Main Menu

EVE Online

Started by Suszi, 2006-01-06, 12:16:54

Previous topic - Next topic

White SeeD

Végre visszatért a http://eve.farlab.org
IT nincsen túl jó helyzetben ahogy látom. 2 eddig sehol sem volt allyance ki fogja filézni (dúrva hogy 1 hónappal ezelőtt ez a 2 ally sehol sem volt tagilag, most meg 1-enként többen vannak benne mint IT). Legalább is fountaint le fogják darálni.
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Suszi

Köszi a linket, elmentettem.
Az IT meg hullik szét, szóval nincs min csodálkozni. Mi meg jól érezzük magunkat fountainben :)

White SeeD

Végre egy jóhír. Parkolópályára tudom rakni a gamet egy ideig.
Utóbbi hónapokban még annyira sem tudtam rászánni magam, hogy körbejárjam az agentjeimet, meg a tanulásnál is nehézségek vannak hogy még is mit tanuljak (persze lenne ezernyi dolog, de most semmihez sincs kedvem), de így most csak hülyeségekre megy el az sp, meg a plexpénz. :ejj:

.Attila

Na most talán érdemes jótékonykodni :)

Suszi

White SeeD

Erm, ezzel mit is akarnak reklámozni?
Ha a "where your choices always have an impact...and consequences."-ot, akkor ez már eddig is így volt.

Valami új hajóosztályt látnék már szívesen (t3 bs) és érdekes új missiokat. Vagy valami újat. bármit.

Cloud

Quote from: Suszi on 2011-03-28, 14:38:00
egy kis eyecandy :)

Jó játék lehet ez az EVE, ez a videó is nagyon hangulatos, kár hogy mmo. :(

Suszi

Elvileg ez a Dust 514 és az EVE Online kapcsolatáról villant föl egy kicsit. A t3 bs-t és a t3 fregattokat már én is nagyon várom :)
Remélem tényleg megcsinálják hamarosan.

White SeeD

Jah, az még egy futó project? Azt hittem már régen befucsolt.

Azért lesz újítás is. a már eleve effektelt és mozgó turrentek kapnak újabb még több effektet.
http://www.youtube.com/watch?v=tm8A1t9Y3ZQ&feature=relmfu

Persze a Caldarik és a rakétás emberek szokás szerint bekaphassák a hajó alól semmiből előbukkanó rakétával...

Quote from: Cloud on 2011-03-28, 18:25:55
Jó játék lehet ez az EVE, ez a videó is nagyon hangulatos, kár hogy mmo. :(

Miért baj az? Nem muszály a többi playerrel gammelni.

A pve része meg marha unalmas ahhoz hogy offline game legyen.
Előfizetésesnek meg előfizetéses. Viszonylag hamar el lehet jutni oda, hogy pár nap alatt kitermeld a havi előfizetés árát. Sőt, ha mázlid van 1 óra alatt megvan 1-2 hónapnyi előfizetés.

Ha meg kilősz egy buggyantat aki shuttleban viszi a 30 milliárdnyi bpogyüjteményét, akkor meg 90 hónapra megvan az előfizetés 1 perc alatt.

Sőt, az előfizetés gyak töredéke annak amibe kerül maga a játszás. pl leszedik a 2 milliárdos hajód-ed, amiből 6 hónapnyi game kijönne :D

Rounin

Jut eszembe, rakéták.
Megcsinálták már a rocket-eket, hogy használhatóak legyenek? (expl. speed és/vagy radius boost)

.Attila

Quote from: Rounin on 2011-03-29, 18:37:25
Jut eszembe, rakéták.
Megcsinálták már a rocket-eket, hogy használhatóak legyenek? (expl. speed és/vagy radius boost)

Igen, de ezt akár magad is megnézhetted volna :)
Sig radius 20-30m.
Expl. speed 150m/s, ha jól emlékszem.
Nagyon jól használhatóak lettek.

Quote from: White SeeD on 2011-03-28, 14:51:20
Erm, ezzel mit is akarnak reklámozni?
Ha a "where your choices always have an impact...and consequences."-ot, akkor ez már eddig is így volt.

Valami új hajóosztályt látnék már szívesen (t3 bs) és érdekes új missiokat. Vagy valami újat. bármit.

Szerintem meg először legyen stabil a szerver. Ma csak kétszer állt le, legalábbis amíg én fenn voltam.

Rounin

Quote from: .Attila on 2011-03-30, 01:36:37

Ha játszanék, akkor nem kérdeztem volna.
Egyszerűbb volt itt megkérdezni, mint utánanézni. :hehe:
Köszi a választ.

.Attila

Quote from: Rounin on 2011-03-30, 08:02:21
Quote from: .Attila on 2011-03-30, 01:36:37

Ha játszanék, akkor nem kérdeztem volna.
Egyszerűbb volt itt megkérdezni, mint utánanézni. :hehe:
Köszi a választ.

http://games.chruker.dk/eve_online/item.php?type_id=266

.Attila

Jönnek az új DED plexek.

White SeeD

Meg nekiállnak nerfelni és központosítani 0.0-ban.
http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=883
Szóval magasabb (már 0.0-ban is) sec-ben egyre sz@rabb lesz az élet, a highend corpok meg még erősebbek ::)

.Attila

Attól, hogy megcsapolják a sanctumokat és a haveneket, nem fogok sírva fakadna. Eléggé unalmasak, csináltam már jó párat, csak egy faction spawn volt, az se dobott semmit.

.Attila

Tegnap este kilőtte egy kék a tengumat. Aztán hirtelen nem lett kék.
Köszönöm annak a corpnak, aki felvette ezt a nyomit.

White SeeD

Részvétem. A másik tenguért is. (Bár most látom azok múlthaviak, akkor már 3 tengu loss :frown: )
Elég bátor vagy, hogy ennyire drágán felszerelten mászkálsz low-ban vele.

Ahogy látom RAX meg elégé ragaszkodó típus, nemigen akarják elhagyni Fountaint ;)

.Attila

Valójában 5 tengu. Volt két pve veszteség, az "ismerkedési" fázis részeként, belefér. Lé van bőven még, nem ez a gond. Hanem ahogy buktam.

White SeeD

:zomg: Azért nem poén tengukat bukni, még ha van is rá pénz.
Főleg, hogy skillvesztéssel jár ha t3 hajóból kilőnek. Igaz csak 3-4 nap ha lv5 volt, de az is idő.

.Attila

Igen, a skill is bosszantó, de mégis inkább az zavar, hogy egy kék lőtt ki. Ezek szerint awoxer.

White SeeD

TVN-FM, Vale of the Silent - Last week, Majesta Empire [ME], a member alliance of the Northern Coalition [NC], was robbed by a trusted member, Trina Forrest.

Forrest, a former director in ME corporation, Reliables Inc, used her roles to clear out her corporation's wallet and hangars, netting approximately 30 billion ISK, 100 billion in researched original blueprints, a Nyx supercarrier and several billion in moon products. Some POS modules and fuels were also taken.

At the same time, MR ZVER, a close associate of Forrest's, cleaned out the corporation wallets and hangars of The Privy Council, the ME holding corporation. This netted them an estimated additional 300 billion in ISK and 70 billion in assorted assets.

The stolen ISK was intended to pay for the alliance's sovereignty bills but according to Tekai Foo, leader of Majesta Empire, "many corporations within ME have already offered to cover sov cost as have alliances and corps in the NC". They have so far received over 70 billion isk in donations and loans from corps and individuals both within ME and within the NC.

Forrest, who had been a member of Reliables Inc for ten months, five of which was spent as a director, had the following to say: "There are a lot more underlying factors that pushed the main cause for my betrayal, most of which is the egotistical attitude most ME leadership people have. There are some good people in ME, but there are a lot of people who are selfish and act very condescending. For this, your alliance must pay."

A corporation director of Reliables Inc said that he did not care so much that the corporation's assets had been stolen, but it is more the fact that Forrest had tricked members into giving her their assets for "transport" and had then stolen them.

Members of ME seem stunned by the magnitude of the loss, but their leadership are satisfied that since the alliance's assets had been decentralized some time ago in case of just such a situation, the loss was much less than it could have been and they are confident that the alliance will recover.

:Kiraly:

Suszi

Ez honnan van? EveNews24?

White SeeD

Igen.
Legalább is azt hiszem. Bejelentkező panel főhíre volt.

Suszi

White SeeD

És igen, ezt is megértük, 8 éves a game.
Nem kellett csalódnom, semmi extra event, semmi újdonság. 6 adag kávé hogy 5%al gyorsabban menjünk. ::) Yeeeeee
Ennél laposabb már nem is lehetett volna...
(Igen, kapjam be, de én GW-hez szoktam, ahol van nomális ünnep és évente normális ÉRTÉKES gift van. annak is most volt szülinapja, 30+ féle új everlasting tonic, amit komoly pénzért lehet eladni, ha nem kellene)

.Attila

Nem hiszem, hogy jó ötlet olyan cuccokat vinni a játékba, amik a piacon tényleg komolyabb értéket képviselnek.
A t2 bpo-knak sem kéne már játékban lenniük, mert torzítja a piacot.

De az is igaz, hogy azért hozhatnának már valami rendesebb cuccot. A gift hajók szó szerint használhatatlanok, teljesen feleslegesen dolgoztak rajtuk.
Jöhetnének már az újabb t3 hajók (t3 frig, bc, bs) és nem csak a design versenyeket kéne nyomatni.

White SeeD

Kaptam tegnap a CCP Research Team től mailt, hogy vegyek részt a felmérésükben, viszont nem működik a link amit küldtek.
Más is kapott ilyet hasonló hibával?
A levél hogy CCP-től van mert tudják a belépőnevem, amit nem mondtam el senkinek.

.Attila

Igen, kaptam és működik is a link.

Suszi

Nálam sem ment, töröltem is a levelet.