Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: blarke1. nem mindenhol - nightfallon se full
2. lehet patchelni.

nightfallon amig nektek full C4 lesz az eltart egy darabig.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xipenightfallon amig nektek full C4 lesz az eltart egy darabig.
lesz*rom a nightfallt, de magyar szervert kért. sajnos tény meg való, de az L2matrix elég pici - talán nem ott kellene kezdenie :3x3:
Quote from: Xipenektek
khm-khm. én már nem L2zök.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Xipe

Quote from: blarkelesz*rom a nightfallt, de magyar szervert kért. sajnos tény meg való, de az L2matrix elég pici - talán nem ott kellene kezdenie :3x3:
khm-khm. én már nem L2zök.

lehet hogy 150 jatekos keves de akkor is jobb mint a kedves NF-es hackelt karakterek elol menekulni allandoan.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xipelehet hogy 150 jatekos keves de akkor is jobb mint a kedves NF-es hackelt karakterek elol menekulni allandoan.
eléggé helyrepofozták mostanra, hack se nagyon van. de errõl inkább ne nyissunk vitát, mert azóta, hogy én ott utoljára toltam, sok víz lefolyt a dunán :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Xipe

Quote from: blarkeeléggé helyrepofozták mostanra, hack se nagyon van. de errõl inkább ne nyissunk vitát, mert azóta, hogy én ott utoljára toltam, sok víz lefolyt a dunán :rolleyes:

nincs semmi helyrepofozva csak kicsit szoltak az embereknek hogy ne ugy csinaljak hogy sokan lassak.
minap voltam fennt es meg mindig ugyanaz megy mint eddig.
_(๏̯͡๏)_

m46u5

Még játszik valaki közületek a játékkal, vagy teljesen abbamaradt ez a dolog?
Csak mert nem sikerült belõnöm a matricás szervert (regisztrációval szívtam, aztán feladtam - kicsit gyengécske a fórum ezen a téren), ezért (üssetek meg :D) a Nightfall-ra mentem. Egy-két nehézség után ért egy-két kellemes meglepetés, mikor egy GM adot 2x2 millát ^^, persze tudom, hogy ez késõbb semmit sem fog érni, de így a 15-ösz szintemen nagyon is elegendõ (legalábbis egy ideig).
Olyan kérdésem azonban lenne, hogy nincs valami leírás gyûjtemény ahol esetleg a quest-eket lehet megnézzni, mit tartalmaz, mit kapok cserébe (érdemes-e küzdeni érte vagy sem), ill. olyan helyek, ahol jó fegyverek és egyéb kiegészítõket lehet beszerezni potom pénzért (vagy harccal az ellenféltõl).
Negatív élményem amúgy a játékkal kapcsolatban van, méghozzá pl amikor 10-11-es szintû voltam nekimentem valami 15-ös szintû vérfarkasnak vagy minek, amit jó fél óráig csépeltem (üt, menekül, pihen, üt, menekül, ...) és kaptam érte kb 3000 ezer xp-t meg kb 120 sp, amit a 10-es (azonos szintû) ellenfelektõl 1-2 perc alatt kiverem :mad:
Amúgy ha egy csapatot alkotunk (még nem klánt), akkor ha együtt harcolunk, a kapott xp felezõdik, vagy mindenki megkapja ugyanazt, s csak a legyõzõ az egyéb cuccokat?
Van értelme amúgy a játékmenetének? Van története? Csak mert eddig nem igazán láttam mást, mint hogy a szörnyeket kell hentelni, csak hogy feljebb juss a ranglétrán :confused:
Csak mert, ha ebbõl áll az egész nem fogok tovább küzdeni vele, inkább az FFX-et emulálom 1-2 fps-el, mert abban legalább van cselekményszál... (meg szívás az fps-el :D)
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Lt. Simoan Blarke

Quote from: m46u5Még játszik valaki közületek a játékkal, vagy teljesen abbamaradt ez a dolog?
mindenki ROzik.
Quote from: m46u5Csak mert nem sikerült belõnöm a matricás szervert (regisztrációval szívtam, aztán feladtam - kicsit gyengécske a fórum ezen a téren), ezért (üssetek meg :D) a Nightfall-ra mentem. Egy-két nehézség után ért egy-két kellemes meglepetés, mikor egy GM adot 2x2 millát ^^, persze tudom, hogy ez késõbb semmit sem fog érni, de így a 15-ösz szintemen nagyon is elegendõ (legalábbis egy ideig).
hát... ez mák :rolleyes:
Quote from: m46u5Olyan kérdésem azonban lenne, hogy nincs valami leírás gyûjtemény ahol esetleg a quest-eket lehet megnézzni, mit tartalmaz, mit kapok cserébe (érdemes-e küzdeni érte vagy sem), ill. olyan helyek, ahol jó fegyverek és egyéb kiegészítõket lehet beszerezni potom pénzért (vagy harccal az ellenféltõl).
potom pénzért sehol. jó fegyvereket fõként Heine-ben lehet venni. jó cuccokat magas szintû szörnyekbõl verhetsz ki, de ha jól hallom, a nf régi kincsesbányája, a Tanor Canyon full át lett alakítva.
Quote from: m46u5Negatív élményem amúgy a játékkal kapcsolatban van, méghozzá pl amikor 10-11-es szintû voltam nekimentem valami 15-ös szintû vérfarkasnak vagy minek, amit jó fél óráig csépeltem (üt, menekül, pihen, üt, menekül, ...) és kaptam érte kb 3000 ezer xp-t meg kb 120 sp, amit a 10-es (azonos szintû) ellenfelektõl 1-2 perc alatt kiverem :mad:
engem meg lepk-ztak párszor. nf-en egyébként minden szörnynek kétszeres hp-ja és pdefje van officialhoz képest (ugyanannyi xp-ért), de mdefjük szinte 0 (a legtöbb GM varival megy).
Quote from: m46u5Amúgy ha egy csapatot alkotunk (még nem klánt), akkor ha együtt harcolunk, a kapott xp felezõdik, vagy mindenki megkapja ugyanazt, s csak a legyõzõ az egyéb cuccokat?
xp az oszlik, de pl. ha eredetileg 3k xp jár, és vagytok 4en, akkor kap mindenki 1.5k-t kb. a cucc meg a csapatalapító esetében átállítható (options/game): a finders keepers az amikor az utolsó ütést benyomó kapja, a random (including spoil) az véletlenszerûen osztja szét (including spoil esetén a törpök spoil-lal szedett cuccait is beszámítja, tehát hosszú távon mindenki ugyanannyiszor kap cuccot), a by turn (including spoil) pedig felváltva. utóbbi a "tisztességes".
Quote from: m46u5Van értelme amúgy a játékmenetének? Van története? Csak mert eddig nem igazán láttam mást, mint hogy a szörnyeket kell hentelni, csak hogy feljebb juss a ranglétrán :confused:
nincs. a történet max. annyi, hogy a GM-ek idõnként okoznak benne valamit, de annyi.

Baldy

Na én most töröltem fél évnyi szenvedés után végleg ezt a szart.
Inkább maradok CS-nél :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Marfy

Hali!
Kipróbáltam a Lineage2-t a Nightfall-on, előre elég érdekesnek tűnik az irányítása számomra nagyon szokatlan, teljesen új nekem ez a téma ez a nightfall valami tört szerver mint a WoW ban is vannak ilyenek?
Csak gondolom kipróbálom ezt mielőtt pénzt ölnék bele.
Ja és ami elsőre szemet szúrt az a gagyi futás, de lehet csak nekem ilyen.

Cobra

Free (tört) szerverből van bőven, kétféle szerverprogrammal. Az egyik a java-s L2j, ami elvileg jobban kezeli az újításokat, viszont az amatőr fejlesztőgárda miatt igen bugos. A másik az offmod, ami mint a nevéből is kiderül az eredeti szerverprogramra, pontosabban annak első kiadására épül. Itt sajnos több újítás nem megoldható, viszont elvileg stabilabb. Az idők folyamán viszont már annyit módosítottak rajta, hogy ez is kezd elég bugos lenni. Magyar szerver van már bőven, L2j-s a Nightfall, Subidubi, Ixys (ennél havidíjat kell fizetni, hogy fent tudják tartani a szervert). Offmodos a Nightmare és az InCo. Legtöbb ember a Nightfallon van, de ezen a szerveren szokott a legtöbb gond lenni (L2j miatt).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Marfy

Köszi szépen egyenlőre csak ismerkedem vele, a Dark elf csajok elsőre elég szimaptikusak :D, golndoltam befizetek a normál szerverre de addig nem akartam míg nem láttam magát a játékot úgyhogy ez a free szerver arra jó lesz hogy tanulgatom a gémet és majd elválik megérie a pénzét, ami biztos hogy nem ér fel a WoW-al  :jee:.

Xipe

egyet mondok, NIGHFALL SZERVERT KERULJETEK EL MINT A PESTIST.
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Tesztelésre ajánlom most a http://subidubi.netmasters.hu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=17&Itemid=38 (hmm, itt hogy oldjam meg, hogy ne az egész link látszódjon, csak a kívánt szöveg?) Sieghardt szerverét, magas az XP rate és a megasabb szintű felszerelést is meg lehet boltban venni. Egyetlen hátránya, hogy kevés az ember rajta.

Ja igen, innen a Subidubi oldaláról le lehet tölteni a C4 klienst.

Marfy

Quote from: Cobra on 2006-04-18, 22:56:45
Tesztelésre ajánlom most a http://subidubi.netmasters.hu/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=17&Itemid=38 (hmm, itt hogy oldjam meg, hogy ne az egész link látszódjon, csak a kívánt szöveg?) Sieghardt szerverét, magas az XP rate és a megasabb szintű felszerelést is meg lehet boltban venni. Egyetlen hátránya, hogy kevés az ember rajta.

Ja igen, innen a Subidubi oldaláról le lehet tölteni a C4 klienst.

Köszi  :merci: kipróbálom az hogy kevesen vannak nem gond úgyis csak ösmerkedek a gámával  :D.

pl így: (url=http://usteam.hu/forum]usteam fórum[/url) de a két szélén szögletes zárójel legyen én ezért nem azt tettem hogy lásd hogy kell kinéznie ;)

Quote from: Xipe on 2006-04-18, 11:11:57
egyet mondok, NIGHFALL SZERVERT KERULJETEK EL MINT A PESTIST.

Te mit tucc ajánlani?

Cobra

http://www.l2wh.com (ennek csa kegy része yílt, részletes listához donate-elni kell, de alap dolgokat mutat)
http://l2dc.onlinewelten.com (ez sajnos csak C1-es, tehát sokminden hiányzik belőle)
Illetve Subidubinak és NF-nek van saját drop adatbázisa, de az a szerver saját adatbázisát használja, tehát nem mindenhova érvényes, meg csak a dropot mutatja.

Xipe

Quote from: White SeeD on 2006-04-21, 08:21:44
van valahol olyan szörny, karakter adatbázis mint a ragnának?

minek kell az neked?
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: White SeeD on 2006-04-21, 14:10:26
Quote from: Xipe on 2006-04-21, 11:20:07

minek kell az neked?

Mert nem tok semmit a gameről
Se skill info, se exp tábla, mit hol érdemes ölni. Vagy akárcsak hol kell átalakulno köv kasztba, mik a feltételek stb.
Aszl annyira csóró avgyok hogy azt sem tom hol lehet berakni a buzi nyilat az íjjba hogy tudjak lőni:)

A felődést ki lehet tapasztalni. No meg indulj el a kiindulóponttól. A szörnyek nem random vannak, szóval szépen haladva jutsz egyre erősebbekhez. Egy idő után pediglehet próbálkozni.

Xipe

Quote from: White SeeD on 2006-04-21, 14:10:26
Quote from: Xipe on 2006-04-21, 11:20:07

minek kell az neked?

Mert nem tok semmit a gameről
Se skill info, se exp tábla, mit hol érdemes ölni. Vagy akárcsak hol kell átalakulno köv kasztba, mik a feltételek stb.
Aszl annyira csóró avgyok hogy azt sem tom hol lehet berakni a buzi nyilat az íjjba hogy tudjak lőni:)

duplan rakatt es berakja jobb kezre.
www.lineage2.com
hivatalos oldal, minden informacioval.
szervertol fuggo hogy kasztot hol valtasz, ha normalis hely akkor giran varosban van egy Puss the Kat nevu NPC akinel megteheted, ha meg kotsogok akkor meg kell csinalni a questet hozza.
ez fajtol fuggoen a kezdovarosodban tortenik meg.
_(๏̯͡๏)_

Itachi

Nem akarlak elkeserítnei White Seed de a L2 nél butább mmorpg nincsen.Minden kari egyfoma,nincsenek buildek.Értsd;két azonos színtű varinak uazok a skilljei és a hp ja.Az egyetlen ami mondjuk a hp t mp t módosíthatja az az equip.Gyakorlatilag semmi pont elosztás meg hasonlók.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xipe

Quote from: Itachi on 2006-04-21, 15:15:55
Nem akarlak elkeserítnei White Seed de a L2 nél butább mmorpg nincsen.Minden kari egyfoma,nincsenek buildek.Értsd;két azonos színtű varinak uazok a skilljei és a hp ja.Az egyetlen ami mondjuk a hp t mp t módosíthatja az az equip.Gyakorlatilag semmi pont elosztás meg hasonlók.

minden kari egyforma?
ezt nem mondanam.
pontelosztas nincs, teny es valo, mivel teljesen mashogy mukodik az egesz.
ugyanaz a HP-je mindegyiknek?
ketlem.
igenis vannak kulonbozo buildek, csak tudni kell mit csinalsz.

meg legalabb lineageben neznek ki valahogyan a karakterek es nem ugyanugy mint egynehany jateknal ahol max a hajszinedet tudod megvaltoztatni.
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Tény, hogy csak a Dye-okkal meg a felszereléssel lehet valamennyire változtatni a statokon, de szerintem ez annyira nem gond.
Lvl20-nál lehet az első kasztot felvenni és 40-nél a másodikat. Első kasztváltó viszonylag egyszerű, a másodikhoz sajnos 3 questet kell megcsinálni, és mindegyik elég hosszadalmas. Kasztváltást a fajod Grandmasterénél tudod befejezni (tőle kaphatsz infokat is, hogy melyik kasztváltót kinél kell elkezdened).
Szörnyeknél segítség, hogy mit ölj, hogy a nevük színe mutatja mekkora a szintkülönbséged. Harcossal zöldet, fehéret érdemes ölni, varázslóval fehéret, sárgát. Partyban mehetsz a pirosakra is, de egyedül nem kifizetődő ezeket ölni. A világoskékeket csak akkor érdemes, ha valamit ki akarsz farmolni belőlük és még fehér/zöld szín alatt nem sikerült. Sötétkék jóval alacsonyabb nálad, ezek csak töredékét adják xp-ben és dropban, mint alapból, szóval csak akkor öld meg, ha aggro és megtámadott.

Itachi

Quote from: Xipe on 2006-04-21, 15:28:17

minden kari egyforma?
ezt nem mondanam.
ketlem.

meg legalabb lineageben neznek ki valahogyan a karakterek es nem ugyanugy mint egynehany jateknal ahol max a hajszinedet tudod megvaltoztatni.
Akkor mondom így; Minden egy kasztba tratozó kari, ha levesszük az equip ét egyforma.Gondolok én itt mondjuk két azonos szintű Spellhowler ra.Vagy két azonos szintű Dark Avenger re stb.Nincsenek build ek így nem is lehet elrontani egy karit, de ennek megfelelően eléggé sablonos az egész...

Xipe

Quote from: Itachi on 2006-04-21, 17:49:20
Quote from: Xipe on 2006-04-21, 15:28:17

minden kari egyforma?
ezt nem mondanam.
ketlem.

Akkor mondom így; Minden egy kasztba tratozó kari, ha levesszük az equip ét egyforma.Gondolok én itt mondjuk két azonos szintű Spellhowler ra.Vagy két azonos szintű Dark Avenger re stb.Nincsenek build ek így nem is lehet elrontani egy karit, de ennek megfelelően eléggé sablonos az egész...

mint a ragnarokban.
tudod, akinek nem inge, ne vegye magara.
_(๏̯͡๏)_

thrall

Quote from: Xipe on 2006-04-21, 17:52:17

mint a ragnarokban.

ömm izé... ott legalább te osztod el a statokat, és lehet egy mágusból is közelharcos ha úgy akarod, nemúgy mint itt...

Xipe

Quote from: thrall on 2006-04-21, 20:31:36
Quote from: Xipe on 2006-04-21, 17:52:17

mint a ragnarokban.

ömm izé... ott legalább te osztod el a statokat, és lehet egy mágusból is közelharcos ha úgy akarod, nemúgy mint itt...

tevedes.
foghatsz egy elven eldert es csinalhatsz belole kozelharcost is.
_(๏̯͡๏)_

m46u5

Quote from: Xipe on 2006-04-21, 21:04:02
tevedes.
foghatsz egy elven eldert es csinalhatsz belole kozelharcost is.
Ez igaz, nekem a fő karakterem egy Delf Buffer (ShillienElder), és most, hogy rendesen be lettek állítva a skillek, egyedül már varázslóként semmit sem ér, ezét ha szólózni akarok, kénytelen vagyok harcosként küzdeni vele, ami melleseg nem is olyan nehéz, hisz magamat elég rendesen fel tudom buffolni.
Amúgy visszatérve az előző problémára, hogy nemnagyon van változatosság azonos szinten, ezt nagyon is kétlem. Mert ugyan ott van az előzőleg említett dye amivel tudsz változtatni az alaptulajdonságokon elég rendesen, van más egyéb lehetőség is. Pl rendes ruha szett, ami ha komplett, akkor azzal is drasztikus mértékben lehet módosítani a karakter tulajdonságait. Vagy a fegyvert is lehet kulönböző tulajdonságokkal felruházni. Pl egy haver (Necromacer) egy C-s karmian szettel, es egy Haste-s Homunkulus's Sword-el nagyon gyorsan, hihetetlen pusztítást tud véghez vinni (megjegyzem sem a ruha, sem a fegyver nem a top, a kategóriáján belül), neki általában egy lövés egy mob :)
Mikor ő húzott engem alig birtam követni, mert nemnagyon volt olyan pillanat hogy 1, max 2 mp-nél hosszabb időre megállt volna...
Amúgy meg hogy ez egy gagyi játék lenne? Kétlem, mert pl sokkal többen játszák mint a WoW-ot, ráadásul nekem is szimpatikusabb maga a képi világa.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

roderick

Quote from: m46u5 on 2006-04-22, 10:13:44
Amúgy meg hogy ez egy gagyi játék lenne? Kétlem, mert pl sokkal többen játszák mint a WoW-ot, ráadásul nekem is szimpatikusabb maga a képi világa.
Ragnarokot is többen játszák szerintem mint a WoW-ot és az pl. tényleg gagyi :)... hivatalos elöfizetőböl viszont sztem WoW-nak van több. Azért az ingyenesség elég vonzó tud lenni.
Amúgymeg ahhoz képest, hogy mikori egyáltalán nem mondható "gagyi"-nak, újabb játékok sokkal pörgösebbek talán azért tünnek jobbnak. Jameg olyan dolgok mint pl. hogy nincs gombokkal való mozgás, hanem csak egérrelkattogtatással lehet közlekedni nekem pl. elég zavaró volt. Amúgymeg játéktechnikai szempontból talán még fejlettebb is WoW-nál, pusztán csak azért mert van egy rakat késöbb berakott kaszt -ami ugye WoW-ból még hiányzik- így tényleg lehet mindenféle kevert classú faszit létrehozni. WoW szerintem csaki azért tünhet komolyabbnak mert egy rakattal több képesség van, így párral több gombot kell nyomogatni, így kevésbé tünhet unalmasnak, de amúgy talentek kivételével tényleg minden karakter ugyanolyan éshát talentleosztásból ( és megszerzendő felszerelésböl) is van pár jól bejáratott út amitől eltérni nem nagyon ildomos, mert csak bajaid lehetnek belöle:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

Quote from: White SeeD on 2006-04-22, 10:20:48
Ok akkor kérdésem:
Milyen karival érdemes nyomúlni ami könnyű, erős, gyorsan fejlődő. És lehet vele egyedűl nyomúlni:)

+Melyik szerveren vagytok?!
Én hálistennek egyiken sem, amúgy meg a legjobb PVE kari a az a Spellhowler.A Dark Elf mystic ből lesz Dark Wizard és abból Spellhowler.

Xipe

Quote from: White SeeD on 2006-04-22, 10:20:48
Ok akkor kérdésem:
Milyen karival érdemes nyomúlni ami könnyű, erős, gyorsan fejlődő. És lehet vele egyedűl nyomúlni:)

+Melyik szerveren vagytok?!

attol fugg mi szeretsz lenni.
legkonnyebb karit termeszetesen a mage karakterek, mint mindig.
ha egy pici kihivast akarsz akkor menj Orc Tyrant-ra.
ha nagyon konnyut akarsz akkor Elven Spellsinger.
vagy Hunam Necromancer.
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Lvl20-ig nem érdemes otthagyni a kezdő várost.