Leírások, Hírek, Linkek

Started by zsozso, 2003-06-22, 14:39:07

Previous topic - Next topic

Marfy

Inu Yasha után másik Anime is fog menni a TV-ben vagy csak én értettem félre?
Mert ha igen akkor :hopp:  :hopp: .

Stairan

Quote from: NokiInu Yasha után másik Anime is fog menni a TV-ben vagy csak én értettem félre?
Úgy tudom ez igaz!! :)
Egy ismerõsöm volt a most hétvégi Ferencvárosi Mûvelõdési házban tartott anime találkozón, és ott jelentette be az Inuyasha-t is szinkronizáló stúdió, hogy a Slayerst is elkezdték színkronizálni!!

Raisu-Sama

Quote from: NokiInu Yasha után másik Anime is fog menni a TV-ben vagy csak én értettem félre?

Inkább mondjuk azt, hogy újabb anime, mert így most ezt vehetjük úgy is, hogy eddig csak az Inu Yasha ment...

Cobra

:eek:
Most látom, új Bayblade szezont vetítenek az RTL II-n. Viszont a Detective Conanból ma ismétlést adtak (idáig volt kb 10 új rész)  :beken:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Vóbert

Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Damnatus

Vóbert

Quote from: ShiroiNa, ez már haladás! A végén még tényleg nyílvánosan elnézést kérnek.

Hát én attól nem félek... Frei nem arról híres, hogy bocsánatot tudna kérni... nagyon nem jellemzõ rá... A legtöbb anime ellenes meg amúgy is bõszen bólogat, mert az olyanoknak a Frei majdnem az isten...
Only true with the Laughing Cat and Smoke Kills[/color][/color][/font]

Feldin

Quote from: ShiroiNa, ez már haladás! A végén még tényleg nyílvánosan elnézést kérnek.
Attól nem félek...
De legalább reagálás van a MAT levelére.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: ShiroiMintha én komolyan gondoltam volna...  :hehe:

Tudom én :)

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

.Attila

Mint olvashattátok, Frei nem foglalkozik olyanokkal, hogy ilyen kérdésekre egyáltalán válaszoljon, mindig csak a stáb ilyen-olyan tagjai nyilatkoznak.
Egy kérdés viszont: ha szándékosan egyoldalúan mutatják be a témát, miért az a szlogenük, hogy "A széles látókör mindenkinek jár"? Hmm... lehet, hogy jár mindenkinek, csak nem õk adják meg? :ejj:

Cobra

Ez nagyon  :_off:  úgyhogy itt ne folytassátok a beszélgetést. Az offtopicban van erre lehetõség. Legalább ezt a threadet ne írkáljátok össz ide nem tartozó dolgokkal.

Shadowolf

Quote from: CobraEz nagyon  :_off:  úgyhogy itt ne folytassátok a beszélgetést. Az offtopicban van erre lehetõség. Legalább ezt a threadet ne írkáljátok össz ide nem tartozó dolgokkal.

Teljes mértékben egyetértek. Következõ nem ide tartozó post-tól indul a törlögetés...

Shogun

Sziasztok!

Most láttam egy mûsorelõzetest, az AXN csatornán lesz szerdán este 22:30-kor Sakura háborúja címû anime. Ennyi az összes infóm egyenlõre.

.Attila

Quote from: ShogunAXN csatornán
Az meg mi?

Karma XXL

Quote from: TriviAz meg mi?

Egy, a SONY kezében lévõ akció-kalandfilmes csatorna. A Sakura háborúját (asszem Sakura Taisen néven az FTPn is fenn van) már kb egy éve nyomják, én mindössze 1 részbe néztem bele, de nem bírtam sokáig a 3 másodperces lagot a kép és az amúgy is falramászós szinkron között. Meghát azt olvastam, hogy nem is jó a cucc  :ejj:

Shogun

Quote from: TriviAz meg mi?

Nem olyan régóta van nálunk kábelen ez a csatorna. Nézd meg a honlapját (//www.axn.hu), bár én semmi bõvebb infót nem találtam és a filmet sem ismerem, de most akkor majd felveszem és megnézem.

Isi101

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem jól jönne, ha össze lehetne szedni a különféle animéval foglalkozó honlapok címeit (fansubok, release, stb..([a-s],[ANBU-Lunar],[AF-F],[Ani-Kraze],[anime_fin],[Anime-Keep],[AonE],[K-F],[IY-F],[Keep ANBU], stb.. )elérhetõségeire gondoltam) ez megoldható valamilyen formában?

roderick

//www.baka-updates.com -on ott van szinte mind
honlap és IRC is
és ott egybõl megtod nézni miket csináltak eddig
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Dragon

"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

sirtomi

Quote from: zsozsoMostanában szinte alig jön pár leírás vagy hír. Nagyon örülnék neki, hogyha már a lehetõségetek megvan akkor élnétek is vele.
Valószínûleg buta kérdés, de hogy lehet leírást feltölteni?
Már gondolkodom egy leíráson, csak nem tudom hogyan kéne felrakni. :rolleyes:

sirtomi

Shadowolf

Quote from: sirtomiBocs.
Megtaláltam.
 :)

Adva a következõ feldat: az edit gomb megkeresése. :hehe:

Rounin

Quote from: ShogunSziasztok!

Most láttam egy mûsorelõzetest, az AXN csatornán lesz szerdán este 22:30-kor Sakura háborúja címû anime. Ennyi az összes infóm egyenlõre.

De már jó régóta megy :(

Cobra

Valaki írta a fõoldalon, hogy lesz Kabel 1-en novembertõl Shaman King, illetve most éztem a VOX-ot és nov 12-én lesz DNA2

.Attila

Lehet, hogy ti már rég tudtok róla, ha igen, akkor nagyon le vagyok maradva:
MANGAzin

edit: Cobra, a kérdésedre pont a MANGAzin-on találtam egy választ, jó kérdés, mennyire megbízható -> nov. 1.-tõl Shaman King a FOX KIDS-en. 18:35-tõl fogják játszani állítólag.

ez már a 4. edit :) -> magyar nyelvû mangák is letölthetõk, elég sok van viszonylag, pl. Midori no Hibi :hopp:

Feldin

Quote from: TriviLehet, hogy ti már rég tudtok róla, ha igen, akkor nagyon le vagyok maradva:
MANGAzin
DE! :)
Le vagy :D
Tali??? ->pm

topok:

Marfy

Quote from: Triviedit: Cobra, a kérdésedre pont a MANGAzin-on találtam egy választ, jó kérdés, mennyire megbízható -> nov. 1.-tõl Shaman King a FOX KIDS-en. 18:35-tõl fogják játszani állítólag.

QUOTE]
Nekünk van Foxkids és már reklámozzák, úgyhogy szerintem tuti

Kvikveg

Szamomra erthetetlen nyelvu adatbank/szlovak gondolom/, de a
"iskanje risank" gombbal lehet keresni, eleg sok info van fent, pl a reszek hossza, ami pl imdb.-n nincs fent.

SloCartoon
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Crassus

Sziasztok! bocs ,hogy itt kérdezem meg,de valaki nem tud helyet ahonnan a ROBOTECH MACROSS SAGA-t letudom szedni?? vagy ha valakinek meglenne és volna kedve lemásolni nekem azt nagyon megköszönném!

Crassus

most nézem az FTP-teken van Macross Zero,MACross II , és macross plus.....ezek  ezt a 36 részt tartalmazzák??,mert elsõsorban ezek kellenének(ezekhez fûzõdnek a gyerekkori emlékek!:))

1 - Boobytrap
  2 - Countdown
  3 - Space Fold
  4 - The Long Wait
  5 - Transformation
  6 - Blitzkrieg
  7 - Bye-bye Mars
  8 - Sweet Sixteen
  9 - Miss Macross
10 - Blind Game
11 - First Contact
12 - The Big Escape