Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: Xipeazt mar probaltuk, egyenlo szinten hajszalhijan de en nyertem.
Na azt a hajszál híját majd én kipótolom. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

gyógyító melyik fajból lehet? hülye választás volt részemrõl a törp? ahogy elnéztem, mindegyik nép a "gyönyörû vagyok" szindrómától szenved sztem, ezért választottam egy debil törpöt. (ez áll legközelebb hozzám... hehe :)) amúgy hogyan van egyáltalán ebben a játékban a kasztosodás, stb? Köszi

Rounin

Lehet orulni, hozok majd embereket. Megerte felnezni masik serverre ^^ Talán 5 ember is összejön. Hm.. NFrõl aki jön, az ugye szintet, tárgyat tarthat?

Xipe

oke emberek, van egy kis gebasz.
ugy latszik NF-es baratainknak nem tetszik hogy hozzank jonnek at jatszani.
ezert az ejszaka folyaman packetflood szeru tamadast inteztek a szerver ellen.

arra kerek mindenkit, innen hogy PM-ben adja meg nekem az IP cimet, hogy le tudjunk venni a listarol.

nem tudom ez meddig fog tartani.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipeoke emberek, van egy kis gebasz.

arra kerek mindenkit, innen hogy PM-ben adja meg nekem az IP cimet, hogy le tudjunk venni a listarol.

Nice. Ennyit a szabad versenyrõl :rolleyes:

Necrid^

Quote from: Xipeoke emberek, van egy kis gebasz.

én is? aki 3 órat játszott vele öszzvisz?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Xipe

mindenki.
egyenlore meg nem tudjuk pontosan hogy fogjuk megoldani ezt a szituaciot.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Rohadék tahó magyarok... :fuk-u:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

A gatekeeperek hol szoktak általában álni? mert kicsit idegesitő mindig végig futni a mapot.

Xipe

Quote from: NecridA gatekeeperek hol szoktak általában álni? mert kicsit idegesitő mindig végig futni a mapot.

gatekeeperek a varosokban vannak mindig a templom kornyeken.
ha valahol a vadonban vagy akkor a Grocery shopban vegyek magadnak egy par scroll of escapet.
ezzel veisszateleportalsz a legkozelebbi varosba.
_(๏̯͡๏)_

Necrid^

Quote from: Xipegatekeeperek a varosokban vannak mindig a templom kornyeken.
ha valahol a vadonban vagy akkor a Grocery shopban vegyek magadnak egy par scroll of escapet.
ezzel veisszateleportalsz a legkozelebbi varosba.
oks. ty az infot.

Rounin

Quote from: Fazékgyógyító melyik fajból lehet? hülye választás volt részemrõl a törp? ahogy elnéztem, mindegyik nép a "gyönyörû vagyok" szindrómától szenved sztem, ezért választottam egy debil törpöt. (ez áll legközelebb hozzám... hehe :)) amúgy hogyan van egyáltalán ebben a játékban a kasztosodás, stb? Köszi

//www.lineage2.com Minden kérdésre választ kapsz, amire nem, azt itt is felteheted. Törp, mint gyógyító?
Ember, bishop. Inkább ;>

Alkyra

Helló!

Szeretnék érdeklődni a Lineage 2 iránt.
1: Ami a hivatalos honlapon van játék, az jó lesz?
2: Melyik szerverre s hova érdemes menni?

Vlk segítene, szeretnék csatlakozni hozzátok.^^

Rounin

Quote from: AlkyraHelló!

Szeretnék érdeklődni a Lineage 2 iránt.
1: Ami a hivatalos honlapon van játék, az jó lesz?
2: Melyik szerverre s hova érdemes menni?

Vlk segítene, szeretnék csatlakozni hozzátok.^^

Igen, azt a klienst letöltöd, elindítod az autopatchet (lineage2.exe futtatásával), hagyod végigfutni, a //www.l2matrix.net -ről leszeded a két filet, ami a downloads részlegben van, telepíted a frameNET-et, telepíted a connectort (vigyázz, két könyvtárat kell megadni, a második mindenképpen a lineage II\system könyvtárára mutasson), regisztrálod magad a fenti honlapon (register to play) amelyik szerverre akarod magad, ezek után futtatod a connectort, kiválasztod a szervert és voila! Kész is van.

Edit: átkozottul lassú ez az autopatch o.o Kellett nekem másik szerveren játszani :rolleyes:

Alkyra

köffi.^^ Melyik szervert ajánlod? Melyikre érdemes egy kezdőnek mennie?

Rounin

Quote from: Alkyraköffi.^^ Melyik szervert ajánlod? Melyikre érdemes egy kezdõnek mennie?

A Lilith lassabb fejlõdést jelent, de oda gyûlnek a magyarok és ott találod Xipe-ot is (Inquatitis néven) többnyire.

A Longhorn sokkal gyorsabb fejlõdést biztosít, de nincs még elég tapasztalatom.
Szerintem mindegy hová mégy :D (azért Lilithet ajánlom, már csak usteam klán miatt is).

Basszus, ez az autopatch még mindig lassú.. megyek RO-zni :D

Ramiz

Woa... Antharast ütjük... :D

Rounin

Quote from: RamizWoa... Antharast ütjük... :D

STFU orc... :p Ilyenkor gyűlölöm az egész kiba' internetet. Mi a francért van az, hogy múltkor 20 perc alatt megvolt, most meg 3 óra alatt sem??????

Ramiz

Az online rpg-k varázsát az adja, hogy a többi lény mögött is játékosok vannak, és nem halott vas. Nem a gép generálja a párbeszédeket, hanem igaziak. Ez nagyon tetszett, emiatt hanyagolok azóta minden "hagyományos" rpg-t. De eddig még nem láttam a dolog árnyoldalát: a többi játékos játékrontó is lehet.
Ami ma az event után történt, az undorral és szomorúsággal töltött el. Az ilyen játékosokkal szívesen elbeszélgetnék élõszóban... egyszerûen nem értem, mi jár a szaros agyukban...
Mindegy. Xipe, ne hagyd, hogy elvegyék a kedved! Én sem hagyom. Az A grade-es kardokat meg [COLOR="LemonChiffon"]feldugom annak a b.zi Louisnak meg a másik pk-s p.csnek[/COLOR].

Rounin

Quote from: RamizAz online rpg-k varázsát az adja, hogy a többi lény mögött is játékosok vannak, és nem halott vas. Nem a gép generálja a párbeszédeket, hanem igaziak. Ez nagyon tetszett, emiatt hanyagolok azóta minden "hagyományos" rpg-t. De eddig még nem láttam a dolog árnyoldalát: a többi játékos játékrontó is lehet.
Ami ma az event után történt, az undorral és szomorúsággal töltött el. Az ilyen játékosokkal szívesen elbeszélgetnék élõszóban... egyszerûen nem értem, mi jár a szaros agyukban...
Mindegy. Xipe, ne hagyd, hogy elvegyék a kedved! Én sem hagyom. Az A grade-es kardokat meg [COLOR="LemonChiffon"]feldugom annak a b.zi Louisnak meg a másik pk-s p.csnek[/COLOR].

Akkor valaki mondja már el, mi történt, én csak Louis és Stalker vinnyogását láttam már. Kilenckor siekrült csatlakoznom. 'szameg, lemaradtam Antharasról..

Xipe

ROunin, leneygtelen mi tortent.
ertelmetlen gyerekeskedes.
emellett en egy valamit nem szeretek nagyon es az hogy mennyire irigyek tudnak lenni az meberek a masikra.
nem emlitek neveket, reszuk nem jar ide, de itt is vannak es jol tudjak mire gondolok.

annyit mondok, ha tudnatok szerencsetlennek mennyi idejebe tellett megcsinalnia amit megcsinalt es megprobalnatok utanacsinalni, beallna a szatok.
epp ezert segitett valakinek, aki emiatt ugy dontott hogy lecsereli egy rosszabbra, csak hogy nektek jobb legyen.
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: XipeROunin, leneygtelen mi tortent.
ertelmetlen gyerekeskedes.
emellett en egy valamit nem szeretek nagyon es az hogy mennyire irigyek tudnak lenni az meberek a masikra.
nem emlitek neveket, reszuk nem jar ide, de itt is vannak es jol tudjak mire gondolok.

annyit mondok, ha tudnatok szerencsetlennek mennyi idejebe tellett megcsinalnia amit megcsinalt es megprobalnatok utanacsinalni, beallna a szatok.
epp ezert segitett valakinek, aki emiatt ugy dontott hogy lecsereli egy rosszabbra, csak hogy nektek jobb legyen.

I see. Köszönöm a felvilágosítást.

Rounin

Ah, lol. Stalker low lev. Még érvényes az event ilyen feltételek mellett is? =D Így már nem kihívás^^

Alkyra

Oké, megy a game, elf lányka vagyok, warrior.
Az írányításra rájöttem. de egy vlmre nem. hogyan fogadok el Questet??:D
MErt tök jó, hogy ölöm itt a Gremlineketm mint az õrült ki letépte láncát, de nekem kapom azt a Blue Gemstonet vagy mi....(amit kér a Quest)
A furi az, hogy nem is jeleníti meg, hogy nekem most van Questem.(A Newbie Helper adja a Questet...rákattintok arra a kék Quest szóra behozza hogy mit kel lcsinálnom..s hogy kell elfogadnom?:D)

Rounin

Quote from: AlkyraOké, megy a game, elf lányka vagyok, warrior.
Az írányításra rájöttem. de egy vlmre nem. hogyan fogadok el Questet??:D
MErt tök jó, hogy ölöm itt a Gremlineketm mint az õrült ki letépte láncát, de nekem kapom azt a Blue Gemstonet vagy mi....(amit kér a Quest)
A furi az, hogy nem is jeleníti meg, hogy nekem most van Questem.(A Newbie Helper adja a Questet...rákattintok arra a kék Quest szóra behozza hogy mit kel lcsinálnom..s hogy kell elfogadnom?:D)

Elvileg scrollozz lefelé, aztán ha nincs ott elfogadod duma, akkor el van fogadva :D A karakterlapon lapozgatva aljuthatsz a questek felsorolásáig. Ott láthatod.

Ramiz

Quote from: AlkyraOké, megy a game, elf lányka vagyok, warrior.
:cool: Imádom az elf lányokat, pláne ebben a játékban milyen szépek :D Csak sajnos én orkkal vagyok, és õ nem szereti a túlságosan is karcsú elfeket. :)

Küldetésekkel szerintem ne vacakolj, bugosak, unalmasak. Inkább csak grindelj, gyilkolásszál a vadonban. Még a kasztváltáshoz (lvl 20) sem érdemes a questet megcsinálni. Egyedül a hatchling szerzéshez kell megcsinálni, mert azt tudtommal máshogy nem lehet. Ami a legnagyobb poén, az meg partyval menni és raid fõnököket gyakni.

Rounin

Quote from: RamizKüldetésekkel szerintem ne vacakolj, bugosak, unalmasak. Inkább csak grindelj, gyilkolásszál a vadonban. Még a kasztváltáshoz (lvl 20) sem érdemes a questet megcsinálni. Egyedül a hatchling szerzéshez kell megcsinálni, mert azt tudtommal máshogy nem lehet. Ami a legnagyobb poén, az meg partyval menni és raid fõnököket gyakni.

Vagy egymást :D

Necrid^

Quote from: RouninVagy egymást :D
:haha: :haha: szeretjuk a pksok.

Rounin

Quote from: Necrid:haha: :haha: szeretjuk a pksok.

Nem! Nem-nem-nem. Tisztes párbajról beszélek =)

Necrid^

ja igen persze :> . nah én huztam l2, jer te is Ramien.