Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

krezga

Rozen Maiden - Ouverture

Nagyon jó kis special volt, szép kis múlt felidézés:) És csak két részes, szal még neki is mertem állni:)
Isten meghalt és mi öltük meg őt
-Nietzsche

Próféta

Kemonozume
Nahát, ez fura volt. Vannak a földön ilyen átváltózós dínóember-szörnyek, meg egy ellenük felesküdő harcművész-klub, meg aztán természetesen két fiatal a két bandából egymásba szeret, ahogy azt kell. Meg van egy kismajom. A sorozatnak kábé Inuyasha színvonalú története van (szerencsére csak 13 részig húzzák), azonban az előadásmód meglehetősen egyedi.

Azonnal szembe tűnik a minimalista, sőt, inkább szándékosan ronda rajzstílus (hát igen, a Mind Game rendezőjétől  kaptuk ezt is). Minden rész előtt egy rövid, ütős prológus hoz hangulatba. Bitang nagy opening, kellemes outro. Néha egy-egy poén, amilyen ritkák, olyan ütősek. Hogy az egész együtt milyen? Nem lehet rendesen elmondani, de tök jó buli volt megnézni.

Dreamcleaver

Quote from: Próféta on 2007-04-30, 19:26:49
Kemonozume
Hogy az egész együtt milyen? Nem lehet rendesen elmondani, de tök jó buli volt megnézni.

De el lehet: nagyon sz@r. ;)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kikuchiyo

Failure is the default option

ArchElf

#2675
Quote from: kikuchiyo on 2007-04-29, 03:18:47
...
In other news, Rocket Girls continues to be awesome. A 10. részben megemlítették, hogy a Plútó hivatalosan nem számít már bolygónak, illetve korrektül elmagyarázták a hamuszürke fény jelenségét (azt, hogy néhány nappal újhold előtt vagy után a Hold sötét részén is kivehető egy halvány derengés, amit a Földről visszavert fény okoz.)  :jee:
Felirattal láttad 10.-ig? Ha igen, honnan tudtad beszerezni?

:mod:
BTW felirat nélkül is csak a 7. részig van regisztrálva az AniDB-n...

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

kikuchiyo

Az a három rész van kint felirattal, amit a TT-n megtalálhatsz. Anonymous nem sieti el.

Az AniDB annak a bizonyítéka, hogy sajnos keveseket érdekel ez a sorozat, és senki nem vette a fáradságot az újabb részek bevitelére. A rawok kint vannak, ahogy kell.
Failure is the default option

Fubenalvo

Kanon, Kanon, Kanon.
Eszméletlenül tetszett! Egyszerűen egy leírhatatlan légköre van, a történet is eszméletlen változatos, és sehol egy klisé. Mestermunka!
Jah, a 2006os verzióról beszélek, a másikat nem néztem nem is fogom, mert ez így tökéletes. :)

Solid Snake

Quote from: Fubenalvo on 2007-04-30, 22:06:22
Kanon, Kanon, Kanon.
Eszméletlenül tetszett! Egyszerűen egy leírhatatlan légköre van, a történet is eszméletlen változatos, és sehol egy klisé. Mestermunka!
Jah, a 2006os verzióról beszélek, a másikat nem néztem nem is fogom, mert ez így tökéletes. :)

Örülök, hogy tetszett.  :tezsvir:

Habár egy kissé elfogult is lettél, úgy veszem észre.  :ejnye:
Vannak benne klisék (pl. az "elvesztettem zsebkendőmet emlékemet, de majd visszanyerem"-srác), a változatosság is inkább a tanulságok bemutatásában merül ki, nem pedig a sztori minőségén (ennek ellenére Ayu kilétének csattanójánál én is erőteljesen ledöbbentem).

Remek anime, remek rajzolással, gyönyörűséges zenével, szeretnivaló karakterekkel.  :tezsvir:

Ezek után már csak a Clannad-ra leszek kíváncsi az őszi idényben, hogy vajon milyen jól folytatják ezt az "Air/Kanon"-féle vonalat.

Fubenalvo

#2679
Mikor leesett hogy mi volt az első pár részben az álomkép minden rész elején... vörös hó, síró fiú, stb stb... kirázott a hideg.
Bár még az most sem tiszta, hogy akkor tulajdonképpen mi is történt. [spoiler]Merhogy Ayu az a kórházban volt mindvégig, de az sem lehet, hogy Yuuichi képzelte el az egészet.
Miracle? :)[/spoiler]

Egyébként Makotoval kapcsoltaba, a legenda a rókákról és a Yuoko név. Úgy néz ki tényleg van egy ilyen legenda japánban, mert az Inukami ugyanerre épített. :)

noriko

#2680
Fubenalvo! spoiler alert a második bekezdésben! (ha jól rémlik...)

Egyébként a 2006-os verzió csak feltuningolt változata a korábbinak, vagy a történeten is változtattak valamit?
"I wish I could, but I don't want to."

minuszmiki

Egyre jobban érdekel a Kanon, a végén még megnézem. Rocket Girls meg a 3. rész után is nagyon tetszik, csak így tovább.  :jee:

Kvikveg

Quote from: Fubenalvo on 2007-04-30, 23:24:56
Mikor leesett hogy mi volt az első pár részben az álomkép minden rész elején... vörös hó, síró fiú, stb stb... kirázott a hideg.
[spoiler]Bár még az most sem tiszta, hogy akkor tulajdonképpen mi is történt. Merhogy Ayu az a kórházban volt mindvégig, de az sem lehet, hogy Yuuichi képzelte el az egészet.
Miracle? :)

Egyébként Makotoval kapcsoltaba, a legenda a rókákról és a Yuoko név. Úgy néz ki tényleg van egy ilyen legenda japánban, mert az Inukami ugyanerre épített. :)[/spoiler]
En vagyok ubertap, hogy kapasbol rajottem mi az a bevezetes?
A roka-otlet viszont aranyos volt, en azt elveztem, a tobbi viszont inkabb untatott.
[spoiler]Vartam, hogy az idosebb baratno, akit csodal, azzal esetleg legyen valami, az kilepest jelentett volna a sok azonos-fiatalabb lanyt ismerek, es hude elhagytam mindet-pedig megigertem klisebol, de nem lett semmi. Ehh.[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

A SEED-et még korábban néztem, és mivel nagyon tetszett, sort kerítettem a folytatására is.
Furcsának tűnhet, de előrebocsátom, hogy a Destiny-nél leginkább a gyengébb pontokat nevezem meg, visszagondolva elég sok sebből vérzik, de ennek ellenére tetszett.
  A történet a SEED egyik csatájának más szemszögből való felidézésével kezdődik, amikor megismerjük az új főszereplőt, Shinn-t, majd ugrás a jelenbe, amikor is "hősünk" már elvégezte a ZAFT katonai akadémiáját (Coordinator lévén), és karrierje kezdetén áll, egy új űrhajó, a Minerva fedélzetén szolgáló Mobile Suit pilótaként.
  Szabad órájában a támaszpont közeli városban vásárolgat, amikor beleütközik az új Drogos Trió™-ba. Itt kezdeném is a fekete leves öntését: a SEED három őrültje a nagyszámú kedvenc szereplőim közé tartozott, egyéniségük nem sok volt, de ezt bőven kárpótolták harc közbeni baromkodásaikkal. Az Új Trió valamivel épeszűbb, úgy tűnt, hogy a készítők megpróbálták ellátni őket személyiségekkel, de ez csak mérsékelten sikerült. Legtöbbet szereplő tagjuk is azzal tűnt fel, hogy amikor nem harcolt, gyengeelméjűként viselkedett, tőmondatokban beszélt, és folyamatosan 3. személyként utalt magára. Meglepő módon nem a nekik kijelölt Gundamekben csatáztak, hanem belopóztak egy ellenséges katonai bázisra, ahol elloptak 3 új masinát. Engem ez nagyon meglepett, még egy animében se találkoztam ilyennel, sose gondoltam volna, hogy ez ilyen eccerű! Egy találó paródia szerint: ,,Damn it all! Can't a guy have state-of-the-art mobile suits built in secret and expect them not to be stolen anymore?"
A Trió könnyebb kezelhetősége úgy látszik harci képességeik rovására ment, míg elődjeikkel végig megszenvedtek Kiráék, őket tapasztaltabb pilóták rosszabb MS-ekkel gond nélkül legyőzték.
  Itt rátérnék a többi szereplőre: a SEED-et túléltek közül legtöbben visszatértek, de nem mindenki, pl., akit már annak idején úgy kivágtak a széria kétharmadánál, hogy többet sosem említették, és néhány rokon. A többiek nem kapnak ugyanannyi időt a képernyőn, voltak olyan karakterek\kapcsolatok akiket\amiket tkp. kukába vágtak és nagyritkán előhalásztak onnan
[spoiler] Idézet:
-Még mindig Elsman-nal jársz?
-Á, dehogy! Már rég kidobtam![/spoiler]  A többiek sem kaptak dúskáltak személyiségfejlődésben*, voltak akik inkább visszafejlődtek (A fenti angol nyelvű idézet szerzője Cagallival kapcsolatban azt az elméletet fejtette ki, hogy amikor az 1. részben elájult, elfelejtette az összes SEED-beli változását.)
  *Ez sajnos az új szereplőkre is igaz, az ő esetükben különösen zavaró volt, hogy az utolsó 10 percben változtak meg 49 résznyi stagnálás után.
A szereplőkkel való bajok egy része szerintem abból jött, hogy az újak és régiek összességükben túl sokan voltak ahhoz, hogy rendesen időt kapjon mindenki, és ehhez még az is csatlakozik, hogy néhányukat feleslegesnek találtam. [spoiler]Heine, Dom Trió [/spoiler]
Hogy pozitívumot is mondjak, a Destiny-ben kevesebbett szenvedtek a szereplők, mint az elődben, a történet (és ezzel együtt a csaták is) már az elejétől pörög. Végig izgalmas volt, 5 nap alatt megnéztem, ezért sem tűntek fel a hibák eleinte, csak amikor már megpróbáltam egészben látni az animét. 
A rajzolásban nem vettem észre olyan nagy változást az 1. és 50. rész között, mint az elődnél.
Zene: az openingből és endingből is az 1. tetszett, azt OST-ben jó pont volt, hogy nem okozott folyamatos FMP!TSR-érzést.
A Special Edition-t nem töltöttem le, a készülő filmet majd igen(azt olvastam, 2007 végén mutatják be, gondolom valamikor jövőre lesz fansub).
Jelenleg nem tervezem más Gundam-sorozat megtekintését.

Az angol idézetet a Mecha and Anime Headquarters fórumáról loptam.

Kvikveg

Atyaeg.... regi lemaradast potolva elkezdtem a Slayerst nezni... ez buggyant...
"Great, so now it's battle of the cliche men."  :lul:
Ez vegig ilyen agyament? :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

Lesz 1-2 komolyabb részlet, de nagyrészt humoros.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Én

Az 1. széria eléggé baromságközpontú, még a komoly jeleneteket is el tudják poénkodni :D A next-ben több a komoly rész, viszont jobb is a történet (szvsz). A Try-t sosem fejeztem be de nekem gagyinak tűnt.

Member

Quote from: Kvikveg on 2007-05-01, 18:46:28
Atyaeg.... regi lemaradast potolva elkezdtem a Slayerst nezni... ez buggyant...
"Great, so now it's battle of the cliche men."  :lul:
Ez vegig ilyen agyament? :haha:
Ezt neked készítették direkt, nem is értem, hogy hagyhattad ki eddig. :D

Try nem gagyi, csak sz@r. Gyakorta ötvözték az első és a Next sztorivonalát és kész.

Randal

Starship Operators

Nah, meglestem a hétvégén. Gondolva, hogy valamit törölni kellene a vinyóról, hogyha xar. Végülis a tipp úgy-ahogy bejött, de annyira rossz nem lett.
Nekem is tetszettek a valamennyire realitásra hasonlító űrbéli csaták plusz egyéb dolgok, a halálesetek viszont tényleg elég furák voltak. Az egyik pl szerintem felesleges volt, talán azzal akartak még angyobb drámát adni a műnek [spoiler]A szerelőfőnök halálára gondolok. Tök felesleges hősködés volt[/spoiler].
Azért élvezhető volt valamennyire, de túlságosan nagyon nem ragadott meg.
Még ez is kap egy 6-7/10 -es értékelést.

REC

Ezt már régebben meg akartam lesni, de szerényke gépemnek hiába rimánkodtam hogy játssza le rendesen, nem akarta:(
Ha meg az Mplayeren rendesen futott a kép, akkor meg hang nem volt hozzá.
Nade. Lenyúltam tesóm laptopját és beüzemeltem rajta a dolgokat.

Mit mondjak. tetszik:D
Aranyos nagyon és ha néha-néha kicsit elnagyoltan mutatja be a férfi-női kapcsolatot, azért teljesen helyes. Bár azért én nem másztam volna rá folyamatosan a csajra, nem úgy mint matsumaru, dehát mindenki más:D
Tetszettek még az idézetek is, nagyon jók voltak ahogy elváltozott hangon mondja a szövegeket. (Ost vagy eredeti hang volt, vagy a japán szinkronszínésznő nagyon jó:D )
Viszont volt egy ismerős (?) hang az animében. Amikor asszem a sorozatot szinkronizálja egy néger pacákkal, na a néger pacák hangja nekem vmiért ismerős. Csak nem tudom honnan. Hátha valaki tud segíteni

9-10/10

minuszmiki

Szintén Rec: Tényleg nagyon aranyos volt, és szerintem pont jó volt, hogy nem volt túlbonyolítva a két szereplő kapcsolata, nem vajúdtak hosszú epizódokon keresztül, egyszerűen rendeztek le mindent. A poénok jók voltak, és nem ütötték agyon a lényeget, ez külön jó. És tényleg jók voltak az idézetek. Sajnos én sem tudom, miben hallottam a "néger pacákot", de hallottam már korábban én is szerintem. :D Kár, hogy ilyen rövid. 9,5/10

Manitu

Olvasd a mangát, ez csak az első kötet volt ;)


minuszmiki

Időközben már rátaláltam, köszi  :smile:

via_mala

Nitaboh: Tsugaru Shamisen Shiso Gaibun - The Founding of Tsugaru-Style Shamisen(2004)
Mindig is szerettem azokat az animéket, amik erősebb szálakkal kötődnek a valósághoz, mint a fantáziavilághoz. Persze jók azok is, ahol vámpírok garázdálkodnak (juteszembe a Hellsing OVA 3. részére is sort kell kerítenem a közeljövőben), vagy amiben világmegmentést ad elő egy "átlagosiskolásfiú/lány"  :szemuveges: és egyéb hasonlók. Ezek is maradandó élményt adnak, de azok a történelmi eseményekhez köthető, ill. valós történelmi korszakokban játszódó animék, amelyek közé ez is sorolható, általában azzal ragadnak meg, hogy ez tényleg megtörtént, vagy megtörténhetett volna. A szóban forgó anime Daijo Kazuo történelmi regénye alapján készült.
Az anime főhőse egy szegény családból származó fiú, Nitaroh, akinek anyja születése után nem sokkal meghalt, apja pedig révészként dolgozik naphosszat, amíg egy szerencsétlen baleset következtében ő is meg nem hal. De máris előreszaladtam. A történet 1865-ben a Meiji éra hajnalán kezdődik, amikor is egy járvány következtében a 8 év körüli Nitaroh elveszíti látását, de életben marad. Ekkor fordul a hangok majd zenélés felé, amihez valamennyi tehetséget is örökölt, mivel édesanyja is játszott egykor a shamiszenen. Először csak egyszerűbb fafúvós hangszereken játszik, amíg egyszer meg nem hallja egy vak goze (vándor énekes nő) shamiszen játékát. Őtőle meg is tanulja az alapokat, ami után hamarosan elárvul, úgyhogy nincs más választása, mint hogy zenéléssel tartsa fenn önmagát, ami 10 éves korban még elég esélytelennek tűnő próbálkozás. Tsugaru-ban azonban odafigyelnek rá az emberek és nem hagyják éhenveszni a fiút, aki saját stílust alakít ki a 3 húros hangszeren. Egyéni, kirívó stílusával egyre népszerűbb lesz, amivel viszont kivívja a tradícionális zenét játszók ellenszenvét. Az utcai zenészek egyre élesebb rivalizációja és saját belső késztetése hatására egyre vadabb dallamokat kényszerít ki hangszeréből, amitől az tönkremegy. Egy haladó gondolkodású fiatalember azonban felkarolja, és arra bíztatja, hogy térjen át a sokkal dinamikusabb zenéhez illő vastagnyakú shamiszenre és meg is veszi neki a drága hangszert. Nitaroh azonban sehogy sem találja stílusát az új hangszeren, válságba kerül. Hogy ebből kilábaljon felmegy egy kolostorba meditálni és nagyjából fél évre el is tűnik a világ szeme elől.
A film záróaktusaként a hagyományos Todoza zenei irányzat kihívja őt, eldöntendő, hogy kinek kell eltűnnie a színtérről. Viszont a Todoza egy kivételes és népszerű fiatal tehetséget, a szintén vak Tawaraboh-t bízza meg, hogy képviselje őket, aki titokban már régóta tanulmányozza Nitaroh stílusát és ő is tökélyre fejleszti tudását a dinamikusabb játék előadására alkalmas vastagnyakú shamiszenen.
A filmben rengeteg tradícionális japán hangszeres zene hallható, de emellett az európai hangszerekkel kísért japán énekes zenei betétek is gyakoriak. Mindenestre zeneileg kimagasló alkotáshoz volt szerencsém, amely animációban, karakterdizájnban és történetben is megállja a helyét.
Szerintem: 9/10
:jee:
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

balu0

Quote from: L.Mole on 2006-03-10, 23:45:14
YESSS! Végre egy anime ami képes betölteni számomra a School Rumble által hátrahagyott ûrt. A szürreális képi megvalósítás, és a kábszeres révületre emlékeztetõ történetvezetés ellenére az anime nem megy át egy Excel Saga féle öncélú ökörködésbe, és bár mondanivalójával, valamint némileg felületes tanulságaival nem ugorja meg az FLCL által igen magasra tett lécet, mégis jogos magabiztossággal sétál át alatta, némi sokat sejtetõ gúnyos félmosollyal az arcán.
Ritka az olyan anime ami ennyire képes szórakoztatni mindenféle fölösleges dráma, vagy sötét társadalomszatíra nélkül. Az egész rajzfilmnek iszonyatosan pozitív kicsengése van, mely nagyban köszönhetõ a rettentõen emberi karaktereknek akiket minden gyarlóságuk ellenére képtelenség nem szeretni. Az erõteljes kezdés pedig ne riasszon el senkit, mert szép lassan a helyükre kerülnek a szereplõk, és a cselekmény is megtalálja a saját medrét, ez az elvont világ pedig lassan-lassan egészen kívánatossá válik a nézõ számára.
Erõsen ajánlom a sorozatot rosszkedv kezelésére, vagy életöröm fokozására, bár nagy mértékû függõséget okozhat. :)

Irány a dzsungel!!! :whoah:

Bocs én vagyok a hülye de melyik animéről van szó ? mert ebben a postban rendkívül felkeltetted az érdeklődésem, csak azt nem írtad le hogy mi a címe  :lol:

Próféta

Quote from: balu0 on 2007-05-04, 20:04:31
Quote from: L.Mole on 2006-03-10, 23:45:14
Irány a dzsungel!!! :whoah:
Bocs én vagyok a hülye de melyik animéről van szó ? mert ebben a postban rendkívül felkeltetted az érdeklődésem, csak azt nem írtad le hogy mi a címe  :lol:
Azzal tisztában vagy, hogy egy több, mint egy évvel ezelőtti hozzászólásra reagáltál?
Valószínűleg a hozzászólás címében nevezte meg a művet, ami a fórummotor váltáskor elveszhetett.

Az utolsó mondat alapján a Haré+Guu lehet a ludas.

Baggio

én most épp egyszerre nézem a Hayate-t, az Inukami-t, a Strongest Disciple Kenichi-t, meg az Elfel Lied-et. :)
Ha egy kicsit komolyabban hangulatom van akkor az Elfed (még csak 3 részt néztem, de már az elején elég durván beindul a vérzés :) ), a másik hármon meg fetrengek a röhögéstől.
kérdés: elkezdtem nézni a Serial Experiments Lain-t, de abbahagytam. Elég fura. Végig ilyen lesz? Kb sose szólalnak meg benne, meg szerintem a szinek meg a rajzolás is elég fura, néha már idegesítő

minuszmiki

Quote from: Baggio on 2007-05-05, 00:11:06
kérdés: elkezdtem nézni a Serial Experiments Lain-t, de abbahagytam. Elég fura. Végig ilyen lesz? Kb sose szólalnak meg benne, meg szerintem a szinek meg a rajzolás is elég fura, néha már idegesítő

Sőt, még ilyenebb. Mindenképpen érdemes megnézni, elgondolkodtató dolgokat vet fel. (Nekem mondjuk a kevés beszéd, a nagyszerű zene és a szürreális rajzolás is nagyon tetszett.)

balu0

Quote from: Próféta on 2007-05-04, 22:25:06
Quote from: balu0 on 2007-05-04, 20:04:31
Quote from: L.Mole on 2006-03-10, 23:45:14
Irány a dzsungel!!! :whoah:
Bocs én vagyok a hülye de melyik animéről van szó ? mert ebben a postban rendkívül felkeltetted az érdeklődésem, csak azt nem írtad le hogy mi a címe  :lol:
Azzal tisztában vagy, hogy egy több, mint egy évvel ezelőtti hozzászólásra reagáltál?
Valószínűleg a hozzászólás címében nevezte meg a művet, ami a fórummotor váltáskor elveszhetett.

Az utolsó mondat alapján a Haré+Guu lehet a ludas.


Elkezdtem nézni.. jajajajaj 1-7-ig egy seggel cigi nélkül, sírva röhögve.. az opening nagyon állat, a szotori hihetetlen, a karakterek fenomenálisak, a rajzolás érdekes..

tutui végignézem.. aki szereti a vígjáték animéket az nézze meg...

Kvikveg

Lain: szerintem ahhoz, hgy 3 resz utan ne kezdjek valami massal is behatoan foglalkozni kinomban, le kell valakinek kotoznie. :/

The Twelve Kingdoms - Juuni Kokuki
Az elso resz. Ize... Voros haju (es emiatt es mas egyebek miatt is szekalt) felenk, agyonalkalmazkodo iskolas lany - ugye milyen eredeti? Hirtelen magas hosszu szoke haju herceg *dude looks like a laaadyyy* jelenik meg: hosszu ideje kereslek, gyere velem, leterdel, furcsa meselenyek tamadjak meg oket (a madar karogasan jokat rohogtem, tuti 3 adag szaket benyakalt a szinkron), ferfi megmenti, 2 osztalytarsaval egyutt goto masik vilag.
Na itt dontottem ugy, hogy neeee, nem akarom egy lany nyavalygasat hallgatni (juuuj, neeee atlag 3 percenkent), ezeket a meselenyeket latni (nagyon gagyiknak neznek ki, harsanyak), es a lany osztalytarsa szoveget elviselni (igazabol ertem jott, csak osszekevert minket).
:/
Aztan 1 osszefutottam norikoval, aki mondta, hogy jo, es meg emlekeztem az eredeti kritikara. Ugyhogy tovabb neztem. A meselenyektol meg mindig sikitok, de a tortenetvezetes es karakterfejlodes (a szemelytelen szakszoveg, khm...) lekot.
Egyre igeretesebb. Csak azokat a harsany rokafarkastigris es egyeb izeket tudnam feledni...
Ja meg valami: a szakkifejezesekben neha elkavarodom. A Kirin's Ranka es egyeb , egyszerre 3-4 hasonlo szoval gazdagitott mondatok, foleg hajnali 3 kornyeken megnehezitik a tortenet megerteset. De erdemes dekodolni. A kirinekert sulyos pluszpontok jarnak, ugyanugy, mint a vilag felepiteseert.

Eddigi legjobb resz: 11. eddig a kedvenc, az egesz tortenetmeseles es a kiraly szemelye miatt, pl a 14:30nal talalhato igen jo humoru resz  miatt is.  :appl: :haha:

Megyek tovabb nezni.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

chilip

The Laws of Ueki

Hááát az első rész elrettentő lehet, mer sztem az a sorozat mélypontja, utána csak jobb lesz. most járok a 24. résznél, de eddig nekem tetszik. Stílusát tekintve Super Power, Fighting, Comedy (de ez csak kis mértékben). Már a főhős se semmi, ugyanis az a képessége, hogy a szemetet fává változtatja :D ajánlom mindenkinek aki szereti a fighting animéket.