Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: Én on 2007-12-23, 22:38:24
Scrapped Princessel kapcsolatban Twichblade kollégának volt egy érdekes észrevétele: a szereplőgárdából nem egy embernek a neve a World of Darkness nevű szerepjáték fegyverei között megtalálhatóak (Armory könyvben utánnanéztünk) :P
(ha nem keverem valamivel az animét)
A fél szereplőgárdát valós fegyverekről/lőszerekről nevezték el.

Én

#4201
Quote from: Zsiga on 2007-12-23, 22:45:02
Quote from: Én on 2007-12-23, 22:38:24
Scrapped Princessel kapcsolatban Twichblade kollégának volt egy érdekes észrevétele: a szereplőgárdából nem egy embernek a neve a World of Darkness nevű szerepjáték fegyverei között megtalálhatóak (Armory könyvben utánnanéztünk) :P
(ha nem keverem valamivel az animét)
A fél szereplőgárdát valós fegyverekről/lőszerekről nevezték el.
Aham... akkor nekünk csak ott tűnt fel. (ott is valósak, btw)
Quote from: Member on 2007-12-23, 22:42:26
Meg még nézem most a RahXephon-t, kivárom a végét.
:D

kikuchiyo

Quote from: Member on 2007-12-23, 22:42:26
Meg még nézem most a RahXephon-t, hát így a 3. után van egy "akkorát akarunk alkotni, hogy ihaj, de a lényeg elveszik" érzésem, de kivárom a végét.

Ha jót akarsz magadnak, letörlöd most és sóval szórod be a helyét.
Failure is the default option

Member

Hidd el, majdnem szó szerint emlékszem az "ajánlódra", Kiku, az egyik leghangulatosabb, amit a fórumon olvastam. :D

kikuchiyo

Ah, I seem to have done something for mankind after all :D
Failure is the default option

chilip

nekem kimondottan tetszett a RahXephon :D

smash++

Quote from: Darkstar on 2007-12-23, 12:50:09
Quote from: Soul on 2007-12-23, 12:40:31
Miért ?  :hehe:
Miért ne :wtf
Quote from: Soul on 2007-12-23, 12:54:07
Ez nem válasz :'(

Mayu  :cool: és szerintem ennyi elég is :D

Goshuushou-sama Ninomiya-kun .Szerintem is tökéletes agyatlan kikapcsolódás számomra igen kedves ecchi jelenetekkel.Reika pedig a hunyó,jaj de mennyire nem kedvelt kari  :D  Nem is értem min csodálkozott állandóan.Azért Ninomiya sem vak ,Mayu win for sure - big breast,beautiful,"air head",sweet,kind - mi más kell még :)
[spoiler]Habár megint egy tárva nyitott sablonos ecchi-harem [/spoiler]befejezés

A végén nagyon jó volt,hogy összegyültek a karik és mindenki nyomta a saját kis "szokását"

Próféta

Starship Operators (13 rész, 2005)
anidb

Furcsa, nagyon furcsa űropera. Egy kis bolygónemzet megadja magát az agresszorral szemben, és azonnali hatállyal leszereli a hadiflottáját. Az egyik csatahajón azonban ifjú és tüzes kadétok kiképzése folyt, akik nem akarják annyiban hagyni a dolgot, és megvásárolják a hajójukat, hogy kalóz-partizán-aknamunkájukkal folytassák az ellenállást és nehezítsék a megszállók dolgát. No és hogyan lesz egy évfolyamnyi ifjú katonanövendéknek elég pénze az egyik legkorszerűbb űrhajó megvásárlására és fenntartására? Egyszerű: eladják magukat a galaktikus TV-nek, akik szépen beköltöznek a hajóra, és mindent közvetítenek. Az így létrejött űrháborús valóságsó csatorna pedig remekül szórakoztatja a közönséget. Csak hangot kell vágni az űrbeli felvételek alá, meg a szép kadétlányokat kell a hídra ültetni, stb.  :haha:

A sorozat legeleje remek, csipkelődős szatíra a média hatalmáról, ahogy még a háborút is képes a showbusiness szabályai szerint kezelni. Sajnos a maradék ilyen téren már nem mutat újat, csupán egy hagyományos űrbéli harcolós kalandnak tekinthető. Az utolsó epizód aztán megint telitalálat; egészen más okból, mint az első, és spoilermentesen erről többet nem mondhatok, de abszolút telitalálat. Érzésem szerint a sorozat hossza kicsit szerencsétlenül lett megválasztva: 13 rész ahhoz hosszú, hogy az első és utolsó rész közti űrt ne vegyem zokon; ahhoz viszont rövid, hogy a felvonultatott nagyszámú szereplő és és politikai tényező rendesen bemutatásra kerülhessen, és a nevük hallatán valahová tenni tudjam őket (Kingdom? Federation? Alliance? Kibi? Henrietta? Most melyik melyik?).

Mindent összevetve egy kellemes, helyenként izgalmas, de messze nem hibátlan animéről van szó, az elején és a végén két kiemelkedő epizóddal.




Higurashi no Naku Koro ni Kai (24 rész, 2007)
anidb
(+1 rész OVA, még az első sorozathoz tartozó Nekogoroshi-hen)

Lényegesen jobb volt, mint az első sorozat. Ezúttal a változó sikerességű sokkolási kísérletek helyett/mellett a történet és a szereplők építésére is jutott idő. Elődjénél lényegesen korrektebbül bánik a nézővel, a rejtélyeknek itt van kontextusuk, értelmük, és egyre gyakrabban megfejtésük is; nem csak össze-vissza lógnak a levegőben. A logikátlanságok ugyan nem tűntek el nyom nélkül, de kisebbek és hihetőbbek lettek. És végre tetszik az OP és ED zene.
Az érzelmi dialógusok és a dráma persze itt se fejlett valami magas szintre, meglehetősen primitív hatást keltenek, de ez nem is az a sorozat :)

Ami ennek a szezonnak az átka volt, hogy az előzőhöz képest kevés anyag jutott rá, sok volt az üresjárat, értelmetlen időhúzás (pl. hányszor is kerekedtek fel kiszabadítani szegény kislányt?), ami erős kontrasztban áll az első sorozat besózott rohanós kapkodós előadásmódjával. Könnyű innen okosnak lenni, de szerintem az első sorozatból egy árkot meg lehetett volna próbálni átemelni ide. Csak persze nem tudhatták előre, hogy lesz második széria :)

Minden hibája ellenére örülök, hogy végül kellemes szájízt tudott hagyni bennem a Higurashi. Ez nem volt gyerekjáték, de sikerült neki.




"Brilliant!"
    - The Daily Telegraph
"Redefines children's animation and sci-fi"
    - Roger Ebert
"Absolutely one-of-a-kind!"
    - Film Critics Association
"The most amazing product of Japan since Playstation"
    - The Sun
"HOLY SHIT, IT'S THE GODDAMN BATMAN!"
    - Rage

Dennou Coil (26 rész, 2007)
anidb

FIGYELMEZTETÉS: a fent beidézett méltató vélemények némelyikét kamuztam.

Nem nehéz elképzelni egy olyan jövőt, ahol intuitív, kényelmes eszközök segítik kommunikációnkat egymással és a mindent behálózó számítógéprendszerrel. Bár William Gibson még úgy képzelte, hogy egy VR mátrixszal vesszük körül magunkat, praktikusabb mód is van: AR (augmented reality) szemüvegek, amelyekkel a valódi világra "rávetítve" láthatunk információkat, ill. gesztusokkal kezelhetjük is őket. Bárhol járunk, a technológia elkísér. Miközben egyik kezünkkel egy netről letöltött, szemünk előtt lebegő dokumentumot pásztázunk, közben a másikat banán formába hajlítva és fülünkhöz emelve telefonálhatunk valakinek. A bonyolult programokat pedig egyszerű tárgyként kezelve eltehetjük, elővehetjük (pl. egy titkosító kulcs tényleg lehet kulcs alakú). Ahogy a mostani világunkba a mobiltelefon és a számítógép, egy nap talán ezek az AR szemüvegek is beférkőznek mindennapi életünkbe, és megkönnyítik a munka, kommunikáció, szórakozás számos formáját. Nekünk, felnőtteknek.

Mert a gyerekeknek egészen mást fog jelenteni. Varázsvilágot; végeláthatatlan és izgalmas játékbarlangot; vonzó telepet a kalandoknak; sőt, még ezeknél is többet. Számukra mindez élettér. Virtuális háziállatokat nevelgetnek, és bár nem lehet őket megölelni, mégis kis gazdáik legjobb barátai lesznek. Popup ablakok minden elöntő áradatával törnek borsot egymás orra alá; vagy lövöldöző robotokkal, és ellenük a semmiből felbukkanó falakkal. Ravasz módszerekkel keresnek hibákat a rendszerben, amelyekből új tréfák gyárthatók. Romos házak pincéi helyett iskola előtt, után, alatt ebben a világban töltik idejüket.

Egyvalamiben azonban mindenki tévedett. A csodás új játéktér voltaképp nem is annyira biztonságos, mint azt az ember elsőre gondolná. Nem tűnik el a virtuális világ minden hatása, ha levesszük a szemüveget. Számos lappangó, korántsem nyilvánvaló módon képes befolyásolni tényleges életünket; hogy csak a legegyszerűbbet (és relatíve spoilermenteset) említsem: ha a hőn szeretett virtuális háziállat bajba kerül a virtuális világban, a való életben kell elindulni megoldást keresni.


Itt van tehát ez a Dennou Coil című anime, amelynek épp a fenti csoportba tartozó, 11-12 éves gyerekek a főszereplői. És bár tűnjék bármennyire gyerekrajzfilmek, több annál. Míg a sorozat első fele csak simán áraszt magából WIN-szagot, ahogy egy könnyed, vicces animének illik, már a közepén megjelennek igen fajsúlyos, és egészen különféle erényekkel büszkélkedő részek. Például a 12. rész (a szakállnövesztős) szociológiai röp-scifijének szokatlan, kicsit talán Douglas Adams-szerű (vagy ahogy kikuchiyo megjegyezte, Futuramára emlékeztető) társadalmi humora van, a rákövetkező rész (The Last Plesiosaur) pedig szokatlanul megható, fájdalmas történetet beszél el. A 17. rész környékétől aztán igen alaposan rákezd a sztori, és ellenállhatatlan sodrával a monitorhoz tapaszt. Képes Lovecraftot idézően hátborzongató jeleneteket felvonultatni, amelyek sokkal jobban paráztattak, mint amennyire a Higurashinak valaha is sikerült. Képes olyan nagyfinálét előadni, amely nem elég, hogy megválaszolja a régóta halmozódó kérdéseket, de a magamfajta régi scifi rajongó számára is gondolatébresztő: érdekes William Gibsonos párhuzamokat véltem felfedezni. És végül képes olyan befejezést nyújtani, amely bár nem kicsit érzelgős, de - hangozzon ez akármilyen furán - még jól is áll neki.

Pár negatívumot azért megemlítek - nem lehúzni akarom ezt a kiváló sorozatot, inkább feltérképezni, hogy hol maradt le a tökéletességről. Előjött egy olyan anime-jellegzetesség, hogy a történetet, vagy még inkább az előadásmódot segítő véletlenek számolatlanul, büntetlenül jöhetnek, például az utcán rohangászó gyerekek épp a leendő osztálytársaikkal futnak össze, stb. A másik komoly bajom a technoblabla, amely szerencsére messze nincs Mr. Scotty szintjén: az előkerülő kifejezések többnyire intuitívak; ha mégsem, akkor később általában magyarázatra lelnek; összeségében azonban - talán elkerülhetetlenül - egy kicsit sok volt. A harmadik ehhez részben kapcsolódik: néha a történetvezetés szemszögéből túlságosan kényelmes formában jelennek meg bizonyos fogalmak, események - egy kis adag kételkedés-felfüggesztés kelleni fog, de azért jobban belegondolva nem is olyan sok. A szereplőflotta kezelése, időnként egyesek hosszabb időre való eltűnése mérsékelten zavaró hatást tett rám. Az utolsó észrevételem inkább a nézőknek szánt javaslat: annak ellenére, hogy gyermekek a főszereplők és talán a célközönség is, a történetet nem mindig egyszerű átlátni, ezért nem volt annyira jó húzás hétről hétre követni a sorozatot - egymást követő napokon végignézve élvezetesebb, gördülékenyebb lett volna.

Ítélet: ezt az sorozatot, kérem alássan, tessék megnézni. Megérdemli: az idei anime-kínálatból én ezt éreztem a legszínvonalasabbnak (habár a Terra E..-t és a Seirei no Moribitót még nem fejeztem be), és évek távlatában is kevés ennyire ötletes, erőteljes, újszerű, magávalragadó anime sorozattal hozott össze a sors.
:hail:

Én


minuszmiki

Azok, ráadásul még jobban megjött a kedvem a Dennou Coilhoz, úgy terveztem, hogy a Simoun és a Ninomiya-kun után nézem meg, most lehet kénytelen leszek előbbre hozni. :)

Pr3d4k1ng

Quote from: Zsiga on 2007-12-23, 22:45:02
Quote from: Én on 2007-12-23, 22:38:24
Scrapped Princessel kapcsolatban Twichblade kollégának volt egy érdekes észrevétele: a szereplőgárdából nem egy embernek a neve a World of Darkness nevű szerepjáték fegyverei között megtalálhatóak (Armory könyvben utánnanéztünk) :P
(ha nem keverem valamivel az animét)
A fél szereplőgárdát valós fegyverekről/lőszerekről nevezték el.
Ezt jó tudni mert egyik név sem volt ismerős :D

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

kikuchiyo

Failure is the default option

Zsiga

Quote from: Predaking on 2007-12-24, 02:08:54
Quote from: Zsiga on 2007-12-23, 22:45:02
A fél szereplőgárdát valós fegyverekről/lőszerekről nevezték el.
Ezt jó tudni mert egyik név sem volt ismerős :D
Casull, Remington, ArmaLite, Winchester, Mauser. :)

Rage

Zseniális ismertetők, minden elismerésem.  :hail:
痛みを感じる方向に、出口がある!

SaiyaGin

 :appl: Próféta!  :whoah:

Nem próbálok a fentiekhez hasonló alaposságú ismertetést írni, azt azért kinyilvánítanám, hogy az utóbbi hónapokban nem láttam olyan epikus befejezést, mint a G Gundamét.  :rotfl:

Mobile Fighter G Gundam (49 rész, 1994)

A történet alapját már vázoltam a 3891. hozzászólásban. A sorozat első felében Domon a világot körbeutazva harcol más országok Fightereivel, és szerez pajtásokat. Ezután eljön a 13. Nagy Gundam Torna ideje, ahol hatalmas nézősereg előtt küzdenek az ellenfelek. (Ez elég furcsa volt, mert azok is részt vehettek, akik már korábban vesztettek, a Nether Gundamet több szereplő is elintézte pár rész alatt.)
A sorozatban megjelenő Gundamek kinézetének pihentségét már korábban említettem, a tornára érkezők között volt egy-két érdekes zseniális dizájn. (Mermaid Gundam, Nether Gundam, Nobel Gundam, Zebra Gundam...)
A csaták többé-kevésbé egy sémára épültek, de azért általában sikerült valami extrával érdekessé tenni őket.
A szereplők közt is vannak súlyos esetek.
Számomra legzavaróbb dolognak a szerelmi szálat tartom, úgy gondolom, hogy a forgatókönyvíró és a szövegkönyvíró kihagyta a "Hogyan írjunk romantikus történetet/párbeszédeket" című kurzust tanulmányai során. Azonban a történet vége kárpótolt a korábbi hibákért. (Mint már utaltam rá, meglehetősen stílusosan végződött. :lazza:)

hatake_kakashi

a Samurai Champloo volt az amit utoljára láttam és sztm nagyon jó volt a karaterek jellemfejlődés valami elképesztő volt harc ban sem volt hiány

Member

Ha már Araki megvette a Black Jack DVDt, ideális volt szentesti programnak.
Hirtelen tehetségesség váló übermensch-ek lepik el a társadalmat (amit a magyar DVD "szuperembernek" fordít, te jó ég), ám hasonló lelkesedéssel be is fejezik pályafutásukat. Ide Black Jack dr. kell, aki engedély nélkül is tud. Körülbelül ezzel indul a film.
A grafika engem lenyűgözött, annak ellenére, hogy nem mai darab. Különféle stílusok keverednek, a fatál élethű embertől (atléták pl.) az astral boy szintű gyerekrajzig (a loli :)) a gúnyrajzig (a két festménygyűjtő). Látszik, hogy Tezuka komolyan érdeklődött a sebészet iránt, elég pontosnak tűntek a test bensőségei, az utolsó idegszálig, ellentétben egy Elfen Lieddel. A hangulat animéhez mérten szokatlan volt, egyáltalán nem anime hangulat, inkább filmdráma fogott el. Külön tetszett, hogy a puzzle-kön az Astral Boy és Kimba szerepelt. :D
A szereplőkön nem nagyon tudtam napirendre térni, igazi egyéniség nem nagyon akad közöttük, Jack is az a tipikus lelkiismeretes etikaman, cseppet sem egy Dr. House. :/ Meg olyan kelekótya lett nekem a vége, szó-szó, ügyelhettek volna rá, hogy akadjon benne tetőpont és kússzon fel bennem az adrenalin endorfin-A nélkül is.
Eredetileg 9/10-et adtam volna rá, de most tudtam meg, hogy meglett a jog 2-esem és nem csúszok még 1 évet, szóval megadom neki a 9.5-öt. A koliba mindenféleképpen beviszem, a sok ápoló, védőnő és képdiagnosztikai asszisztens biztosan jobban élvezné, mint mondjuk egy haibane renmei-t.

Dennou Coil... egyre jobban felcsigáztok, fiúk, a végén még ma este végignézem. :haha:

Xzone

#4217
Full Metal Panic! - Full Metal Panic? Fumoffu - Full Metal Panic!: The Second Raid + OVA

Az első sorozatot még nagyon régen kezdtem el nézni, és valamilyen számomra máig értehetetlen okból abbahagytam úgy az ötödik rész körül. Mindig próbáltam észben tartani, hogy folytatnom kellene, de a teljes sorozatot csak pár napja sikerült befejeznem. És hogy milyen volt? Remek!

Azt hiszem kimondhatjuk, hogy ez egy olyan anime, ami megpróbál mindent magába sűríteni: GITS-féle világpolitikai válságok, őrült terroristák, katonai stratégia, középiskolás élet, szerelmi történet, vígjáték, dráma, misztikum... kihagytam valamit? :)

Az első széiában és a harmadikban mindez megvan, a Fumoffu kizárólag high school life/love-comedy(egy FMP novellagyűjteményből származó sztorik). Az a legjobb a dologban, hogy sikerült abszolút élvezhető elegyet gyúrniuk ebből a rengeteg témából! Igyekeztek nem túlerőltetni egyik aspektust sem, így a mechák egyszerű fegyverként vannak jelen, a dráma és poén részek is egész emberiek. Sagara Sousuke-t, a marcona,  military-mániás zsoldost megbízzák egy japán diáklány védelmével, akit egy terroristacsoport fenyeget. Sousuke teljesen a saját belső világában él, a társadalmi normákról fogalma sincs: minden bokorban mesterlövészt vagy bombát lát. Chidori, a megvédendő lány igazi tsundere, aki később bele is szeret Sousukéba. A harmadik legjelentősebb szereplő Sousuke főnöke, az ügyetlen, szuperintelligens, gyönyörű kapitány, mindenki kedvence: Teletha Testarossa. Ha ő föltűnik, az mindig fan service, bármi történjék is. A mellékszereplők is mind kidolgozott jellemek, mindenkiről megtudunk egy-két érdekességet. A sorozat folyamán bonyolódnak össze-vissza a terroristás és a szerelmi szálak, egyes részekben különböző mellékszereplők is a reflektorfénybe kerülnek, de inkább nem spoilerezek el semmit :)

A sorozat vége felé vettem észre valami különöset: nagyon a szívemhez nőtt ez az egész. Az anime hangulata és a szereplők is. A paranoid Sousuke, az őt csitító Chidori, a csetlő-botló Tessa, a karótnyelt Mardukas, Kalinin, a laza Kurz, a nagyoncool Mao-neesan, a szociopata Gauron, a gyilkológép-ikrek, az őrült/idióta/perverz Gates(nem Bill)... egytől-egyig imádnivalók. Nagyon jól szórakoztam a kalandjaikon.

Negatívumként talán azt lehetne felhozni, hogy néhány jeleneten erősen érződik, hogy nem valami reális és csak a poén/fan service kedvéért került be. Valamint az első sorozatban kicsit repetitívek a Sousuke/Gauron összecsapások. És [spoiler]a szerelmi szál sem teljesedik ki[/spoiler], bár nagyon valószínűnek tartom, hogy lesz újabb évad, szóval semmi sincs veszve :) .

Mindent összevetve csak ajánlani tudom a Full Metal Panic! sorozatokat, megkockáztatnám, hogy szinte kihagyhatatlan darab. (A Suzumiya Haruhi no Yuutsuban meg a Lucky Starban utalgatnak rá össze-vissza, most néztem meg újra pár poént ezekből is :D )

Végezetül itt van az OVA-ból pár perc, az egyik kedvenc jelenetem az egész sorozatból(a háttérben futtatott "harci szimuláció" adja meg a "rofl-döfést"), szerintem kedvcsinálónak is jó lesz :)

http://www.youtube.com/watch?v=7fAEgic4eGs

Soul

Quote from: Xzone on 2007-12-25, 02:53:03
Full Metal Panic! - Full Metal Panic? Fumoffu - Full Metal Panic!: The Second Raid + OVA
Mindent összevetve csak ajánlani tudom a Full Metal Panic! sorozatokat, megkockáztatnám, hogy szinte kihagyhatatlan darab.[/url]

Egyetértek :tezsvir:, csak jöhetne már valami megnyugatató infó hogy igen lesz folytatás.

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2007-11-05, 02:39:04
Akkor még annyit mondanék, hogy a Mushishi OP-ja relaxációra az egyik legjobb.
És nem elég, hogy a sorozat "ilyet se láttam még, de nagyon jó" jellegű, hanem minden egyes epizódra külön-külön elmondható ez.
FIZETETT HIRDETÉS
Ezt most olvastam el, eddig valszelg atfutottam felette, es most itt vigyorgok.

Mostanaban neztem... azaz fel eben belul.. .talan. Ajanlom:

Beck
Wiki
Gitaaaar! Kivalo opening, megy a tortenet a sracrol, aki gitarozni kezd, egyutteshez kerul, szep az elet. A tortenet neha meg tul optimista is, de a nehezsegek sem maradnak el.

Byousoku 5 Centimeter
Wiki
Jo volt megnezni. Ket ember kapcsolata, finoman, csendesen. Olyan sodrodunk az arral erzese van az embernek tole. Gyonyoru hatterek, hangulat.

NHK ni Youkoso
Wiki
:D Avagy egy hikikomori napjai. Szerintem itt en vagyok a legutolso aki vegre megnezte, ugyhogy nem jellemeznem.

Toki wo Kakeru Shoujo
Wiki
Azt hiszem ehhez sem kell sok kommentar. A lany es az idougras, eloszor tet nelkul, aztan komolyabban.  :smile: Az 5cm-vel rendesen keverem, pedig ez azert mas. :D

Kevesbe tetszett, de meg ok volt:
Darker Than Black
Wiki
A tortenet sajnos nem futja ki magat, de jol el lehet rajta szorakozni. Tetszett a karakterdesign, a szinek, es meg jopar dolog.

Ghost Hunt
Wiki
Hmmm, paranormalis jelensegek utan nyomozgatunk, kozben alakulnak a kapcsolatok. Kellemes sorozat. nem bantam meg.

Ami a deleted/nem nezem meg mappa aldozata lett:
Sola
Wiki
Nem nekem valo.

Es most bajban vagyok, mert nezni akarok valami olyan szintut, mint a fenti lista.

Simoun: anyam, kinezet borzalom, es most nincs kedvem ehhez a temahoz.
Minami-ke: ohh, gimis lanyok, kapcsolatok, ennyit latok, de ezen tul?
Karas Ez meg jo is lehet, kicsit sotetebb tema jol jonne. Csak ne tul sok elborult szorny es mechaszeruseg legyen benne.
Lamune lehet, hogy egy ilyen limonade jol jonne?
Baccano! pffhhh, bele kell neznem.
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora zsepiket elokesziteni es lavrot a monitor ala?
Kamisama Kazoku hm. ez meg vicces is lehet.
Lovely Complex na ezt megnezem milyen, ha a karakterdesignt kibirom... Bokura ga ita ota irtozom tole kisse... itt viszont az alapfelallas jo poenokat sejtet.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

hargharg

Quote from: Kvikveg on 2007-12-25, 04:26:37
...
Karas Ez meg jo is lehet, kicsit sotetebb tema jol jonne. Csak ne tul sok elborult szorny es mechaszeruseg legyen benne.
...
Lovely Complex na ezt megnezem milyen, ha a karakterdesignt kibirom... Bokura ga ita ota irtozom tole kisse... itt viszont az alapfelallas jo poenokat sejtet.

ezt a kettot en is lattam, Karast tartogasd kesobbre sztem, mert sok elborult szorny es mechaszeruseg van benne... : )

Lovely Complex nagyon kellemes kis romantikus komedia, hiba lenne kihagyni, nekem a karakterdizajnnal sem volt semmi bajom - bar teny, hogy vizualis teren mindenevo vagyok. en ezt ajanlanam. ^_^
rofl

kelvor

A LoveCom-ra szavazok én is. Nekem jobban bejött, mint a Bokura. 

Soul

Quote from: Kvikveg on 2007-12-25, 04:26:37
Lovely Complex na ezt megnezem milyen, ha a karakterdesignt kibirom... Bokura ga ita ota irtozom tole kisse... itt viszont az alapfelallas jo poenokat sejtet.

Nagyon jó, felénél vagyok és bejön.A Bokura és a Lovely közötti graf különbség kis túlzással ég és föld sztem, a Lovelynak kifejezetten tetszik a grafikája, csak amikor poénos arcokat vágnak a szereplők, kéne átgondolniuk a rajzolóknak hogy kicsit lehetett volna komolyabb, de így a felénél is 9/10 sztem a Lovely Complex.

Egy valamit nem láttam a listádon, Kodomo No Jikan, nehogy kihagyd mert nekem hihetetlen bejön és csak ajánlani tudom mindenkinek.Ha a meztelen testek miatt nem néznéd tökéletes választás a tv rip, ha meg a sok cenzúra idegesít akkor várd meg a dvd rippes részeket,  nálam a KnJ a 6. résznél is már 10/10.

Ha rám hallgatsz a Lamunét elkerülöd olyan messzire amennyire csak lehet  :smile:.Engem is becsapott a pár kép amit néztem róla ismertetőből de ne dőlj be a Lamune maga a sátán   :__devil:.

A Hanbun no Tsuki meg megint csak kihagyhatatlan 10/10es nálam  :smile:.

A Minami nem csak az egyszerű gimis lányok, hanem több azért, minél több részt nézel meg úgy varázsolnak egyre jobban, legalábbis velem ez történt  :smile:.

Én

Quote from: Kvikveg on 2007-12-25, 04:26:37
NHK ni Youkoso
Wiki
:D Avagy egy hikikomori napjai. Szerintem itt en vagyok a legutolso aki vegre megnezte, ugyhogy nem jellemeznem.
Nem. :D
LC meg rajtam kívül mindenkinek nagyon tetszett, meg volt benne pár jó poén, szóval kezdj bele szvsz. Készülj fel az istentelen mennyiségű rinyálásra azért.

Draconire

Quote from: Kvikveg on 2007-12-25, 04:26:37
Minami-ke: ohh, gimis lanyok, kapcsolatok, ennyit latok, de ezen tul?
Kamisama Kazoku hm. ez meg vicces is lehet.

Ha könnyed szórakozást akarsz, akkor ezt a kettőt kezd el nézni. A Minami-ke lényegében egy slice of life sorozat, de elég elborult tud néha lenni. :D

Karassal kapcsolatban pedig egyetértek harghargal, inkább ne kezdj bele.^^

Gregory

Quote from: Én on 2007-12-25, 12:17:04
LC meg rajtam kívül mindenkinek nagyon tetszett, meg volt benne pár jó poén, szóval kezdj bele szvsz. Készülj fel az istentelen mennyiségű rinyálásra azért.
Nekem se jött be, vagy legalábbis nem annyira, mint amire számítottam a hype után.
Also: hha nem láttad még az NHK ni youkoso-t, akkor azt meg te pótold be, megéri  :jee:

A következő nekem is a Dennou Coil lesz, amint folytatom a részek letöltését, most asszem a 16. részt láttam utoljára, és nagyon bejön, <insert "sablon fényezés" here>(úgyis csak azt tudnám mondani, ami már annyiszor elhangzott, csak rosszabb megfogalmazással).

Én

Quote from: Gregory on 2007-12-25, 17:04:12
Nekem se jött be, vagy legalábbis nem annyira, mint amire számítottam a hype után.
Also: hha nem láttad még az NHK ni youkoso-t, akkor azt meg te pótold be, megéri  :jee:
Igen, nálam is inkább erről van szó. :tezsvir: Viszont olyat még tényleg nem láttam, hogy az NHK-t valaki nem ajánlotta, úgyhogy az jön... GITS után. :D (Most viszont moziba megyek)

Baggio

Quote from: Én on 2007-12-25, 17:11:09
GITS
életed filmje lesz :D
nekem legalábbis az volt.
én majd most vizsgaidőszakban fogom nyomni a Ninja Nonsense-t. 1 részt már megnéztem és asszem ütös lesz... :D

Kvikveg

Koszonom az ajanlasokat. Felirtam a pozitiv es negativ velemenyeket is.  :tezsvir:
Addig is megyek a Dennou Coilt befejezni. :D

Quote from: Én on 2007-12-25, 17:11:09
Quote from: Gregory on 2007-12-25, 17:04:12
Nekem se jött be, vagy legalábbis nem annyira, mint amire számítottam a hype után.
Also: hha nem láttad még az NHK ni youkoso-t, akkor azt meg te pótold be, megéri  :jee:
Igen, nálam is inkább erről van szó. :tezsvir: Viszont olyat még tényleg nem láttam, hogy az NHK-t valaki nem ajánlotta, úgyhogy az jön... GITS után. :D (Most viszont moziba megyek)
Ket jo valasztas.  :cool:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Quote from: Baggio on 2007-12-25, 22:51:40
én majd most vizsgaidőszakban fogom nyomni a Ninja Nonsense-t. 1 részt már megnéztem és asszem ütös lesz... :D
Az első rész borzasztóan gyenge... A többihez képest. :D