Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Ivan_Ho

Már többször gondoltam, hogy nekifogok, de engem valahogy taszít a mecha téma. Hiába nem mechákról szól az anime, akkor is:P Ha valaki azt mondja rá hogy csúnya, viszont  csakazértis meg fogom nézni. Anno hyaku monogatari-ról is azt hallottam csúny mégis nagyon tetszett, részben a szokatlan ábrázolásmód miatt.

PS: Még egy Deland-Fox rajongó?:)

Soldier

Code Geass Hangyaku no Lelouch
AniDB

Mindenki ismeri,igy nincs szükseg bemutatásra.Semmi kifogásolni valom nincs ,tetszett ugy ahogy van.Bár a rajzolas eleinte kicsit fura volt.Majd 2 résztöl minden redben volt , volt 1-2 resz ami hanyagolhato lehettet volna.9,5.Es persze várom a folytatást.

Kamisama Kazoku
AniDB

Örülök hogy beleneztem a topicjaba es nemsokkal késöbb megisneztem.Bár ebben mar nehol idegesitett 1-2 karakter illetve a végén a malacos cucc mar kicsit sok volt.Rádásul a végén amikor valmi harc jelenet akart lenni a demonnal az véleményem szerint tul gyengécskére sikerült.Szvl egy kis kikapcsolodásra jo , es megéri megnezni hogyha valkinek nincs mit nezni.

Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho
AniDB

Azta :eek: mindenkép egyedülállo , a történet sem a legegyszerübb ahogy a karakterek sem ,a rajzolas meg nekem hihetetlenül tetszett,a körneyezet/háttér szóraérdmesre sikerült. Ismét valmi ami nagyont tetszett.Kötelezö darab.9,5

Death Note
AniDB

végképp nem kell bemutani senkinek.elsö ilyen "tipusu" anime amit lattam , lattam & beleszerettem.Bár mint ahogy mar saját topicjaba emlitettek többen is: en is igy vagyok vele a 2|*| rész utan nekem is gondjaim akadtak a történetvezetésel, es en is eleg erös szinvonal esést vettem észre.Es mint többeknek nekem is lelötték a végét.Ettölfüggetlenül vegigneztem es tetszet az ending is , nem erzetem semiképp sem szanalmasnak a végét [mangat nem olvastam].Meg egyszer-kétszer biztos elöveszem majd ujranézés céljábol.9,8
-A Live Actionos filmeket is megneztem.Az elsö tetszett a kisebb valtoztatasok ellenére is , de a második vége iszonyatosan elkapkodott lett.egyedül L karakteret kifogasoltam ö egyaltan nem adta nekem vissza azt akira számitottam.

Paranoia Agent
AniDB

feljebb emlitettem mennyire nem tetszett most is igyvagyok ezzel ,lehet nem arra figyeltem amire kellet volna vagy egyszerüen nem ertettem a story-t.A rajz nagyon nem tetszett valoszinüleg nekem nem jön be ez a stilus.1,5 but pls dun kill me. lehet majd ha idösebb leszek kicsit másképp értékelem a dolgokat.Az OP meg ?wtf?

Ultra Maniac/OVA
AniDB

A sorozattal kezdtem.Heh elejen nagyon gyengének tünt az egesz. A kis csaj a sz.géppel meg a kisdobozba bepakolom aztan hiper szuper lesz^^De végülis ezt "figyemenkivül" hagyva egesz jo kis sorozatt volt , unalmasnak nem mondhatnam ,ismet ha nem akar az ember tulsokatt gondolkodni de ettöl függetlenül valamit nezni szeretne vagy esetleg kicsit szorakozni akkor meg kell nézni.8.Az OVA meg a sorozatt utan nem nyujtot tul sokat hisz majdnem teljesen ugyanaz megtalalhato a TV-S belül egy részben is.

I Love My Younger Sister
AniDB

Nem tudom mennyire gyakori es milyen minöségüek ezek a incest/romance-es animek nekem elsö volt,de mindenképp ha van hasonlo(?) akkor nem az utolso.A 40percben mint ahogy 1-2 oldalal elöttem is emlitettek meglepöen sok fordulat van , drámai részek (jol)átérezhetöre sikerültek.A 2 föszereplö számomra szimpatikus volt minden szempontbol ,a végé is rendben volt ,  megint egy olyan anime ami engem valoszinüleges hibái ellenére is megfogott es lehet masok korántsem adnának rá ennyi pontot mint en.9

(elégg zippelve irtam  most mindenröl, többre most nem tellet,+ nem ereztem most ahhoz hangulatot hogy ennel többet irjak,igy lehet kötekedni legalabb mert lehet nem azt irtam oda amire gondoltam :lul: )

Member

Strawberry Panic (anidb)
Tyűh, hol is kezdjem, nem könnyű feladat. Szóval én nagyon torzul látom a szexuális dolgokat (meg úgy minden mást is :D) és bezony a nő-nő kapcsolatokat kezelem a legpozitívabban, szóval enyhe elfogultság lehet majd tapasztalható. :)
A helyszín 3 erősen egyházi befolyásoltságú leányiskola és a hozzá tartozó kollégium (shoujo-ai hol máshol is lehetne), ahova egy Aoi Nagisa nevű halandó át merészel iratkozni. A 3 iskolát egy Etoile-nak nevezett személy képviseli (jelenleg Shizuma), aki hosszú trauma után Nagisá-ban látja meg a mennyei fényt. De persze Nagisa szobatársa, Suzumiya Tamao sem az a fajta, aki ezt a messiásként várt személyt csak úgy átadná az Etoile-nak. Párhuzamosan pedig Hikari csodálja a hercegként tisztelt Amane-t, akit mindenki a következő Etoile képében szeretne látni (ő erről természetesen hallani sem akar), és még bejön a képbe Yaya (aki természetesen személyes kedvencem :redface: ), aki annyira szereti Hikari-t, hogy inkább közelebb juttatja Amane-hoz, hogy boldog lehessen. Itt indul a történet.
A grafika először egy mákosgubaleves döglött csukával a közepén étekre emlékeztető hatást váltott ki bennem. Hihetetlen hajmennyiség (ezentúl a Shauma simán reklámozhatna SPvel), elmebetegen gizda test és ahhoz irreálisan telt keblek. Mondjuk minden shoujo ai-ban így néznek ki a karik, ráadásul a legtöbbet nő írja, ezért kérem a hölgyeket, ne a férfiakat okolják a nőideál eltorzulásáért. :rolleyes: Zenékről felesleges beszélni, az intro-k egész jó, az élőszepelős nyávogós vigyázzbaállós outro-kat viszont mindig áttekertem, az valami rossz vicc. A sztori romantikus műhöz méltóan eszetlenül lassú, és ezt a "másfél percig kuss" hatásjelenetekkel még gyakran el is nyújtják, hogy a végén kijöjjön belőle a 26 rész. Mégis, ritkán éreztem azt, hogy bármelyik epizódra kár lett volna a drága időt/adatforgalmat elpazarolni. Poénokkal csak az elején próbálkoznak, de a legtöbb kimerül a "megfejelem az ajtót és semmi bajom" kultúrkörrel, de nem is hiányoztak, viszont a sztori elején volt néhány felesleges próbálkozás. Ami viszont nem kicsit zavart, hogyha dráma született, igyekeztek villámgyorsan lezárni. Ez főleg a Yaya-Hikari szálra volt jellemző, amint kerekedett volna valami bedepizés, azonnal feloldották az aktuális rész végén. A szereplők fejlődését nemigen vitték túlzásba, vannak akik kicsit érettebbek lesznek, de
[spoiler]Kenjou[/spoiler]
pálfordulata nagyon meglepett, őt kicsit meg is kedveltem a végére (míg Hikari-t nem kicsit megutáltam). Meg amit hanyagolhattak volna, az az egyetlen komolyabb fanservice jelenet, ami abból áll, hogy először látjuk, amint a zuhanyrózsából megindul a langyos víz, majd a karaktereket oldalról/hátulról láthatjuk, alulról felfele, mikor kibontott hajuk (a zuhany alatt :eek: ) minden lényeges részt kitakar, és kb. olyan arcot vágnak, mint akik a kokain pörgését követő lagymatagságra még szívtak egy kis füvet. De pl. a másfél perces "állok a sötét zongorateremben és egyetlen billenytűt nyomkodok" részek jól sikerültek, süt belőlük a melankólia.
Bár többet is ki lehetett volna belőle hozni, a vége úgy jó ahogy van ([spoiler]leszámítva azt, hogy megint drukkolásra késztetnek, hogy azok jöjjenek össze, akiknek kell, aztán mégsem[/spoiler]
), bár örültem volna, ha egyszer végre egy shoujo-ai-ba Death Note féle detektív szál kerül. :D Mivel teljesen szubjektíven látom és eszem ágában sincs a hibái ellenére csúnyán nézni rá, 9,75/10, jelezve, hogy messze az egyik kedvencemmé lépett elő, de a két dobogós még mutogathatja neki a középső ujját a felső fokról. :)

Kazenokizu

Quote from: Ivan_Ho on 2007-08-27, 20:40:33
Már többször gondoltam, hogy nekifogok, de engem valahogy taszít a mecha téma. Hiába nem mechákról szól az anime, akkor is:P Ha valaki azt mondja rá hogy csúnya, viszont  csakazértis meg fogom nézni. Anno hyaku monogatari-ról is azt hallottam csúny mégis nagyon tetszett, részben a szokatlan ábrázolásmód miatt.
Hát szerintem nálam nagyobb anti-mechás nem nagyon van, ennek ellenére tetszett az anime. (Mondjuk elég sok benne a 25 perces hosszhoz képest a mechás akció, de egyáltalán nem azon van a hangsúly, úgyhogy szerintem nyugodtan megnézheti az is, aki nem kedveli az ilyesmit.) Egyébként csak ajánlani tudom, annak ellenére, hogy milyen csúnya mennyire nem az én ízlésemnek megfelelő a karakter-ábrázolás.

Tessék, itt egy példa, hogy mit értek a "csúnya" alatt (szvsz kissé aránytalan fejük van):

[spoiler]
[/spoiler]

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Manitu

Quote from: Soldier on 2007-08-27, 21:57:46
Ultra Maniac/OVA
Imádom :) Isteni jó zenéje van. Magical girl rajongóknak kötelező, lolifanok meg kíméljenek, ez kivételesen nem arról szól :D Tudom ajánlani a mangát is, az eleje meg a vége hasonló, egyébként meg teljesen más, szóval nem lesz unalmas az anime után.

Nem tudom mennyire gyakori es milyen minöségüek ezek a incest/romance-es animek nekem elsö volt,de mindenképp ha van hasonlo(?) akkor nem az utolso.
Koi Kaze-t emlegetik alapnak a témában. Még én sem láttam, de hogy úgymondjam, rajta van azon a bizonyos listán :)

Soldier

Quote from: Manitu on 2007-08-27, 22:18:31
Tudom ajánlani a mangát is, az eleje meg a vége hasonló, egyébként meg teljesen más, szóval nem lesz unalmas az anime után.

Koi Kaze-t emlegetik alapnak a témában. Még én sem láttam, de hogy úgymondjam, rajta van azon a bizonyos listán :)

utána járok mind2-nek . :ty:

Kuroi Tenshi

Paranoia Agent
1,5 but pls dun kill me.
[Voice=D2 LOD/Baal]Well, it seems your terms are unacceptable[/Voice]
A 1.5 pont iszonyatosan alacsony; ténylegesen másfeles animét te nem akarnál
látni. A többire meg mi ez a 9.5-9.8? Nem magas egy kicsit? 9.5 fölé csak a
leges-legjobb animéket illik értékelni. Nem sok értelmét látom annak, hogy így
össze-vissza, helytelenül pontozol.

Soldier

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-08-27, 22:31:09
Paranoia Agent
1,5 but pls dun kill me.
[Voice=D2 LOD/Baal]Well, it seems your terms are unacceptable[/Voice]
A 1.5 pont iszonyatosan alacsony; ténylegesen másfeles animét te nem akarnál
látni. A többire meg mi ez a 9.5-9.8? Nem magas egy kicsit? 9.5 fölé csak a
leges-legjobb animéket illik értékelni. Nem sok értelmét látom annak, hogy így
össze-vissza, helytelenül pontozol.

nem tudom , en nem erzem összevisszának , most pont ugy jött hogy ezek mind ilyen pontot kaptak , es én ennel rosszabbat meg nem lattam (természetesen ez csak az en rovásomra irhato fel). De miert adnak rá többet ha telleg ennyire nem tetszett  , 9+ fölött meg az kapott pontot tölem ami nálam valmiert kiemelkedö .. most megneztem a anidb-s listamat vote szerint besorolva , de nem tudok veled egyetérteni , en ugyertelmeztem hogy az kapp 10-es ami nálam abszolut kiválo es minden szempontbol tetszett.Ilyenkor nem veszem azt figyelembe hogy ki mennyi pontot adott rá vagy hogy kinek mennyire tetszett csak azt értékelem amilyenek en ereztem.Valoszinüleg ha látok a mostani tizesnel is "jobbat" (ami relativ) akkor megint atkell értékelnem mindent. De abban lehet igazad van hogy olyan szempontbol értékelek magasan hogy a mostani 10, mashol lehet 8-as se lenne egy nyitott szavazason , es lehet elvagyok csuszva az egésszel.de  mint már emlitettem eddig az volt a legjobb es ahhoz "álitottam" a többit is.es ha latok egy masik animet ami meg ennyire se tetszett akkor majd feljebb kerül.

minuszmiki

Quote from: Member on 2007-08-27, 22:06:01
Strawberry Panic ... Mivel teljesen szubjektíven látom és eszem ágában sincs a hibái ellenére csúnyán nézni rá, 9,75/10, jelezve, hogy messze az egyik kedvencemmé lépett elő
:tezsvir: Ennyire nem adtam rá magas pontot, de nálam is bekerült a votejaim felső zöld sávjába. Ezen meg

Strawberry Panic  és kb. olyan arcot vágnak, mint akik a kokain pörgését követő lagymatagságra még szívtak egy kis füvet.
leestem a székről.

SaiyaGin

Gin-iro no Olynssis 09
Meg nem említett okokból nem túl bőven ismertetett furcsa gépszörnyek irtásával foglalkozó fiatalok kishíján még a szörnyeknél is furcsább csajokkal találkoznak, akik nyilvánvalóan tudnak olyan dolgokról, amik segíthetnének az életbenmaradásukban, de valamiért senkinek sem jut eszébe kikérdezni őket, szabadidejüket pedig azzal töltik, hogy beleszeretnek egymásba, majd ha ez megtörtént, egy másik társukba szeretnek bele (számomra jelenleg) teljesen légbőlkapott módon, hogy ne egyszerűen egy be nem vallott szerelem miatt angstoljanak, mivel a "Kit válasszak?" még érdekesebb.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

motifator

I Love My Younger Sister
Na ezt most miért kellett? Komolyan gondolkoztam, hogy a felénél kikapcsolom, de a rövid terjedelme miatt végül mégis megnéztem.
Egyáltalán nem zavart a témája, végülis csak fikció az egész. Viszont a megvalósítás annál inkább. A grafika is elég gyenge, de ez nem szokott nálam különösebb gondot okozni. Az olcsó erogés kliséhegyek annál inkább. A szereplők is halál ellenszenvesek voltak.
Valahogy messze nem az én műfajom az egész. És nem az incest téma zavart igazán. Asszem ugyanezért nem tetszett annakidején a Hantsuki sem, és ezért nem nézek hentait sem.
Arra mindenesetre jó volt, hogy most már biztosan tudom, hogy soha többé nem fogok próbálkozni hasonló animékkel.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Soul

I Love My Younger Sister
Én is a nem rég írt post után néztem meg, és sztem jó.A kezdés magával ragadt és rögtön kétszer is megnéztem  :smile:.2005ös(szerk.;)) anime és szerintem szép a grafikája (lehet néha profilból érdekesek kicsit az arcok) semmikép nem mondanám csúnyának.A drámai rész ott volt, és én sem éreztem ellenszenvesnek a  testvérpárt.Egy remek anime, olyan témáról amiről nem beszélnek, és Soldier szerintem is simán megérdemli a 9/10 értékelést.

Strawberry Panic
Egyetértek  9,75/10 :tezsvir:

Zsiga

Quote from: Soul on 2007-08-28, 01:30:31
1995ös anime és szerintem szép a grafikája (nem a 2007es viszonyokhoz kell nézni)
Valamit elnéztél, 2005-ös. http://anidb.net/a3318

Soul

Igazad van, elnéztem  :oops:, az álmosságra fogom  :smile:.

Groven

Seto no hanayome

1ik fórumozó társunk aláírásában láttam 1 tetszetős képet, és sikerült kinyomoznom, h melyik animéből van (lsd fentebb a címet:P).
Nos megnéztem az első 4 részt. Grafikailag nem a top, de nem is ez a lényeg. A történet maga és a rengeteg fanservice és helyzetpoén kárpótol mindenért. Hihetetlen nagy ökörség az egész, de azért az egyszerű történet vonala követhető, miközben könnyesre sírja az ember a szemeit a röhögéstől.
A főszál az, h 1 sellő megment 1 fiút a fulladából, miközben az a tengerben a parttól jó messze próbál úszni. A sellő törvények értelmében a lánynak meg kell halnia, mert látta 1 ember. Csak 1 módja van, h megússza a halált, ha hozzámegy feleségül a fiúhoz. Elég egyszerűnek tűnik a történet. Nade 1-2 apró dolog megcsavarja rendesen: 1. A lány apja nemigen nézi jól szemmel ezt a dolgot és igyekszik eltenni lábalól a fiút. :lul: 2. A lányról és családjáról meg a hozzátartozóikról senki nem tudja, h sellők. Az emberi világban úgy ismertek mint a környék yakuza vezetői. Olé! :haha: Azért van még 1-2 csavar, de még én se néztem végig.
Mindenesetre igen fárasztó. 1 nehéz fárasztó nap után könnyen emészthető.:P

Próféta

5cm/s

Makoto Shinkai animéje, tehát tudjuk, mire lehet számítani: elképesztően szép képekre. Ezeket meg is kapjuk. Viszont nem tetszett annyira, mint a Beyond the Clouds vagy a She and her cat; itt kevésbé tudott megragadni a cselekmény és a szereplők lelkivilága. Kicsit úgy tűnt, mintha a Hoshi no Koe újrája lenne csak.
[spoiler]Az viszont dícséretes, hogy a főhős jsp fájlokba is php forráskódot ír. Mert a japánok olyat is tudnak. Biztos az új Windows Vasta 180 teszi ezt lehetővé  :muhahah:[/spoiler]

motifator

Juj de jó, hogy nem csak én vagyok ennyire geek, hogy rögtön kiszúrjam :D:D:D
Quote from: motifator on 2007-08-04, 16:54:20
Ja, és Tohno-kun tud Java Enterprise környezetben PHP-t kódolni  :hopp: Tudom, kocka vagyok ;)
[spoiler]A displayCP.ico is megvolt?  :muhahah:[/spoiler]
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Próféta

Quote from: motifator on 2007-08-28, 17:36:48
[spoiler]A displayCP.ico is megvolt?  :muhahah:[/spoiler]
[spoiler]igen, de abban mi a... ja hogy azt úgy kell érteni?  :lul:[/spoiler]

motifator

Amikor /a/-ra postoltam screencap-et a php-s dologról, hát persze hogy egyből azt szúrták ki  :D

Próféta

Na megint én.

On your mark

Ez egy 6 perces videoklipp az On your mark című japán zeneszámhoz. Miért írom mégis ide? Mert a képanyag egy külön ehhez a klipphez készült mini-anime, méghozzá Miyazaki Hayao rendezésében! És ahogy azt az egyik youtube-os kommentelő is megjegyezte, ez egy kib*szott komplett Miyazaki-film 390 másodpercben. Nem viccelek: bár idő hiányában nyilván keveset látunk a scifi-világból, rendkívül aprólékos kidolgozottsága mégis meglódítja annyira az ember képzelőerejét, mint mondjuk a Nausicaa. A történet rövid ugyan, de szép, szomorú, és a Mestertől szokatlan módon kifejezetten felnőtteknek szól. Miután végignézte az ember, szépen vissza lehet tekerni bizonyos jelenetekhez, annyira szívbemarkoló pl. 4:20 körül. Ja és igen, mindezt szavak nélkül, mert ugye közben megy a zene.

Ki ne hagyjátok! Hat és fél perc nem nagy idő, veszteni nem vesztetek vele semmit. Én nagyon sajnálom, hogy eddig nem ismertem.

minuszmiki

Megnéztem, tényleg elég jó és részletes (bár a youtube-minőség nem a legjobb, majd leszedem torr3nten). Egyébként én sem ismertem,  :merci:.

kelvor

Mestermű :jee:

Ha valaki megtalálja a zenéjét, dobjon egy torrentet. :smile:

Groven

Quote from: Próféta on 2007-08-28, 19:24:51
Na megint én.

On your mark

Ez egy 6 perces videoklipp az On your mark című japán zeneszámhoz. Miért írom mégis ide? Mert a képanyag egy külön ehhez a klipphez készült mini-anime, méghozzá Miyazaki Hayao rendezésében! És ahogy azt az egyik youtube-os kommentelő is megjegyezte, ez egy kib*szott komplett Miyazaki-film 390 másodpercben. Nem viccelek: bár idő hiányában nyilván keveset látunk a scifi-világból, rendkívül aprólékos kidolgozottsága mégis meglódítja annyira az ember képzelőerejét, mint mondjuk a Nausicaa. A történet rövid ugyan, de szép, szomorú, és a Mestertől szokatlan módon kifejezetten felnőtteknek szól. Miután végignézte az ember, szépen vissza lehet tekerni bizonyos jelenetekhez, annyira szívbemarkoló pl. 4:20 körül. Ja és igen, mindezt szavak nélkül, mert ugye közben megy a zene.

Ki ne hagyjátok! Hat és fél perc nem nagy idő, veszteni nem vesztetek vele semmit. Én nagyon sajnálom, hogy eddig nem ismertem.

Kiváncsiságból megnéztem. Nem volt rossz, de valahogy nem bánom, h eddig nem tudtam róla. A zenéje... eh... nagyon nem jött be. Nagyon nem passzolt az egészhez. A pasi hangjától meg elgondolkodtam az ereim feltárásán...

Kazenokizu

Lamune (végig)

Végülis csak előszedtem, és nem bántam meg. Kicsit jobb lett a végére, habár még mindig nem tudom más szóval jellemezni, mint hogy együgyű történet, kissé együgyű szereplőkkel. (Na jó, Nanami nem kicsit együgyű, hanem nagyon, de a szó jó értelmében.)
A hangja pedig végig idegesített.
A történet néhol kifejezetten aranyos lett, de ahhoz túl kell élni az első kb 5-6 részt.
A grafika egész jó, a zene viszont szvsz egy nagy nulla.
Én 6.5/10-et adok rá.

Aki szereti a romantikus animéket, egyszer nyugodtan megnézheti, de csodát ne várjon tőle.

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Soul

Quote from: Kazenokizu on 2007-08-29, 13:36:50
Lamune (végig)

Úhh én január 1-én hajnalban kezdtem el nézni, mondom ezzel kezdem az új évet, sztem túl értékelted  :smile:.

Soldier

Nana
AniDB

Megneztem , tetszett de elég is volt.Férre ne értsen senki , télleg joh nincs vele baj(nehogy flame legyen nekem^^).Meg csak nem is mondanam hosszunak mert nem unatkoztam rajta egyszer sem , de ettöl függetlenül már vártam hogy vége legyen minjart le is irom miert szvl; Amilyen szimpatikusan indult az elején ugy kezdtett ellenkezöjére fordulni  az egész ,a késöbbiekben K.Nanával az élen.Az elejen meg annyira lehet nem is tünt fel , de késöbb egyre jobban irritált viselkedése/döntései erre már csak rátett egy lappal Takumi belépése a sorozatba.Ilyen unszimpi karakterrel talan en meg nem is talakoztam anime nezesem során, igazabol ezt most nem akkarom tul magyarazni se jelleme se kinézete nem tetszett ez van.Es a végére már majdnem Nanaval is igyvoltam.Igazábol ök ketten nem tetszettek az egész 47részben illetve inkabb annak is csak a második felében.A "másik" Nana-val illetve a többi szereplövel teljesen megvoltam elégedve.Eleg negativan hagzik most ez a komment mert csak negativumot irtam bele (hehe) szvl fölösnek erzem azt elmondani hogy mi jo benne azt már annyian megtették elöttem.Végülis johogy megneztem mert kiváncsi voltam hogy miert szeretik ennyien es mostmár azthisszem ertem.Összeségében nekem is tetszett de bennem nem hagyott oly mély nyomott hiába voltam ugy oda az elsö 2"*" valahanyadik részig.Az OP,ED mind tettszetek.Mindenesetre 1x jo volt megnézni es csak azt tehetem mint mások is : ajanlom annak aki nem látta.9

Ima, Soko ni Iru Boku
AniDB

Nem hallotam rola semmit ,volt 3GB hely a hdd-n igy ugydöntöttem egye-fene ugyis csak 2,95GB szvl pont jol jött.Es végérvényben nem bántam meg , nem egy mai darabb.Erdekes volt mert elöször a emberek tüntek elég egyszerüeknek ezzel ellentétbe a tárgyak,hátterek egesz kidolgozottak voltak.A nem tul bonyorult történetet nekem tetszett , Shu(föszereplö) szimaptikus volt hisz ö volt a "jo" uj megtestesítője(és ez ugye nálam nyerö).A kiscsaj(Lala Ru) arcával voltak probélmáim de hát aztan megszoktam.Igazabol ez is 9-es , most sokan aztgondoljak/mondjak hogy hülye ez ?! ugyananyit add mint a Naná-ra , hát ezt azzal magyarazom hogy nekem ez ugyananyira tetszett söt talan meg jobban is.Ennek sok oka lehet de nálam = pontot érdemelnek.

Hand Maid May
AniDB

Ezt is közvetlenül a Nana utan neztem azaz ma|tegnap.Amolyan nyugis anime ként.Hát még talan tul nyugis is volt. Mert körülbelül semmi extra nem történik az egesz alatt.Valami kis story van,de sajna elég kiszámitható.A karakterek közül volt ami tetszett de volt ami nem.A szimpatikusabbak közül is volt ami neha nagyon gyengen volt megrajzolva.Van egy kis gyenge Love az egész allat de a végén nincs egyértelmüen lezárva..Egyszer elmegy amolyan Lamune szintü picit talan még en gyengébbnek is erzem de ettölfüggetlenül 6.50(anno tölem is annyit kapott) mert eleg sok reszen lehetet a szorakozni -a kiszámithatosag ellenére.

kelvor

Te aztán falod az animéket.  :smile:

Nana nálam wish listes, valószínűleg az lesz a következő, a Code Geas után, amit megtekintek.

Soldier

Quote from: kelvor on 2007-08-30, 04:00:41
Te aztán falod az animéket.  :smile:

:redface:
azh joh , have fun ;)

motifator

A sorozat közepe-végefelé mindkét Nanából idegesítő rinyagép lesz. Itt közvetlenül [spoiler]Nana terhességének kiderülése utáni néhány részre gondolok emo Oosaki Nanával és döntésképtelen hülyepicsa Komatsu Nanával.[/spoiler]
Utána, a sorozat legvégéig valamelyest javul a helyzet, de a két főszereplő már sose lesz ugyanolyan, mint a sorozat elején.Amúgy nekem pont ez is tetszett az animében, sokkal életszagúbbá tette az egészet, hogy a szereplők hoznak unszimpatikus/rossz döntéseket is.

P.S.: Amúgy én Takumit bírom, szerintem jó gyerek. Tiszteletre méltó a felelősségtudata és amit a karrierjében elért, mégha néha úgy is viselkedi, mint egy f*sz.