Leírások, Hírek, Linkek

Started by zsozso, 2003-06-22, 14:39:07

Previous topic - Next topic

MacKenzie

Bár tudom nem a legnépszerűbb, de akit érdekel annak mondom, hogy lesz naruto movie, augusztus 8-án jön ki japánban.
Nothing Personal... Kid.

Shadowolf

Quote from: MacKenzieBár tudom nem a legnépszerűbb, de akit érdekel annak mondom, hogy lesz naruto movie, augusztus 8-án jön ki japánban.

Én modjuk nagyon szeretem, szóval köszi a hírt.  :tezsvir:

izriot

Akit érdekel és szereti a Narutot tegnap innen http://anime.mircx.com/ már két csapat fordításában is letölthet? volt a 78. része Bittorrent klienssel. Címe Explosion! This is the Naruto Ninpo Book!!. Én a BakaSan-ost töltöttem le, a min?sége zsíír, és a fordítás is tök jó. Szerintem ez a legizgibb rész, tiszta cool meg minden! Egymás után háromszor néztem meg és a 3.ra is ugyanúgy élveztem mint els?re.

.Attila

Valaki tud mondani egy jó oldalt, ahol anime release-ekről lehet híreket olvasni? Itt most nem az érdekelne, hogy mirc-en mi jött ki, hanem a piacra mik jöttek, vagy japán tv-n miket adnak.
Alapvetően annak szeretnék utána nézni, hogy a Green Green-nek van-e folytatása, mert olyan wallpaper-eket láttam, amiken olyan szereplők voltak, akik az általam ismert sorozatban, OVA-ban nem voltak benne. Sőt, az egyik ismert karakter is olyat csinált az egyik képen (almát hámozott), amit a sorozatban, és az OVA-ban sem csinált.

.Attila

Folytatódik a Green Green (vagy más történetet írtak neki? - sajna nem tudok japánul). Ez már "kicsit" hentai lesz, vagy legalábbis nagyon annak tűnik, és nem simán ecchi-nek. Idén fog kijönni.
Előzetes leszedhető innen: Green Green demo

.Attila

Csak szólok, hogy AHQ-n fent van a Tenchi OVA 16. része, ha vki nem tudná. Én töltöm is le, mint hülye :hopp:

Cobra

Jövő pénteken (május 14) El Hazard a VOX-on
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra

Május 28-ra írják a Macross Zero 4. részének japán megjelenését!!  :cool:

.Attila

1. Június 26. 0:50-5:40 Captain Tylor a VOX-on!

A június 26. azt jelenti, hogy aznap hajnalban, az újság szerint június 25. Egyszerűbben: péntekről szombatra.

2. Sokan érdeklődtek a CG, és főleg a Maya iránt. Nekik ajánlom ezt a linket:
Leonardo SNS

Komplikato

Quote2. Sokan érdeklődtek a CG, és főleg a Maya iránt. Nekik ajánlom ezt a linket: Leonardo SNS
Ez most offtopic lesz, de ha valakit tényleg érdekel, akkor jó tudni, hogy a Maya Learning Edition ingyen letölthető (bár csökkentett képességű ) verziója bárkinek elérhető. Csak regisztrálni kell az internetten a kulcsért.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide) 

.Attila

gabs

nem tudom elérhetõ-e itthon, de a német viva-n szombat éjjel a noir megy

Cobra

Nem csak szombaton, és ez már az ismétlés, egyszer már lement  :)

izriot

Úgy tûnik a 4chan képgaléria ujra él!
http://4chan.org

Komplikato

Még nem láttam a Naruto c. sorozatot (esetleges egyébb OVA-kat se), de úgy láttam van itt pár rajongója  :)
Nos, minap egy torrent oldalon láttam valami érdekeset és le is szedtem.
Ez a Naruto The Movie trailere volt (27MB) és mivel nem tudtam, hogy ez új vagy csak én nem ismerem ... megkerestem ezt az oldalt:
Naruto The Movie 2004 - japán oldal
Ha jól láttam Agusztus 21-én lesz a bemutató. Lehet imádkozni, hogy hamar megkapjuk mi is  :lazza:
Én itt leltem a bemutató torrent-jét:
Itt található ...
Ja és ha nem számít spoilernek, egy kishölgyet (hercegnõ?) kell megvédenie a hõsöknek egy hosszú úton.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide) 

Dragon

Mint látom, sokan néznek német adókon animet közületek, úgyhogy hátha érdekel valakit ez a hír:

QuoteRecord of Lodoss War im Original  Am 03. und 10. September zeigt VOX im dctp NACHTCLUB erstmalig die gesamte 27-teilige TV-Serie in zwei Nächten als OmU. Ein Muss für Fans des Fantasy-Genres!
VOX - Anime  
Ungarish:
Szeptember 3án és 10én éjjel a teljes eredeti 27 részes RoLW kerül vetítésre a német VOX csatornán
01.-13. rész 09.03. péntek, 0:55
14.-27. rész 09.10. péntek, 1:00
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

zsozso

Quote from: bpka000Mint látom, sokan néznek német adókon animet közületek, úgyhogy hátha érdekel valakit ez a hír:

VOX - Anime  
Ungarish:
Szeptember 3án és 10én éjjel a teljes eredeti 27 részes RoLW kerül vetítésre a német VOX csatornán
01.-13. rész 09.03. péntek, 0:55
14.-27. rész 09.10. péntek, 1:00
Esetleg ha ugyfogalmazol hogy a tv akkor tobben megertik ;)
Death is the only redemption

Dragon

Quote from: zsozsoEsetleg ha ugyfogalmazol hogy a tv akkor tobben megertik ;)

hmmm, jogos...
habár milyen másik "adó" van, amin animet lehet nézni?
no mindegy, ott a pont
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

zsozso

Quote from: bpka000hmmm, jogos...
habár milyen másik "adó" van, amin animet lehet nézni?
no mindegy, ott a pont
OMG -_- mmint rolw tv ...
Death is the only redemption

Dragon

vagy úgy....
egy kis félreértés, gomen :o

Komplikato

Szeptember 15. 23:30, (magyar) MTV:
Szellem a kagylóban
 :wtf:
Utána kéne nézni, hogy ez AZ a film e, amire gondolok ...
Egy fórumos srác bogarászta egyik újságból, ami két hétre elõre írja le a mûsorokat.
Ha igaz, akkor a fõoldalon félméteres lángoló betükkel ki kéne írni!!!
Meg szólni összes anime oldalnak, hogy tegyék meg.

Edina-chan

Quote from: KomplikatoSzeptember 15. 23:30, (magyar) MTV:
Szellem a kagylóban
 :wtf:
Utána kéne nézni, hogy ez AZ a film e, amire gondolok ...
Egy fórumos srác bogarászta egyik újságból, ami két hétre elõre írja le a mûsorokat.
Ha igaz, akkor a fõoldalon félméteres lángoló betükkel ki kéne írni!!!
Meg szólni összes anime oldalnak, hogy tegyék meg.
utánanézek...:wtf:  :eek: *megnézi az újságot*
Szellem a kagylóban(16-os karikával)
japán-angol animációs sci-fi 1995
:eek: -->  :hopp:

Cobra

Ha esetleg érdekelne valakit, az RTL II-n tegnaptól új Conan a detektív részek mennek.

NRG

Sziasztok!

Egy kis help kellene a Bubblegum Chrash/Crisis -el kapcsolatban.

A probléma az hogy van vagy 4 verziója és nem tudom melyik miben különbözik ill. milyen sorrendben kellene megnézni.

Aki 100% tudja lécci írja meg!

Shadowolf

Quote from: NRGSziasztok!

Egy kis help kellene a Bubblegum Chrash/Crisis -el kapcsolatban.

A probléma az hogy van vagy 4 verziója és nem tudom melyik miben különbözik ill. milyen sorrendben kellene megnézni.

Aki 100% tudja lécci írja meg!

1. Ez semmilyen módon nem kapcsolódik a threadhez szóval nemtom miért itt kérded
2. Akárhogy is nézem csak 1-1 verziót látok, amelyek meg is vannak számozva szóval a sorrend is megvan. Ha arra vagy kiváncsi hogy a Crash vagy a Crisis volt elöbb: Bubblegum Crisis-1987, Bubblegum Crash!-1991. Van még az eredeti remake-je a Bubblegum Crisis: Tokyo 2040, ami 1998-ban készült. Infó innen.

Thomasson

Bocsánat tudatlanságomért de még nem rég óta fedeztem fel a usteam et és szeretném megkérdezni honnan lehet letolteni az itt találhato anime manga hentai okhoz feliratokat?Lécci segitség.

Cobra

Ezt nagyon nem ide kellett volna írnod, de a válasz a kérdésedre: //www.animevilag.hu (gondolom magyar feliratokat keresel). Természetesen nem mindegyikhez van felirat magyarul, az angol felirat pedig mindegyik anime-ben benne van.

Thomasson

Azoknak akik szeretik a [soldats]Monster-t a //www.soldats.net -rol le szedheto a 19.20.21 es rész aki nem tudna itt "csak" a 18.részig van meg és még leszedhetõ egy 1óra02perces "film"verzió is.

Komplikato

Mikortól lesz hivatalos, hogy az Inu Yasha után a Slayerst is el kezdték szinkronizálni?
Mert én "csak" egy fórumból másolt részt olvastam, ami szerint az elsõ 4 epizód van készen ...  :wtf:

Feldin

Quote from: KomplikatoMikortól lesz hivatalos, hogy az Inu Yasha után a Slayerst is el kezdték szinkronizálni?
Mert én "csak" egy fórumból másolt részt olvastam, ami szerint az elsõ 4 epizód van készen ...  :wtf:

He? Slayers magyarul?????
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s