Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: RouninAh.. hm. Akkor vennék penicilines nyílvesszőt továbbra is, jó áron. Jelige: NEED HELP!

Ugye még érvényes a szerdáig öljük meg stalkerékat event?

ervenyes termeszetesen.
mig meglatom meddig birjak,de nekik is nagyon tetszik ez a megoldas.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeervenyes termeszetesen.
mig meglatom meddig birjak,de nekik is nagyon tetszik ez a megoldas.

Jut eszembe.. az a nagy összeesésük. Hmhm. Gondolom nem csak úgy maguktól haltak meg. Megkérdezhetem, hogy miért is követõdött el ellenük az isteni beavatkozás?

(ill. van képem mindkettõjükrõl holtan :p Ez volt az event feltétele, nem? Nem?? Oh. Tudtam :( )

Majd elmegy tõle a kedvük. Pk, pk, drop megtart :p

Xipe

ha a droppot megtartjatok, ti jartok rosszul.
nem isteni beavatkozas,de volt egy kisebb problemam Empikkel.
ez az otlet meg hirtelen beugrott hogy probaljuk ki.
beleegyeztek es mint latom ti sem ellenzitek a dolgot.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeha a droppot megtartjatok, ti jartok rosszul.
nem isteni beavatkozas,de volt egy kisebb problemam Empikkel.
ez az otlet meg hirtelen beugrott hogy probaljuk ki.

1. Általuk?
2. I see.
3. Nem hát. Nem tetszett, hogy 21 szinttel magasabb lever két ütésbõl. Ahogy az sem, hogy a másik ártatlan képpel követni kezd, várva arra, hogy kiérjek safe zónából. És makacs volt, míg el nem teleportáltam.

Xipe

altalam jartok rosszul, mert a hirdetes ugy szolt hogyha dropolnak valamit adjatok vissza nekik.
ha nem adjatok vissza nekik, akkor kenytelen leszek en visszaadni nekik.
es akkor en leszek merges.

foleg azert mert akkor kizarlak az eventbol penteken, amibol nem szeretnel kimaradni.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: XipeJa, Akira uzeni Skrull-nak:
"Var rad egy +15 Orcish Poleaxe es egy +15 Full Plate Armor szett."
uzenet vege.
(Hmm... leboruljak, vagy meg merjem csókolni a kezét? Utóbbi esetben egy igazi ork pofont várhatok, de még úgy is megéri... :))
Na mindegy, átadom élőben. :D

Quote from: Xipeez az otlet meg hirtelen beugrott hogy probaljuk ki.
Nos, ami azt illeti, amíg ők is és mi is beleegyezünk egy közös hirigbe, addig senki nem ellenzi (mondjuk az nem is igazán PK, hanem rendes küzdelem), de ha egyedül mennék valahol és poénból lecsapnának, akkor nem örülnék, hogy GM-i engedéllyel tették.

Quote from: FazékÚgy néz ki jönnek elő az elvonási tünetek Ramiz-on :haha: :D
Reggel tucatszor megnéztem a szervert, aztán muszáj volt bemennem az egyetemre, de a számítógépközpontban is felnéztem, utána a Blahán az e-pontról... meg ahogy hazaértem... wáááh!... itt ülök, bezárva ebbe a szánalmas testbe... hiszen én Skrull vagyok! Élni akarok! Harcolni akarok, üvölteni akarok!!! pff... megpróbáltam helyette Fable-zni, de olyan ideges lettem hirtelen attól a játéktól... ott megmondják, merre menjek, nincsenek tág mezők, se folyók, se tengerek... se emberi játékosok... olyan szűk, olyan kényelmetlen... és a főhős sem én vagyok, mert én Skrull vagyok...

Quote from: RouninAmúgy milyen dolog ez a +15? Ramiz? Mit csináltatok ti? :D
Skrull-t kérdezd, én, mint Ramiz, tapintatosan kikapcsoltam a képernyőt. :D

edit: pénteki event, ne is mondd! WAARGH!!! Nincs szerver, így nem lesz event, de ha meg is javul addigra a szerver, akkor se lesz meg a 40. szintem! Lógtok egy szinttel!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: Xipealtalam jartok rosszul, mert a hirdetes ugy szolt hogyha dropolnak valamit adjatok vissza nekik.
ha nem adjatok vissza nekik, akkor kenytelen leszek en visszaadni nekik.
es akkor en leszek merges.

foleg azert mert akkor kizarlak az eventbol penteken, amibol nem szeretnel kimaradni.

Sejtettem, de hát a remény, ugyebár :rolleyes:
Nem szeretnék.. drukkoljatok, hogy ne legyek túlórára beinvitálva szombaton, mert akkor alvás lesz -_-

Ma is elkéstem hülye er-vadászat miatt :D

Ramiz.. öhm, Skrull.

Nyugi. Várni sokat, lenni jutalom. Skrull utána ölni sokat. Fürdik vérben, gázol bélben. Lenni boldog. De elõtte várni. Érted? VÁRNI!

Az az ork pofon pedig mégiscsak jobb, mint egy Hilgar-i pofon ;>

Xipe

en reggel 4 ota nem vagyok otthon.
nekem is kicsit furcsa volt.
lassan fennt lesz remelem, ha nem veszunk egy generatort aztan termeljuk a szervernek az aramot.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeen reggel 4 ota nem vagyok otthon.
nekem is kicsit furcsa volt.
lassan fennt lesz remelem, ha nem veszunk egy generatort aztan termeljuk a szervernek az aramot.

Kurbli-powa!

Xipe

Quote from: RouninKurbli-powa!

az,csak nemtom a tizen-valahany szervert meddig birnank kurblizni.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Beküldjük Xipét egy mókuskerékbe, hadd rohangáljon. Ha meg lag van, akkor alápörkölünk, hogy fusson gyorsabban. :__devil:

Quote from: RouninSkrull. Nyugi. Várni sokat, lenni jutalom. Skrull utána ölni sokat. Fürdik vérben, gázol bélben. Lenni boldog. De elõtte várni. Érted? VÁRNI!
Tudok igét ragzani, piszok elf! Ne szemtelenkedj, vagy tényleg lesz fürdés vérben, gázolás vérben... :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizBeküldjük Xipét egy mókuskerékbe, hadd rohangáljon. Ha meg lag van, akkor alápörkölünk, hogy fusson gyorsabban. :__devil:

na azt megnezem hogy alamporkolsz.
_(๏̯͡๏)_

Itachi

Szólók, hogy még egy fõvel fog aqz ork nemzetség bõvülni.Csinálok én is egy fighter t amibõl elvileg majd valamikor dest lesz.Ez a tyrant nekem túl puhány...-_-:G  Vrash Udautas!
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xipe

Quote from: ItachiSzólók, hogy még egy fõvel fog aqz ork nemzetség bõvülni.Csinálok én is egy fighter t amibõl elvileg majd valamikor dest lesz.Ez a tyrant nekem túl puhány...-_-:G  Vrash Udautas!

en meg pont csinalni akarok meg egy Tyrant-ot.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Healer/buffer nem is lesz senki? Ez így érdekes felállás :D

Xipe

Quote from: RouninHealer/buffer nem is lesz senki? Ez így érdekes felállás :D

szoljatok Akiranak hatha vallal egyet.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeszoljatok Akiranak hatha vallal egyet.

Leköteleznél vele. Eh.. átok L2 miatt már szinte mindenhol ékezet nélkül akarok írni :/

Xipe

Quote from: RouninLeköteleznél vele. Eh.. átok L2 miatt már szinte mindenhol ékezet nélkül akarok írni :/

en meg alapbol.
_(๏̯͡๏)_

Necrid^

Nem tudni mikor lesz jó a szerver? xipe any info?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Itachi

Amúgy volna egy észrevételem;Elég érdekes nép ez a magyar.fura, hogy sok magyar játékos indít ork karit.A legtöbb retail server en az átlag karik mindig vagy DE,vagy Hunam vagy Elf de elgkevésbé ork.Ahogy viszont így elnéztem a matrix ot meg a NF statisztikáit is meglepõen sok az ork kari, ami azért nem rossz dolog szvsz.(pesze tudom, hogy NF on a DE meg hunam vezet, de arányban ott is van bõven zöldség:) )

Ramiz

Quote from: ItachiAmúgy volna egy észrevételem;Elég érdekes nép ez a magyar.fura, hogy sok magyar játékos indít ork karit.A legtöbb retail server en az átlag karik mindig vagy DE,vagy Hunam vagy Elf de elgkevésbé ork.Ahogy viszont így elnéztem a matrix ot meg a NF statisztikáit is meglepõen sok az ork kari, ami azért nem rossz dolog szvsz.(pesze tudom, hogy NF on a DE meg hunam vezet, de arányban ott is van bõven zöldség:) )
Hogy a Warhammert idézzem: "Orcs, orcs, orcs, orcs, orcs, orcs, orcs, orcs..." :D
Csoda? Az orkok erõsek szívósak bátrak! :whoah: ORK POWA!!!
Ki akarna önként egy nyeszlett, vérszegény DE-fel, egy állandóan tiroli zenét hallgató féldebil törppel (törpillával) vagy egy állandó szexuális zaklatásnak kitett hosszúcombú elf nõvel lenni? (Az elf férfit pedig könnyû összetéveszteni... :)) Vagy egy sunyi emberrel?

Xipe

Quote from: ItachiAmúgy volna egy észrevételem;Elég érdekes nép ez a magyar.fura, hogy sok magyar játékos indít ork karit.A legtöbb retail server en az átlag karik mindig vagy DE,vagy Hunam vagy Elf de elgkevésbé ork.Ahogy viszont így elnéztem a matrix ot meg a NF statisztikáit is meglepõen sok az ork kari, ami azért nem rossz dolog szvsz.(pesze tudom, hogy NF on a DE meg hunam vezet, de arányban ott is van bõven zöldség:) )

ez azert van mret nem kepesek olyan karival jatszani aminek nincs valami hatalmas varazslata.
pl DE-nek ott a Lightning Strike.
 az Orc Tyrant mondjuk rendelkezik a Punch of Doom-al, de nem hat valami sokaig.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: RamizHogy a Warhammert idézzem: "Orcs, orcs, orcs, orcs, orcs, orcs, orcs, orcs..." :D
Csoda? Az orkok erõsek szívósak bátrak! :whoah: ORK POWA!!!
Ki akarna önként egy nyeszlett, vérszegény DE-fel, egy állandóan tiroli zenét hallgató féldebil törppel (törpillával) vagy egy állandó szexuális zaklatásnak kitett hosszúcombú elf nõvel lenni? (Az elf férfit pedig könnyû összetéveszteni... :)) Vagy egy sunyi emberrel?

Na igen.. talán vadember lelkünk kiteljesedését látjuk abban, ha virtuálisan egy izomtömeget irányítva gyakjuk a jónépet. Vagy csak egyszerûen nagyon hangulatos^^
Minimum egy destroyerem lesz^^ Esetleg mellé egy Tyrant is^^

Ramiz

Egyébként a magyarok aggresszívségben az orkokra hasonlítanak, sunyiságban viszont a dark elfekre (ld. Salvatore drow-ciklusa). És míg az orkok kiváló harcosok, a magyarok minden háborút elvesztettek, amit csak el lehetett. :)

Itachi

Quote from: RouninNa igen.. talán vadember lelkünk kiteljesedését látjuk abban, ha virtuálisan egy izomtömeget irányítva gyakjuk a jónépet. Vagy csak egyszerûen nagyon hangulatos^^
Minimum egy destroyerem lesz^^ Esetleg mellé egy Tyrant is^^
Jaja, én is megtartom cyt et, sõt ha ezek már táposak lesznek jön majd aegy Warcryer is.:)

Xipe

kulonben majd akarok csinalni egy Orc VS sopredek eventet.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: ItachiJaja, én is megtartom cyt et, sőt ha ezek már táposak lesznek jön majd aegy Warcryer is.:)
Emberek! Ennyi ork? Inkább gyógyítók kellenének!

Quote from: Xipekulonben majd akarok csinalni egy Orc VS sopredek eventet.
:hail: :cool: :whoah:

Vigyázz, mert ha egyszer megindulunk, Syphilist mint a söpredék egy tagját is félresöpörjük az útból!

Xipe

Quote from: RamizEmberek! Ennyi ork? Inkább gyógyítók kellenének!

:hail: :cool: :whoah:

Vigyázz, mert ha egyszer megindulunk, Syphilist mint a söpredék egy tagját is félresöpörjük az útból!

na azt megnezem hogy hanyan kelletek Syphilis ellen.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipena azt megnezem hogy hanyan kelletek Syphilis ellen.
Elég egy is, egy másik gm alterja. :)

Xipe

Quote from: RamizElég egy is, egy másik gm alterja. :)

azt mar probaltuk, egyenlo szinten hajszalhijan de en nyertem.
_(๏̯͡๏)_