Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

NLZ

Kész a FateRO kliens, egyben az Ambrosia kliense is. Szal lehet oda is jönni. :) FateRO fórum kliens topic. Aki nem akarna felmenni ide (lemaradva a kliens leírásról :P), annak itt van letöltési link: FateRO & Ambrosia Client v3 -10,3 MB. Installeres linket nem írok ide. :)
[reserved]

NLZ

Upsz, ez hibás. :P Szal FateRO & Ambrosia Client v3.1 - Ezt használjátok. :D
[reserved]

Darkstar

Jó volt a mai summon-party, de amikor MVPt kérek, az nem feltétlenül Detale, Randgris avagy Bring it On. :D Thanát miért ölted le, döglött volna. :(  Legközelebb mikor lesz?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Thx az új klienst.
  Egy gondom volt vele, hogy elsőre nem volt hajlandó csatlakozni a szerverhez, mert nem találta. Szal ha valakinek még van ilyen gondja, az nézze meg, h nincs e 2 sclientinfo.xml-je, mert nekem ez volt a baj (a /data-ba is pakol egyet, meg egy régebbi volt sima game könyvtárban is...francsetudja miért... az utóbbit kell felülírni az újabbal.).

NLZ, elképzelhető, hogy visszahaxolod angolra? Valahogy úgy barátságosabb volt... :haha:

NLZ

Azok az MVP-k poénból voltak. :) Ált benyomtam bb-t vagy db-t, azt jött ami jött. :P :)  Thanát meg épp ezért szedtem le, mert láttam, hogy meg fogjátok ölni. Egyrészt resuztam folyamatosan, másrészt durva dolgokat dob nagy százalékban. Nem célom, hogy slotos greavest vagy legion platet szerezzetek. :P Foggalmam sincs mikor lesz legközelebb. Kb amikor kedvem lesz. :D Most is Alucat jelentette be, én meg folytattam. :)

Mit haxoljak angolra? nemértem...  :confused:
[reserved]

Darkstar

Én sem hittem volna  hogy  a gust 2k fölött üti. Legyen hamar kedved. Meg megint lehetne kicsit pvp on azon a mapon. :) (Zárójelben: az elején még lent voltam lhban, és többször csak néztünk, hogy miért támadt fel az egész csapat :D Aztán mondták, hogy thana van pronti alatt :D)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

jah, néha félrenyomtam, aztán raisemap helyett raise lett. :D
[reserved]

Alkyra

NLZ az Avatarod egy új class a Roban?
Mert ha igen és játszható kari, akkor rögtön megyek kreálok egyet Fateron.XD
tudnátok róla mondani egy kis infót? vagy linket adni hozzá.
Előre is köszi. :tezsvir:

Xipe

Quote from: Alkyra on 2006-04-12, 10:04:11
NLZ az Avatarod egy új class a Roban?
Mert ha igen és játszható kari, akkor rögtön megyek kreálok egyet Fateron.XD
tudnátok róla mondani egy kis infót? vagy linket adni hozzá.
Előre is köszi. :tezsvir:

Gunslinger class.
szerintem meg nincs bennt FateRO-n, de dogoznak rajta.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Alkyra

Cool. Majd ha normálisan benne lesz a játékban, akkor szóljatok mert nagyon érdekel.^^

Xipe

Quote from: Alkyra on 2006-04-12, 11:38:06
Cool. Majd ha normálisan benne lesz a játékban, akkor szóljatok mert nagyon érdekel.^^

szerintem addig jo ha osszedobsz egy merchant karit.
szukseged lesz a penzre Gunslinger melle.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lythis

NLZ: a bejelentkező képernyőre gondoltam.. eddig olyan szép ánglusul virított, most meg gonosz koreai rúnák ülnek rajta:D

Olvastam más fórumokon, hogy ott már kinnvan a Rise of A.I. rész vagy mi, amivel a creatorok szerezhetnek maguknak homonculust... az mi a fenére jó? Olyasmi, mint a gólemek d2-ben?

Rounin

-_-

Basszus... egy nyamvadt swordmannel összeszedek tíz-tizenöt perc alatt 200 üveget -_- Ne már egy alkesznek legyen vele gondja-.-

Rounin

Akkor ne csak üvegért sírj :D Mellesleg valamivel ki kell ellensúylozni a táp támadást, nem? Szóval légy egy kedves, segítőkész klán tagja :P

NLZ

FateRO-n már át lehet váltani NJ vagy GS-re, de ez csak a kinézet. Se fegyver, se skill, se egyéb tulajdonság. Seed, mi a szerver neve? Ha ott megy NJ/GS, akkor ott Trunk eAthena van, szal a tesztverzió, amiben valsz elég sok hiba van. :)  Homunculus meg csak custom verzió van, aminek képességei messze elmaradnak a hivatalos verziótól. De mér az az élet, ha kereskedők vannak főtéren? Az vagy azt jelenti, hogy megy az @autotrade parancs, vagy azt, hogy nagyon kitartóak. :)
Rise of A.I. az valami malájziai, vagy milyen hivatalos ragna szerver egyik epizódjának a neve, ahol volt már homunculus.
[reserved]

NLZ

És gyíkró a mérce?  :haha:
[reserved]

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Be is tenné a kiskaput.... na, holnap végre paladin leszek^^ Hm... hiányzik a mjölnir :D

Darkstar

Akartam is mondani:
GRAT!  :smile:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Kösz :D /shy Már jó ideje húzom-halasztom.. de legalább bejártam soksok térképet, találtam sok-sok ritka dropot, sokat beszélgettem és hm, most vérszemet kaptam megint. Tápgecó visszatért X_X Pedig sikerrel elnyomtam-.-

Itachi

Kérdés; van most vmi jó RO server ahol mindenki nyomul? Sokat változott azóta a RO mióta anno a Hungaro n megszűnt a Usteam klán?
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

NLZ

Ambrosiára jöjjön mindenki.  :haha: Najó, ne, ígyis meg fog telni az 50es limit. :P
[reserved]

Lythis

Buhera van a szerverrel, vagy nekem hülye a gép (vagy inkább a netszolgáltató), hogy ma reggel óta átlag 5percenként szakad a kapcsolat, és laggol is az édes. Mielőtt megkapom a szabványkérdést: igen, minden frissítve van.

Nin, és GS minek lett betéve, ha csak skin szinten vannak? Nem lett volna jobb várni, amíg teljesen megvagytok vele?

thrall

Quote from: Itachi on 2006-04-13, 01:59:05
Kérdés; van most vmi jó RO server ahol mindenki nyomul? Sokat változott azóta a RO mióta anno a Hungaro n megszűnt a Usteam klán?
Usteam guild után nagyon sok minden történt: megcsinálták rendesen az adv kasztokat, megvan minden 2nd class questje, 5 új kaszt ( 1st: ninja, gunslinger, taekwon 2nd: soul linker, star gladiator[tk-ból lesz]), új városok, új szörnyek, új MVP-k, új tárgyat. és a legfontosabb: még nemtaláltam hungaRO-hoz hasonlító srevert :D

Itachi

Összegezve tehát? Én úgy halottam, hogy mindenki vmi FateRO t istenít.Most akkor mi van????

Darkstar

A FateRon vagyunk a legtöbben.  :smile: (abc sorrendben: kisvirag, Lythis, NLZ, Rounin, Shiroi, Xipe, én (kihagytam valakit?))
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Itachi

Naruhodo...naraba watashi mo ikimasu:) Lényeg; lehet én is mek, mert régen azért hagytam abba mert a server kettészakadt és a skillek sem voltak megcsinálva.

thrall

LizardRO is egész jó(ha a FateRO is jó-nak számít...), igaz nemsok USteam-os van. Amit mondott haver még hogy jó, az az új hunRO (új GM-ek meg full reset, meg minden volt, ha jóltom, és így tiszta lappal indult minden elölről)

NLZ

Quote from: Lythis on 2006-04-13, 11:44:53(...)
Nin, és GS minek lett betéve, ha csak skin szinten vannak? Nem lett volna jobb várni, amíg teljesen megvagytok vele?

eAthena berakta a stable verzióba is, most ezért külön nem fogjuk kiszedni a forráskódból. Csak gm tud átváltani úgyis, szal nem zavar senkit se, kivéve ha kisétálok főtérre gs ruhában. :D Gyíkró meg az ilyen loky félék miatt gáz. Kiváncsi vagyok mikor fog lecsapni az új fatero kliensre. :P :) Komolyan, féltem kirakni a NJ/GS csomagot. :) Nembaj, megjelöltem mindent, szal csúnyán rá fog fázni, ha rajtakapom a próbálkozásán. Bár ha nem hülye, megtanulta, hogy velem nincs kec-mec. ;)

FateRO meg jó, szép lassan kipofozom, s akkor király lesz. :D  Csak hát idő ez is... Ambrosiát is meg kéne csinálnom, hogy mehessen rajta a reset.
[reserved]

thrall

NLZ csak úgy megsúgom, nem lopta, hanem fatal adta neki, még elég régen, talán azért hasonlít rá (és hogy ezt ki mondta nekem? Fatal :D)