Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: Calintz on 2007-02-07, 21:48:36
Egyébként most jutott eszembe, h mintha végülis Urahara tehetne arról h Ichi Hollow is lett nem?
Hát nem pontosan :D Urahara nem tudta, hogy Ichigo Vaizard lesz, csak felajánlotta neki a leggyorsabb lehetőséget a Shinigami erő visszaszerzésnek :D
- az mondjuk rejtély, hogy mikor meglátta Maskban és shinigami ruhában Ichit miért nem tünt fel neki a dolog, vagy direkt nem mondta? :)-
Renji ellen először meg Rukia erejével harcolt, aztán meg mikor Renji párszor megvágta akkor poweruppolt sztem sajátból, de Ichi igazi ereje akkor is a Hollowból fakad :D

Calintz

Quote from: LuckyDingo on 2007-02-07, 22:40:57
Quote from: Calintz on 2007-02-07, 21:48:36
Egyébként most jutott eszembe, h mintha végülis Urahara tehetne arról h Ichi Hollow is lett nem?
Hát nem pontosan :D Urahara nem tudta, hogy Ichigo Vaizard lesz, csak felajánlotta neki a leggyorsabb lehetőséget a Shinigami erő visszaszerzésnek :D
- az mondjuk rejtély, hogy mikor meglátta Maskban és shinigami ruhában Ichit miért nem tünt fel neki a dolog, vagy direkt nem mondta? :)-
Renji ellen először meg Rukia erejével harcolt, aztán meg mikor Renji párszor megvágta akkor poweruppolt sztem sajátból, de Ichi igazi ereje akkor is a Hollowból fakad :D

Szerintem ő nem Nine-tails...már csak azért sem...
Egyébként meg szerintem tudta...vagyis nem értem...mert tudnia kellett volna...tudta h a Hogolyo micsinál mivel ő csinálta...akkor tudnia kellett h ez történhet...és h ez történt...még a végén kiderül h ő a felelős a VaizardokértXXD
I just don't belong to this World...lets create a new one.

Kadaj

Which Advent Children character are you? Find out here!

chilip

sztem nem akkor lett Vaizard Ichi, de Urahara tehet róla. Urahara megcsinálta a hógolyót és Rukiába zárta, meg Rukia átadta Shinigami erejének nagy részét Ichigonak. Még Aizen is megjegyezte hogy: "ilyen kicsi lenne... " . Sztem a hógolyó egy része átkerült Ichigoba és aktivizálódott vagy mi, bár ez csak az én teóriám...

LuckyDingo

Kijött a 262es chapter:D mangahelpersen megtalálható :)
[spoiler]Azta jórohadt XD Ez egy iszonyak kira chapter lett :O Kaien Espada, Chad haldoklik, Inoe vs Ulquiorra :O Mi lesz még itt =)[/spoiler]

Calintz

Quote from: LuckyDingo on 2007-02-08, 10:39:31
Kijött a 262es chapter:D mangahelpersen megtalálható :)
[spoiler]Azta jórohadt XD Ez egy iszonyak kira chapter lett :O Kaien Espada, Chad haldoklik, Inoe vs Ulquiorra :O Mi lesz még itt =)[/spoiler]
Azta tetves...
Kaien nem csak h Arrancar...de még VASTRODES is??? vagy ami még durvább lehet h Vaizard KÉMXXDXDXDXD Levette a maszkot...ez gyanús...

Kadaj

Christian

Nem vastroode..csak 9. espada. Ha ő vastroode akkor Grimm is az lenne..már pedig nem. Azért ez akkor is fordulat! Dobtam egy hátast vazze...vagy kettőt...nagyon durva!!!!!!

Calintz

Quote from: Christian on 2007-02-09, 00:31:16
Nem vastroode..csak 9. espada. Ha ő vastroode akkor Grimm is az lenne..már pedig nem. Azért ez akkor is fordulat! Dobtam egy hátast vazze...vagy kettőt...nagyon durva!!!!!!
???????????????
Christian...Kaien leveszi a maszkáját!!! Melyik Arrancar veszi még le a maszkját?
Grimm letudja venni? Nem!!! De ő igen!
És gondolj bele, ő régen is erős volt...erre még rájön a kiló hollow erő...minimum h nagyon erős legyen...
Szerintem ő már az...ő volt az első aki eddig levette a maszkját...
Szal vagy Vastroodes vagy Vaizard KÉMXD

Kadaj

Chro

Akkor már inkább Vaizard kém. Ha belegondolunk, ha valaki, hát ő közelebbi kapcsolatba került egy hollow-al. Simán lehet egy közüllük.
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

Calintz

Quote from: Chro on 2007-02-11, 21:19:37
Akkor már inkább Vaizard kém. Ha belegondolunk, ha valaki, hát ő közelebbi kapcsolatba került egy hollow-al. Simán lehet egy közüllük.
Igen és ez a valaki meg is lett őlve ugy tudtuk eddig...

Kadaj

Prof. William

Ez nem az a csóka akinek a feleségét meegszáta egy hollow aztán ős is meghalt? Úgy tűnik ezek szerint mégsem... Az álkapcsom valahol a térdem magasságában léhet.

Reméllem kiderül hogy lett ez vele, és a jó oldalon áll s majd tanít ichiéknek egy-két trükköt...

LuckyDingo

Quote from: Calintz on 2007-02-12, 07:33:00
Quote from: Chro on 2007-02-11, 21:19:37
Igen és ez a valaki meg is lett őlve ugy tudtuk eddig...
Hátőő.. én aszondom hogy elég csúnyán megveri Rukiát, és mikor már épp kinyírná akkor megjelenik a Régi kaien -dono és legyőzi a belső hollowot és ezáltal Vaizard lesz és Ichigo nagy riválisa.. lol szép lenne :D
Sztem simán kettécsapja Rukit egy kis beszélgetés után :) Tök jó lenne :D

Prof. William

Még az is eszembe jut hogy uygebár Rukia leszúrta aztán hazavitte a holtestét Kukakuhoz. Na mi van akkor ha Kukaki épp ott gyászolt amikor hirtelen Urohara jelent meg hogy, "Azt hiszem én segíthetek. :) " Ez egyáltalán nem kizárt! Úgy is kiderül majd mi is történt vele tulajdonképpen.

"Sztem simán kettécsapja Rukit egy kis beszélgetés után."

Mi oka lenne rá? Tök jóban voltak + segített neki meghalni. Ennél már csak az lenne még nagyob ha valahogy a felesége is élne. :)

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2007-02-12, 12:15:55
"Sztem simán kettécsapja Rukit egy kis beszélgetés után."

Mi oka lenne rá? Tök jóban voltak + segített neki meghalni. Ennél már csak az lenne még nagyob ha valahogy a felesége is élne. :)
Naés? :D nem jutott volna a 9. helyre ha annyira kedves aranyos lenne :D sztem már Aizen pici szolgája lett :D
Meg lehet hogy a hollow része haragszik Rukira, hogy kicsinálta ..  :O

chilip

Aizen gyártotta azt a Hollowot, ami a halálához vezetett. miért haragudna Rukiára?

Eberinu

Emberek! Aizennek vesznie kell :D....Monnyon le!Monnyon le!Monnnyon le!  :Kiraly:

Bishop

kaien-t hagyátok simán espada-nak nem kell semmi érzelem meg vaizard kém,csak vesszen és kész  :hehe:

LuckyDingo

Quote from: Eberinu on 2007-02-12, 18:37:37
Emberek! Aizennek vesznie kell :D....Monnyon le!Monnyon le!Monnnyon le!  :Kiraly:
Nem mond le :D Ha nem tetszik, kivonulhatsz mikor beszél XDDDDDD /Mo.2007 egy kis tragikomikum :P bocs ppl/
Aizen mindenkit szét fog csapni, sztem így ahogy vannak nincs esélyük az Espada ellen :D Még Ichimarut se fogják látni nemhogy Aizent lol :D

Bishop

majd Ichigo átváltozik super shinigami-vá és ketté csapja Kame Getsuga-val :D

Calintz

Quote from: LuckyDingo on 2007-02-12, 19:38:42
Quote from: Eberinu on 2007-02-12, 18:37:37
Nem mond le :D Ha nem tetszik, kivonulhatsz mikor beszél XDDDDDD /Mo.2007 egy kis tragikomikum :P bocs ppl/
Aizen mindenkit szét fog csapni, sztem így ahogy vannak nincs esélyük az Espada ellen :D Még Ichimarut se fogják látni nemhogy Aizent lol :D

Mert Ichimaru olyan gyenge...
Egyébként nem hinném, h Kaien rossz lenne...akkor nem csavaros a story ami Bleachre nem jelemző tulságosan egyértlemű h ott van és Espada akkor rossz...Meg amit Aizen csinál...nem hiszem, h nincsen olyan Hollow akit nem zavar és nem tudna tenni valamit...
Egyébként amit említettetek...hát igen haza lett vive akkor h kerül mégis oda...ez egy jóóóóóóóóó nagy kérdés ami szerintem elég indók arra, h valami nem okés vele, h ott van ahol hát akárhogy nézük nem lehet ott!

Kadaj

Bishop

új chapter: meg van Kempachi espada megfelelője :lol:
ne Kaien télleg JÓ,reméltem hogy lesz egy kis dráma amikor Rukia-nak meg kell megint ölnie

LuckyDingo

Quote from: carfanatic on 2007-02-18, 12:35:15
új chapter: meg van Kempachi espada megfelelője :lol:
ne Kaien télleg JÓ,reméltem hogy lesz egy kis dráma amikor Rukia-nak meg kell megint ölnie
Kaien hol jó? :XD Felszántotta Rukia arcát :D Puszta jó indulatbóL? :XDDD
Amúgy én is pont Kenpachira gondoltam mikor Noitorra mondta hogy ő az legerősebb :D letakart szem, hosszú fekete haj /nem a Bangó Margit féle XD/ Meg maga a beszólás XD

Prof. William

Lehet csak tetszteli.

De az eléggé elcsépelt lenne ha megint meg kéne ölni...

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2007-02-18, 19:13:24
Lehet csak tetszteli.

De az eléggé elcsépelt lenne ha megint meg kéne ölni...
Az lesz a meglepi hogy Rukia meghó és Ichigó haragudni fog /de csak kicsit/ Aizenre és szétkapja egész Hueco Mundot egy atomrobbanás no Jutsuval, vagy amit kitalálnak XD

Chro

Igazából gőzöm sincs hogy most mi lesz, pedig már meggyanusítottatok hogy én írom a mangát. Olyan szerelmi hatszöget nyomtak be ide hogy csak nézek. Ichigo-Rukia páros, Ichigo-Orihime páros, mostmár Rukia-Kaien, márcsak Renjit kéne bevonni valahogy, mondjuk Renji-Rukia... azt megvagyunk. Itt valakinek sürgősen meg kell halnia, mert feltorlódtak a fontos szereplők, és nemtom mit szólna mondjuk Ichi ha Rukia a régi szerelmével b@szná a rezet, vagy Rukia ha Ichinek ki kéne nyírni Kainent. Mert itt gondok leszek, az tuti. Jut eszembe halál. Mintha valaki anno nekem Kaient hozta volna fel példának hogy haltak már meg Bleachben fontos szereplők is. Aha. Nekem nem úgy tűnik :) Egy nagy rakás pacifista szar az egész :D Mindenki vérzik össze vissza, meg félhulla, aztán felkel és megy tovább :D Ha valaki meg is hó, 200 chapterrel később megjelenik 6x turbósabban és közli hogy "hé, még élek!". Jáááj :D Mostmár dögöljön meg valaki de tényleg :D Mert ez így vicc :D Ha Aizen is túléli, és meggyónja bűneit, akkor felakasztom Kubot a nyakkendőjénél fogva anyukájának a házának a kéményére  :rotfl:

ps: Shiro (jó kis név Hollow ichigonak, sok helyen már használják, lehet azért mert fehéret jelent :D , illik, de láttam már Shirochigo-t is.) meg majd összejön Zangetsuval... és az egész egy nagy boldog család lesz... :D

Saaaaave Meeeeeee :DDDD
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

chilip

Quote from: Chro on 2007-02-19, 00:28:07
Igazából gőzöm sincs hogy most mi lesz, pedig már meggyanusítottatok hogy én írom a mangát. Olyan szerelmi hatszöget nyomtak be ide hogy csak nézek. Ichigo-Rukia páros, Ichigo-Orihime páros, mostmár Rukia-Kaien, márcsak Renjit kéne bevonni valahogy, mondjuk Renji-Rukia... azt megvagyunk. Itt valakinek sürgősen meg kell halnia, mert feltorlódtak a fontos szereplők, és nemtom mit szólna mondjuk Ichi ha Rukia a régi szerelmével b@szná a rezet, vagy Rukia ha Ichinek ki kéne nyírni Kainent. Mert itt gondok leszek, az tuti. Jut eszembe halál. Mintha valaki anno nekem Kaient hozta volna fel példának hogy haltak már meg Bleachben fontos szereplők is. Aha. Nekem nem úgy tűnik :) Egy nagy rakás pacifista szar az egész :D Mindenki vérzik össze vissza, meg félhulla, aztán felkel és megy tovább :D Ha valaki meg is hó, 200 chapterrel később megjelenik 6x turbósabban és közli hogy "hé, még élek!". Jáááj :D Mostmár dögöljön meg valaki de tényleg :D Mert ez így vicc :D Ha Aizen is túléli, és meggyónja bűneit, akkor felakasztom Kubot a nyakkendőjénél fogva anyukájának a házának a kéményére  :rotfl:

ps: Shiro (jó kis név Hollow ichigonak, sok helyen már használják, lehet azért mert fehéret jelent :D , illik, de láttam már Shirochigo-t is.) meg majd összejön Zangetsuval... és az egész egy nagy boldog család lesz... :D

nem az a lényeg, hogy valaki meghal-e, hanem az, hogy übertáp kurva látványos mozdulatokkal, képességekkel verjék egymást a még ésszerű, követhető és nem (annyira) elcsépelt sztoriban... no meg a grafika se elhanyagolandó  :ejnye:

LuckyDingo

Quote from: Chro on 2007-02-19, 00:28:07

Rukia Meghal.. ez fix XD
A Hollow Ichigot én Shirosakinak láttam eddig XDDD
Renjit Lenyomja az afrocsaj XD
Uryuu-t lenyomja Noitorra...
Ichigot lenyomja Grimm..
Jönnek a Vaizardok kimentik őket Hueco Mundoból és kezdődik egy új megfontoltabb Hueco Mundo Save Inoue arc, mostmár vaizardokkal + SSel együtt /*bár amennyire ez utóbbi 2 szereti egymást valszeg, rá lesznek kényszerítve a dologra lol :D/
Amit most HMben csinálnak Ichigoék, annak jó vége nem lehet, itt tuti hogy nem lesz semmilyen Orihime mentés, most csak megismerkednek az ellenfél valódi erejével. Különben is Ichigo az életben nem tudja kivégezni az egyik Espadat se, mert 10-11mp alatt ez nem megy.
A halál dologról :O Kaien felesége meghót, ichigo anyukája meghót /bár Isshin szívében és a házuk falán még minidg él XD/, 5 pici arrancar már meghótt+1 Grand Fisher már 2x XD.. aszondja hogy.. velszeg ennyi volt a haláleset, de most sztem valamelyik főszereplőnek meg kell Halnia és nagyon úgy érzem hogy vagy Rukia, vagy Chad lesz az. Azért Rukiára Tippelek, mert Chad ereje még csak most kezdett kibontakozni. Rukia meg valszeg elbohóckodik majd a Shikaial /hacsak nem lesz véletlenül neki is Ban Kaia, ami aztán már rohadtérdekes lenne XD/
Nos majd kiderül :O Fűűű de sokat írtam XD nehogy elolvassátok :D

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2007-02-19, 00:41:54
Rukia Meghal.. ez fix XD
A Hollow Ichigot én Shirosakinak láttam eddig XDDD
Renjit Lenyomja az afrocsaj XD
Uryuu-t lenyomja Noitorra...
Ichigot lenyomja Grimm..
Jönnek a Vaizardok kimentik őket Hueco Mundoból és kezdődik egy új megfontoltabb Hueco Mundo Save Inoue arc, mostmár vaizardokkal + SSel együtt /*bár amennyire ez utóbbi 2 szereti egymást valszeg, rá lesznek kényszerítve a dologra lol :D/
Amit most HMben csinálnak Ichigoék, annak jó vége nem lehet, itt tuti hogy nem lesz semmilyen Orihime mentés, most csak megismerkednek az ellenfél valódi erejével. Különben is Ichigo az életben nem tudja kivégezni az egyik Espadat se, mert 10-11mp alatt ez nem megy.
A halál dologról :O Kaien felesége meghót, ichigo anyukája meghót /bár Isshin szívében és a házuk falán még minidg él XD/, 5 pici arrancar már meghótt+1 Grand Fisher már 2x XD.. aszondja hogy.. velszeg ennyi volt a haláleset, de most sztem valamelyik főszereplőnek meg kell Halnia és nagyon úgy érzem hogy vagy Rukia, vagy Chad lesz az. Azért Rukiára Tippelek, mert Chad ereje még csak most kezdett kibontakozni. Rukia meg valszeg elbohóckodik majd a Shikaial /hacsak nem lesz véletlenül neki is Ban Kaia, ami aztán már rohadtérdekes lenne XD/
Nos majd kiderül :O Fűűű de sokat írtam XD nehogy elolvassátok :D

én nem is olvastam el :D de azért annyit hozzáfűznék, hogy sztem nem Rukia fog meghalni, meg nem is Chad... mondjuk Nell eggyik haverja (mer már Nellért is kár lenne :D , nagyon a szívembe zártam a karakterét) mivel a 2 idióta hollowon kívül nincs olyan karakter mint a Narutoban [spoiler=Naruto manga]Asuma (vagy hogy is híjják, a Shikamaru team vezetője volt), jó-jó, főbb szereplő volt, de azért szinte semmi szerepe nem volt a történetben[/spoiler]

Prof. William

"Ha Aizen is túléli, és meggyónja bűneit, akkor felakasztom Kubot a nyakkendőjénél fogva anyukájának a házának a kéményére."

Hát ha ilyen Hinamori eléugrik és "Aizen tájcsó nézz a szívedbe" dolog lessz én rituálisan elégetema Bleach DVD-imet. Aizen meghal sztem biztosan.

A Arancas sagában máris többen haltak meg mint az egész eddigi Bleachban. Nármint az ellenfelek közül. A SS sagában még az ellenfelek sem haltak meg. Itt meg legalább azok már meghalnak... Ez is valami...

Eberinu

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2007-02-19, 02:11:06
Hát ha ilyen Hinamori eléugrik és "Aizen tájcsó nézz a szívedbe" dolog lessz én rituálisan elégetema Bleach DVD-imet. Aizen meghal sztem biztosan.
XDDDD Asszem ha ez megtörténik én is mély depresszióba esek XD Hinamorinak már rég hullának kéne lennie XD
Asse tudom hogy lett alkapitány vagy micsoda XD Mindenersetre sztem nem fogják engedni hogy Psziho-girl Aizenhez menjen :D Hmm.. de Aizen csinálhatott volna Hinamoriból is Arrancart és akkor tuti, hogy szerzett volna egy Ulqinál is hűbb szolgát /s*ggnyalót nah XD/