtárból. Bár ahogy elnézem grf-ben is van. Szal az lenne a legjobb, hogy kitömöríted az sdata.grf -bõl a data könyvtárba. :)
Itten pedig összehozhatod a neked tetszõ klienst. :)
[reserved]

NLZ

Van egy alap sakexe, azt kell diffelni. :) Más / régi / már diffelt klienst ne próbálj meg újra, mert akkor elszúrja az egészet, mert ez a diffelés hexa alapú :)
[reserved]

thrall

lol, OBB jó játék, talltam benne egy blinkers-t XD

Darkstar

Obb jó játék lenne, ha találnék vagy az NPC mondaná, hogy mikor vitték el az utolsót, mert csak napi 1 van és így soha nem jutok hozzá. :P
Viszont nemsokára meglesz a Boy's cap. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

én nie tailokat ölök, 1%-ra dobja alapból, nálunk 5% :P

NLZ

thrall, s abba mi a jó? :P
Darkstar, lehet scripteléssel megoldható, de épp ez benne a lényeg, hogy vadássz rá. :) sztem. :)

Jah, egyébként sikerült elérnem, hogy ragnahu új fórumáról is kitiltsanak 1 nap alatt. :) Hülye várlock, keressen orvosi segítséget. :D
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZthrall, s abba mi a jó? :P
Darkstar, lehet scripteléssel megoldható, de épp ez benne a lényeg, hogy vadássz rá. :) sztem. :)
Viszont igy az a gond, hogy aki ráallt, az percre pontosan ott lesz, amikor ujra ad, es neked esélyed sincs szerezni.
Eddga a "hivatalos" 2 óránként spawnol? Mert pár player azt mondta, hogy óránként, de én nem találtam.
Más: ma Garm dobott ice falchiont, meg obbt (az meg racoon leafet :P), eddga 3* footskint, anci mummy meg cardot. És sebeztem mummyn majdnem 150k-t (van tanú :D)
/önfényezés :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: DarkstarViszont igy az a gond, hogy aki ráallt, az percre pontosan ott lesz, amikor ujra ad, es neked esélyed sincs szerezni.
Eddga a "hivatalos" 2 óránként spawnol? Mert pár player azt mondta, hogy óránként, de én nem találtam.
Más: ma Garm dobott ice falchiont, meg obbt (az meg racoon leafet :P), eddga 3* footskint, anci mummy meg cardot. És sebeztem mummyn majdnem 150k-t (van tanú :D)
/önfényezés :)

Öntömjénzés rulz :D Van tanú, hát hogyne lenne ;) Még mindig fenntartom azt az álláspontom, hogy meghackelted a látóidegeim (ala Gits2) =/ :hehe: :D

NLZ

Ez a kövér gyerek nagyon szánalmas. :D Némi fórumos szóváltás után bannolt a fórumról, aztán egy kis emailezés után 1/1es swordit csinált belõlem, s elvette az összes pénzem. :) CP kép Szal aranyos :)
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZEz a kövér gyerek nagyon szánalmas. :D Némi fórumos szóváltás után bannolt a fórumról, aztán egy kis emailezés után 1/1es swordit csinált belõlem, s elvette az összes pénzem. :) CP kép Szal aranyos :)
Loller, hogy lehetsz minuszban anyagilag? :D
Ma Glove. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Hát úgy, hogy beállította. :) Infantilis hülyegyerek :D
[reserved]

Rounin

Mondjuk a pénz a legkisebb gond imho :D

Darkstar, ha lesz harmadik kesztyû, szánj már meg ^^"

NLZ

Leszarom, nem játszok már WarlockRO szerverén. :)
[reserved]

NLZ

Hát nézd meg magadnak. Itt vannak az emailek. szted ezt komolyan lehet venni? :)

Quote from: NLZ, February 01, 2006 4:35 PMTe war, ennél azért többet vártam tõled. A problémára felhívó eltávolítása nem oldja meg a problémát, szal nemtom mi érteme struccpolitikát folytatnod. Indokod sincs igazán a bannolásra, csak a kiskirályi mivoltodat fitogtattad, miközben az igazi problémát észre se veszed. 24 éves embertõl nem szeretek látni infantilis megnyilvánulásokat. Ha valakinek egy szaros fórum skin miatt ledobja az agya az ékszíját, annak szakértõ segítségére van szüksége. ;)

Quote from: Warlock, February 01, 2006 8:43 PMNekem tökmindegy mit vártál tõlem. Azthiszem kicsit többmindent tettem le az élet asztalára mindezidáig mint te.

Egyrészt, a saját fórumomon, saját szerveremen azt teszek amit csak szeretnék és joggal várhatom el fórumozóktól, és a játéksoktól, hogy ha szólok, hogy vegyen vissza valaki a hangnembõl akkor ezt meg is tegye. Nameg persze...majd ha ott tartasz ahol én tartok, akkor majd talán foglalkozok a véleményeddel...de ez nem biztos...:)

Quote from: NLZ, February 01, 2006 9:13 PMMost mit vársz, minden egyes újitás után mondjuk " Isten vagy warlock!"? :)  De figy, ha azt mondod, hogy "vegyél vissza a hangnembõl bazdmeg", akkor azt nem lehet komolyan venni. ;) Hogy érted, hogy ott tartok ahol te? 24 évesen valami szerveren játszom a rossz admint? :) Ezt olvasd el, sztem vicces így a szerveretek ismeretében :) http://eathena.ws/board/index.php?showtopic=12466

Quote from: Warlock, February 01, 2006 9:21 PMTermésztessen ezmit sem válotztat azon, hogy ki vagy títlva a fórumról, és mindenki örül neki...:) Én inkább ez alapján ítéllek meg téged barátom...:)

Quote from: NLZ, February 01, 2006 11:54 PMMondom, ha megpróbálod megszüntetni a figyelmet a problémáról, attól még az nem oldódig meg. Szal ha most tereled a témát, attól még nem lesz jobb. :smile:  És ki az a "mindenki"? Will, a nagy fanatikus, aki nem látja a fától vektort, vagy mozo, az a furcsa hülyegyerek, alu haverja? :smile:  Mindenki más kb elment a szerverrõl.  Vagy csak visszamennek poénból MW-t szivatni. :smile: Najó, jóindulattal mondható, hogy megvan a népesség fele. Szal én meg inkább annál maradok, hogy a tetteid alapján itéllek meg, nem pedig a seggnyalóim véleménye alapján. ;)

(az uccsó üzenetben a mosolygós képecskéket lecseréltem :smile: -re, mert túl sok volt a kép)
[reserved]

thrall

nos, és csodálkozott mindenki, hogy utálom warlock-ot (igaz én elsõsorban azért, emrt miatta bomlott fel a hungaRO :D)

NLZ

Miért, mi történt? :)
[reserved]

thrall

hát gondolt egyet, hogy legyen a hungaRO-ból 1/1/1-es, a GM-ek kb fele meg nemakarta, ezért vált ketté, ha annak a hülye kövérnek nemjut eszébe, akkor jólenne :D

NLZ

Jah, hát bizonyított tény, hogy szegény picit fogyi. :D
[reserved]

Rounin

Basszus.. egész éjjel hülye banyákat öltem, de megérte. Bot, sapi, kártya.. mindent dobtak :D
És a 87 is megvan.. most halok álmon. Tervezett 3x3 Eyes olvasás elhalasztva.. legyetek jók és szobatiszták =)

thrall

Bloody Branch-nek hívják, azt,h ogy mi dobja, lövésem nincs :D

NLZ

Ancient Mimic dobja a Bloody Branchot 0.01%-al. :D De az 5160-as svn-tõl már csak Thana dobja egy barátságos 15%-al. :D
[reserved]

Darkstar

Amikor a ragna.hu-n bug volt, mi dobált olyan hatalmas mennyiséggel? A sima mimic? Hát akkor nem nagyon lesz mvpidézgetés. :D
A felújitott rocards pedig sztem marha jó lett. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

1. szerezz embrio-t, meg elméletileg megléne tanulni
2. pontosan
3. tudsz, azt már in-game elmondtam
4. ahol 1st jobos karikkal is(ami nem archer/acolyte)
5. hogy kerek legyen XD

NLZ

Quote from: DarkstarAmikor a ragna.hu-n bug volt, mi dobált olyan hatalmas mennyiséggel? A sima mimic? Hát akkor nem nagyon lesz mvpidézgetés. :D
A felújitott rocards pedig sztem marha jó lett. :)

Anci mimic volt bugos akkor is. Rocards pedig tényleg nemrossz, bár még mindig nem olyan jó, mint mondjuk az eAthena db könyvátra. :D
[reserved]