Nem lol, de érdemes megnézni

Started by Selmo, 2006-07-05, 23:38:08

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Quote from: Cloud on 2011-09-24, 10:13:41
http://www.youtube.com/watch?v=74mhQyuyELQ

Az a rész amikor a villámokat lehet látni az szerintem rohadt jól néz ki...
+1
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

White SeeD

http://index.hu/tudomany/2011/10/25/napokon_belul_hetmilliardan_leszunk/
Na nembaj, majd egy vh-val lecsökkentjük a létszámot, még a gazdaságot is felpörgetjük...
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

.Attila

Quote from: White SeeD on 2011-10-25, 19:21:58
http://index.hu/tudomany/2011/10/25/napokon_belul_hetmilliardan_leszunk/
Na nembaj, majd egy vh-val lecsökkentjük a létszámot, még a gazdaságot is felpörgetjük...

Még ha lenne is vh (ami sajnos esélyes még a mi életünkben), jellemzően nem a túlnépesedett területeken szokott lenni (Kína, India, Afrika). Bár Kína most már esélyes lehet, de Afrika kizárt.

Próféta

Quote from: .Attila on 2011-10-25, 19:25:13
de Afrika kizárt.
Az lehet, hogy nem pont világháború van, de arrafelé is nagyon-nagyon szeretik ölni egymást az emberek (ilyen laza pármilliós frag-számot szoktak becsülni némelyik háborúra), gyakorolják is eme hobbit igen sűrűn, csak nálunk nem kerül be a hírekbe. Azért, mert Afrika a kutyát se érdekli, meg mert nem hír, ha egy adott pillanatban már megint éppen háború van :)

.Attila

Viszont az utánpótlási ráta is igen magas.

Kuroi Tenshi

Quote from: .Attila on 2011-10-25, 19:25:13
Még ha lenne is vh (ami sajnos esélyes még a mi életünkben), jellemzően nem a túlnépesedett területeken szokott lenni (Kína, India, Afrika). Bár Kína most már esélyes lehet, de Afrika kizárt.

Ahogy Próféta is írta, Afrikában folyamatosan vannak háborúk... továbbá ott az éhinség és az écc
is elég alaposan kordában tartja a népszaporulatot. Inkább Indiától kell félni, irdatlan népesség-
robbanás, már le is hagyták Kínát is, és eszük ágában sincs a kínaihoz hasonló szaporulat-korlátozó
intézkedéseket bevezetni. Óriási mélyszegény iskolázatlan tömegek, nem tudom, hogy mi lesz
ebből...

Más:
GoPro HD Hero2 - reklám, de jó

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Selmo

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

Fazék

Kvikveg

Kvikveg

kikuchiyo

Cubelets - építőjáték moduláris robotokkal. Minden kockában egy kis számítógép van, vannak mozgató kockák, érzékelő kockák és "gondolkodó" kockák, amelyek a szenzorok jeleit valamilyen módon transzformálják. A kockák mágnesekkel tapadnak egymáshoz, és a belőlük összeálló "robot" viselkedése attól függ, hogy milyen kockákból, hogyan vannak összerakva.

DO FUCKING WANT  :hehe:

(sajnos most épp nem lehet rendelni, mert a kínai beszállítók szar alkatrészeket küldtek)
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2011-12-01, 16:17:56
Cubelets - építőjáték moduláris robotokkal. Minden kockában egy kis számítógép van, vannak mozgató kockák, érzékelő kockák és "gondolkodó" kockák, amelyek a szenzorok jeleit valamilyen módon transzformálják. A kockák mágnesekkel tapadnak egymáshoz, és a belőlük összeálló "robot" viselkedése attól függ, hogy milyen kockákból, hogyan vannak összerakva.

DO FUCKING WANT  :hehe:

(sajnos most épp nem lehet rendelni, mert a kínai beszállítók szar alkatrészeket küldtek)
Yum-yum do want

NLZ

Jó drága, ahoz képest kicsit kevésnek tűnik a 20 elem.
[reserved]

Cheesy

A magyar államadósság visszafizetését meg kell tagadni - interjú Dr. Drábik Jánossal

Múlt héten találtam, de elfelejtettem ide postolni.
Végignéztem és tetszett. Tetszett, hogy nem ködösít, egyszerűen magyaráz, nem konspirál (nekem akkor sem tűnt annak), hanem elmondja mi a szitu. Nem szidja egyik vagy másik pártot, nem kelt gyűlöletet. Bár az előadásában néhol talán túlságosan is beleéli magát és szinte kiabál :)

kada

Quote from: Cheesy on 2011-12-01, 22:51:43
A magyar államadósság visszafizetését meg kell tagadni - interjú Dr. Drábik Jánossal

Végignéztem és tetszett. Tetszett, hogy nem ködösít, egyszerűen magyaráz, nem konspirál (nekem akkor sem tűnt annak), hanem elmondja mi a szitu. Nem szidja egyik vagy másik pártot, nem kelt gyűlöletet. Bár az előadásában néhol talán túlságosan is beleéli magát és szinte kiabál :)
Hát, azért "hazaáruló" meg "BŰNÖS"özés akad benne.
Nem néztem végig csak beletekertem picit.

Cheesy

Quote from: kada on 2011-12-01, 23:04:11

Hát, azért "hazaáruló" meg "BŰNÖS"özés akad benne.
Nem néztem végig csak beletekertem picit.
Komolyan mondom nekem ez már nem is rémlik, biztos rosszul tekerted :) Jobban "tetszett" viszont az államadósság története.

Próféta

Cubelets
Nem akarok negatívkodni, de egy Mindstorms nem jobb?

interjú
Ha nincs másfél órám, hányadik percnél kezdődik a content? </ADHD>

kikuchiyo

Quote from: Próféta on 2011-12-01, 23:17:19
Cubelets
Nem akarok negatívkodni, de egy Mindstorms nem jobb?

Akkor miért negatívkodsz?

Nyilván, ha marsjáró-modellt, meg rubikkocka-megoldót akarnék építeni, akkor a Mindstormhoz nyúlnék, arra az alkalmasabb. Ebben az a poén, hogy három vagy négy kocka egymás mellé rakosgatásával is meglepően komplex viselkedést lehet elérni.

Tényleg drága egy kicsit, de a koncepció nagyon tetszik. Kicsit emlékeztet Lem Doktor Diagorász c. novellájára, amelyben a címszereplő önszervező alkatrészekből épített a saját felépítését célszerűen változtató intelligens gépeket.
Failure is the default option