Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

thrall

na persze... bard meg dancer is party kaszt, erre miven privátokon? DS-elgetnek clown/gypsy-ig aztán meg arrow vulcan. még egyet se látam, aki ment volna partyval azért, hogy zenéljen nekik... ez van sajna.

Én

Én igazából woéra-pkra gondoltam, ahol majd nem elhanyagolható előnyt jelenthet.
Pedig én nem egyszer mentem zenével nemcsak LH-ba meg woéra, hanem nifibe :eek: Bár tény, hogy a bárddal elég jóba voltam. Abban teljesen igazad van, hogy embere válogatja, de ha akkora előnyt jelent majd, csak összeáll pár warlock :)

thrall

amint látom már nemsok midnekit érdekel aRO, vagy csak nem írnak ide az emberek, de 2007 év végén nagy váltopzások lesznek a RO-ban!!!!!

1. LEROMBOLJÁK MORROCOT!!!!!!!!!!!!!!! kedvenc városom, erre megsemmisül :S
2. új WOE várakat raknak be, és ezek mellé új godlike itemeket
3. INSTÁK (XD ), és bound on pickup itemek (XDDDDDDDDDD ), amik instákból, és PVP, vagy eventen esik/kapod
4. átrendezett PVP rendszer, átrendezett menü, és minden át lesz rendezve

szerintem el fogják cseszni, addíg szórakoznak vele

Cobra

Minek ennyire megváltoztatni az eredeti RO-t, miért nem hagyják meg ezeket a RO2-re?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Én

Quote from: thrall on 2007-10-03, 01:04:55
amint látom már nemsok midnekit érdekel aRO, vagy csak nem írnak ide az emberek, de 2007 év végén nagy váltopzások lesznek a RO-ban!!!!!

1. LEROMBOLJÁK MORROCOT!!!!!!!!!!!!!!! kedvenc városom, erre megsemmisül :S
2. új WOE várakat raknak be, és ezek mellé új godlike itemeket
3. INSTÁK (XD ), és bound on pickup itemek (XDDDDDDDDDD ), amik instákból, és PVP, vagy eventen esik/kapod
4. átrendezett PVP rendszer, átrendezett menü, és minden át lesz rendezve

szerintem el fogják cseszni, addíg szórakoznak vele
Jah ezekről már hallottam. Állítólag nemcsak új woe mapok lesznek de az egész ahogy van meg fog változni. Szerintem ez előrejelzi sajna a RO2 bukását.
Esküszöm csak ezekért felnézek majd jövőre. :D

thrall

van valami igazság abba, amit mondasz Cobra. Szerintem így akarják bevezetni a RO2-t, több év után most egy év alatt lerombolják a felét, és átírják a 3/4-ét a dolgoknak... inkább írnák le a RO2-be, hog ymi történt, és hagyják békén a sima RO-t ahogy van. jó az úgy szerintem

írjunk petíciót :D

Eberinu

Tiszta WoWszerű lesz ahogy olvasom...

ultimecia

Doh, ezért áll az RO2 mert az 1-el vacakolnak még mindíg? :grrr:
Francért kell belenyúlni az 1-be. Hagyják ahogy van, jó úgy ahogy van. A 2-n dolgozzanak mostmár.

Alkyra

Quote from: Eberinu on 2007-10-03, 10:13:35
Tiszta WoWszerű lesz ahogy olvasom...

az nem feltétlenül rossz. a wownak jó pvp rendszere van. nekem pl nem tetszik ez a rendszer ami most van. mindenki az advancos karijával nyomul s kicsiknek esélye sincs=>játszál x hónapot hogy legyen advancos karid s majd akkor pvphetsz. nos mint sokan gondolom, nekem sincs nagyon időm ennyi időt a játékkal tölteni s a gyors, de könnyed játékmenetre mennek.
Persze wownak is megvan a hátránya, de az itt nem fog feltűnni szerintem mivel a wow az EQ orientált a ro meg LVL.

Én

Szerintem nincs is annál nagyobb öröm mint 2nd kaszton lenyomni egy gyökér advot :D Cuccokon múlik itt is igazán dolog (persze nem mondom h adv nem számít, és azt se, hogy egy 60-as supernovi lenyom egy hw-t)

Eberinu

Hát én csak a sima Ro-val játszottam, 2vel még soha, de most ilyen 3d-nek itt van nekem a WoW, az bőven elég,már néha kicsit uncsi is a wow, ilyenkor jó a jó öreg 2d-s cuki rajzolású,már már mesébe illő ragnarok online...az olyan lazító, levezető és nyugtató. Ezekről az ujitásokrol én is itt olvastam először, és sztem se kéne változtatni rajta. Hát a pvp rendszer változtatása sztem nem jó...ha most egy kicsi nem ölhet meg még jó cuccokkal se egy advost, akkor abban mi a jó? Pont az a lényeg, hogy melyik játékos az ügyesebb....pl. ha twink karival mennék egy advos kari ellen,aki mondjuk valamilyen csoda folytán nagyon tré cuccokkal rendelkezik,vagy nem tud pvpni, akkor miért nem verhetném péppé?

thrall

mondjuk éb 85-ös crusa.val simán lehet verni sniper/clown/gypsy meg egyéb távharcost. waizard-al el lehet verni nagoyn sok karit. rogu/assa szintén zenész... nemtudom miért mondjátok, hogy nem lehet 2nd jobossal advosat ölni :D

Fubenalvo

Quote from: Én on 2007-10-03, 01:09:11
Szerintem ez előrejelzi sajna a RO2 bukását.

Nem kell előrejelezni... igazából abból ha valaha használható játékot faragnak akkor leteszem a kalapom. 1,5 éve húzzák a dolgot. A végére már a grafika és elavult lesz... bahh. Mindenestre én nagyon várom még mindíg de most már Sword of the new World-re átpártoltam.
Eszméletlen bosszantó, hogy Augusztus óta, amikor ugye elindult az opened beta... szóval azóta egyetlen szembetűnő változást nem voltak képesek csinálni... jah de kikapcoslták a geodatát. Gratuláláok nekik... szóval én részemről beleuntam a folytonos várakozásba. Pedíg tényleg több mint egy éve üzemeltetem a magyar közösségi oldalt, de egyszerűen hetek óta nincs miről beszélni mert semmi sem történik, nincs előrelépés. Sajnálatos lenne ha ebbe buknának bele, de gravity háza táján valami nagyon nem kóser mostanság érzésem szerint.  :ejj:

Eberinu

Az a sword of the world milyen féle fajta?

Soldier

Quote from: Eberinu on 2007-10-05, 09:41:10
Az a sword of the world milyen féle fajta?

freemmorpg , valamikor ha jol emléxem gyarmatositásra tehetö a game ( ha nem akkor ezt nem tudom hol állmotam , a karakterek kb abba a korba illenek bele az a lényeg) multichar irányitás van benne. 3 karaktered van/lehet egyszerre (célszerü=3) questek vannak ,de megesik a farmolás is..Tetszhetös grafika,jo hangok,találo környezet, de nekem unalmassá vált a játékmenet , es onnantol kuka volt mikortol a partykba nem lehetet áthealelni a másikba, illetve mar nem emléxem pontosan de voltak olyan helyek - nem emléxem egeszen pontosan, de haverral mindig masik disctbe raktott minket azt nehezvolt megoldani,hogy normalisan rakjon be minket /még anno/ lehet erre mar kitalaltak okosat..Végülis sztem összeségében nem egy rossz mmo a jobbik fajtabol van , de nem egy egetmegválto alkotás..talan kicsit nehezebb megunni mint a mindenféle "sorozatgyártott"-akat , es ha meg kicsit bejön a téma akkor lehet hogy el van vele  az ember egy darabig .Ami sztem egy kis ujdonsagot visz bele a multicharakter,  gyorsabb gameplay-e van mint mas hasonlo stilusu gameknek,az elejen nagyon egyszerü 3 emberrel kiirtasz minden mobot,inkabb nem is a mobok erőége a lényeg hanem a tömeg, eleg nagy gyepa vab benne^^késöbb ez nehezedett. Van pvp,cvc,gvg -is ha jol emléxem.1 probat mint mondtam megér

sry  :_off:

thrall

kérdés: csak én tudom rosszul, vagy a gloria domini (pressure) tényleg sebzi az embert akkoris, ha már elkezdtem castolni és közbe bújik el az ember?

Én

Ha el hide-olsz (nem cloack!) közben, és úgy maradsz cast végéig, semmi hatása nincs. ;)

Suszi

Játszik most valaki Ragnarok.hu-n?

Draconire

Quote from: thrall on 2007-12-23, 18:26:17
Quote from: Gmer on 2007-12-23, 18:20:17
...Ja és tudom én, hogy társaságra épül, csak azt nem szeretem ha anélkül nem lehet játszani vele. RO-t...
??? mivan??? RO partyorientált? max ha nagyon kicsi vagy és MVP-t akarsz ölni, meg ha WOE-zni mész 0.o
Assassinként egy pont után nem tudtam értelmes ütemben fejlődni soloban. Az meg megint egy elég unalmas pontja a játéknak, hogy adott szinteken csak adott szörnyeket volt érdemes ölni. Lehet más kaszttal jobb lett volna, de ez volt az ami leginkább érdekelt.

Alkyra

Quote from: Gmer on 2007-12-23, 18:34:40
...Ja és tudom én, hogy társaságra épül, csak azt nem szeretem ha anélkül nem lehet játszani vele. RO-t...
??? mivan??? RO partyorientált? max ha nagyon kicsi vagy és MVP-t akarsz ölni, meg ha WOE-zni mész 0.o
Assassinként egy pont után nem tudtam értelmes ütemben fejlődni soloban. Az meg megint egy elég unalmas pontja a játéknak, hogy adott szinteken csak adott szörnyeket volt érdemes ölni. Lehet más kaszttal jobb lett volna, de ez volt az ami leginkább érdekelt.

más kaszton is ugyenez- knightnak h.orc pl, magenek az a kőmicsoda stb stb stb

thrall

Quote from: Gmer on 2007-12-23, 18:34:40
Assassin egy 10-es raten dúrván 2-3 óra fóka, és utána mehet akár LHZ-be is

Draconire

Én kb 1,5 hetet játszottam, az alatt ha jól emlékszem olyan ~60. szintig jutottam el. Sok guide-ot olvastam, próbáltam követni a leghatékonyabb fejlődési útvonalat, anno Rounin is segített benne, de alapvetően ennyi volt az egész:
Ki kellet nézni egy területet ahol nem ölnek meg könnyen és van 1, legjobb esetben 2-3 szörny akit hatékonyan tudsz ölni. Ha már nem kapsz elég xp-t, keresni kell egy másik területet. Ez tart addig amíg napok nem kellenek egy szintlépéshez, addig se valami tömény izgalom a dolog, de onnantól egy unalmas grindfest az egész, már ha solozni akarsz.

Én

Assassin = venatu, már ahhol meg van csinálva. Hamar felmész lvl-ileg, és agyilag is...

Darkstar

Quote from: Én on 2007-12-23, 19:17:13
Assassin = venatu, már ahhol meg van csinálva. Hamar felmész lvl-ileg, és agyilag is...
Amikor asszával nekik mentem, átlag 2-3 csapatonként haltam. Néha még gyakrabban. Bár akkor még sztem bugosak voltak, mert mindíg kiszedtek hide-ból.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én

Hát, gondolom úgy elég cinkes lehet... Ha nem szednek ki, meg lehet szokni, bár eleinte figyelni kell nagyon. Laggos szervereken különösen mókás.

Én

Delicious old thread is delicious.
Szóval, játszik még innen valaki? Ha igen, hányan mozdultak rá erre az új Hunro2-es szerverre (tegnap este 7-kor nyílt meg) ? Új szerver, 3/3/1, magyar, és allítólag nagyrészt official lesz (In my HunRO? It's more likely than you think, még a reset is) pár kényelmi funkción és baromságon kívül. Régi HunRO-t én annyira nagyon nem bírtam, pár hónap után le is léptem, kíváncsi vagyok milyen lesz így. Már lassan egy éve nem toltam, de most az új szerver örömére lehet megint nekikezdek, ha USTEAM-ről is megy valaki, szóljon. :)

Alkyra

van már dark knight?XD
én ro2 várom már lassan egy éve...

De ha akarod bekukkantok.:P Csak majd le kell tölteni.^^

Én

Én is épp azt csinálom, de a csöcskenőcs megaupload beállt 93%-nál :uzi: Ha beraknám a régi vinyóm, az egyserűbb lenne, de lusta vagyok hozzá.

Alkyra

Quote from: Én on 2008-05-14, 17:55:12
Én is épp azt csinálom, de a csöcskenőcs megaupload beállt 93%-nál :uzi: Ha beraknám a régi vinyóm, az egyserűbb lenne, de lusta vagyok hozzá.

off

most látom. avatar change? ez már a következő szint?:) legközelebb már SIÓ leszel ne aggódj. :lul: Csak még egy kicsit kell dolgoznod.XD

on

Én

Kíváncsi vagyok, észrevetted-e, mi lóg ki belőle... :D Amúgy lejött a RO, szal hepi vagyok. Mégsem, mert Sakray is kell, faszom.