Anime, felirat, japán, és vegyes blődségek

Started by Shock12, 2003-06-10, 12:03:19

Previous topic - Next topic

Shock12

hm... az idõjárás... vagyhogy szombat... vagy csak szimplán alszanak/el vannak foglalva ;) . Ki tudja...

zsozso

QuoteOriginally posted by Shock12
hm... az idõjárás... vagyhogy szombat... vagy csak szimplán alszanak/el vannak foglalva ;) . Ki tudja...

Na inkább arról mesélj, hogy boldogultál az mplayerrel ;)

mpléjert!
Death is the only redemption

Shock12

QuoteNa inkább arról mesélj, hogy boldogultál az mplayerrel

... na, nem elég, hogy beégettem a búrámat, még meg is is taposnak... helyben vagyunk :ejj:  :D

Megy, megyeget... nem rossz (legalábbis a doksiból ez derül ki), és ahhoz képest egész jól megy, hogy eredetileg nem winre írták... de asszem nem váltok. :D . Attól függetlenül linux alatt egy kiváló progi. (Volt Mandrake-em, de nem tudtam alá berugdosni az ADSLt, és az új gépre már nem került fel. Ha lesz divájsz-váltás, teszek fel linuxot.)

Mindettõl függetlenül keresek még arra megoldást, hogy ne egybõl az angol förmedvény szinkronnal játsza... ("Mjizuhahra Maokoutou"... :mad: )... tudom, tudom... mplayerben ez egy opció volt... :p

Chronos

Mindettõl függetlenül még keresek még arra megoldást, hogy ne egybõl az angol förmedvény szinkronnal játsza... ("Mjizuhahra Maokoutou"... :mad: )... tudom, tudom... mplayerben ez egy opció volt... :p
Windows Media Player és egyéb lejátszókkal azért egyből az amerikai szinkronnal játssza le, mert az az első audio stream az ogm-ben...;)
Én is először majdnem letöröltem egy Gensou Maden Saiyuki DVDripet, mert lejátszottam, és az amerikai szinkron jött be...:p
Később rájöttem persze hogy Dual Audio-s volt a cucc, és akkor már örültem...:D

CHRONOS

Shock12

Tudom, mint említettem az AYAval már megjártam... (ugye én nemcsak...). De valahogy csak meg lehetne adni egy config fileban, vagy felparaméterezni (ööö... a VirtualDubot (most hülyeséget gondoltam ?!)), hogy az a szám az ne az 1, hanem a 2 legyen ... meghogy a feliratot függetlenül mindentõl egybõl rántsa be... most utoljára szimpla avi-val szívtam, mint azt a feltöltés threadben olvashatod... mindenesetre körülnézek, hátha találok az említett sorozatból is valami jobb verzsünt (jobb mint ami eredetileg fenn volt az ftpn (az van nekem kiírva), deazért lehet még mit javítani...) .

zsozso

Tudom, mint említettem az AYAval már megjártam... (ugye én nemcsak...). De valahogy csak meg lehetne adni egy config fileban, vagy felparaméterezni (ööö... a VirtualDubot (most hülyeséget gondoltam ?!)), hogy az a szám az ne az 1, hanem a 2 legyen ... meghogy a feliratot függetlenül mindentõl egybõl rántsa be... most utoljára szimpla avi-val szívtam, mint azt a feltöltés threadben olvashatod... mindenesetre körülnézek, hátha találok az említett sorozatból is valami jobb verzsünt (jobb mint ami eredetileg fenn volt az ftpn (az van nekem kiírva), deazért lehet még mit javítani...) .

Most lehet gonoc leszek, de pl mplayernél -aid kapcsolóval lehet
pl -aid 1
vagy -aid 2 :)

Shock12

Quote Most lehet gonoc leszek, de pl mplayernél -aid kapcsolóval lehet
pl -aid 1
vagy -aid 2

Mint írtam:
Quote Mindettõl függetlenül keresek még arra megoldást, hogy ne egybõl az angol förmedvény szinkronnal játsza... ("Mjizuhahra Maokoutou"...  )... tudom, tudom... mplayerben ez egy opció volt...

:D

zsozso

Mint írtam:  

Azért írtam "Most lehet gonoc leszek" ;>

Shock12

QuoteAzért írtam "Most lehet gonoc leszek" ;>

ahan ... :rolleyes: kac-kac ... :)

zsozso

ahan ... :rolleyes: kac-kac ... :)

Nah a win***os megközelítést alkalmazzva tegyél fel vobsubot ;)

Shock12

Asszem ma már elég õsz hajszálam lett, úgyhogy elteszem magam holnapra... (neeem... nemcsak fél órára lépek le... :D ). Hátha megálmodom a megoldást a problémára... hamár a lottószámokat tegnap éjjel nem álmodtam meg :( ... nem is lett ötös a lottón :D !

Igen Zsozsó fenn van... de szerintem azt kell még egy kicsit bűvölni... majd rákerestetek, hátha ír valaki ezzel kapcs valami okosat... (de azért az az audiotrack eldobás eléggé érdekes... azon is majd agyalok, hátha valaki másnál is felmerül ez a szindróma :D )

zsozso

Asszem ma már elég õsz hajszálam lett, úgyhogy elteszem magam holnapra... (neeem... nemcsak fél órára lépek le... :D ). Hátha megálmodom a megoldást a problémára... hamár a lottószámokat tegnap éjjel nem álmodtam meg :( ... nem is lett ötös a lottón :D !

Igen Zsozsó fenn van... de szerintem azt kell még egy kicsit bűvölni... majd rákerestetek, hátha ír valaki ezzel kapcs valami okosat... (de azért az az audiotrack eldobás eléggé érdekes... azon is majd agyalok, hátha valaki másnál is felmerül ez a szindróma :D )

Jajj ne hupákolj már ennyit...
http://www.gabest.org/mpc.php
ezzel is lelehet elég sokmindent játszani...

Shock12

QuoteJajj ne hupákolj már ennyit...

Quotehttp://www.gabest.org/mpc.php

Kipróblátam, és megy. Megnéztem, és több mint valószínû, hogy ezt a file-t nagyon nem szereti a Morgan Audio Switcher (ez váltja a hangsávokat, az ACE Codec packal kerül fel). Mivel ez (úgy mint a mplayer) beépített switchert használ, a Morgant megkerüli / letiltja, gyanítom ezért nem dobja el a hangsávot. Mindettõl függetlenül megnézem, hátha találok valahol egy másik rippet...

Ja igen, és tök jó ez a lejátszó is (... így win alatt ...).

zsozso

Kipróblátam, és megy. Megnéztem, és több mint valószínû, hogy ezt a file-t nagyon nem szereti a Morgan Audio Switcher (ez váltja a hangsávokat, az ACE Codec packal kerül fel). Mivel ez (úgy mint a mplayer) beépített switchert használ, a Morgant megkerüli / letiltja, gyanítom ezért nem dobja el a hangsávot. Mindettõl függetlenül megnézem, hátha találok valahol egy másik rippet...

Ja igen, és tök jó ez a lejátszó is (... így win alatt ...).

Ez is magyar ;)

Ekuseru

tessék: zaj zaj zaj zaj zaj zaj zaj zaj zaj zaj ....
日本 - 中國 - 한국

Ekuseru

hmmm ezt most nem tudom mire irtam
日本 - 中國 - 한국

Shock12

QuoteEz is magyar

hm... eléggé korrekt... sõt... kifejezetten korrekt (és eléggé nem régen volt az új kiadás...(10.ei ?!)).

Hehh... Ekuseru nagyon fáradt, mindjárt hajnalban... :D minddettõl fgtlenól nem tudom ez a kirohanás mi volt :) :confused:  ?

Chronos

Hehh... Ekuseru nagyon fáradt, mindjárt hajnalban... :D minddettõl fgtlenól nem tudom ez a kirohanás mi volt :) :confused:  ?
Gondolom arra válaszolt, hogy mi ez a nagy csend...:p

CHRONOS

zsozso

Hát én ezt nemértem.
Mostanában minden usert manuálisan kell beregisztrálni mert nemképesek visszaküldeni a regisztrációs levelet ...
Gyanakodtam arra is hogy el sem megy a levél, de a logot megnézve kiderül, hogy elmegy ...

Chronos

QuoteOriginally posted by zsozso
Hát én ezt nemértem.
Mostanában minden usert manuálisan kell beregisztrálni mert nemképesek visszaküldeni a regisztrációs levelet ...
Gyanakodtam arra is hogy el sem megy a levél, de a logot megnézve kiderül, hogy elmegy ...
Most csináltam egy tesztet, hogy elküldi-e az E-Mailt, és bizony elküldi, és minden fennakadás nélkül sikerült regisztrálnom Proba néven...;)
Kérlek Zsozso töröld ki ezt a proba nevû user-t, mert ezt csak ezért regisztráltam.:rolleyes:

Thx

CHRONOS

zsozso

QuoteOriginally posted by Chronos
Most csináltam egy tesztet, hogy elküldi-e az E-Mailt, és bizony elküldi, és minden fennakadás nélkül sikerült regisztrálnom Proba néven...;)
Kérlek Zsozso töröld ki ezt a proba nevû user-t, mert ezt csak ezért regisztráltam.:rolleyes:

Thx

CHRONOS

Oks akkor ezekszerint nem én vagyok a hülye :)

zsozso

Kicsit felkéne dobni a hangulatot mert az utobbi napokban eléggé leeresztettünk :)
Pl kéne avatar gyûjtõ versenyt szervezzni :)

Chronos

Oks akkor ezekszerint nem én vagyok a hülye :)
Csak néhány user lusta rákattintani a levélben lévõ aktiváló linkre...:rolleyes:

CHRONOS

Chronos

Kicsit felkéne dobni a hangulatot mert az utobbi napokban eléggé leeresztettünk :)
Pl kéne avatar gyûjtõ versenyt szervezzni :)
Akkor egyelőre én vezetek 2 avatarral... :rotflol:

CHRONOS

zsozso

QuoteOriginally posted by Chronos
Akkor egyelőre én vezetek 2 avatarral... :rotflol:

CHRONOS

De most komolyan csináljunk vmi hasonlót :)
Vmi dijjat is kéne kínálni csak még aztnem tudom mit :)

Shock12

Jah... ha nincs semmi teendõ, akkor csinálunk magunknak :D !Mekkora méretû avatar kellene ?

Díj: A nyertes két pofon helyett egyet kap :D !

Chronos

De most komolyan csináljunk vmi hasonlót :)
Vmi dijjat is kéne kínálni csak még aztnem tudom mit :)
Én benne vagyok.;)
Valami olyan díj kellene, ami arra ösztönözné a felhasználókat, hogy résztvegyenek a játékban.
Mondjuk egyelõre még én sem tudom mi lenne az ideális... :rolleyes:

CHRONOS

Chronos

Jah... ha nincs semmi teendõ, akkor csinálunk magunknak :D !Mekkora méretû avatar kellene ?

100*100-as, nem?

CHRONOS

zsozso

100x100 pixel