Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

thrall

hmm... teljesen igazad van, ha nemsikerül, akkor az elsõ férfi creator leszek (nemnagyon tudnám, hogy lenne nálunk nagyon alchemist a serveren :P)

NLZ

Hmm, bannoltak a FateRO fórumáról is. Deügyivagyok. :D
[reserved]

Rounin

Quote from: NLZHmm, bannoltak a FateRO fórumáról is. Deügyivagyok. :D

Õszinte elismerésem :D Már csak usteam hiányzik. (Shiroiii! Cicc :hehe: ) ;) :D

Lythis

Quote from: ShiroiÉs azt nem mondod el, hogy miért?
Engem is érdekel.

(ehh közben felvillan elõttem a következõ néhány(száz) óra játék képe: Lythis bemegy CT-be. Lythis Erzsiket gyak. Sokat. Még annál is többet. Kisétál, kilép, alszik. Felkel, gépet bekapcs, Ragna beizzít, besétál, és Erzsiket gyak.  A végén már a járáshoz hasonlóan gerincvelõreflex lesz a "rákattintokazerzsireésmegölöm" mozdulatsor...:S)

NLZ

Ö, szókimondó vagyok. Egyik gm (ghost) meg roppant hisztis, kivágta a barátnõje, aztán azt hiszi körülötte forog a világ. Ennek hatására egy csöppet hisztis, s elég hiperérzékeny. Némi szóváltás után adott 100% warn-t, ami persze kutyafasz, hisz nem számít semmit se. Aztán késõbb Eligorral anyáztunk egy sort, s mindkettõnket jött büntetni Kenji. Eligor kapott 20% warnt, én meg mivel már 100on voltam, ezért "nem tudott mást adni szegény", csak egy 1 hónapos bant. Egyébként mellékesen Kenji és Eligor guild társak. ;)
[reserved]

thrall

egyébként, nemcsodálom, hogy gh0st-ot kidobta, amilyen(nem mondok semmit, hátha valameilyik ismerõse olvassa XD)... gh0st meg hülye, hogy nemtudta, és jellemzõ, hogy máson éli ki a gondját/baját

Christian

Minden US Teames a LizardROn nyomja? O_o

NLZ

Én törzsgyökeres FateRO-s vagyok :)
[reserved]

Christian

FateRO-n ugye most lesz reset SQL adatbázis miatt?

Rounin

Quote from: ChristianMinden US Teames a LizardROn nyomja? O_o

Csak a lizardosok hirdetnek itt, a faterosok nem :D Jer fatero :PPPPPPPPP

NLZ

full reset valsz nem lesz, mert mindenkinek sír a szája, de ha sikerül, akkor lesz még egy 1/1/1-es szerver is, ahol mindenki újrakezdheti, aki akarja.
[reserved]

Christian

ÕÕõ nem hírdetek egy szervert sem..én ha valahol játszok ott is már csak nagyon ritkán :) Engem HungaRO és HunRO eleje óta nem igazán hoz lázba a ragna...   Én mindig ott vagyok ahol a régi játékosok mert oda még van értelme felnézni :P

thrall

jéé, rede, nemis tudtam,hogy ide is írkálsz? :D Egyénkét sz.tem nemsokára már majdnem minden Usteam-os ott fogja nyomni, de akkor kéne egy USteam guildet csinálni :D.. ja amúgy a te s***edet is úgy kinyalták, mint rui-ét?

thrall

énmeg azzal fejlõdök SB helyett, freestyler megadta nekemis, szal így húzom alkeszem :D

Christian

Quote from: thralljéé, rede, nemis tudtam,hogy ide is írkálsz? :D Egyénkét sz.tem nemsokára már majdnem minden Usteam-os ott fogja nyomni, de akkor kéne egy USteam guildet csinálni :D.. ja amúgy a te s***edet is úgy kinyalták, mint rui-ét?

Én mindenhol ott vagyok :P  Miért mi volt Ruival? O_O Errõl nem tudok mert akkor még nem érkeztem meg :D Amúgy az US Team guild jó ötlet...hamár végignéztem egy animet lenne kiket cseszegetni,hogy ajánljanak mást. Csináljátok meg :D

thrall

nah, sensuy lefog váltatni, emrt jail-be raktam, mert anyázot, meg skillfloodolt egy jópár napja (és nincs mute XD)

egyébként, ÉNVAGYOK A 2. CREATOR A SERVEREN(mégis csak gyorsabb volt így, mert acid demonstration többet sebez, mint az SB XD)

NLZ

Hát ha sikerül FateRO -n összehozni az 1/1/1es alszervert, akkor oda várunk oda szeretettel minden oylan játékost, aki szereti a kihívásokat. ;)
[reserved]

thrall

azért, mert ey jó pár napja meteor stormal skill floodol, és mivel mute nincs beraktam börtönbe, aholekezdettanyázni, ex listára tettem, bejött sensuy-al, ottis elkezdett anyázni, megint börtön(így majdnem az egész server megszeretett :D:D:D). És ekkor kezdett el sírni, hogy 'jajj, megmondalak lokibácinaaak!!!!', én körberöhögtem,meg az egész server. lényegében ennyi, de ha kell bepostolom az egész chatlogom, ami idetartozik

thrall

na neeem, azkéne még, csak nem akarja, hogy a GM-ek között egyek :D:D:D:D

Christian

Hm..tudtommal még se lettél leváltva nem? Amúgy nem értem mit nyomatja a faxságokat...a meteoros ökörségnél én is ott voltam.

thrall

nah, ittvan a lerovidített verzió (magyarul, ami nem ezzel kapcsolatos volt, azokat kiszedtem, a többi maradt..ja, meg cenzúráztam)

Player warped in jails.
Invisible: On.
Jump to devy
Map skills are off
Devy : f**ért
Devy : kaptam
Fenrir : na holnap kiszedlek
Devy : nem csináltam
Devy : semmi
Fenrir : na holnap kiszedlek (utólagos javítás, lesz az 3 is :D)
Devy : roszat
Fenrir : nemám
Devy : halod
Fenrir : csak laggoltatod a servert
Devy : b****d
Fenrir : napról napra
Devy : ezért
Devy : nicnsnen
Devy : jail
Devy : gondolkoz
Devy : má
Devy : te korupt
Devy : sz*r
Fenrir : nincs mute
Fenrir : jail-t kapsz
Fenrir : ennyi
Fenrir : szólj loki-nak,hogy kapcsolja be a mute-t
Devy : Kashi
Devy : vagy?
Fenrir : mert én szóltan
Fenrir : nem
Fenrir : helsing
Devy : nah
Devy : te egy senki
Devy : vagy
Devy : szoval
Devy : engedj
Devy : ki
Fenrir : sz**ok rá
Fenrir : és nemengedlek
Fenrir : ki
Devy : akor
Devy : meg
Devy : szolok
Devy : Lokinak
Devy : hogy
Devy : ne
Fenrir : szólj neki
Devy : legyél
Devy : GM mert
Devy : a semiért
Devy : beraktál
Devy : szal
Devy : job
Devy : ha most
Devy : szedsz
Fenrir : jó
Devy : ki vagy
Fenrir : szólj
Devy : elmondom neki hgoy
Devy : szért
Devy : kaptam
Devy : mert
... (itt megszakadt, nemvoltam hajlandó tovább hallgatni. Onnan folytatódik, hogy viszajöt Sensuy-al, mert addig semmi érdekes nincs)
Sensuy : te korrupt
Sensuy : sz*r
Sensuy : holvagy?
( From Seymour ) : aszondja neked
( From Seymour ) : hogy te korrupt sz*r holvagy
( From Seymour ) : lhz-be
Sensuy hírdetése: Nah jah a gyík Gm ek már csak ienek, de majd szolok anak érdkekében
Player warped in jails.
Fenrir: BUMM, mégegy karid börtönbe
( From Colombus ) : akkor
( From Colombus ) : .@kick Sensuy
( From Finaly ) : helsing
( From Sensuy ) : sztem
( From Sensuy ) : nem sokéig
( From Sensuy ) : leszel
( From Sensuy ) : GM
( From Sensuy ) : szolok elõre
( From Sensuy ) : nah mentem
( From Sensuy ) : MSN re
( From Finaly ) : nött a rajongo táborod még 20 fövel
( From Sensuy ) : beszéelk
( From Finaly ) : köszönjük
( From Sensuy ) : LOki val
( To Finaly ) : XD
( To Finaly ) : kösz XD
Fenrir : emberek
Fenrir : sensuy szól loki-nak
Fenrir : jail-be b*sztam
Fenrir : most mi lesz
Fenrir : EMBEREK SEGÍTSETEK
Fenrir : XD
Finaly : ömm
Finaly : SENSUY EGY SEGGFEJ
Seymour : fenrir
Seymour : megfogsz halni
Seymour : szol lokinak
Seymour : véged
Seymour : :D
Seymour : áá
Fenrir : jaja
Fenrir : énis itt rettegek
Fenrir : jajj ne
Seymour : õ pofázik

NLZ

Hehe, pont most kérte a barátom is. Ragnarok RunFiles Letöltöd, kicsomagolod vhova, aztán átmásolod a BGM könyvtárat. Egyébként ennek használatával nem kell a RAG, csak a SAK. :)
[reserved]

NLZ

V2 jó lesz, ha minden igaz. :)
[reserved]

thrall

rede bazz, ennyire tartotok szegény kicsi godlike-mtõl, hogy már az akatsuki-val szövetkeztek, még hozzá ÍGY? :D

deaththief

Nah 3 napja felraktam a Ragnarokot.Kezdõ vagyok, azt se tudom nagyon hogy mit kell csinálni :D Aki unatkozik v valami,az segíthetne kicsit.Nevem Kuresz

Darkstar

Quote from: deaththiefNah 3 napja felraktam a Ragnarokot.Kezdõ vagyok, azt se tudom nagyon hogy mit kell csinálni :D Aki unatkozik v valami,az segíthetne kicsit.Nevem Kuresz
Melyik szerver?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

melyik serveren vagy, mert így nemtudjuk ki tud segíteni(lehet senki)
edit: ehh Darkstar, miért lopod el a mondanivalómat XD

Darkstar

Quote from: thrallmelyik serveren vagy, mert így nemtudjuk ki tud segíteni(lehet senki)
edit: ehh Darkstar, miért lopod el a mondanivalómat XD
"Úgyis ellopom". :D
Lol, 70es BSel megyek boszizni, az ajtóban hammerfallozom õket, bejön két pala, és azonnal stunnolnak. :D:D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

deaththief

Most/pill 1iken se :S Melyiket ajánljátok?(ragnahu-n voltam,de le kellett szednem a ragnát)

thrall

2 magyar server van, ami jó:
LizardRO(ahol énis vagyok :D ): 8/8/5, nemvunk még sokan, jelenleg 45 körül, de jó társaság(igaz a guilden kívüliek utálnak minket, mert túl szépek vagyunk, meg pe táposak). Ja és barátságosak a GM-ek

FateRO: 3/3/1 (elméletileg 1/1/1 akar lenni). Gm-ekrõl nem nyilatkozom(nincsnnek jó tapasztalataim). Többet errõl inkább azok, akik még mindíg ott játszanak