Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

thrall

alapból bármit, ami nem adv-skill, mert azt valamiért nem... errül SpeedRO-n volt egy szép kis 3-4 oldalas vita (qva anyázáson és barátain kívül minden más).

A másik dolgo meg az, hogy az a stalker, aki csak SB-t használ, az inkább ment volna el AssaX-nek, mert semmi értelme úgy a rogunak...

a wizan00b-ról nem is beszélve XD

egyébként meg a legjobb fegyverek szerintem: Grim, vagy 3 slotos Gladi 3 inju card-al (nem alegjobb, de lol azért XD double atack-al, meg triple blow-al :D), ja meg konzervek, és mental monk-ok ellen ne feledjük az ice pick-et XD

Eberinu

Yap, az én stalkiem nyilas fajtásos, 7500 stat pontot kéne durván szétosztanom, pvp-s célokra :)Na igy már tud valaki valami jó kis tippet?

Rounin

7500? Damn funservers...

Lythis

7500 pontod van elosztandó, és nem tudsz egy normális buildet belőle összerakni bowstalkinak? Már boccs, de GTFO...

Eberinu

Nem vok akkora játékos, mint őkockasága Lythis :D Ha kapok infot, akkor felhasználom,ha nem akkor nem resetelgetek,annyira nem fontos :D

Lythis

Nem kockaság, simán matek. Arról meg nem én tehetek, hogy hülye vagy hozzá...
99-en 1273 stat pontod lenne, neked van 7500 és nem tudod mire oszd szét? puh-lease...

Rounin

Someone should play and taste the 'fun' of 1/1/1 servers ~deshou ^__^

thrall

Quote from: Rounin on 2007-01-29, 08:03:12
i'll play and taste the "fun" of 1/1/1 server if i'll have money for OFF RO... but private 1/1/1... oh please

itt egy build 7500 statponthoz: SOK AGI, TÖBB DEX :P

Fubenalvo

Quote from: thrall on 2007-01-29, 17:51:53
Quote from: Rounin on 2007-01-29, 08:03:12
i'll play and taste the "fun" of 1/1/1 server if i'll have money for OFF RO... but private 1/1/1... oh please

itt egy build 7500 statponthoz: SOK AGI, TÖBB DEX :P

1es rateknek bármely MMORPG-ben free szerveren 1000 fő alatt nem sok értelme, max agysorvasztás.

Eberinu

Quote from: Lythis on 2007-01-29, 03:45:49
Nem kockaság, simán matek. Arról meg nem én tehetek, hogy hülye vagy hozzá...
99-en 1273 stat pontod lenne, neked van 7500 és nem tudod mire oszd szét? puh-lease...

Nem túl nagy a szád, már bocsánat? Normálisan szól az ember, te meg csak így tudsz válaszolni...hát gratulálok...és képzeld egy két varriációt kipróbáltam,de a stalker alapvetően str típus...tehát hiába adok dexre, nem úgy ugrik meg a sebzése,mint pl. az archer típusnál...

Lythis

Quote from: Eberinu on 2007-01-30, 11:08:10
Nem túl nagy a szád, már bocsánat?
ezt te kérdezed tőlem? :lul:
Quote from: Eberinu on 2007-01-30, 11:08:10Normálisan szól az ember, te meg csak így tudsz válaszolni...hát gratulálok...
kössz, autogrammot viszont továbbra sem osztok.
Quote from: Eberinu on 2007-01-30, 11:08:10és képzeld egy két varriációt kipróbáltam,de a stalker alapvetően str típus...tehát hiába adok dexre, nem úgy ugrik meg a sebzése,mint pl. az archer típusnál...
most kb lövésem sincs, hogy miért magyarázol nekem a dexről... milenne ha előbb megnéznéd hogy kinek a postjára reagálsz, mielőtt reagálsz rá? vagy az már nem fér bele a hirtelenfelindulásbólelkövetett-jólmegmondomneki post keretei közé? :rolleyes:
egyébk mint azt fentebb is olvashattad, volt stalkerem - más kérdés, hogy kénytelen voltam 7500-nál jócskán kevesebb statból kigazdálkodni.

Eberinu

Képzeld, én kérdezem tőled és érthető okból.

Fubenalvo

Node lányok.. Flamelést privátba folytatni pls. :)

Eberinu

Nyugi, ráhagyom,legyen boldog magával :D Különösebben nem érdekel :)

Rounin

Alapvetően str típus? Jahm, ha str-t igénylő fegyvert használ. Íjakkal pakolj csak str-re... :rolleyes:

Más: 1/1/1 szerver igenis kell, hogy kitapasztald _igazán_ a karaktereket és a statokat és a skilleket. High rate fasság csak arra jó, hogy mielőbb legyen egy karid, amihez _nem értesz_ :angyali:

Fubenalvo

Quote from: White SeeD on 2007-01-30, 13:32:48
Quote from: Rounin on 2007-01-30, 13:05:26
Alapvetően str típus? Jahm, ha str-t igénylő fegyvert használ. Íjakkal pakolj csak str-re... :rolleyes:

Más: 1/1/1 szerver igenis kell, hogy kitapasztald _igazán_ a karaktereket és a statokat és a skilleket. High rate fasság csak arra jó, hogy mielőbb legyen egy karid, amihez _nem értesz_ :angyali:

Ez pont így van :D
Egyszer high szerveren csináltam egy wizát...
Semmit nem tudtam vele kezdeni :redface:
Jobban mondva nem éreztem belőle semmit...

Ki beszél itt high Rate-ről?
Medium rate a legnormálisabb 3-5szörös szorzókkal

thrall

a high-rate funnolni, az 1/1/1 kockulni, a med rate játszani jó :P (énis med rate-n tanultam meg 3/3/1-en, és mégis kenem a RO-t :P )
egyébként str típus... ha nem bow-al megy.. egyébként melyik serveren vagy eberinu?

SeeD.. téged is látni itt? 0.o RO-zol még valahol? vagy inkább az élettel játszol? :D

Lythis

3 meg teszem azt 5 még messze nem mid-rate szerintem (meg ratemyserver szerint sem mondjuk...)
Más kérdés, hogy itthon ekkora rate-ek mellett is fel lehet húzni egy karit, de nagyobb szervereken ugyanarra a mapra jóval többen vagytok ezért nem olyan gyors...

Rounin

Quote from: Fubenalvo on 2007-01-30, 13:47:52
Ki beszél itt high Rate-ről?
Medium rate a legnormálisabb 3-5szörös szorzókkal

3-5x szorzón az életben nem lesz 7500 stat pontos stalkid... innen a következtetés, hogy az ottan egy high rate kari. (és Lythis jól mondja, 3-5 még nem mr)

Mishra

ja. visszatérve a kedvenc kari témához: prof, phen-nel :) meg bárd. (mer zakkantat szivathatom vele :D)

Prof. William

A Gunsinger milyen kari? Hogy támad? Van valahol valmi összefoglaló rólla?

thrall

jujj de nagyon nem figyelemmár az IRO-s eseményeket. már GS meg ninja is bennevan :D

Mishra

épp most kerültek be nemrégen.. pf azér ők is rendesen le vannak maradva kro-hoz képest :D

Mishra

ja, és nem elfelejteni, h közben megy az irdatlan káromkodás meg egyéb szidalmazások rikítozáse ezerrel. :DD

thrall

mondjuk, hogyha volt/ak valaki/k akik megcsinálták ezeket az animációkat, meg egyebeket, akkor meg lehetne csinálni a játékban is ()najó mondjuk 1-2 dolgot nehezebb lenne, de az animációkkal nem lenne gond szerintem)

Eberinu

chilip

és a zene a fighting animation alatt egész jó :D teccik

Alkyra

Oké, melyik szerveren van Gunslinger?:) Mert egyik ismerősöm asszonta, hogy Fateron van, de mint kiderült tegnap nincs.-.-
Azé raktam fel újra a Ragnarokot me gunslinger karit akartam csinálni.^^ Ki mit tud erről?

edit. megvan...hunro.^^