Main Menu

Japán játékok

Started by gr33n, 2005-09-15, 14:44:03

Previous topic - Next topic

Alkyra

Quote from: DreamcleaverFigures of Happines, I'm Gonna Serve You 4, Kana -Little Sister

Ezek engem és érdekelnének. Ha tudtok adjatok linket pls. Elõre is kösz. :)

A Figues of Happinessben tudok segíteni.
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=figures&ext=&op=and

Tessék.
Szerintem a többit is megtalálod ezen az oldalon.
Jó játékot.

Dreamcleaver

Quote from: AlkyraA Figues of Happinessben tudok segíteni.
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=figures&ext=&op=and

Tessék.
Szerintem a többit is megtalálod ezen az oldalon.
Jó játékot.

Köcce. A nagy torrent sitokra én is gondoltam, csak azt hittem tudtok egy jó kis animetrackert több seeddel. De ezt leszedem innen.
Amúgy Alkyra az AIR hentai amit a haverod texthookerrel játszott viszonylag élvezhetõ úgy. Gondoltam talán texthookerrel lehetne nyomni a full Fate/Stay Night gámát, mert torrentet teláltam hozzá. A SHUFFLE!-nek valami baja van a texthookerrel sajan, vagy van röbbféle?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Alkyra

Nemtok róla.
Egyetlen egy texthooker van, de annak rengeteg más almódja.
Az air meg teljesen élvezhetõ volt, bár néha írt hülyeségeket.
VAn a fate/stay nightnak torrent linkje? El tod küldeni pmben?

Nimlot

School days most 99,4% nál jár szal ma már tudok mit mondani ha megeröltetem magam :) meg a comet magát :P

Nah befejezõdött a letöltés.
Szomorú hír: mégha a menünek a nagyrésze angol is, maga a játékban a szöveg japán és nincs felirat. a válasz lehetõségeket szintén japánul kéne megadni szóval nincs sok esélyed magára  ajátékra. Viszont maga a játék olyan mintha egy animét néznél. folyamatosan látod , hogy mi történik. Viszont egy nagy hiba: el van csúszva?!  nem is tudom hogyan mondjam... a képernyõ felsõ negyedében látjuk a filmet, mindenhol máshol sötét. Eleinte azt hittem ,hogy direkt meg van osztva vagy a felbontás miatt van de úgy tánik nem mert azon a pici negyeden belül láttam megosztott képet. Megpróbáltam ablakban futtatni és ott sem. Tehát patch vagy valami más kell ennek javításához mert habár néhol mutat olyan képet ami mintha jó lenne de igazából nem látjuk a telljeset. (elsõ válaszadásig néztem meg) A rajzolás viszont szépnek tûnük. (felirat lehetõséget nem láttam). Esetleg ha valakinek van kint élõ vagy tartózkodó rokona/ismerõse attól igazán utána érdeklõdhetne hogy mi lehet tenni :D

Nah sikerült találnom hozzá peccset. Legalábbis remélem hogy jót találtam :)
"Being too kind is also... cruel!"

Nimlot

Feltettem a patch-et de semmi. configban próbálgattam álítani de ott se volt semmit változás. felbontást változtattam, más oprendszer használatát is megpróbáltam, az x ill y pozíciót is megpróbáltam átírni de semmi nem használt, de lehet h ahol átírtam csak egy információs file volt aminek semmi haszna :P.Nézelõdtem a neten meg megkerestem a játék fejlesztõ honlapját de sajnos nem tudok japánul (vagy amilyen nyelven volt) uh én nem tudok ezzel most mit kezdeni ill esetleg ha valaki tud japánul az utánanézhetne hogy esetleg írnak e valamit hasonló problémák megoldásáról :).
"Being too kind is also... cruel!"

Darkstar

Nálam az I'm Gonna Serv You 4 még Apploc-al sem indul (indításkor hibaüzenet és elszáll), ti milyen win, ill. apploc beállítással bírtátok futásra?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Érdemes átváltani japán nyelvrégióra, ha mûködtetni akarod a játékot...szerintem.
Nincs belõle eng ver? Azok ált. simán mennek normál eus windowsokon.

Darkstar

Quote from: AlkyraÉrdemes átváltani japán nyelvrégióra, ha mûködtetni akarod a játékot...szerintem.
Nincs belõle eng ver? Azok ált. simán mennek normál eus windowsokon.
A játék nyelve (a telepítõs alapján) angol. Hm, régióváltást még nem próbáltam, csak simán nyelvváltást. Mindjárt megpróbálom. THX. :)
I'm :lame: A crackelés kimaradt. :rolleyes: Már fut. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: DarkstarA játék nyelve (a telepítõs alapján) angol. Hm, régióváltást még nem próbáltam, csak simán nyelvváltást. Mindjárt megpróbálom. THX. :)
I'm :lame: A crackelés kimaradt. :rolleyes: Már fut. :D
:hahaha: :tezsvir:

Relunx

Darkstar-nak:
Nemtudom, de nekem angol verzióban van meg (legalábbis azt hiszem - a menü angol stb) és tök lazán elindult semmi prob nem volt vele...
Egyébként az "I'm Gonna Serve You 4" a LEGESLEGJOBB H-GAME!!!!! :whoah: :cool: :jee: :zen:

Relunx

Prof. William

Szomorú... Reméltem hoyg angol lessz a School Days... Taélán majd valalmi fan csapat lefordítja egyszer.

A Shuffle game milyen az is ilyen beszélgetõs? ÉS követi a anime sztoriját?

Alkyra

Quote from: Prof. WilliamSzomorú... Reméltem hoyg angol lessz a School Days... Taélán majd valalmi fan csapat lefordítja egyszer.

A Shuffle game milyen az is ilyen beszélgetõs? ÉS követi a anime sztoriját?

White Seed:
//www.roshi.hu
isohunt.com

Amit ajánlok az a Figures of Happines. Nagoyn szép sztorija van s angol.^^

Prof. :
Nem követi, más témában van. Rin s a többiek hétköznapjait mutatja be s csak mellékesen megjegyzem, hogy nemcsak sub nicns belõle, de még pcs változat se.:(

Dreamcleaver

Quote from: AlkyraWhite Seed:
Prof. :
Nem követi, más témában van. Rin s a többiek hétköznapjait mutatja be s csak mellékesen megjegyzem, hogy nemcsak sub nicns belõle, de még pcs változat se.:(

Ez most itt mire vonatkozik? Mert ha a SHUFFLE! h-game-re, akkor az van PC-re,  nekem megvan (1.85 GB), csak valami bajvan a feliratával. Nemhogy nem angol, de még az eredeti japán kanjik helyett is valahol érdekes jeleket ír. Amúgy nagyon szép a grafikája, egy az egyben olyan, mint az anime.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: DreamcleaverEz most itt mire vonatkozik? Mert ha a SHUFFLE! h-game-re, akkor az van PC-re,  nekem megvan (1.85 GB), csak valami bajvan a feliratával. Nemhogy nem angol, de még az eredeti japán kanjik helyett is valahol érdekes jeleket ír. Amúgy nagyon szép a grafikája, egy az egyben olyan, mint az anime.

Óóhhh...érdekes. Hol találtad?
KELLLL!:muhahah:
Majd megtanulok japánul s akkor már tom olvasni is!:hahaha:

Dreamcleaver

Quote from: AlkyraÓóhhh...érdekes. Hol találtad?
KELLLL!:muhahah:
Majd megtanulok japánul s akkor már tom olvasni is!:hahaha:

http://datorrents.com/torrents-details.asp?id=6057&hit=1

4 seedet láttam. De mondom, hogy valami baj van vele, a japán szöveget is hibásan írja ki nekem. Ha esetleg be tudnád üzemelni normélis japán feliratal, netalán valahonnan szerválnál egy nemlétezõ angol fordítást :D akkor pm nekem ok? Kösz.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: Dreamcleaverhttp://datorrents.com/torrents-details.asp?id=6057&hit=1

4 seedet láttam. De mondom, hogy valami baj van vele, a japán szöveget is hibásan írja ki nekem. Ha esetleg be tudnád üzemelni normélis japán feliratal, netalán valahonnan szerválnál egy nemlétezõ angol fordítást :D akkor pm nekem ok? Kösz.

Tessék, itt a válasz.
http://datorrents.com/forums/showthread.php?t=1620

Olvass el mindent. Segítek, ha sikerült megoldást találnom. Elõször le kell tölteni...

Itachi

Volna egy apró problémám;Nem tudom rendesen felrakni az Artificial Girl 2 t.mikor megy az install akkor a játék program files mappájában az AI.exe file miatt pofázik.Ha meg átugrom akkor felrakja, de a csaj kreálása után mikor repül felém kifagy.Vki aki már fel tudta tenni, írja már le iutt vagy PM ben pontosan ,hogy kell.Elõre is kösz.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Itachi

Ja és az installhoz az msi file t használtam.

Alkyra

Használsz Applocalt?

Ha azzal se megy akkor csak annyit tudok ajánlani, hogy átállítod
a nyelvet japánra(nem a billét) s akkor talán engedi.

Itachi

Quote from: AlkyraHasználsz Applocalt?

Átállítottam.Lehet az a gáz, hogy a roshi ról szedtem mert vhol olvastam, hogy hibás.Most torrentrõl szedtem le kíváncsi vok ,mûxik-e.

Itachi

Quote from: ItachiÁtállítottam.Lehet az a gáz, hogy a roshi ról szedtem mert vhol olvastam, hogy hibás.Most torrentrõl szedtem le kíváncsi vok ,mûxik-e.
Nem megz a nem megy a nem roshi sal sem....:( Arra már rájöttem, hogy át kell nevezzek file okat amiket nem tud beolvasni szépen a katakanával és fel is nyomja probléma nélkül, csak még mindig miután megkreáltam a csajt fehér lesz a képernyõ és kifagy.Nem értem....

Itachi

Quote from: AlkyraHasználsz Applocalt?

Miaz az applocal???Már csak ez az egy reményem van.....:(

Ramiz

Letorrentelek egypár 3d-s játékot, hamár az AG2 nektek nem megy a roshiról, aztán majd beszámolok. Egyelõre 3-at töltök. A legígéretesebb nevû a Battle Raper 2... :lol: Sorry, tudom hogy kicsit õrült típusú perverz vagyok :o
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Itachi

Quote from: RamizLetorrentelek egypár 3d-s játékot, hamár az AG2 nektek nem megy a roshiról, aztán majd beszámolok. Egyelõre 3-at töltök. A legígéretesebb nevû a Battle Raper 2... :lol: Sorry, tudom hogy kicsit õrült típusú perverz vagyok :o
Engem úgyse überelsz....Én még a guro t is elviselem és részben gyûjtöm....:3x3: Majd mindenképp, mondd mire jutottál az AG2 vel.Elõre is kösz.

Ramiz

Quote from: ItachiEngem úgyse überelsz....Én még a guro t is elviselem és részben gyûjtöm....:3x3: Majd mindenképp, mondd mire jutottál az AG2-vel. Elõre is kösz.
Guro-t én is elviselem, de szexuálisan nem izgat fel. Lehet, hogy ha a valóságban próbálnék egy kis erõszakot vinni a szerelembe, az tetszene, sõt valószínû, de azért belekben nem fürdenék. :)
Most pont nem az AG2-t szedem, de ha bejönnek a játékok, akkor úgyis többet is le fogok szedni. :D Ami visszarettentene, az az lenne, ha sok japán betûs halandzsát kéne végignyomnom egypár ciciért, mint azokban az idegesítõ kalandjátékokban. :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dreamcleaver

Hehe, a Battle Raper 2 az egy aranyos kis játék, bár csak a végén van benne sex, 5 csaj, 5 féle vég. Ami nagyon jó, az az Oppai 2 (magasan viszi a pálmát az eddigi 3Ds hentaiok közül sztem). A Biko 3 meg a Sexy Beach 2 elmegy.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Itachi

Quote from: DreamcleaverHehe, a Battle Raper 2 az egy aranyos kis játék, bár csak a végén van benne sex, 5 csaj, 5 féle vég. Ami nagyon jó, az az Oppai 2 (magasan viszi a pálmát az eddigi 3Ds hentaiok közül sztem). A Biko 3 meg a Sexy Beach 2 elmegy.
Oppai 2????Hol lehet leszedni??? Uncens?

Ramiz

Quote from: DreamcleaverHehe, a Battle Raper 2 az egy aranyos kis játék, bár csak a végén van benne sex, 5 csaj, 5 féle vég. Ami nagyon jó, az az Oppai 2 (magasan viszi a pálmát az eddigi 3Ds hentaiok közül sztem). A Biko 3 meg a Sexy Beach 2 elmegy.
A Battle Raper nem olyan, hogy Mortal szerû harc van, és a végén ha gyõzöl, akció? Ott is sztori van? És az Oppai 2 kalandjáték? Tehát nyomni kell a sok szöveget?

Alkyra

Quote from: ItachiMiaz az applocal???Már csak ez az egy reményem van.....:(

Egy MS program windows alá ami futattja az ázsia programokat.
Igyenes a letöltése. Érdemes letölteni.^^

Az Oppai 2 meg datorrentsen fenn van.^^

http://www.datorrents.com/torrents-details.asp?id=4538

(itt az angol patch s unces patch hozzá:
http://www.datorrents.com/torrents-details.asp?id=5565)

Én most töltöm.^^

Itachi

Quote from: AlkyraEgy MS program windows alá ami futattja az ázsia programokat.
Igyenes a letöltése. Érdemes letölteni.^^

Az Oppai 2 meg datorrentsen fenn van.^^

http://www.datorrents.com/torrents-details.asp?id=4538

(itt az angol patch s unces patch hozzá:
http://www.datorrents.com/torrents-details.asp?id=5565)

Én most töltöm.^^
Domo, domo.:) Sjan most még nem tok tölteni mert a semmirekellõ öcsém lóg itthon és addig ugye jáccik a töltés tõl meg a nagy a pingje, hogy száradna le a feje.:grrr:

Ja én csak olyat találtam hogy Applocale.Az ua?