Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Necridja igen persze :> . nah én huztam l2, jer te is Ramien.

Én végig ott voltam :rolleyes: és most is ^^ Tudod, lehet ablakban is játszani Kedves NagyCicik :D

Xipe

Quote from: RouninÉn végig ott voltam :rolleyes: és most is ^^ Tudod, lehet ablakban is játszani Kedves NagyCicik :D

meg dualban nyomni.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Necrid^

Quote from: RouninÉn végig ott voltam :rolleyes: és most is ^^ Tudod, lehet ablakban is játszani Kedves NagyCicik :D
isee.. jo tudni.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Quote from: Xipemeg dualban nyomni.

Na az még jobb :)

Auch.. kellett nekem roleplay.. leférgeztem Flammeot, ő leanyázott. Én lecsaptam. Csöpi lebutagyerekekezett minket, Necrid pislogott, én piros lettem. Aztán Necrid meghalt, Csöpi el-soe-zott, én feltámasztottam őket. Szipp. Most mindig piros maradok? ^^

Edit: ez már elég darkelfes volt? Leférgezni és lecsapni az embert? :p

Ramiz

Quote from: RouninAuch.. kellett nekem roleplay...
Edit: ez már elég darkelfes volt? Leférgezni és lecsapni az embert? :p
Hmm... elég szánalmas fogalmaid vannak a roleplayrõl, de mindegy.
(Az "ez már elég darkelfes volt"-hoz: Drizzt Do'Urden ha ezt hallaná... :rolleyes: )
Egyébként eddig elég elítélõen nyilatkoztál a 10+ szint különbséggel pk-zókról...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizHmm... elég szánalmas fogalmaid vannak a roleplayről, de mindegy.
(Az "ez már elég darkelfes volt"-hoz: Drizzt Do'Urden ha ezt hallaná... :rolleyes: )
Egyébként eddig elég elítélően nyilatkoztál a 10+ szint különbséggel pk-zókról...

Drizzt Do'Urden kitagadott volt.. mellesleg mindegy, ahány ember, annyiféle darkelf. Nekem a kedvenceim a Lotr-os sötét tündék.

Igen. Most is úgy nyilatkozom. Nem fényeztem magam; ha büntetés lesz a sorsom érte, akkor legyen. Csak nem szeretem az anyázást (semmilyen téren) irányomba :]

Edit: roleplay -> kicsiny szeletke, nehogymár ez alapján... :rolleyes:

Ramiz

Quote from: RouninIgen. Most is úgy nyilatkozom. Nem fényeztem magam; ha büntetés lesz a sorsom érte, akkor legyen. Csak nem szeretem az anyázást (semmilyen téren) irányomba :]

Edit: roleplay -> kicsiny szeletke, nehogymár ez alapján... :rolleyes:
Most is úgy nyilatkozol, de azért büszke vagy rá, hogy levágtad a jóval alattad levõt, amiért az visszaszólt...
Asszem még szoknom kell a magyar MMORPG-illemet. :)

Idõben kis szeletke, jelentõségben nagy.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizMost is úgy nyilatkozol, de azért büszke vagy rá, hogy levágtad a jóval alattad levőt, amiért az visszaszólt...

Időben kis szeletke, jelentőségben nagy.

Nem időben, űrmértékben.

Mellesleg nem büszke vagyok rá. Csak levágtam, mert anyázott. o.O Irl is nekimegyek annak, aki anyázik nekem. o.O

Edit: Egy darkelf meg pláne, ha egy ember szidja o.O

Tudom, hogy etikátlan, ekkora szintkülönbséggel leütni.

Rounin

Quote from: RamizMost is úgy nyilatkozol, de azért büszke vagy rá, hogy levágtad a jóval alattad levõt, amiért az visszaszólt...

Idõben kis szeletke, jelentõségben nagy.

Nem idõben, ûrmértékben.

Mellesleg nem büszke vagyok rá. Csak levágtam, mert anyázott. o.O Irl is nekimegyek annak, aki anyázik nekem. o.O
Ha 21 szinttel felettem van, akkor lehet, hogy meggondolom, és mégis nekimegyek :| Aztán én anyázok, csendesen :]

Edit: Egy darkelf meg pláne, ha egy ember szidja o.O

Tudom, hogy etikátlan, ekkora szintkülönbséggel leütni.

Ramiz

Héhé, inkább abbahagyom, mielõtt engem is megölsz. :) (Ha nem érted, én nem gyõzködlek... csak ne bizonygatsd, hogy érted.)

Rounin

Quote from: RamizHéhé, inkább abbahagyom, mielőtt engem is megölsz. :) (Ha nem érted, én nem győzködlek... csak ne bizonygatsd, hogy érted.)

=) Ha nem értesz, akkor ne akarj megértetni velem olyasmit, amit te értesz s én látszólag nem értem. Mert lehet, hogy értem, csak azt nem értem, miért nem érted, hogy nem kell megértetned velem, de más dolgokat is értek, melyek fényében nem érthetem olykor úgy, ahogy te érted. Érted? ;>

Edit: Mellesleg Skrull ellen soha nem lesz esélyem :D És nem bizonygatom =D Kikérem magamnak!
Valamint -t ott abban a szóban :p

Lt. Simoan Blarke

Én búcsút veszek lilithtõl (és az L2matrixtól) az ott uralkodó viszonyoktól... akinek usteam klános cuccmuc (invite meg authorize meg hasonló) kell, az megrugdos msnen és felmegyek megcsinálni, de részemrõl meguntam az állapotokat. Inkább visszamegyek írogatni az irlbe, esetleg L2eXtreme... Az meg, hogy milyen állapotok... Rounin elmondja, ha akarja, én nem akarok leanyázni senkit. Bye all, jó volt veletek ;O
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: blarkeÉn búcsút veszek lilithtõl (és az L2matrixtól) az ott uralkodó viszonyoktól... akinek usteam klános cuccmuc (invite meg authorize meg hasonló) kell, az megrugdos msnen és felmegyek megcsinálni, de részemrõl meguntam az állapotokat. Inkább visszamegyek írogatni az irlbe, esetleg L2eXtreme... Az meg, hogy milyen állapotok... Rounin elmondja, ha akarja, én nem akarok leanyázni senkit. Bye all, jó volt veletek ;O

Mármint amit mondtál nekem =D Ki vagyok én, GM?? :hehe:

Xipe

ha velem van problem akkor ha lehetne nekem mondjatok el PM-ben ne itt arnyekolt megjegyzesekben.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Én se nagyon értem a célozgatást...

Rounin

Quote from: Xipeha velem van problem akkor ha lehetne nekem mondjatok el PM-ben ne itt arnyekolt megjegyzesekben.

Én már mondtam, a játékban, hogy mirõl van szó.

Xipe

Quote from: RouninÉn már mondtam, a játékban, hogy mirõl van szó.

sokmindent mondassz.
majd ha latsz frisitsd fel a memoriamat.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipesokmindent mondassz.
majd ha latsz frisitsd fel a memoriamat.

Gyorsan felejtesz. Inkább pm.

Ramiz

Hatchlinget hol lehet/érdemes tápoltatni? És hogy lehet növelni a p.atk-ját? Mert 29 alapban, ami semmi, és ha ráadtam a legjobb fegyvert, akkor meg 13... o.o

Raggie

Quote from: RouninNem fényeztem magam; ha büntetés lesz a sorsom érte, akkor legyen. Csak nem szeretem az anyázást (semmilyen téren) irányomba :]
A karakterem meg a férgezést... :lazza:

Skrull: ne bánts ezért Ramient, en sem tettem, csak mivel azt mondta Csöpinek(õ is hasonlóan magas lvl-û), h éppen férgekkel van(en+necrid) ezért én azt mondtam neki, hogy az any*d a féreg. Erre õ levágott. Ebben nincs semmi sértõ, mivel ez a szerepjáték, h mindenki azt csinálja amit a karaktere tenne. Ha két heves vérmérsékletû találkszik abból elõfordulhatnak ilyenek! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonEbben nincs semmi sértõ, mivel ez a szerepjáték, h mindenki azt csinálja amit a karaktere tenne. Ha két heves vérmérsékletû találkszik abból elõfordulhatnak ilyenek! ;)
Elõfordulhatnak, de csak egyszer...

Xipe

Quote from: RamizHatchlinget hol lehet/érdemes tápoltatni? És hogy lehet növelni a p.atk-ját? Mert 29 alapban, ami semmi, és ha ráadtam a legjobb fegyvert, akkor meg 13... o.o

hatchlinget fejleszteni olyan helyen kell ahol az o szintjehez kozeliek a mobok.
_(๏̯͡๏)_

Necrid^

Quote from: Xipehatchlinget fejleszteni olyan helyen kell ahol az o szintjehez kozeliek a mobok.
hmm.. h egyes szintú akkor első varos ahol keztuk (kis farkasok) ?
BTW szerverrel mivan? csak nekem nem megy?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Alapban 35-ös szintû a hatchling, de a 35-ös szintû ellenfelekkel nem bír el, szóval lehet, hogy más a számozás...

Xipe

Quote from: RamizAlapban 35-ös szintû a hatchling, de a 35-ös szintû ellenfelekkel nem bír el, szóval lehet, hogy más a számozás...

nem, egyedul a hatchling nem fog ellenfelet legyozni.
azt ajanlom keressetek olyan ellenfelet ami nektek vilagoskek es ussetek meg egyszer,utana uszitsatok ra a hatchlinget.
igy a mob titeket tamad minimalis sebzessel a hatchling meg csipegeti oket.

epp most rakok ossze egy questet hogy legyen strideretek,csak jol meg is dolgoztasson titeket erte.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipenem, egyedul a hatchling nem fog ellenfelet legyozni.
azt ajanlom keressetek olyan ellenfelet ami nektek vilagoskek es ussetek meg egyszer,utana uszitsatok ra a hatchlinget.
igy a mob titeket tamad minimalis sebzessel a hatchling meg csipegeti oket.

epp most rakok ossze egy questet hogy legyen strideretek,csak jol meg is dolgoztasson titeket erte.
Én ezt a harcmodort folytattam, de még így is alig kap xp-t, mert alig üt ilyen kicsi p.atk-kal.

Küldetés: király! :cool: Ne felejts el jóelõre szólni.

Xipe

Quote from: RamizÉn ezt a harcmodort folytattam, de még így is alig kap xp-t, mert alig üt ilyen kicsi p.atk-kal.

Küldetés: király! :cool: Ne felejts el jóelõre szólni.

hat igen, a hatchling tenyleg picit ut, de mit varsz egy ekkora vakarcstol.
az xp meg nala ugy mukodik hogy a te kapott XP-d 1-10%-at kapja.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: Necridhmm.. h egyes szintú akkor első varos ahol keztuk (kis farkasok) ?
BTW szerverrel mivan? csak nekem nem megy?

szerver el es virul Necrid.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Ja, még annyit akartam kérni, Xipe: akármilyen küldetésrõl is van szó, minél kevesebbet árulj el nekünk belõle. Sztem ha túl gyengére vagy túl erõsre sikerül az ellenség, az még mindig kevésbé baj (elõbbi esetben rá lehet segíteni "jön az erõsítés"-sel, utóbbi esetben meg azt mondani, hogy jövõ héten újra lehet próbálkozni, persze mindenki tápolni fog, hogy sikerüljön jövõ héten... :D ), mint ha nem simul bele a játék szövetébe az event. Pl raidolás még mindig jobb, mintha mi döntjük el, hogy milyen szörny jöjjön, az ott terem, eltûnik, másik ott terem stb. Ez építõ jellegû kritika akart lenni, remélem nem hangzik túl piszkálódónak. :)

Amúgy lassan megvan a létszám siege-hez (100 felett vagyunk Lilithen is!), csak sosincsenek egyszerre sokan online. ^^

Xipe

Quote from: RamizJa, még annyit akartam kérni, Xipe: akármilyen küldetésrõl is van szó, minél kevesebbet árulj el nekünk belõle. Sztem ha túl gyengére vagy túl erõsre sikerül az ellenség, az még mindig kevésbé baj (elõbbi esetben rá lehet segíteni "jön az erõsítés"-sel, utóbbi esetben meg azt mondani, hogy jövõ héten újra lehet próbálkozni, persze mindenki tápolni fog, hogy sikerüljön jövõ héten... :D ), mint ha nem simul bele a játék szövetébe az event. Pl raidolás még mindig jobb, mintha mi döntjük el, hogy milyen szörny jöjjön, az ott terem, eltûnik, másik ott terem stb. Ez építõ jellegû kritika akart lenni, remélem nem hangzik túl piszkálódónak. :)

Amúgy lassan megvan a létszám siege-hez (100 felett vagyunk Lilithen is!), csak sosincsenek egyszerre sokan online. ^^

tom mit akarsz mondani.
ezert is vettelek teged hasznalaba segitsegnek.
egyedul te tudod hogy mi lesz es hogy micsoda.
kulonben ugy dontottem nem lesz atalakitva a mob, marad olyan amilyen.

tehat uraim kedd-szerda kornyeken figyeljetek a forumot itt vagy az announcement reszt a jatekban.
_(๏̯͡๏)_