Main Menu

Japán játékok

Started by gr33n, 2005-09-15, 14:44:03

Previous topic - Next topic

Alkyra

Quote from: ItachiDomo, domo.:) Sjan most még nem tok tölteni mert a semmirekellõ öcsém lóg itthon és addig ugye jáccik a töltés tõl meg a nagy a pingje, hogy száradna le a feje.:grrr:

Ja én csak olyat találtam hogy Applocale.Az ua?

Igen, elvileg.

Itachi

Quote from: AlkyraIgen, elvileg.
Még egy kérdés;Elég ha csak felrakom és annyi, vagy miután felinstaláltam még kell vmit csinálnom, mert most sem mûxik az AG2...:grrr:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Itachi

Menéztem.A baj, az, hogy felrakom és akárhányszor megpróbálom vagy a Start menün vagy a TC kerzstül a paancsikon segítségével elérni, kiírja "Nem megfelelõ paraméter" Erre mit mondjak????Még a readme t sem tudja megnézni mert ua a szöveg....

Alkyra

Quote from: ItachiMenéztem.A baj, az, hogy felrakom és akárhányszor megpróbálom vagy a Start menün vagy a TC kerzstül a paancsikon segítségével elérni, kiírja "Nem megfelelõ paraméter" Erre mit mondjak????Még a readme t sem tudja megnézni mert ua a szöveg....

Mármint az Applocal?

Figyi, felrakod a progit majd elíndítod. Meg kell keresned az exe fájlt amit futattni akarsz, majd tallózod s a gép, ha minden oké, akkor automatán megtalálja a nyelvet hozzá(a gépnek támogatnia kell az ázsiai nyelveket) majd csinál egy parancsikont amivel fogod futattni a cuccot.
Ha nem talál nyelvet hozzá, az azt jelenti, hogy nem tudja futattni a játékot s innen már nekem sincs több ötletem.
Pofon egyszerû használni az Applocalt csak angolul kell tudni hozzá.
Melyik gamét akarod elíndítani egyb?

Itachi

Quote from: AlkyraMármint az Applocal?

Figyi, felrakod a progit majd elíndítod. Meg kell keresned az exe fájlt amit futattni akarsz, majd tallózod s a gép, ha minden oké, akkor automatán megtalálja a nyelvet hozzá(a gépnek támogatnia kell az ázsiai nyelveket) majd csinál egy parancsikont amivel fogod futattni a cuccot.
Ha nem talál nyelvet hozzá, az azt jelenti, hogy nem tudja futattni a játékot s innen már nekem sincs több ötletem.
Pofon egyszerû használni az Applocalt csak angolul kell tudni hozzá.
Melyik gamét akarod elíndítani egyb?
Megoldottam mindent, de az AG2 nem megy.Le is törlöm a francba mert amennyi idõmet elvette a vele való szarakodás...Inkább megnézem azt az Oppai 2 t:DDD

Itachi

Quote from: ItachiMegoldottam mindent, de az AG2 nem megy.Le is törlöm a francba mert amennyi idõmet elvette a vele való szarakodás...Inkább megnézem azt az Oppai 2 t:DDD
Kérdés;Nincs más torrent formában a game? Mert ezt a sima BT klient nem tudja beolvasni.Azureus útálom bitcomet meg egy darab szar.

Alkyra

Quote from: ItachiMegoldottam mindent, de az AG2 nem megy.Le is törlöm a francba mert amennyi idõmet elvette a vele való szarakodás...Inkább megnézem azt az Oppai 2 t:DDD

:tezsvir: Most én is azt töltöm. Meglássuk mi lesz belõle.

Itachi

Quote from: ItachiKérdés;Nincs más torrent formában a game? Mert ezt a sima BT klient nem tudja beolvasni.Azureus útálom bitcomet meg egy darab szar.
Megoldottam.Torrentspyon is van:)

Alkyra

Quote from: ItachiMegoldottam.Torrentspyon is van:)

Off
Hm. Én bitcometet használok s soha semmi bajom nem volt vele.
On

Az angol patchet s a unce patchet le tudod tölteni? Mert nekem már lenn van.(de kétlem, hogy fel tudnám tölteni vlhova..10k feltöltésem van..)

Itachi

Quote from: AlkyraOff
Hm. Én bitcometet használok s soha semmi bajom nem volt vele.
On

Az angol patchet s a unce patchet le tudod tölteni? Mert nekem már lenn van.(de kétlem, hogy fel tudnám tölteni vlhova..10k feltöltésem van..)
Nekem igen, de ez hosszú.

Alkyra

Nos!

Letöltöttem az Oppai 2öt.
A gondom az, hogy nem tom installálni. Gondolom át kell rakni a régiót japánra
s akkor már minden király lesz.
Esetleg tud vlk róla mondani pár infót, hogy mit is kell vele tenni?
Van hozzá eng s unce patch is. elõre is köszi.

Fazék

Nesztek! :haha:
még nem olvastam el a cikket, de ha jól sejtem rendesen megpróbálja lealázni az ezen játékokat kipróbáló embereket :)

szerk: elolvastam a cikket. sztem korrekt lett, az általánosan betegnek tartott dolgokat megemlíti, hogy szerinte is beteg dolgok, de nagyjából tárgyilagos marad és hatásukat illetõen se ítélkezik, csak idéz mindkét táborból véleményeket. tulajdonképpen semmi újat nem mond a cikk, csak esetleg az ilyen játékokról még abszolút semmit sem halló emberekkel ismerteti meg felszínesen a témát.

Ramiz

Quote from: FazékNesztek! :haha:
Gusztustalan cikk. Offtopikban véleményeztem...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: RamizGusztustalan cikk. Offtopikban véleményeztem...
sztem nem az offtopic-ba való, át lehetett volna irányítani inkább ide a véleményezést, majd elolvasom azért az offtopic-ot, hogy mit találtál igazságtalannak.

szerk:

Quote from: Ramiz5 játékot sorolnak fel a cikkben, 2-t egy hete töltök, a többi csak tervlistán van. :D Egyébként gagyi a cikk. A csávó végigtol minden szexszimulátort, aztán beszól, hogy fujj? Röhej. Különben is olcsó hatásvadászat és 70 éves mélyen vallásos szûzasszonyoknak való csámcsognivaló az egész. Frei Tamás biztos lecsapna rá, ha olvasná, és csinálna pár rész "tényfeltáró tévémûsor"-t belõle. :lol:
én ezt most nem igazán értem... jobb lenne ha úgy írná meg a cikket, hogy eggyel se játszik? :confused:
persze ettõl még tényleg csak egy hatásvadász cikk oldallekérésnövelésre + reklámbevételre, de bármelyik átlagember ránéz a témára ennyit kap elõ belõle. és igazából én se vagyok annyira elájulva ezektõl a játéktól, annak ellenére, hogy régen összegyûjtöttem párat belõlük. de most komolyan, szted mit kellett volna írjon? azon túl hogy nem kellett volna semmit se írjon...

Ramiz

Quote from: Fazékde most komolyan, szted mit kellett volna írjon? azon túl hogy nem kellett volna semmit se írjon...
Ilyen oldalon, mint az Index, semmit. Hentai rajongó oldalon pedig normális jellemzést. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: RamizIlyen oldalon, mint az Index, semmit. Hentai rajongó oldalon pedig normális jellemzést. :)
Mondj egyetlen normálisabb magyar hírportál oldalt... ígérem onanntól azt fogom olvasni.

szerk: de gyorsan mert lassan kimerítjük az elnézendõ off-ok számát, már 2-nél tartunk :D

na mentéspróba:

2D-s "normális" rajzolt játékok mostanában nem jönnek már ki? ez a bûnronda 3D az igazi móka már?

Itachi

Quote from: RamizGusztustalan cikk. Offtopikban véleményeztem...
o.O Mért a kedvenc játékaimból rak be képeket????:muhahah:

Ramiz

Quote from: Fazék2D-s "normális" rajzolt játékok mostanában nem jönnek már ki? ez a bûnronda 3D az igazi móka már?
Most mégis érdekel a téma? :) Egyébként de, csak ez az újdonság, olyanból meg 2000 van már.

Quote from: Itachio.O Mért a kedvenc játékaimból rak be képeket????:muhahah:
:tezsvir: Mindjárt leér a Vanquish meg a Battle Raper 2...

Fazék

Quote from: RamizMost mégis érdekel a téma? :) Egyébként de, csak ez az újdonság, olyanból meg 2000 van már.
hát azért a 2000 közül is ki lehetett választani azt a 10 igényesebben megcsináltat emlékezetem szerint... szóval ha nem is fogom letölteni, de a kíváncsiság azért hajt, hogy tudjam hogyan állnak mostanában ezek a játékok. de ti tényleg szépnek találjátok ezeket a 3D-s játékokat?

Prof. William

Jobban bejönnek nekem is arégi, szép 2d-s randiprogik. Az még animésebb...

Ramiz

Én úgy vagyok vele, mint a hagyományos (pl Ghibli) meg a cgi-vel telepakolt, neadjisten Final Fantasy-szerû tökszámítógépes "animékkel": az új stílus szokatlan, de lehet jól csinálni, és igazából nem dislike-olom, sõt újszerûségével izgalmas is.

Itachi

Nekem sem megy az Oppai Slider 2....Pedig van Aplocale meg ma nylvibeállítások is jók...Esküszöm eddig csaka Biko 3 ment jól.Sem az AG2 sem a OS2 nem megy:(

Ramiz

A Battle Raper 2-t nyomom, a quick küzdelemben nincs rape, csak leszakadó ruhák és ugráló mellek, remélem a sztorimódban lesz valami eksön. :D Egyébként jópofa. A harc nagyon leegyszerûsített.

atis

Valaky tudna segíteni? Az Oppai Slider 2-höz keresek normális krekket, de nem találok seholse...
Előre is kösz...

Ramiz

Battle Raper 2-ben több sztori is van? Mert ennek elég hamar vége lett. És csak 1 teljes rape volt. :)

Ramiz

Vanquish mókás. A meghatározása szerint "3D hard action movie adventure". Installálni kell és van menüje, de gyakorlatilag semmit nem kell csinálni mint játékos, mind2 kéz szabad. :D :D :D

Dreamcleaver

Quote from: Malcolm Reynolds (Ramiz) on 2006-04-08, 00:50:55
Battle Raper 2-ben több sztori is van? Mert ennek elég hamar vége lett. És csak 1 teljes rape volt. :)

Hát 5 csajszi van benne, azaz 5 vég. Mellesleg minden csajt 2 féle képpen is meg lehet b...szal egy durvább módon, ha egyből az elején a törszére kattintasz és nekimész, meg egy gyengédebb módon, amit lassan kell felvezetni. Eme második nem is rape (az első is csak lite).  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Nimlot

nézelődtem neten és rábukkantam valamire http://forum.hshare.net/viewforum.php?f=3&topicdays=0&start=50 jó nézelődést
"Being too kind is also... cruel!"

Nimlot

Nem tudja valaki hogy a To Heart 2 csak ps-re készült-e el? mert én töltök egy több mint 3 gigás gámét és nem tom érdemes e (nincs ps2-m)
"Being too kind is also... cruel!"

Necrid^

Igen sajnos csak ps2-re készült. Click
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!