Main Menu

Sorozatok

Started by Fazék, 2006-05-05, 13:20:48

Previous topic - Next topic

Cobra

Ezt én se értem. Hol voltak homo-k a Dark Angelben?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Xzone

Quote from: Kvikveg on 2009-02-16, 17:54:59
Quote from: kikuchiyo on 2009-02-16, 10:36:36
Quote from: Xzone on 2009-02-16, 03:40:20
Nekem Jessica Alba kevés volt ahhoz, hogy megmentse a Dark Angelt a kukától...

Én alapvetően toleráns vagyok. Semmi bajom a homoszexuálisokkal. De az már valahol gyomorforgató, amikor ilyen agresszíven nyomatják a propagandájukat...
...
Ooo.... ez mi volt?

[spoiler]
Az offtopicban elengedtem valami olyasmi szöveget, hogy "örülök, hogy van már itt is egy meleg pár" (Én+Cloud esete). Ezt fordította ellenem Kiku, mivel ő nagy Jessica Alba fan, és képes volt újranézni a Dark Angelt, amit én egyszer sem bírtam :) [/spoiler]

Fazék

Kvikveg

Ok, leesett.  :smile:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Bruce

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Fazék

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

house idézet, ami most tetszik,a z új részből : :D:D

[spoiler]Religion is not the opiate
of the masses.

Religion is the placebo
of the masses.
[/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cloud

BSG 4x15

Végre megnéztem én is. Nem ütött annyira mint az előzőr részek de még így is igen jó volt.
Ki a fene lesz Daniel?  :eek:
Csak nem Kara?

NLZ

[spoiler][/spoiler]
Ki nézte az első évadot? :)
[reserved]

minuszmiki

True Blood: Annyiszor szóba került a közelmúltban itt a fórumon, gondoltam meg kéne néznem. Aztán mikor hétfőn haverom megmutatta az openingjét, úgy döntöttem, hogy sürgősen. Maga a sorozat mondjuk nem tökéletes, mint a nyitó képsorok, de a déli motívumok, hiedelemvilág, emberek, akkcentus jól hozza a várt fílinget. A sztorit időnként esetlegesnek, a színészi játékot helyenként kicsit gyengének éreztem ugyan, de volt bennne elég olyan jelenet, ami kárpótol ezekért. All in all, jól szórakoztam, követni fogom a folytatást.

hargharg

Quote from: minuszmiki on 2009-02-21, 04:44:07
True Blood:...

leszoltad?
ezert egni fogsz.
[spoiler]: D[/spoiler]
rofl

Ramiz

True Blood: Annyiszor szóba került a közelmúltban itt a fórumon, gondoltam meg kéne néznem. Aztán mikor hétfőn haverom megmutatta az openingjét, úgy döntöttem, hogy sürgősen. Maga a sorozat mondjuk nem tökéletes, mint a nyitó képsorok, de a déli motívumok, hiedelemvilág, emberek, akkcentus jól hozza a várt fílinget.

Akkor: American Gothic, Carnivale.
Egyik sem tökéletes, mindkettő szerethető.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Hm, American Gothic-cal meg nem talalkoztam, koszi az otletet.

Xzone

Quote from: Kvikveg on 2009-02-21, 15:10:35

100%, hogy találkoztál már vele.

[spoiler][/spoiler]

Kvikveg

Quote from: Xzone on 2009-02-21, 15:22:38

100%, hogy találkoztál már vele.

[spoiler][/spoiler]
Filmmel nem talalkoztam, ezzel a keppel igen.

Cobra

Most láttam TV újságban, hogy a magyar HBO-n is megy (illetve jövő héttől biztosan) a True Blood.

Kvikveg

Quote from: Cobra on 2009-02-21, 20:17:50
Most láttam TV újságban, hogy a magyar HBO-n is megy (illetve jövő héttől biztosan) a True Blood.
Koszonom, hogy nem irtad le a magyar cimet, az egy merenylet.  :haha:

Cobra

Mintha az újságban is True Blood lett volna, igaz volt valami kiterjesztése, de már nem tudom mi.

minuszmiki

Quote from: hargharg on 2009-02-21, 04:52:13
True Blood:...

leszoltad?
ezert egni fogsz.
[spoiler]: D[/spoiler]
Fraszt. Nem néztem volna végig, ha nem tetszett volna. ;)

Quote from: Ramiz on 2009-02-21, 13:00:17
Akkor: American Gothic, Carnivale.
No, majd meglesem ezeket. :)  :merci:

Próféta

Filmaraton közben került szóba, epilepszia címszó alatt.
Mint kiderült, hiába linkelte anno teraflare, sokan nem ismerik a
Barenaked Ladies - History of Everything  :whoah:
teljes verziójú klippjét. Úgyhogy tessék.

"Australopithecus would really have been sick of us"  :haha:

EDIT: ja és ide is: BSG 4x16 was so days of our lives, csak hogy az újonnan szerzett műveltségemet is fitogtassam.

kikuchiyo

"A miheztartás végett: a pénteki Dollhouse - 1×02 nem az eredeti pilot volt, hanem a #104 produkciós számmal bíró rész, s úgy tűnik az eredeti Dollhouse-pilotot nem is fogja leadni a FOX, hiszen ezután az #105-ös lesz az 1×03, majd az #103 és a #107 fog következni. A sorrendből elvileg nem lesz gond, mert nincs túl nagy kapcsolat a részek között." from Sorozatjunkie

Csak ismételni tudom magam: mi a fenét képzelt ez a szerencsétlen Whedon, hogy visszament a Foxhoz?
Failure is the default option

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2009-02-22, 16:42:27
Csak ismételni tudom magam: mi a fenét képzelt ez a szerencsétlen Whedon, hogy visszament a Foxhoz?
egyszerűen fel nem tudom fogni miből gondolta, hogy most másképp lesz...

ez a második rész se volt se különösebben jó, se különösebben rossz. nézhető.

az eredeti pilot-ot érdemes leszedni?

kikuchiyo

Mondjuk olyat olvastam, hogy Dushkunak volt szerződése volt a FUX-szal, és hogy részben az ő ösztönzésére lett egyáltalán sorozat az ötletből, de ez tkp. csak védése a védhetetlennek.
Failure is the default option

Ramiz

Pedig már beszéltünk róla itt a fórumon is.

Twin Peaks-es, de más.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2009-02-23, 00:47:27
Pedig már beszéltünk róla itt a fórumon is.

Twin Peaks-es, de más.
Akkor lehet, hogy megis, mert a cime ismeros volt. De sajnos lyukas zokni agyambol azota kiesett.  :D

Xzone

Dollhouse ep.2

Jó volt. A rész második fele kifejezetten tetszett.

Fazék

gondolom senkit sem izgat különösebben, de 8k-ért kapható akciósan a Twin Peaks első szezon xpress.hu-n. (illetve eddigi tapasztalataim alapján, máshol is folyik az ilyen akció, érdemes nézelődni egyéb boltokban is)

Ramiz

Quote from: Fazék on 2009-02-24, 11:34:23
gondolom senkit sem izgat különösebben, de 8k-ért kapható akciósan a Twin Peaks első szezon xpress.hu-n. (illetve eddigi tapasztalataim alapján, máshol is folyik az ilyen akció, érdemes nézelődni egyéb boltokban is)

Nekünk már megvan ez is meg a Monty Python is. :D (A Twin Peaks asszem angol kiadás, de van rajta felirat.)

Cloud

BSG
4x16

[spoiler] Közepest kap tőlem is. Viszonylag nyugis rész volt. Headsix megjelenésének kicsit örültem olyan rég láttuk már.   :smile:
Ezt a Baltar féle felfegyverzést nem nagyon értem, és szerintem maradék részekben nem hiszem hogy erre komolyabban kitérnek majd.
A baba halála sajnos várható volt. Én azért sajnáltam.  :frown:
Azért remélem a maradék részek tényleg pörgősek lesznek.
Ilyen közel a végéhez már nem lehetnek nyugis részek. :hopp:[/spoiler]

Heroes
3x17

[spoiler]Szintén közepes rész volt. Kíváncsi vagyok hogy most Noah és Petrelli mama mit terveznek, mert tuti hogy van vmi tervük.
Daphne-n nemkicsit meglepődtem. Én úgy emlékeztem hogy haslövést kapott.

De a vége...
Nemáááá. Megint nuke? Eh..[/spoiler].