Main Menu

Japán játékok

Started by gr33n, 2005-09-15, 14:44:03

Previous topic - Next topic

Prof. William

Énis szedem. CSak kicsit lassú. Akinekmegvan az pls sedelje.

Nimlot

Yo-poo!
Remélem nem reménytelenül teszem fel a kérdésemet: Tudja valaki honnan lehet megszerezni a green green pc-s gámét? torrentel sajnos nem nagyon találom :(
"Being too kind is also... cruel!"

Alkyra

//www.roshi.hu
//isohunt.com
//www.torrentspy.com
//www.mininova.org

Ha egyiken sincs fönn, akkor sehol nem találod. Max Emulnál, de ott ÉVEKBE kerül,  mire letöltesz vlmt...Esetleg dc-t...az egy kicsit jobb mint az Emule.

Moha

Quote from: AlkyraMax Emulnál, de ott ÉVEKBE kerül,  mire letöltesz vlmt...
Hát, ha nem is évekbe, de tény, hogy a csacsi nem a gyors és azonnali letöltögetésre való. Türelem kell hozzá. :) Viszont cserébe a legritkább cuccok is fellelhetõk rajta.

Ha kell, utánanézek a GreenGreen játéknak.

Manitu

Quote from: MohaHa kell, utánanézek a GreenGreen játéknak.
Légyszives :)

Moha

Hmm... kapásból csak CG pack-ot találtam hozzá, a játékot magát nem.
De majd még keresgélet. Sajna olyan a név, hogy kicsit nehéz keresni.

Nimlot

Bízunk benne hogy az erõ Veled van :)
Most jur eszembe! Az Ichigo 100% is hentai gámébõl készült? :D mert lehet h akkor arra is rákeresek :D

Manitu

Quote from: NimlotBízunk benne hogy az erõ Veled van :)
Most jur eszembe! Az Ichigo 100% is hentai gámébõl készült? :D mert lehet h akkor arra is rákeresek :D
Nem, az speciel mangából készült :) De vannak jókis dojinok belõle :D

Nimlot

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

Arra gondolsz hogy Hentai mangában? :)
Habár ezek csak untázatok :P

Darkstar

Quote from: NimlotHabár ezek csak untázatok :P
Pontosan azok.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xaga

Quote from: DarkstarItt van pár példa. :D
Wan vkinek oda jelszava???

Darkstar

Quote from: XagaWan vkinek oda jelszava???
Elvileg ingyen lehet regelni. És bár amolyan regelõs e-mailt adtam meg, még nem jött spam. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xaga

Quote from: DarkstarElvileg ingyen lehet regelni.
Azt olvastam, de megkimélném magamat ettõl ha lehet.

Prof. William

Na figures lent lessz hamarosan... Mindjárt kipróbálom...

School Dayst leszede valaki már? Jó? És angol? Állítólag érdekes. Csak 9 giga a kedves. :uzi: DE állítólag olyanmint egy interaktív film. És elég durva befelyezések is vannak benne. (A normálokon kívül.) Mert az rossz vég ha a lányn nem szeret beléd, de ha a lány nem szeret beléd+megöli a barátnõdet a szemed elõtt vagy beléd állít egy kést az már tényleg rossz ending. :eek:

Nimlot

Én torrentel megtaláltam 6,6 giga és szerintem nem angol :(

Nimlot

Találtam még1-et ami 7 giga fölött van. Én ezt most el kezdem tölteni és ha megvárod míg nálam lejön akkor majd véleményt is mondok meg hogy angol-e vagy sem :-/ a fentebbit nem fogom letölteni mert szinte biztos hogy nem angol.

Prof. William

Ok! Várni fogok! Majd mondj véleményt!

Manitu

Találtam egy School Rumble gamet valahol, de az istenért sem tudom elindítani :( Gyanítom hogy a japán karakterekkel problémázhat, és rémlik hogy valamit a nem unicode programokkal lehet állítani, amitõl talán hajlandó lesz menni, viszont gõzöm sincs mit... Végignyálaztam jópár topicot, de nem találtam, pedig úgy rémlik itt írta valaki... szóval help plíz :D

Alkyra

1. Használj M Applocal-t. Ingyen letölthetõ s nagyon hasznos.
2. Válts át Japán nyelvre a Területi Beállítások->Nyelv alatt.(újraíndítást igényel)

Ezek mindig segítenek.

Manitu

Quote from: Alkyra1. Használj M Applocal-t. Ingyen letölthetõ s nagyon hasznos.
2. Válts át Japán nyelvre a Területi Beállítások->Nyelv alatt.(újraíndítást igényel)

Ezek mindig segítenek.
Thnx, 1-es mûködött, bár nem is annyira egyszerû letölteni ezt az applocalt :) Parázott itt mindenféle kalózwindóz miatt :D

Alkyra

Quote from: ManituTParázott itt mindenféle kalózwindóz miatt :D

Oh errõl meg is feledkeztem:D. (nekem eredeti s aktivált van s rögtön a letöltéshezz vitt.:)

Darkstar

Quote from: ManituThnx, 1-es mûködött, bár nem is annyira egyszerû letölteni ezt az applocalt :) Parázott itt mindenféle kalózwindóz miatt :D
Akkor hogy szedted le? Mert nekem is kéne. :D (Õõ, a win eredeti, csak biztos szar a validation check :D :rolleyes: )
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Quote from: DarkstarAkkor hogy szedted le? Mert nekem is kéne. :D (Õõ, a win eredeti, csak biztos szar a validation check :D :rolleyes: )
Ja, én is így vagyok vele, minek rakjam fel az eredetit, és utánna updatelgessem, mikor itt van a jó kis sp2-es kalóz :D Megkímélem magam egy giga letöltéstõl meg két óra idegeskedéstõl :D
Egyéblént rákerestem emuleal, onnan lejött kb fél perc alatt :D

És hogy valami on is legyen benne, nem volt egy nagy szám ez a játék, mondjuk 80 megától mit is vár az ember... amolyan vetkõzõpóker kõ-papír-ollóval :D El lehet vele azért szórakozni :)

Darkstar

Ezaz?
Ha igen, akkor érdekes, mert így nem kellett valid. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Manitu

Nimlot

Ez a School days ugye nem ps2-es gáme? Egyébként rákerestem gamershellen és ott nincs ilyen gáme.... pedig pl a come see me tonight regelve van ott (igaz csak az elsõ része)

Dreamcleaver

Figures of Happines, I'm Gonna Serve You 4, Kana -Little Sister

Ezek engem és érdekelnének. Ha tudtok adjatok linket pls. Elõre is kösz. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Prof. William

Quote from: NimlotEz a School days ugye nem ps2-es gáme? Egyébként rákerestem gamershellen és ott nincs ilyen gáme.... pedig pl a come see me tonight regelve van ott (igaz csak az elsõ része)

Nem... Pc. Mennyinél tart?