Main Menu

Sorozatok

Started by Fazék, 2006-05-05, 13:20:48

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

Hát, alacsonyabb ktgvetés mellett egyszerűbb besminkelni és beöltöztetni egy emberkét, mint megmondani neki, hogy viselkedjen felhőként és repkedjen fel-alá  :D :hehe:
Amúgy engem is zavar, hogy mindenütt csupa humanoid-lények vannak.

Más:

Ennyire nem népszerű az Outer limits, vagy senki se nézte rajtam kívűl?
Szvsz messze értelmesebb és elgondolkodtatóbb az itt felsoroltak nagyrészénél. Sőt, még viszonlyag reálisan ki is van vitelezve (szemben az agyon-CG-zettséggel). A színészi játék is elég rendes, annak ellenére, hogy mindig mások játszanak benne, és semmi nagy nevet nem vonultat fel.

kisvirag

A Végtelen határokra gondolsz? aminek az elején mondják, hogy nem az én készülékemben van a hiba, és nem tudom kikapcsolni? vagy valami hasonló?
nagyon régen ment tévében, akkor is iszonyú késő este... pár részt elcsíptem belőle, jó volt.
ha lenne lehetőségem, valszeg megnézném.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Kuroi Tenshi

Úgy tűnik az, én csak németen láttam, de ott is elég későre rakták (szemben az ilyen igénytelen értelemleépítő talkshow-kal és gagyi akciófilmekkel).
Az eleje egy kicsit lame, bár már ott is próbálnak az optikai trükkökkel operálni és agyat elindítani, de a tartalma jobb.

roderick

Igan azaz, régen énis néztem, TV3-on adták még *nosztalgia*
voltak közte jó részek néha-néha, habár pár borzasztó is :)

talán most adja a CoolTV, de nemtom, lehet az alkonyzónát? vagymi?
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Fazék

#34
Quote from: kikuchiyo on 2006-05-06, 14:05:21Earth: Final Conflict - Ez is ment egy évad erejéig a királyi TV-n, aztán további részeket adott le a Viasat véletlen sorrendben. Az első évad szerintem nagyon jó volt, aztán fejest ugrott a sorozat a pöcegödörbe.
Arról szól, hogy egy nap megérkeznek a Földre egy idegen faj űrhajói, és felajánlják a segítségüket. Látszatra minden szép és jó, megszüntetik a háborúkat, az éhínségeket, megreformálják az egészségügyet stb. stb., de valahogy az egész nem stimmel. Miért jöttek ide? Mi a céljuk az emberiséggel? Ez a rejtély mozgatja a sorozatot (egy darabig, amíg túl nem feszítik a húrt, és értelmetlenségbe nem fullad az egész).
hmm erről most pont Arthur C. Clarke - Childhood's End c. könyve ugrott be, amit adtál. van vmi alapja a hasonlóságnak?

az Outer Limits nekem is nagyon nagy kedvencem volt, amikor csak tudtam föntmaradtam és megnéztem, mert általában is jók voltak a részek, de volt néhány annyira eszméletlenül jól eltalált rész, ami miatt még a gyengébbeket is megbocsátottam. bár egy idő után ez a sorozat is természetesen leromlott, ötlettelenné vált... sajnos :(

Kuroi Tenshi

Quote from: Fazék on 2006-05-06, 18:05:02
az Outer Limits nekem is nagyon nagy kedvencem volt, amikor csak tudtam föntmaradtam és megnéztem, mert általában is jók voltak a részek, de volt néhány annyira eszméletlenül jól eltalált rész, ami miatt még a gyengébbeket is megbocsátottam. bár egy idő után ez a sorozat is természetesen leromlott, ötlettelenné vált... sajnos :(
Én addig már el se jutottam vele... talán 2 évad mehetett a Pro7-en (vagy melyiken is?), mert az egyiknél mintha kicsit más lett volna az intro...
Volt néhány erőltetett, de emlékeimben már csak néhány jobb rész maradt meg  :smile:

Ramiz

Oké, akkor harmadiknak a megkóstolandó sorozatok közé ez az Outer Limits is felkerült. :)

(BTW. van valaki, akinek "véletlenül" megvan dvd-re kiírva első szezon a House-ból, a Sliders-ből vagy az Outer Limits-ből és pesti? :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cobra

Outer Limits-et én is szerettem. Igaz voltak gyenge részek, de votlak nagyon jók is.
Babylon5 szerintem kíváló sorozat, bár itt is az első éved elég gyenge, de később sokat javul.
Earth: Final Conflict is eléggé tetszett, remélem a Viasat leadja egyszer az utolsó szezont is.
Ami még régi nagy kedvenc, az a Seaquest DSV. A sorozat a közeljövőben játszódik, ahol az emberiség elkezdte kolonizálni a tengerfeneket. A Seaquest egy kutatótengeralattjáró prototípusa, aminek tervezőjét és kinevezett kapitányát Roy Schneider játssza. Az első 2 évad még igen valóságközeli történettel rendelkezik, aztán átmennek elég erősen sci-fi-be, de nekem utána is tetszett. Az utolsó szezon (seaquest 2032) viszont sajnos elég erőltetett lett, már Roy Schneider se játszik benne, nem is készült csak 13 epizód belőle.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

Quote from: Malcolm Reynolds (Ramiz) on 2006-05-06, 19:00:33
Oké, akkor harmadiknak a megkóstolandó sorozatok közé ez az Outer Limits is felkerült. :)
Outer Limits-ben szinte minden részben, egy új történet volt, új szereplőkkel, stb. szóval ahogy már írtuk egy páran óvatosan kell belevágni a sorozatba, mert van pár tényleg gyenge rész, ugyanakkor ezeket lazán feledteti pár zseniális, szóval téged ismerve, lehet hogy előbb nekem kéne újranéznem a sorozatot (,csak előbb nekem is be kéne még szereznem...), és meghatároznom neked, hogy mely részeket nézheted meg :D mert a végén még 2 rossz rész után, abba is akarnád hagyni :)

Kuroi Tenshi

Quote from: Malcolm Reynolds (Ramiz) on 2006-05-06, 19:00:33
(BTW. van valaki, akinek "véletlenül" megvan dvd-re kiírva első szezon a House-ból, a Sliders-ből vagy az Outer Limits-ből és pesti? :D )
A kis kunyizós  :ejnye:

Ha találsz Outer Limits-et, nekem is szólj  :hehe: :D

kisvirag

mm, ajm ,Seaquest nekem is tetszett.
én is feliratkoznék az Outer limits és a sliders kuncsorgók listájára :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: Fazék on 2006-05-06, 19:17:31
szóval téged ismerve, lehet hogy előbb nekem kéne újranéznem a sorozatot (csak előbb nekem is be kéne még szereznem...), és meghatároznom neked, hogy mely részeket nézheted meg :D mert a végén még 2 rossz rész után, abba is akarnád hagyni :)
Részemről oké... :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

A Sliders mostanában megy az AXN-en is, eredeti hanggal (!), igaz, össze-vissza adják.

Az Outer Limits engem is érdekelne, bár még csak legendákat hallottam róla, hogy milyen jó. Talán egy-két részt láttam nagyon régen. Elvileg lenne hozzá t0rr3nt, de nem volt érkezésem nyolcszor x gigának nekiugrani így látatlanban.
Failure is the default option

NuDLy

#43
-Rém Rendes Család
-Simpsons
-Vészhelyzet
-Jóbarátok
-South Park
:Kiraly: :Kiraly: :Kiraly:


Régebben: /lol/
+Elveszett Ereklyék Fosztogatói
+Sliders
+Xena...stbstb...



Ramiz

Ne nézzetek rám, nekem alig van helyem és arra most House meg Sliders első néhány epizódok seedelődnek éppen... :) Valaki áldozza fel magát az O.L.-ért, és ne felejtse el írni, hogy melyik rész volt jó és melyik kihagyható. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

Egyébként ha valakit érdekel, én még nem láttam, de nem is volt róla szó, megvan a New Yorki helyszínelők első évadja (van egyáltalán több?) kiirva DVDn.
A SG-1 2. 9. évadja is meg van kiirva, vinyón megvan a 8. plusz Atlantis 1-2 évad, ha minden igaz.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Fazék

Erről megfeledkeztem az első post-ban, szóval legjobb sorozatokkal foglalkozó oldal, eddig ismereteim szerint: TV.com

itt szinte mindegyik sorozathoz epizódonként van plot outline, nézői értékelés, stb, stb

Próféta

Hozzátok képest csak koca-sorozatnéző vagyok. Semminek se voltam tartósan a rabja. Majdnem semminek (kivételek vastaggal szedve).

Nahát, régi élményeim közt van a Knight Rider (kb. arra emlékszem belőle, hogy "K.I.T.T., az épület mögött vagyok!"), a Dallas ("Texas álam kontra Jenna Wade..."), az X-Akták ("Eugene Victor Tooms. Tooms, jól van? Tooms?? ÁÁÁÁ!"), a Vészhelyzet ("a négyesnek aorta aneorizmája van, az ötösnek aorta aneorizmája van, a hatos szimuláns, a hetesnek meg aorta aneorizmája van"), Time Trax ("Selma, analizáld az anyagot!"), Herkules("Ez a főzet majd disznóvá változtatja a félistent!"), Spellbinder ("Vigyázz, delejpáncélban van!") meg még néhány. De ezeket hagyjuk, ma már nem tudnám őket nézni.
Egy időben rendszeresen néztem a Star Treket ("Beam me up, Mr. Scotty!"), de valahogy kinőttem belőle. Kicsit túl gyermeteg volt.
Nézegettem a Poirot-ot ("Belga vagyok, nem francia! Belga!!!"), a Sherlock Holmes-t ("Kedves Watson, asszem itt az ideje, hogy megvizsgáljuk a tényeket."), Murder She Wrote-ot ("Mrs. Fletcher, nem örülünk, hogy beüti magát a rendőrség dolgába!"), JAG-et ("Nagyon jól jönne egy pizza!") és egyéb krimiket, de valahogy meguntam ezeket is. CSI-ig el sem jutottam.

Tinédzserkorom nagy élménye kétségkívül a Sliders volt. Az valóban rendszeresen a képernyő elé tudott szögezni (emlékszem, mindig kicsivel a Dragonball után jött.... '97-'98?). Most néhány éve volt az ismétlés előlről, ismét figyelemmel kísértem, és felnőtt fejjel se volt rosszabb. Nem fogjátok kitalálni, meddig tetszik: az első két és fél szezon a jó, amíg Arturo prof (John Rhys-Davies, riszpekt) meg nem döglik. Ezt ugye itt még senki sem mondta :)

Próbálkoztam aztán más sorozatokkal is, de nem jöttek be vagy nem eléggé kötöttek le (hirtelen ennyi jut eszembe: Samurai Jack, South Park, Simpsons, Numb3rs, Stargate, Dark Angel, Buffy, Lost, Vad Angyal :ejnye:, 24, Taken, Bewitched, Alias, Twin Peaks, Firefly), a felsoroltak közül az utolsó kettő kivétel, mert azoknak teljes mellszélességgel fanja lettem. Meg persze animék.

Ha már kibeszéltünk jó kis scifisorozatokat, akkor elmém legmélyéről még egy jut az aszembe: Föld 2 - A Világűr Robinzonjai (Earth 2). Nos, az tényleg tetszett. Valami olyasmi volt, hogy túlnépesedik a Föld, szondákkal levadásztak egy jó (majdnem terresztriális bioszférájú) bolygót, és előreküldenek egy pionírcsoportot, hogy 2-3 évvel az emberiség megérkezése előtt kezdjék el kiépíteni. De a bolyónak sajnos lesz őslakossága, politikai és katonai érdekcsoportok beleköpnek a levesbe, mindenféle rejtélyeket tartokat maga a bolygó, sőt, még az is kiderül, hogy (mild spoiler)földi emberként sem ők az elsők ott. Izgi volt, némelyik epizód el is gondolkodtatott, és az egésznek együtt van egy jó kis története (fogynak a napok az emberiség érkezéséig, nem fogynak a teendők...). Olyasmi, mint a LOST, csak imho jobb volt. Csak a homályos emlékeim szépítenék meg? Ti emlékeztek erre a sorozatra?
(Nem azért szántam neki bekezdést, mert olyan nagyon-nagyon-nagyon jó, hanem mert senki nem beszélt róla.)

Még random brainstorm a nagyon nosztalgikus időkből: tetszett A Hegy Gyomrában (Wilbeforce-ék, krátertavak, színes kövek, ikrek), Gemini Faktor (a két iker össze van kötve), A Korzikai Püspök (azt vagy négyszer leadták... azóta én is szeretnék egy olyan núbiai vízikereket), Kincses Sziget az Űrben (szinte semmi sem rémlik). Most ennyi jutott eszembe, kérem kapcsoljaki.

Fazék

Quote from: Próféta on 2006-05-06, 23:20:09Ha már kibeszéltünk jó kis scifisorozatokat, akkor elmém legmélyéről még egy jut az aszembe: Föld 2 - A Világűr Robinzonjai (Earth 2). ...
hmm. rohadtul gyanús, hogy ez volt az a sorozat, ami nekem is marhára tetszett anno.

és most utánanéztem tv.com-on és tényleg az, és nem picit ki voltam borulva, amikor kiderült, hogy össz-vissz 1 sorozat készült az egészből és félbe van hagyva benne minden...

Cobra

Föld 2 nekem is kedvencem volt, nem értem hogy lehetett félbehagyni. Nem tudom elképzelni, hogy nem nézték elegen.
Alias engem valahogy nem fogott meg, JAG is unalmas lett egy idő után. 24-ből az első részt se bírtam végignézni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

sirtomi

A Föld 2 -ről és a Seaquest -ről már meg is feledkezdtem, padig néztem mindkettőt.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi sorozatot nézte/nézek, de most hogy itt olvasgatok, meg írogatok kezdem azt hinni, hogy függő vagyok :)

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2006-05-06, 23:20:09
Hozzátok képest csak koca-sorozatnéző vagyok. Semminek se voltam tartósan a rabja. Majdnem semminek (kivételek vastaggal szedve).

Nahát, régi élményeim közt van a Knight Rider (kb. arra emlékszem belőle, hogy "K.I.T.T., az épület mögött vagyok!"), a Dallas ("Texas álam kontra Jenna Wade..."), az X-Akták ("Eugene Victor Tooms. Tooms, jól van? Tooms?? ÁÁÁÁ!"), a Vészhelyzet ("a négyesnek aorta aneorizmája van, az ötösnek aorta aneorizmája van, a hatos szimuláns, a hetesnek meg aorta aneorizmája van")
...
Itt rohogok... de tenyleg ilyen volt.
Veszhelyzetbol Kovac dokit birtam. Sajnos egy ido utan az is unalom volt.

Nos, en korabban valtam fuggove, mint a tarsasag atlaga.
Starsky&Hutch aranylag eredetiben (zebra hanyas volt a piros kocsi a feher csikkal?), Kojak (nyaloka szajban, Furtoske...), Knight Rider nemetul (hja 1 jo resz volt kivalo zenevel, utana magyarul mar fajt), vasarnaponkent Ausztral Expressz, Kacsamesek, Mokuskak (mi volt a cime??!) harmas, mert nem volt mas, kesobb Miert eppen Alaszka?(jo humora volt)
Jesszusom, Tetthely is volt, amikor meg epphogy leszoktam a pelenkarol... Ja es Korhaz a varos szelen, valamelyik oreg dokinak 10/10-es humora volt.

Szomszedokat nem neztem, Dallasbol max focimet - de hogy sajnaltam, hogy kihagytam azt a reszt, ahol Bobbyt lelovik. Vegre tortent is valami, nem csak egymas furasa. Viszont meglepodtem, hogy Jeannie, a ??szellem-ben Jockey tok jo fej. :)

Outer Limits engem is erdekel, Homalyzona szinten. Mindkettorol jo emlekeim vannak. :__devil: :jee:

Neztem meg... Star Treket (egesz jo volt, Patrick Stewart verzio, egy ido utan persze ugyanolyan-izu), Buffyba neha ha beleszaladtam (elmegy szodaval), volt Angel (-"-), Hegylako (par poenos resz volt, de tobbsege halal unalmas, minden reszben egy fej levag, pocsek szinesz rangatozik a muvillamokkal, jaj)

Mi a frasz volt meg... Pedig annyit neztem tv-t.

Ja, Veszhelyzet. Ld fent.  :lul:
Najo, Google-helpet kerek...

Magnum. :)
Baywatch  :uzi: (birkafejjel)
Helyszinelok - omg. Erdekes egy ideig, de egy ido utan hanyok es ugyanolyan.
X-Atkak - hat... hogy voltam kepes nezni? Az eleje foleg siralmas.
Twin Peaks - erdekesss...
Millenium - elveztem a hangulatat, bar egy ido utan unalmas volt. Nemeten lattam, de magyaron mar nem neztem meg megegyszer.
Varatlan utazas... ez is valamikor vasarnap volt??? A tipikus nyitva van a szemem, de olvasni hulla vagyok kategoria ha jol emlekszem.
JAG... hagyjuk...
MacGyver - milyen jokat lehetett rohogni rajta...
Poirot  - ha elkaptam, elveztem.
Sherlock Holmes - na ezt vegigneztem, a konyveket is szeretem. Az elejen Watson jo volt, utana masik szinesz jott, kar volt. Csak 1-2 resz nem volt jo, akkor szegenyek megprobaltak valamit onalloan alkotni...
Six Feet Under - egy ideig neztem, de dogunalom volt.
Sliders - ebbol egy resz is sok volt valahogy.
Stargate - majdnem elkezdtem nezni, de valahogy megsem.
South Park - ez kimaradt nagyreszt, pedig ahogy lattam jo.
Petrocelli - ajjaj, de regen volt.
Volt valami Bruce Willissel... egy szoszi volt mellette...
Columbo!
Miami Vice - na azt se birnam megnezni megegyszer azt hiszem... a zeneje viszont jo. Opening kivalo. (Jan Hammer)
TJ Hooker - jaaaaaaaaj! Miert emlekszem meg mindig a focimere? Neeeee! :eek:
Meg valami amerikai rendor briteknel dolgozik szinten szoszke mellett... (elment...)
Carnivale - par reszt lattam, de latvanyosabb, mint amennyire tartalmas.
Polip - hajj de regen is volt... Ismeteltek mostanaban, hat... fajt. De a szimpla kis focimzeneje tovabbra is ut.

Amit nem lattam: Dr House - tudnam, hogy Hugh Laurie honnan ismeros? A, fene, Oklahoma! karakter nevevel kevertem. De jatszott jopar filmben.
Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard) - hm, holt koltok tarsasaga... :)

Mennyi szemetet lattam... :eek:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

sirtomi

Quote from: Kvikveg on 2006-05-07, 01:16:42
Itt rohogok... de tenyleg ilyen volt.
Veszhelyzetbol Kovac dokit birtam. Sajnos egy ido utan az is unalom volt.

Nos, en korabban valtam fuggove, mint a tarsasag atlaga.
Starsky&Hutch aranylag eredetiben (zebra hanyas volt a piros kocsi a feher csikkal?), Kojak (nyaloka szajban, Furtoske...), Knight Rider nemetul (hja 1 jo resz volt kivalo zenevel, utana magyarul mar fajt), vasarnaponkent Ausztral Expressz, Kacsamesek, Mokuskak (mi volt a cime??!) harmas, mert nem volt mas, kesobb Miert eppen Alaszka?(jo humora volt)
Jesszusom, Tetthely is volt, amikor meg epphogy leszoktam a pelenkarol... Ja es Korhaz a varos szelen, valamelyik oreg dokinak 10/10-es humora volt.


Mókuskáknál nem a Csipetcsapatra gondoltál? Más nem ugrik be :)

Tök jó kis sorozatokat soroltál fel. Ezek közül is sokat láttam.

Cobra

Kvikveg jó vegyes a felsorolásod, 1 '80-as évek beli sorozat, 1 XXI. századi :)
Milleniumot én is néztem Pro7-en, de egy idő után tényleg dög unalmas, alig történik benne valami.
Aki T.J. Hookerre (ezt szerencsére nagyrészt kihagytam :) ) meg Starsky és Hutch-ra (ebből meg már csak az autóra emlékszem) emlékszik, az szerintem nyugodtan érezheti magát öregnek.  :hehe:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

#54
Quote from: sirtomi on 2006-05-07, 01:24:17
Mókuskáknál nem a Csipetcsapatra gondoltál? Más nem ugrik be :)

Tök jó kis sorozatokat soroltál fel. Ezek közül is sokat láttam.
Azaz!
Koszi!

Kihagytam:

Derrick (D: hol van a taskam? Harry: a szemed alatt.)
San Francisco utcain (mekkora orra volt...)
Ket ferfi egy eset (Matula es ugyved, akit sorozat kozepen lecsereltek.)
Simlis es a szende volt a Bruce Willises
Dempsey es Makepeace a brites
Minden leben ket kanal - nagy klasszikus, focimje 10es skalan 12es.
Sandokan - ahhh... amikor meg oviba jartam. Az mar olyan regi es nemtudommilyen, hogy mar bájos. Foszereplo szoke elvileg szep lany szerintem a rendezo unokahuga...
Tovismadarak - alig remlik valami... nem nagyon nezhettem.
Onedin csalad - na ezt batyam emlegeti, en csak valami hajora emlekszem, a tengeren hanyodott sok reszen keresztul...
Shogun - sorozat volt ez egyaltalan, vagy csak olyan 4-5 reszes kis sorozat-valami?
Linda! - no comment!

Maiakbol kimaradt Sabrina a tini boszorkany - jokat rohogtem par reszen. :)
Quote from: Cobra on 2006-05-07, 01:27:10
Kvikveg jó vegyes a felsorolásod, 1 '80-as évek beli sorozat, 1 XXI. századi :)
Milleniumot én is néztem Pro7-en, de egy idő után tényleg dög unalmas, alig történik benne valami.
Aki T.J. Hookerre (ezt szerencsére nagyrészt kihagytam :) ) meg Starsky és Hutch-ra (ebből meg már csak az autóra emlékszem) emlékszik, az szerintem nyugodtan érezheti magát öregnek.  :hehe:
Jah, gondoltam, hogy sorba rakom, de aztan letettem rola... :D
Milleniumnak szeretem az openingjet. Hangulata van.

Starskybol en is csak a kocsira emlekeztem kb. TJ Hookerre viszont egeszen jol. A Viasat bune, hogy felfrissitette a memoriamat... :eek: :lol:
Hol is van a jarokeretem?

edit: tenyleg, altalanosban voltam, amikor Isaura ment. Egy reszt lattam, de akkora kicseszesnek tartottam a veget (ajto nyilik, Isaura odanez, kerekre nyilnak szemei - es vege a resznek, majd kovetkezo reszben meglatjuk ki jott be), hogy nem voltam hajlando nezni. Az osbrazil sorozat.  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

#55
Oké, Earth 2 is felkerült a listára... :D
Profeta: Twin Peaks, Firefly... :tezsvir: A legjobbak! :Kiraly:

Kviki: tényleg sok minden (vackot) megnéztél... :eek: :)

edit: ez a Futurama valami teljesen beteg, de tetszik... :D Sokkal jobban bejön, mint a Simpsons, talán mert ez utóbbi annyira nyilvánvalóan az amerikai életszemléletet és életmódot tükrözi, az előbbi pedig nem. Mindenesetre nincs értelme összehasonlítani a Firefly-jal, de ha már kiku megtette, akkor én is megteszem, és azért azt kell hogy mondjam, hogy a közelébe sem jön annak. :) De hát ez nem is csoda.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Vazze...  :eek: Kviki, ezek mellett maradt időd élni is?  :3x3:

:hehe:

Én ezeknek csak a töredékét láttam, de nem sajnálom

Kvikveg

#57
Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-07, 02:49:35
Vazze...  :eek: Kviki, ezek mellett maradt időd élni is?  :3x3:

:hehe:

Én ezeknek csak a töredékét láttam, de nem sajnálom
:lol:
Naja, mondtam en valaha is, hogy az osszes reszt megneztem?
Ne felejtsuk el, hogy az osi idokben, amit ma mar csak szent borzalommal emlegetunk, pl hetfon nem volt tv, es most tudtam meg, hogy este 10 utan sem. Bar ez utobbira en mar csak kodosen emlekszem. Pc sem volt, net szinten semmi, c64 batyam kezen... Szoval valaszthattam: a) elolvasom huszadszorra a csaladi konyvtar olvasasra termett tagjait b) tv. (c lehetoseg a csaladi cserepesnoveny tipusu neveles - otthon szobaban maradsz -  miatt nem nagyon volt)
Ja es 10 ev elonyben vagyok. :ejnye:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Selmo

Jesszus Kvikveg! Ezeket majdnem mindet én is néztem... Hú de öreg vagyok...  :eek:

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Quote from: Selmo on 2006-05-07, 03:35:24
Jesszus Kvikveg! Ezeket majdnem mindet én is néztem... Hú de öreg vagyok...  :eek:
Annyira, hogy meg nalam is kicsit oregebb! LOL! Vegre valaki! :whoah: :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.