Nem lol, de érdemes megnézni

Started by Selmo, 2006-07-05, 23:38:08

Previous topic - Next topic

szpeter

http://www.youtube.com/watch?v=Axk4LhEQg0k Ezt a videót a srác egyetlen mobiltelóval csinálta,és tényleg kirúgták arról a helyről  :muhahah:  Ide talán befért,bár már-már wtf kategória

Moha

Acchan

Érdekes személyiségteszt 20 kérdéssel, és meglepően nagyon is stimmelő eredményekkel:
http://mbti.tarhely.biz/tesztek/teszt_20

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Xzone

Quote from: Acchan on 2011-04-25, 01:11:04
Érdekes személyiségteszt 20 kérdéssel, és meglepően nagyon is stimmelő eredményekkel:

Szimpatikus ez az INTP, amit kidobott :)

White SeeD

INTJ
Tényleg meglepően stimmel :smile:

QuoteAjánlott foglalkozások: diktátor
:Kiraly:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Acchan

INFJ

QuoteA népességnek mindössze 1%-át teszi ki az INFJ személyiség típus, ami azt jelenti, hogy ez a legritkább típus az összes közül.
Hatalmas ez a teszt.  :D

Egyébként kb 100%-ban stimmel a jellemzés.  :smile:
Quote from: Selmo on 2011-04-25, 01:22:35
:lol:

Makos

Cheesy

20: ISFJ
94: ISTJ
Végülis legalább kategórián belül maradtam :)

Próféta

Quote from: White SeeD on 2011-04-25, 09:01:44
QuoteAjánlott foglalkozások: diktátor
:Kiraly:
A híres INTJ-k felsorolásában is nagyrészt ők szerepeltek :)

Viszont:
QuoteKészülj fel vitára. Az INTJ-k szeretik darabokra szedni az  ötleteket
No lássuk. Azért nem annyira nehéz ilyen tesztet csinálni, hogy oda ne rohanjak. Ha beteszed kérdésnek, hogy "optimista-e vagy", akkor utána az értékelésnél a válasz függvényében kiírhatod, hogy teszem azt "Optimista vagy!". Persze más szavakkal, jól körülírva, hogy ne tűnjön fel a trükk. És természetesen minimum az értékelés első oldalán agyon kell dicsérni a nyájas olvasót, hogy a hiúságára hatva könnyebben elfogadja az eredményt, és úgy érezze, mennyire találó :)

Persze azt kénytelen vagyok elismerni, hogy az emberi jellemvonások összefüggéseiről kemény munkával lehet statisztikai adatokat gyűjteni, hogy utána (nem kevés intuíciót is felhasználva) klaszterezést és végül osztályozást lehessen végezni.

Quote from: Acchan on 2011-04-25, 09:21:36
Egyébként kb 100%-ban stimmel a jellemzés.  :smile:
Nálam messze nem 100% (vagy csak nem ismerem magam eléggé?), de zömmel azért talált-süllyedt.

NLZ

+1 INTJ, de Prófétának van igaza. :)
[reserved]

Moha

No, úgy látom megint előkerült a Myers-Briggs féle személyiségteszt. :)
Nem akarjuk kiírni a fórumra, hogy "for introverts only"? :haha:

Nekem INFP vagy néha ISFP is ki szokott jönni.

Ymir: az amúgy jó, ha a párod valamelyest a komplementered. Az én párom pl ESFJ

Én

szpeter

+2 INTJ ; közel nem 100% de elég találó.

Kuroi Tenshi

Érdekes személyiségteszt 20 kérdéssel

igen ám, de milyen kérdésekkel? Fekete-fehér, két véglet
típusú kérdésekkel, ill. néhány olyan szubjektív kérdéssel,
amit mi magunk nem tudunk jól megválaszolni.
Továbbá úgy, ahogy van, a Jung-teszt 4 dimenzióját túl
kevésnek vagy általánosnak találom, vannak emellett olyan
személyiség-jegyek, amelyek ezeknél talán fontosabbak.

Amúgy intp-nek hozott ki, de nem értek vele teljesen egyet,
s elég kis részlete csak a személyiségnek.

Továbbá:
Quote from: Én on 2011-04-25, 14:01:41
Bitches don't know about my Forer-effect
dat

Kraivan

Quote from: Kuroi Tenshi on 2011-04-26, 03:19:04
Érdekes személyiségteszt 20 kérdéssel

igen ám, de milyen kérdésekkel? Fekete-fehér, két véglet
típusú kérdésekkel, ill. néhány olyan szubjektív kérdéssel,
amit mi magunk nem tudunk jól megválaszolni.

Továbbá:
Quote from: Én on 2011-04-25, 14:01:41
Bitches don't know about my Forer-effect
dat
Engem ISTP-nek pakolt be. Ráfoghatjuk h valamilyen szinten oké. Mondjuk a jókdevűség vmely formájának vehetjük a szarkasztikus/cinikus humort, de az optimizmust sehogy se tudom képbe tenni.

Így elolvasva az összes személyiséget, sokkal jellemzőbnek találtam a INTP vonásokat magamon.

Mondjuk 2 dolog:

1)
sok kérdés van amit mégis ha  fenében értelmezzek?

pl:
"Egy kötött programhoz kell igazodnom."

Vegyünk 3 végletet:
a) találkozónk partnere szétszórt. Azt mondja 3 órára találkozzunk, de másfél órás késésekkel érkezik.
gátló? Persze

b) Van egy napi terv. 11re jogász. 14re üzleti megbeszélés. este 6ra gyógymasszőr.
Meg volt tervezve, természetesen megyek szívesen.A köztes időben azt teszek amit akarok.

c) Vegyünk egy "jól" megszervezett kirándulást, ahol még az is menetrendben van h hol mehetnek ki az emberek wc-re. Múzeumról múzeumra, boltról boltra, percre pontosan le van vezetve h mikor hova mehet a csoport.

Na ettől hányingerenciám van.

Ha a 3 esetből 1nél választom h vonzónak találom. De pesszimistaként a másik kettő jut először eszembe.

---

A végletes mi tetszik jobban...
Minden szituációfüggő.

2)
Na'oszt akkó' miva'?!
Kellemesen elpötyögtem a teszten, és komplexitása miatt sokkal szimpatikusabb személyiségteszt mint a horoszkópjellegű:
"ma történnek veled jó dolgok, de azért számíts kellemetlenre is" típusú már-már sértően egyszerű társai.
Ha valaki nincs tisztában a saját személyiségével azelőtt h egy tesztet kitölt, akkor az azután se lesz. A manipulálás, tévhitek táplálása meg deformálja a személyt.

Azon szempontból jó, és csak azért vannak pozitív tulajdonságokkal tele a jellemzés, h ha már be akarunk vkinek magyarázni egy személyiséget, legalább ne szociopata legyen ha már introvertált gondolkodó.

Az ISTP humoroknál se értettem a sok punk meg mad-maxes lázadóképet.
Magamat vmilyen szinten lázadónak tartom, de ennyire közel sem.

Ha már humor. Az INTP poénok jobban bejöttek, mint amit a teszt sugall.
Ám vendéglátós lettem ami az ISTP tesztnek alapján telitalálat. Ott úgy szeretek dolgozni h teszem amit teszek, és amíg szabad kezem van addig jó.
Az INTP ellenben nagy ívben kerülendőnek tartja ezt a munkát, holott amennyit matekozok a világon, jó vezető lennék. A karizma a kérdéses. Azzal tisztában is vagyok, h nem a szimpatikusságom miatt lennék jó vendéglőegység-vezető. Ellenben van sejtésem róla, h kit kell irányítani.

na itt vágok egyet, mert igen mély ön-személyiségelemzésnek nekiesek. :D

Nakedape

asszondja ENFJ...
"tanítók"..
készüljetek, holnap dolgozat/zh!!
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Acchan

Quote from: Kuroi Tenshi on 2011-04-26, 03:19:04

Ez így igaz, de nem is vártam el, h minden egyes személyiségjegyemet viszontlássam a leírásban, mivel eleve típusokról van szó. A többkérdéses megint más eredményt hozott, viszont azzal kb egyáltalán nem is értettem egyet.

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2011-04-26, 12:09:35
asszondja ENFJ...
"tanítók"..
készüljetek, holnap dolgozat/zh!!
En is. De en nem oktatok haha. Bar szeretek dolgokat elmagyarazni masnak, de utalok embereket rugdosni hogy tanuljak meg. Az eddigi epszilon tapasztalatom alapjan.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

LiaLia

20 kérdéses: ESFP - előadók

sok kérdésnél kiakadtam, mert annyira szélsőséges és leegyszerűsített, hogy ebből csak szélsőséges meghatározás lehet, ennél azért bonyolultabb az ember szellemi-lelki szerkezete. A többi kérdéssort nincs is kedvem kitölteni.

Nálam az adott helyzettől is függ, hogy most racionálisabb, emocionálisabb, extra-, vagy introvertált vagyok-e. Másrészt a jungi rendszerből azt is érdemes hozzátenni, ha már ezt vették alapul, hogy az egész élet folyamán folyik az individualizáció, saját magunk megtapasztalása és fejlődése, így a különféle élethelyzetek, életszakaszok, életkorszakok során más-más funkció erősödik meg, vagy válik dominánsabbá, így ugyan valamennyire besorolható valaki kategóriákba, lehetnek jellemzőbb tulajdonságai, de ez az élet folyamán különbözőképpen változhat, tolódhatnak el a hangsúlyok.

Acchan

Ezt a 11.-esek adták elő ma tesóm ballagásán.
:cool:

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

Cloud

Egy kettő már volt, de nagyon állatok. :D  :whoah:

Cloud