Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Cobra

Nekem is nagyon furcsa volt most a grafkia ennyi idő után. Gondoltam csak javítgattak valamit rajta, de nem vettem észre semmit, még mindíg elmegy gondolom lazán max grafon egy i910-es integrált grafikán is :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Alkyra

Quote from: Cobra on 2008-05-20, 20:53:53
Nekem is nagyon furcsa volt most a grafkia ennyi idő után. Gondoltam csak javítgattak valamit rajta, de nem vettem észre semmit, még mindíg elmegy gondolom lazán max grafon egy i910-es integrált grafikán is :)

RO nem az über 3ds grafikijávál fog vonzani.XD WoWnak meg más problémái vannak.(Főleg Balance...)

Rounin

Quote from: Alkyra on 2008-05-20, 20:56:05
RO nem az über 3ds grafikijávál fog vonzani.XD WoWnak meg más problémái vannak.(Főleg Balance...)

A grafika imho tökéletesen megfelel és kellemes is.
A balance meg... szóval Ragiban sincs jó ideje. Cirka az advosok óta. ;]

Lythis

lol, miért, a WoW az über 3d-s grafikával vonz? lol

Rounin

Quote from: Lythis on 2008-05-20, 21:13:03
lol, miért, a WoW az über 3d-s grafikával vonz? lol

Mokkori gnome beauties. :lol:

Dreamcleaver

Egyik sem vonz semmivel normális egyéneket.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2008-05-20, 21:16:20

Nice try, troll-chan. :ejnye:

Dreamcleaver

Quote from: Rounin on 2008-05-20, 21:18:52

I'm not even trying...yet.  :D

Amúgy számomra tényleg a világ legnagyobb rejtélyei közé tartozik, hogy az RO, ami most hagy ne írjam le mennyire szar szvsz, hogy lehet ennyire népszerű. És most azt leszámítva, hogy a tört szerverek meg a 2D-s grafika miatt az összes kőkorszaki konfiggal rendelkező ingyenélő grindretard ezt nyomja.

Régebben is trolkodtam itt egyszer és olyan emberkék kelltek a játék védelmére mint pl Shiroi vagy Lythis, és társaik, akiket előtte az igényesebb kategóriába soroltam. Ja és persze itt vagy te is, Rou.  :D
Hová süllyed ez a világ... :lul:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lythis

Quote from: Dreamcleaver on 2008-05-20, 21:25:49
Quote from: Rounin on 2008-05-20, 21:18:52

I'm not even trying...yet.  :D

Amúgy számomra tényleg a világ legnagyobb rejtélyei közé tartozik, hogy az RO, ami most hagy ne írjam le mennyire szar szvsz, hogy lehet ennyire népszerű. És most azt leszámítva, hogy a tört szerverek meg a 2D-s grafika miatt az összes kőkorszaki konfiggal rendelkező ingyenélő grindretard ezt nyomja.

Régebben is trolkodtam itt egyszer és olyan emberkék kelltek a játék védelmére mint pl Shiroi vagy Lythis, és társaik, akiket előtte az igényesebb kategóriába soroltam. Ja és persze itt vagy te is, Rou.  :D
Mit nem értessz pontosan? :D

Egyébként quote-olhatnád, mert nem rémlik :D

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2008-05-20, 21:25:49

Húúú, nem felejtett ki a listáról :redface: :P
Rólam megmondták párszor, hogy sick fuck vagyok. Lythis meg az én agyszüleményem, a mesterművem. Mit vársz tőle? :angyali: Shiroi elvetemültségét nem tudom, mire alapozta, de biztos köze volt hozzá, hogy sokat volt kitéve az én és hagymázas vízióm jelenlétének a fórumon.
Amúgy, ha jól emlékszem, elég retard mód kötögettél bele és mindenféle védelmi szándékot fanboi-izmusnak állítottál be, szóval az se volt túl magas pontértékű. ;( Vagy csak megszépültek az emlékek. :D
De szeretünk. :angyali:

Más. Keltek.

És lásd Lythis kiemeltjét. :angyali:

Dreamcleaver

Mi más lenne, mint fanboi-izmus?  :angyali: Lévén, hogy a játék se rpg szempontból, se fantasy szempontból, se harci-taktikák/skillrendszer nem rendelkezik előnyös tulajdonságokkal. ^^

De azért, kösz, már féltem, hogy ki vagyok útálva.  :D

Edit: A zenére nem emlékszem, de biztos EPIC, és az húzza fel a cuccot.  :lul:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2008-05-20, 21:43:04
Mi más lenne, mint fanboi-izmus?  :angyali: Lévén, hogy a játék se rpg szempontból, se fantasy szempontból, se harci-taktikák/skillrendszer nem rendelkezik előnyös tulajdonságokkal. ^^

De azért, kösz, már féltem, hogy ki vagyok útálva.  :D

Edit: A zenére nem emlékszem, de biztos EPIC, és az húzza fel a cuccot.  :lul:

Huh, valaki nagyon meg akar bántani itt valakit :angyali:
Kiútálva nem ezért vagy ;*
Hátő... az a zene... hátő... néhol jó. Őőő.. amúgy közelít a Star Control 2 egynémely agyzsibbasztójához. :he:

Lythis

rpg: próbáld hihetően elmagyarázni játékostársadnak, hogy nem xytáposcsibe altja vagy. Úgy, hogy fel is fogja...
fantasy: vedd komolyan a játékot, érezd át a "mélységeit" (ha ehhez nem kell fantázia, akkor semmihez sem...)
harci taktikák: tudd előbb elsütni a másikat földhözkenő spelljeidet, amikor éppen nem számít rá...
skillrendszer: heh? valami ilyesmi is van, de csak az játszik, ami a legngyobbat üti, és legközelebb van az instahatárhoz, nem?

Zene: evvel azt akarod mondani, hogy utálod a London Symphonyc Orchestra-t? mert akkor ez a te játékod :D

Draconire

Ehh, Dreamcleaver, régebben azért sokkal effektívebb voltál, most már kb kiröhög mindenki ha trollkodni akarsz... :/

Rounin

Quote from: Draconire on 2008-05-20, 22:10:19
Ehh, Dreamcleaver, régebben azért sokkal effektívebb voltál, most már kb kiröhög mindenki ha trollkodni akarsz... :/

Trolloknak jár nyögdíj?

Lythis

Quote from: Rounin on 2008-05-20, 22:11:03
Quote from: Draconire on 2008-05-20, 22:10:19

Trolloknak jár nyögdíj?
ludditáknak nem, szal tökmindegy :D

Draconire

Trolloknak jár nyögdíj?
unsuccessful_troll_is_unsuccessful.jpg :/

Éééés itt van (legalábbis eddig volt kedvem visszalapozni): http://usteam.hu/forum/index.php?topic=649.msg209347#msg209347
Itt még Rounintól is összejött egy " :ejj:".

Dreamcleaver

Quote from: Draconire on 2008-05-20, 22:17:36
Trolloknak jár nyögdíj?
unsuccessful_troll_is_unsuccessful.jpg :/

Éééés itt van (legalábbis eddig volt kedvem visszalapozni): http://usteam.hu/forum/index.php?topic=649.msg209347#msg209347
Itt még Rounintól is összejött egy " :ejj:".

Thank you for your hard work. ^^ Nekem eszembe nem jutott volna visszakeresni. Jé ezt DS is játszotta? I start to see connections here... :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Éjfél

:D lököttek ;)
Hm..hát Ragnarok tökéletesen megteszi, ha az ember pihenni akar/leakar lassuloni egy kicsit...
de azthiszem mostmár inkább ezeket az ökörködéseket olvasom ha agysorvasztani szeretnék :P
Wow még mindig a leg"színvonal"asabb mmorpg -rpg :P (szvsz) /hát igen kinek mia színvonal/
Ha rpgzni akarsz akkor menj nwnezni, én legalábbis ott szoktam kiélni ilyetén vágyaimat.

manapság az mmorpgnek köze nincs az rpghez. Ragnarokon benyögöd hogy, *fáradtan leül, majd felsóhajt* reakciók: he? : ) szóval ennyit az értelmiségről.

edit: de lehet hogy nem kellett volna véleményt nyílvánítanom, mert még megzavarlak titeket elmélyült tanácskozásotokban :P

Cobra

Hülye kérdés: Einbrochba hogy jutok el?

Én

Léghajóval, Yunoból pl: főtérről elindulsz balra és kicsit fel, nem könnyű megtalálni btw... 1200-ért feszállhatsz a léghajóra, és elvisz hugelbe, LH-ba vagy einbrochba. Mindig mondja h hol jár, és ott szállsz ki ahol akarsz.

Cobra

Thx, sejtettem, csak nem akartam feleslegesen elkölteni az összes pénzem. Nagyon jó ez az 1x droprate, lvl14 vagyok és most van 1300z-m...

Éjfél

ami nem számít sok pénznek

Én

Én már reseteltem is. :angyali:

Cobra

Valaki meg tudna támogatni 3 rainbow shellel és 3 zargonnal? Kasztváltóhoz kéne, de ugye azokat a mobokat novice-ként lehetetlen leölni, amik ezeket dobják. Piac meg 65 embernél nem igazán van.
Ami meg nekem kicsit furcsa, hogy nemrég indult a szerver, de már láttam jópár igen magas szintű és felszerelésű embert.

Én

Megtámogatlak én mindennel, ami köll, csak a neved áruld el. :D
Amúgy jah édekes szokott lenni amikor 30 secen belül 2 hydra card esik, és az is az, hogy vannak már full settes-szintes emberkék ::) Mondjuk a szárnyak és egyéb csillivilli dolgok donate itemek.
(Én meg elbasztam a buildem ezért 3 napig resetre kotortam a pénzt :D még mindig 62/48...)

Cobra

Thx, Cobra vagyok (mily meglepő :) ).
Annyira nem hiszem, hogy elszúrtad a karaktert, hogy 62-n értelme lenne resetelni. főleg, hogy se woe se semmi nincs még.
Holnap valamikor tudunk találkozni?

Én

60-on reseteltem, mert akkor még olcsóbb, és azért elég sok skillpontot elcsesztem. Cobrát próbáltam sokszor de egyszer sem volt benn vele senki, azért gondoltam. :D Ok, holnap mondjuk délután valamikor, majd pmezek.
EDIT: ütöttem valami stukkert metalingból, ha kell, akkor nem adom el.

Cobra

Thx, bár úgy rémlik az az alapfegyver, csak plusz slottal. De azért elfogadom azt is. Egyébként azért nem értél el, mert idáig összesen játszottam kb 3 órát. De délután majd felmegyek.

Suszi

Mennyibe került a rezet?
Csak skillt  rezeteltél, vagy mindent?