Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Zsiga

Member

Pár éve volt szó kocsikról, asszem te írtad, hogy 3 kocsi kell a családnak, egy neked, egy családi és egy sportautó. Gondoltam, akkor a kocsi szent, ezért kell majd a mentőhelikopter a csajnak. :)

Zsiga

Nem emlékszem, de tény hogy szerintem egy családnak egy autó nagyon nem elég. Minimum kettő (egy nekem egy az asszonynak), amiből az egyik mondjuk valami kisebb, városi autó, a másik meg egy nagyobb családi autó bevásárlásokra vagy hosszabb utakra, és ha belefér akkor valami hobbi/élményautó (sportkocsi, akár sportmotor, valami szép veterán gép, stb).
Az első kettőnek praktikus okai vannak (hadd ne részletezzem, szerintem egyértelmű), a harmadik meg a nevéből adódóan hobbi.

De nem arról van szó hogy a kocsi szent, inkább arról hogy nézd meg mennyibe kerül mondjuk egy motorháztető fényezése... Amit Moha leírt az egy új középkategóriás autón 100ezer Ft-os nagyságrendű kár.

Lythis

Quote from: Solid Snake on 2009-09-20, 11:15:24
Quote from: Moha on 2009-09-20, 10:45:31
Quote from: Lythis on 2009-09-19, 19:53:19
Hugom osztálytársnőjével pl simán meg lehetett játszani, hogy leraktam magam mellé a telefont, nekiálltam olvasni, és néha benyögtem egy "aha" -t meg hasonlót. Laza negyvenöt percet "beszélgettük" így. Azóta tudom, hogy ez nem csak vígjátékokban működik...
Ilyesmire gondolsz? (4:30-tól)
:)

FiXED
pontosan, sans magnó. Bár ha sokáig húzza, akkor lehet, hogy kipróbáltam volna (bár ahhoz be kellett volna ruházni egyre)

Quote from: Moha on 2009-09-20, 11:54:02
Semmi, csak egy szép X a kocsi hátulján, amit kulccsal karcolt bele (fényezés az alapozóig lekarmolva), meg egy enyhe horpadás, mikor rámászott a motorházra és belekapaszkodott az ablaktörlő lapátba...  :gyagya: Mondom, hogy nem hagyott hazamenni... :ejj:
pofázzon, oké.. hisztizzen, még talán... de a kocsihoz NE nyúljon. Szóval köszönet Zsigának, hogy összefoglalta.  :tezsvir:

Kuroi Tenshi

Quote from: pet on 2009-09-19, 18:42:13
[spoiler]az zavart benne hogy folyamatosan hívogatott, mert mindennek megvan a határa. Persze felhív kedves aranyos meg minden, viszont ő minden reggel ébresztett. és akkor beszélünk 1 órát, le akarom már tenni, de NEE tedd le, és ő sértődik meg. Msn-en dumálunk, és felhív. mert neki kényelmesebb úgy. nekem közben írnak öten, és akkor oldjam meg a helyzetet. filmet nézek gépen, felhív, elkezdem: mindjárt leszek, csak megnézem ezt a filmet. DE NEEEE MOST AKAROK VELED BESZÉLNI NEEE TEDD LE KANOS VAGYOK NEEE. Szállok fel a buszra, vennék jegyet, felhív, mondom neki: bocs most leteszem, mert épp vennék jegyet. és mi jött?: NEEE TEDD LEEE.[/spoiler]
Semmi, csak egy szép X a kocsi hátulján, amit kulccsal karcolt bele (fényezés az alapozóig lekarmolva), meg egy enyhe horpadás, mikor rámászott a motorházra és belekapaszkodott az ablaktörlő lapátba...  :gyagya: Mondom, hogy nem hagyott hazamenni... :ejj:

Sometimes being a hikikomori ain't so bad... :) :o

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-09-20, 14:55:00
Sometimes being a hikikomori ain't so bad... :) :o

Dating sane girls ain't bad either. :D

Lythis

Moha

Quote from: Zsiga on 2009-09-20, 14:05:06
Amit Moha leírt az egy új középkategóriás autón 100ezer Ft-os nagyságrendű kár.
Swift II-esem van, 2 éves. Zsaruk kihozták, hogy 20 ezer HUF alatti a kár (vicces ::) ), fényezőnél meg mondták, hogy "szívesen megcsinálják a cascora", de tekintve az önrészt, ill. hogy összesen 3 elemet kellene javítani, egyelőre maradt úgy, ahogy van. Egyszer hátha belémjön valaki hátulról, és akkor a kötelezőjére lefényeztetem. :haha:

Quote from: Rounin on 2009-09-20, 14:56:42
Dating sane girls ain't bad either. :D
Just tell me where can they be found. All the sane girls around me are taken... ::)

Rounin

Quote from: Moha on 2009-09-20, 15:08:19
Just tell me where can they be found.

Major pointer:

QuoteAll the sane girls around me are taken... ::)

:angyali:

frozenstein

:eek: Wow! There are yandere girls in reality.

pet

[spoiler]:( egyre bonyolultabb körülöttem minden...:(
ma, találkoztam katával (aki szakított, de még mindig hiányzok neki), egy pár napja zsani elkezdett álmodni rólam, kétszer egymás után, rájött ő is, hogy hiányzok neki, ma ugye találkoztam katával BARÁTILAG, és nem is volt semmi olyan. zsani erről tudott hogy találkozunk, de most viszont valami miatt, lehet amiatt hogy féltékeny, nagyon fura lett.
én üzenete:
*jóh de... na
*..
*najó fura vagy :(
lány üzenete:
*jóvan nem tehetek róla
*elegeem van T-T
*megyek
*majd leszek
*csá
én   üzenete:
*DE NE MÁR
*ne csináld már ezt
én a következőt mondta (17:51):
*kérlek

...a rossz az, hogy hiányzik még nekem is, de ezt neki nem nagyon mutatom ki, mert mint barát nem akarom elveszíteni... szarul érzem magam...[/spoiler]

Lythis

Quote from: pet on 2009-09-20, 18:58:06
[spoiler]:( egyre bonyolultabb körülöttem minden...:(
ma, találkoztam katával (aki szakított, de még mindig hiányzok neki), egy pár napja zsani elkezdett álmodni rólam, kétszer egymás után, rájött ő is, hogy hiányzok neki, ma ugye találkoztam katával BARÁTILAG, és nem is volt semmi olyan. zsani erről tudott hogy találkozunk, de most viszont valami miatt, lehet amiatt hogy féltékeny, nagyon fura lett.
én üzenete:
*jóh de... na
*..
*najó fura vagy :(
lány üzenete:
*jóvan nem tehetek róla
*elegeem van T-T
*megyek
*majd leszek
*csá
én   üzenete:
*DE NE MÁR
*ne csináld már ezt
én a következőt mondta (17:51):
*kérlek

...a rossz az, hogy hiányzik még nekem is, de ezt neki nem nagyon mutatom ki, mert mint barát nem akarom elveszíteni... szarul érzem magam...[/spoiler]
őőő... na várj... Valszeg nem esett neki jól, valszeg hiányzol neki. Ő is neked. És friendzone-t szeretnél, és ez a baj? vagy én értek félre valamit?

pet

a baj az, hogy ha megint összejönnénk... az meddig tartana? ezekután nemtudom... de bírom a csajt eléggé, és ez olyan zavaros most...

Moha

Lythis

Quote from: pet on 2009-09-20, 19:05:32
a baj az, hogy ha megint összejönnénk... az meddig tartana? ezekután nemtudom... de bírom a csajt eléggé, és ez olyan zavaros most...
Hát figy, próbáld mérlegelni, hogy kedveled/szereted-e annyira, hogy megint összejöjjetek. Aztán, hogy meddig tartana, az csak rajtatok áll. Mondjuk nem ártana az elején megbeszélni, hogy nem azért kezditek újra/folytatjátok, hogy megint három hét alatt vége legyen, mert annak szvsz nincs sok értelme. Részéről mennyire látod komolynak?

pet

[spoiler]én eddig úgy ismertem meg, hogy baromi jóarc csaj, ízlésben hasonlítunk, sok egyéb téren is. én akár évekig eltudnék vele lenni, viszont szeszélyes kapcsolatot nem szeretnék. én úgy vagyok vele, hogy... nem tudom hogy vagyok vele, nem tudom mit érezzek, nem tudom részéről mennyi ideig tartana, és hülyeség lenne mondani neki hogy: na ezúttal tartson azért hosszabb ideig. Jól tudja itt mindenki, ez nem így működik. Ha nem boldog mellettem igen is szakítson, mégha az 1 hét is... mint barátnő elvesztettem, de azt kockáztatni, hogy ezzel talán tönkremehet egy barátság is, amit nagyon nem akarok, nem szeretnék... a szívem húz hozzá, de az agyam visszatart... najó ez nyálas csöpögős.[/spoiler]

Lythis

Quote from: pet on 2009-09-20, 19:18:59
[spoiler]én eddig úgy ismertem meg, hogy baromi jóarc csaj, ízlésben hasonlítunk, sok egyéb téren is. én akár évekig eltudnék vele lenni, viszont szeszélyes kapcsolatot nem szeretnék. én úgy vagyok vele, hogy... nem tudom hogy vagyok vele, nem tudom mit érezzek, nem tudom részéről mennyi ideig tartana, és hülyeség lenne mondani neki hogy: na ezúttal tartson azért hosszabb ideig. Jól tudja itt mindenki, ez nem így működik. Ha nem boldog mellettem igen is szakítson, mégha az 1 hét is... mint barátnő elvesztettem, de azt kockáztatni, hogy ezzel talán tönkremehet egy barátság is, amit nagyon nem akarok, nem szeretnék... a szívem húz hozzá, de az agyam visszatart... najó ez nyálas csöpögős.[/spoiler]
[spoiler=akkor spoilerezzünk, mert miért ne]nem azt mondtam, hogy írjatok szerződést vaze :) "eddig és eddig veled maradok, ez alatt legalább ennyit fogunk találkozni, és...." persze :D
Ha látod rajta, hogy komolyan gondolja, és te is szeretnéd, akkor imho érdemes belevágni. Ha megint szétmentek, attól szerintem még nem fog tönkremenni a barátságotok - már ha nem kurvaanyázva és a másikat szidva váltok el, de amiket eddig mondassz azok alapján erre nem nagy az esély.
Beszélj vele, találkozz vele, akkor látni fogod, hogy ez most csak fellángolás-e részéről, vagy tényleg megbánta, és újra ösze szeretne kerülni veled.
Persze ez csak az én véleményem, kb annyit tudok az egészről, amit itt leírtál.
[/spoiler]

Kvikveg

Quote from: Solid Snake on 2009-09-20, 11:15:24
FiXED
LOL nekem is kapasbol a Last Action Hero-jelenet ugrott be.  :lul:

A pofont tamogatom. Ez a parasztsag teteje.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

pet

Cloud

NLZ

[reserved]

pet

igen, az volt a baj. kata, meg az hogy megint álmodott rólam. a szívemre hallgattam, de ő inkább felejteni szeretne. egy béna hasonlattal élve, ez olyan mintha azthinnéd hogy megnyerted a lottót, mert 696969 a nyertes szám, csak a gond az hogy fordítva nézted a papírt. nos, kiakadtam, és minden eddigi szarság a szakítással kapcsolatban, amire próbáltam nem gondolni, és végülis, tökre nem is volt semmi bajom, előjött...

Cobra

Én vagyok az utolsó ember, akitől érdemes párkapcsolati tippet elfogadni :D , de szerintem jobban jársz, ha legalább egy időre távol tartod magad mindkét lánytól (irl is, online is).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

.Attila

Quote from: pet on 2009-09-21, 00:05:24
egy béna hasonlattal élve, ez olyan mintha azthinnéd hogy megnyerted a lottót, mert 696969 a nyertes szám, csak a gond az hogy fordítva nézted a papírt.

Rendkívül releváns közlés következik:
ha megfordítod a papírt, akkor is 696969-et kapsz.

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2009-09-21, 00:25:30

én is pont ugyanezt akartam írni, hogy tényleg béna hasonlat, mert
fordítva is ugyanaz :D de inkább nem akartam ebbe a hangulatba
evvel belepoénkodni.

Pet, talán jobb ez így.

pet

Quote from: .Attila on 2009-09-21, 00:25:30
Quote from: pet on 2009-09-21, 00:05:24
egy béna hasonlattal élve, ez olyan mintha azthinnéd hogy megnyerted a lottót, mert 696969 a nyertes szám, csak a gond az hogy fordítva nézted a papírt.

Rendkívül releváns közlés következik:
ha megfordítod a papírt, akkor is 696969-et kapsz.

lol tényleg...
edit: én mondtam hogy béna hasonlat  ::)

LiaLia

Quote from: pet on 2009-09-19, 00:32:44
a legszemetebb szakítási forma szerintem élő adásban mondjuk a tv2őn lenne, vagy a CNN en. persze ott se szemtől szembe, a kamerába üzenetet hagysz:D
Egy ismerős lány tényleg a TV-ből tudta meg  :ejj: :gyagya: Épp egy barátnőjénél volt, és az meg szólt neki, hogy menjen már be a szobába, mert épp a Mónika Só megy és aki éppen beszél az eléggé hasonlít a barátjára. Kiderült tényleg a barátja volt, és olyasmiről ment a beszélgetés, hogy kik hol ismerkedtek meg, és párok üldögéltek a műsorban. Így az adásból látta meg, hogy a barátja milyen lánnyal is turbékol.

Ahogy hallottam fizetgetnek azért, ha valakik előadják a sztorijukat ilyen műsorokban.
Mindenesetre elég gusztustalan.  :zomg:

noriko

Quote from: LiaLia on 2009-09-21, 23:49:06
:eek: Hát az.

Milyen sztorik kerülnek itt elő mostanában! Moha kocsi karcolós esete is tiszta 16 karikás thriller kategória már...  :zomg:

Ma reggel a villamoson végighallgattam egy mobilbeszélgetést. Az derült ki belőle, hogy az utastársam MALÉV-es pilóta és valami kisgéppel sétarepülőzni visz majd egy párocskát, és a gépen lesz a lánykérés. Mondta, hogy olyat is szoktak csinálni, hogy ejtőernyőznek és ugrás közben van a lánykérés... uh..I don't know about that...

Ti hallottatok extrém lánykérésekről ismerősi körökben? Az enyémben a legjellemzőbb a külföldi nyaralás során történő asszem.
"I wish I could, but I don't want to."

Nakedape

Quote from: noriko on 2009-09-22, 23:35:03

Milyen sztorik kerülnek itt elő mostanában! Moha kocsi karcolós esete is tiszta 16 karikás thriller kategória már...  :zomg:

Ma reggel a villamoson végighallgattam egy mobilbeszélgetést. Az derült ki belőle, hogy az utastársam MALÉV-es pilóta és valami kisgéppel sétarepülőzni visz majd egy párocskát, és a gépen lesz a lánykérés. Mondta, hogy olyat is szoktak csinálni, hogy ejtőernyőznek és ugrás közben van a lánykérés... uh..I don't know about that...

Ti hallottatok extrém lánykérésekről ismerősi körökben? Az enyémben a legjellemzőbb a külföldi nyaralás során történő asszem.
nincs igen- nincs ernyő?  :angyali:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

noriko

Quote from: Nakedape on 2009-09-22, 23:36:09
Quote from: noriko on 2009-09-22, 23:35:03

nincs igen- nincs ernyő?  :angyali:
ouch.
"I wish I could, but I don't want to."