Legjobb animék

Started by Chronos, 2003-05-25, 16:38:26

Previous topic - Next topic

Assassin

Quote from: TriviLehet, nem kéne lelombozzalak, csak úgy érzem, hogy hiányzik a másik oldal véleménye. Nem azt mondom, hogy rossz, sõt, jó anime, de nekem azért annyira nem tetszett.

Mindig jó, ha több ember véleményét hallom.  :merci:  De azért megnézem, kis leépítés sose árt.
" There is no sin to know their sins."

Titkos

Quote from: ItachiHa már idiótizmust akarok akkor megnézek inkább egy Taro Alien t.

Én meg inkább egy Excel Saga-t, mert az Alien Taro-tól azóta kiütést kapok, hogy elõször láttam. ;)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

NuDLy

Kedvenc anime: URUSEI YATSURA; Cat's Eye; Ranma; Bakuretsu Hunters; Inuyasha; Maison Ikkoku; Sailor Moon; Mamotte Shugogetten; Cat Girl Nuku Nuku, Excel Saga, Full Moon Wo Sagashite... õõõ...stb. :lul:

Relunx

Mostanában van egy új "kedvenc": Burst Angel. Eddig csak a trailer-jét láttam, de nagyon tetszett.
Történet dióhéjban: Nagy a bûnözés (asszem Tokyo-ban) és nincs senki aki megállítsa, rendõrség már nem tud tenni semmit. Megalakul egy különleges alakulat és rendet tesz. Természetesen az alakulat 4x csajból áll! :D
Kiddy Grade és Virus Buster Serge-hez hasonlítanám.

Relunx

.Attila

Quote from: shampooKedvenc anime: URUSEI YATSURA; Cat's Eye; Ranma; Bakuretsu Hunters; Inuyasha; Maison Ikkoku; Sailor Moon; Mamotte Shugogetten; Cat Girl Nuku Nuku, Excel Saga, Full Moon Wo Sagashite... õõõ...stb. :lul:
Melyik Takahashi Rumiko alkotás nem? :)

Titkos

Quote from: BonciMelyik Takahashi Rumiko alkotás nem? :)

Rumiko-tól szerintem már mindegyik a kedvence, õ is "klubtag". :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Ramiz

Quote from: ItachiÉn vgayok úgy oda az FLCL ért..Szerintem, oan közepes alkotás.Ha már idiótizmust akarok akkor megnézek inkább egy Taro Alien t.Ami viszont nagyon jó az FLCL ben az a zene.Az egyeüttes ami Pillows névre hallgat, baromi jó zenét csinál. :)
Ha csak idiotizmusról lenne szó, én sem szeretném, de egy érdekes és nehezen összerakható sztori van a háttérben, ami miatt több, mint egy közepes alkotás. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NuDLy

Quote from: TitkosRumiko-tól szerintem már mindegyik a kedvence, õ is "klubtag". :D
Még szép! Rumiko 4evah!  :lul:

Pikkon

Legjobb animék?
Nem kérdés:
1. DB/Z/GT
2. Naruto
3. InuYasha

:D jó jó tudom, ezzel nem sokan értenek egyet, de nekem ez a top és nem bírtamki ,hogy ne közöljem :D
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

.Attila

Quote from: PikkonLegjobb animék?
Nem kérdés:
1. DB/Z/GT
Hát... izé...

Ramiz

Quote from: PikkonLegjobb animék? Nem kérdés:
1. DB/Z/GT
2. Naruto
3. InuYasha
:D jó jó tudom, ezzel nem sokan értenek egyet, de nekem ez a top és nem bírtamki ,hogy ne közöljem :D
Semmi baj. Sok minden elhangzott már e fórum oldalain. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

ToTo

COWBOY BEBOP  a  :kiraly:
DB/Z/GT  hát....

Pikkon

lehet hogy nem szabvány anime, de engem ez szoktatott rájuk :D
meg ha az embernek megvan az egész és többször végignézi és jobban megétri akkor meg lehet ám szewretni nem is kicsit

De a Naruto most kezd a nyomába érni, pedig az nálam nagyon nagy szó :D

Ki bírja még a Narutot?

RE@L

DBZ? Bah... emléxem amikor kisebb voltam adták ezeket, néztem is (teccet is)
Sailor Moon-t is néztem poén volt.... mindaddig amíg <12 voltam, és ezáltal kialakult bennem is az a stereotíp vélemény hogy ezek a japán rajzfilmek max. kicsiknek való és mind totális baromság...
Ez a baj sztem hogy az utca emberéhez csak az ilyenek jutnak el...
Amióta láttam GITS et 1x, re közel idestova több mint fél éve teljesen megváltozott a véleményem a látásmódom, a gondolkodásom.
Sose gondoltam volna hogy 1 rajzfilm is tud ennyit nyújtani adni ilyenmértékben elfilozofálgatni mint az anime mûfajban csinálják.
Igazi unikum lett számomra a Keleties stílusú dolgok.
Tehát az örök igazság: Mindig kell válogatni a szennyesben mert kerülhetett közé tiszta ruha is....

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Raggie

Nna azért ne szóljuk le ennyire mások ízlését! Különbözõek vagyunk! Nekem sem a kedvenc animém a DBZGT de szvsz a kezdetekhez nagyon passzol. Nekem is az elsõ japán rajzfilm volt az életemben!

Pikkon: csak bátran! :D

ToTo:CB tényleg A legyjobb! :lazza:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Tyrael

Cowboy bebop-pal egyetertek, szerintem is az a legjobb :)
en is nezem naruto-t

Tyrael

Zelgadis

Márpedig Slayers a legjobb :P  :lul:
És én is DragonBall al kezdtem, nem kell azt leszólni, poén az :)
Azóta már láttam rengeteg (de közel sem elég :D) animét, és nem utáltam meg tõlük DragonBallt, pedig voltak amik sokkal jobban tetszettek :)
Miért kell valamire azt mondani, hogy szar, ha vannak nála jobbak?
Nem értem ezt a hozzáállást  :rolleyes:

Meske

Márpedig a Love Hina a legjobb! :P

(Biztos beírtam már ide valamikor régen, de azért nem árt néha frissíteni :p)

Szóval:

LOVE HINA FOREVER!!! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Tyrael

en nem vitatkozok, amit irtam az az en szubjektiv velemenyem volt :)

Tyrael

Raggie

Mégpedig az ANIME a legjobb és bárki bármit mond nem tágítok!!
(tökmindegy kinek mi tetszik, úgyis az a lényeg, hogy az anime népszerûsödjön kishazánkban is!)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

HVp213

Love Hina
Túl rövid  :bruhuhu:  
Hellsing
Túl rövid  :bruhuhu:
Dragon Ball
Túl keveset láthattam belõle  :bruhuhu:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Raggie

Azért a Hellsinget az elejére vártam volna! :D :hehe:
egyébként naggyon is igaz...:(

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonAzért a Hellsinget az elejére vártam volna! :D :hehe:
egyébként naggyon is igaz...:(
lehet most ez sértés mint elkötelezett friss Hellsing fan (lehet ezért ki is akarnak majd rugni a klubbol:p) De egy percet se gondolkodtam, hogy mi legyen az 1. helyen :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

RE@L

Én csak az egész múfajra átekintõ véleményemet mondtam, ill azt h ebbõl mi jutott nekünk... (és csak utalást mondtam h milyen korosztályt céloz meg, mivcel mindegyik anime megcéloz valamilyen korosztáylt.)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Rounin

OMG :eek:

Nincs legjobb anime. Legjobban tetszett nekem anime az van. Dögivel :] Van akinek CB (és sokaknak nem), másnak a DBetc (és sokaknak nem :D ).

Túl szubjektív a téma =]

És én nem tudok legjobbat mondani -.-

Tudom, nem ez volt a kérdés, mégis úgy éreztem, ezt el kell mondanom - megértésetekre bízva lelkem -.-

(CB csak saját stílusában a király... ami mint tudjuk, egy új mûfaj :P (ld. CB relámjelzõk vagymi :) ))

Ramiz

CB csak a világon a legkirályabb. Nem több. :lazza:

Rounin

Quote from: RamizCB csak a világon a legkirályabb. Nem több. :lazza:

Sír érted a lelkem.

Raggie

Quote from: RamizCB csak a világon a legkirályabb. Nem több. :lazza:
Már vártam valami ilyesmit! :D  :jee:

Rounin: lehet, hogy túl szubjektív a téma, de az egész topic ilyen szubjektív! Ezért nem vitatkozunk csak tanácsokat adunk és/vagy elmondjuk közlésképpen, hogy nekünk mi volt A legjobb. :zen:

Well, do ya, punk?"

Pikkon

Annyi biztos, hogy az animék minden más emberi alkotást teljes mértékben felül múlnak
csak egy kettõt ismerek ami talán már télleg szarnak nevezhetõ (pl. pokémon, transformers energon)
de szerintem a TV-vel kapcsolastban igaza van a felnõtteknek abban, hogy már csak csupa szemét megy benne
KIVÉVE az animék, amiket itthon nem is nagyon adnak, de akkor is ott van a net!!!
meg azért van még pár dolog amit lehet nagyon szeretni, de az anmie a csúcs! :)
(én még például az X-men sorozatokat és filmeket szeretem nagyon)

Ramiz

Quote from: RouninSír érted a lelkem.
Magadért sírsz: irigy vagy, hogy nekem van legjobb. De hát mit tegyek? Könyvben, zenében, piában, kajában nincs, még filmben is rezeg a léc. De animében van! Ez van! Nevess értem! Küldj pozitív energiát!