Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: blackronin on 2008-05-16, 08:45:11
Egész érdekes dolgokat írtatok...
De az én elméletemről mi a vélemény?
Egy totális baromság lenne, amit csak azért erőltetek, hogy Stark-nak ne kelljen meghalnia  :D vagy esetleg jól látom a dolgokat és lerántottam a leplet Stark körül? (sajnos én inkább az előbbire tippelek  :frown:)

Igen, egyelőre Stark nem látszik vérszomjas gyilkosnak, úgy tűnik, van fogalma arról, hogy mi is a becsület, de eddig elég keveset szerepelt. gondolom azért nem szóltak be neki a többiek, mert ugye a top3 tagja... Az öreg Espadának van önbizalma, de ő se beszélt eddig sokat, Halibel személyisége meg szintén rendesnek tűnt eddig, sz'al ha esetleg valamelyikük Starknál magasabb rangú lenne, ők se keménykednének vele.

Chronus

Shinigamiből nem lehet Arrancar. Kaien is kivételes eset volt, és igazából ott se "ő" lett arrancar, sokkal inkább Aaroniero szerezte meg az ő kinézetét és képességeit. Ha egy shinigamiből arrancart akarnál csinálni előbb valahogy hollow-vá kéne tenni. Sorban valahogy úgy, hogy:

Shinigami -> mezei hollow (ne kérdezd hogy, szvsz még Kubo se tudná) -> összeverekszik másokkal és Menos lesz ->a menos kb ezer személyisége közül ő kerül ki győztesként és tudatra ébred (már önmagában ennek is minimális az esélye de mindegy) ->letöri a maszkját és felverekszi magát Vastro Lorde szintre (ami ha azt vesszük, hogy mikor letöri a maszkját visszanyeri az öntudatát teljesen lehetetlen. Ha egy shinigami egy hollow testében ébredne fel minimum harakirit követne el szvsz)

Stark jó karakter, de ez az elmélet azért túlzás. A 11th kapitány pedig csak egy mezei kenpachi mint az összes többi kenpachi akik eddig azon a trónon ültek. A 11es osztagot mindig a kenpachik vezették akik évszázadok óta gyilkolják egymást a posztért generációnként. Nnoitrát hamarabb nézném néhai kenpachinak mint a lusta Starkot.

blackronin

#1652
Én valahogy így képzelem el:
Shinigami -> a reiatsu-nak megfelelő hollow-vá alakul (gondoljunk bele: a sima hollow megeszik egymást, hogy erősebbek legyenek, magyarán hogy nagyobb reiatsu-juk legyen, ezt addig folytatják, amíg Menos Grande-vé alakulnak, azután a Menos Grande-ban a legbefolyásosabb, legerősebb személyiség öntudatra ébred és átveszi az irányítást, megint elkezdi enni a többi társukat, míg át nem alakul (már ha képes rá) Adjuncas-sá, de itt is az a lényeg hogy minél több reiatsu-juk legyen, tehát erősebbé váljanak, a VL-vá válás folyamatáról nincs még információ, de szerintem ott is a nagyobb reiatsu elérése a cél, hiszen így lesznek olyan erősek, mint a SS kapitányok)
-Ezért gondolom azt, hogy egy kapitányi szintű shinigami hollow átalakulása során szükségszerűen nem kell végigjárnia a szinteket, mert a fejlődéshez szükséges reiatsu szerintem megvan, hogy adjuncas-sá vagy VL-dá alakuljon

Az átalakulás szerintem valahogy így következhet be:
1. Vizard esetében az inner hollow átveszi az irányítást.
pl. Ichigo esete, hiszen ott is a shinigami Ichigo változott vissza full hollow-vá, ezt a többi Vizard is megerősítette, tehát a shinigami visszaalakult hollow-vá, csak Ichigo estében ő az utolsó pillanatban visszaszerezte az irányítást és legyőzte az inner hollow-t. Persze azt se felejtsük el, hogy a full hollow Ichigo képes volt cero-t lőni, a többi vizard nagy meglepetésére! (erre sima hollow nem képes!)
Most képzeljül el, hogy mi történik akkor, ha a shinigami nem tud győzni -> kapunk egy full hollow-t, aki már ugyanúgy képes fejlődni, mint a szokványos hollow, csak jóval erősebb!
2. Egy lélek aki shinigami-vá akar válni, az Urahara által kidolgozott módszerrel.
pl. Ichigo esete, ha nem sikerül az átalakulás, akkor hollow lesz és megint képes fejlődni
Itt fontos az, hogy ez egy olyan lélek legyen, aki volt már shinigami, de elvesztette az erejét. (lásd Ichigo Byakuya miatt)
Mondjuk ez a módszer egy kicsit erőltetett, de lehet benne valami.
3. Vagy esetleg lesz majd egy másik, amit majd Kubo magyaráz majd el...  :D

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2008-05-16, 08:45:11
Egész érdekes dolgokat írtatok...
De az én elméletemről mi a vélemény?
Egy totális baromság lenne, amit csak azért erőltetek, hogy Stark-nak ne kelljen meghalnia  :D vagy esetleg jól látom a dolgokat és lerántottam a leplet Stark körül? (sajnos én inkább az előbbire tippelek  :frown:)

És a -102 fejezetről:
[spoiler]Gondolom az senkit sem lepett meg, hogy a 11. kapitány "megint" hiányzott...
Yama még meg sem említette és nem osztotta be sehová, annak ellenére hogy Yama a rettenetes szigoráról híres és hogy betartatt mindent szabályt, de valamiért a 11. kapitányra mindez nem vonatkozik...
ÉRDEKES nemde?[/spoiler]

1. Hagyjuk már Starkot XD Hol van ő most? Ennyi erővel Halibel is jó lesz, mert még senkit nem bántott és nyugodt természetű + jónőis. :D Majd kiderül melyik utat választja :D Én annak örülnék, ha eleinte játszadozna a Shinigamikkal, aztán rájönne, hogy erősek és psziho röhögés közepette: "VÉGRE EZ NEM UNALMAS MUHAHAHAHAH!!!! LET'S KILL!!"

2. A 11. kapitány :D Nem ért oda a megbeszélésre, mert a 11. kapitányoknál örökletes a rossz tájékozódási képesség /vagy télleg Zarakiról van szó XD/ Nekem nem hiányzik :D

Bishop

Megközelíthetjük Hollow szempontból is. Mondjuk a Hollow pl Adjucas legyőz egy Shinigami kapitányt és megeszi,de rosszúl sűl el mert az "inner Shinigami" :D átveszi az uralmat és így azzal a tudattal fejlődik tovább,végül jön Aizen hogy ő megváltást igér szegény szerencsétlennek és vissza alakítja Shinigamivá,de az már nem Shinigami hanem Arrancar.

Blackronin you got serious Stark complex :hehe:

blackronin

Ezt vállalom, de nem kell aggódni, ugyanis többször nem hozom fel ezt az elméletet és nem dícsőítem
állandóan Stark-ot.
Majd olvashatjátok a mangában...  :hehe:

Dreamcleaver

#1656
Több Risa nagyon jót tenne ennek a sorozatnak!  :D

blackronin: Alapvetően én is lehetségesnek tartom, hogy egy tájcsó  :D szintű shinigami egyből adjuchas szintre lépjen a magas reiatsu miatt, de Stark-ot én sem tartom egy kenpachi egyéniségnek. Hacsak pont nem arról van szó, hogy shinigamiként egy aggresszív állat volt, és arrancarként megváltozott. Lehet ebben nagy szerepe volt Aizen-nek, és ezért lojális hozzá. Majd meglássuk.

Engem a vaizardok (jobban tetszik ez a forma no) érdekelnek a legjobban, szal nekem bejönnek ezek a részek.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

blackronin

Egy kis segítség kellene: (őszintén szólva nem tudom, hogy ezt hova írjam be, de remélem itt jó lesz.)
Egy olyan bleach japán scan-t keresek, amin a következő van:
A scan valószínűleg a Heat of the Soul 5-höz kapcsolódik és Hisagi van rajta a shikai (nem tudom, hogy az-e, de a kard lila vagy rózsaszín színű, eléggé díszes, tehát nem lehet a sima kardja) kardjával.
A scan-en még rajta van Kira a shikai kardjával, meg Hisagi és Kira akadémiai diák ruhában is.
Én ezt a scan-t a BA-n láttam, így biztosan létezik, de amikor meg akartam nézni újra sajnos már nem találtam meg...
Remélem valaki még látta közületek és nem én képzelődök!  :D

LuckyDingo

Én még nem láttam.. bár lehet hogy igen, de az ilyen csicska Hisagi-Kira szereplőkre nem szoktam odafigyelni XD

KeLa

[spoiler=-101]Mashiro maszkja elég érdekes, mondjuk én vmi rosszabra számítottam, szal ha úgy nézzük tetszik :smile:[/spoiler]

LuckyDingo

Jah :D Szív alakú bogárfej :D XDDDD
[spoiler]Érdekes lesz a chapter, bár a legutolsó felvonás lesz az igazi :D MIt fog majd Urahara találni? :D Egy halom Hollowizálódott kapitányt + alkapitányt? :D[/spoiler]

blackronin

Kijött a -101 a Franky-House-tól.
Remek fejezet volt, végre egy kis akció!
Egyébként sokan találgatják, hogy még mennyi lehet hátra, de szerintem még lesz 2 fejezet, aztán vége, hiszen így pont belefér egy kötetbe az egész, ráadásul Kubo nem akar mindent elmagyarázni, hanem valami csattanóssal hagyja félbe ezt a szálat, amelyhez majd később visszatér.
Összeségében, én maximálisan elégedett vagyok ezekkel a visszaemlékezésekkel, jókor jöttek és hasznosak voltak!

LuckyDingo

Sztem már csak 100as lesz és ennyi :) Bár tényleg annak lenne értelme, hogy még legyen amiben uraharáék rendet tesznek, meg egy, ahol száműzik mindet :D

LuckyDingo

Nah 100as majnem teljesen kintvan Minirawban lol :D Érdekfeszítő.. a gonosz trió már régen is megvolt. [spoiler]Csúnyán elbántak Hirakoékkal :( Mostmár egyre jobban komálom a Vaizardokat XD
jah mini nanao-chan cuki XD[/spoiler]

SaiyaGin

Quote from: LuckyDingo on 2008-05-29, 19:10:23
Nah 100as majnem teljesen kintvan Minirawban lol :D Érdekfeszítő.. a gonosz trió már régen is megvolt. [spoiler]Csúnyán elbántak Hirakoékkal :( Mostmár egyre jobban komálom a Vaizardokat XD
jah mini nanao-chan cuki XD[/spoiler]

Ami képet láttam, az alapján [spoiler]Kyoraku eléggé pedo-gyanúsnak[/spoiler] tűnt...

blackronin

 :whoah: fejezet!
Egy gond van csak: hogyan akarja Kubo ezt az egészet befejezni a következő fejezetben!?
(vagy folytatódik a Pendulum tovább?)

Chronus

100:

Chibi Nanao rulz. Aizen is eviler than before. Vizards are pwned. Tousen can do bankai O.O.... omg, just OMG. :zomg:
Ha tényleg a 100assal ér véget az gáz, még megnéztem volna Uraharát ahogy odaér és látja mindezt.

Bishop



Bishop

OMFG....áá nem jó ez a spoilerezés, az idegeimmel játszik még nem jön ki a teljes sub  :zomg:

Chronus


blackronin

#1671
Jó fejezet volt, de:
[spoiler]Urahara és Tessai eltévedtek... :D
Tousen NEM tud bankai-t, szerintem ez csak Suzumushi egyik shikai képessége.
Ugyanis Emma Korogi (vagy hogy hívják) teljesen elnyeli a jelenlévőket és kiiktatja az összes érzéket, a tapintáson kívül. Itt nem láttam ezt, de lehet hogy tévedek...[/spoiler]

Viszont ezután a fejezet után tökéletesen le lehetne zárni az egész Pendulum-os részt, méghozzá nem is akárhogyan! Az ötletem az utolsó fejezetre:
[spoiler]Minden fontos szereplő a helyszínen van vagy arra tart, így azzal nincs gond. (Yoruichi is előkerülne)
Az első pár oldalban azt mutatnák, hogy Urahara megérkezik Tessai-al és találkoznak az átalakult kapitányokkal és hadnagyokkal. Egy kétoldalas képen tökéletesen néznének ki, mindegyik hollow alakban.
Ekkor következne az érdekes rész: Urahara nem lenne megrázva, hanem kifejezetten örülne az eredményeknek, Tessai nagy megdöbbenésére, rájönne, hogy Urahara nem egészen az, akit gondolt.
Megjelenne Aizen, Gin és Tousen és jelentenék a sikert Urahara-nak...
Ugyanis kiderülne, hogy mindketten érdekeltek voltak a kisérletekben.
A vizard-ok csak állnának, valami ok miatt nem támadnak a többiekre. (biztos valami cuccnak köszönhetően)
És jönne a csúcspont: Aizen és Urahara beszélgetése!
Kiderülne, hogy már régóta ismerik egymást és tudják egymásról, hogy mit akarnak.
(Aizen King's Key-t és istenné válni, Urahara mondjuk ugyanezt és mellesleg tökéletesíteni a vizardokat és az arrancarokat, az a lényeg, hogy valami meglepő derülne ki)
A beszélgetés folytatódik, kiderül, hogyan "mérgezték meg" a shinigamikat és mivel hogy mindketten érdekeltek voltak a Hogyuko-ban, úgy döntenek, hogy "megosztják" a használatát. Urahara a vizardokat választja, és megígéri, hogy majd ő megy el az SS-ből, de még tanulmányozni akarja a Hogyuko-t, Aizen pedig inkább kivárja a sorát, de ennek fejében ő kapja a hollowkat, s a hátralévő időkben minden támogatást megkap a hollow-on végzendő kisérletekhez Urahara-tól.
Urahara, Tessai és Yoruichi együtt vonulnak száműzetésbe, hiszen régóta ismerik egymást és jóbarátok, bíznak Uraharában. Pár szóban elbúcsúznak az SS-től, s ráhagyják az utódaikra a posztjaikat. (Mayuri, Soifon)
Az utolsó oldalakon Aizen és Urahara egy "versenyről" döntenek, mégpedig arról, hogy ki szerzi meg hamarabb a King's Key-t és válik istenné, aki győz az mindent visz. Egy király kép, ahol mindketten mosolyognak és Urahara, Tessai, Yoruichi és a jövőbeli vizardok eltűnnek egy Karakurába nyíló kapuban és Aizen, Gin és Tousen elégedetten visszaindul az Seiretei-be, onnantól pedig már tudjuk a történetet... :D
Utána visszatérünk a jelenbe...
Szerintem cool lenne, ha valami ilyesmi történne!
Minden lényeges dolog kiderül, lezárulhat a visszaemlékezéses arc és folytatódhatna a story.[/spoiler]

Junchi

Ch -100

[spoiler]Aizen returns to da show! Yaaay! Meg persze Gin és Tousen is. Vaizard bagázs továbbra is hidegen hagy... viszont chibi Nanao kjúút :3 (persze chibi Soi Fongot nem übereli *szutty*).[/spoiler]

Btw, remélem, hogy akkor ez volt az utolsó(előtti?) chap ebből a flashbackfest-ből, mert már Winter War-t akaroook!!!!44

Maa, amit viszont írtál blackronin, az tetszik xD; Mondjuk IMHO ha ezt a szálat most Kubo papa lezárja, akkor majd egyszer valamilyen formában visszatér ide. Mert lehetne még mit kihozni a plotból (pölö, hogy az eredeti Gotei 13 tagjai milyen sorrendben váltak kapitánnyá, ilyenek...)

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2008-05-30, 12:15:16
Viszont ezután a fejezet után tökéletesen le lehetne zárni az egész Pendulum-os részt, méghozzá nem is akárhogyan! Az ötletem az utolsó fejezetre:
[spoiler]Minden fontos szereplő a helyszínen van vagy arra tart, így azzal nincs gond. (Yoruichi is előkerülne)
Az első pár oldalban azt mutatnák, hogy Urahara megérkezik Tessai-al és találkoznak az átalakult kapitányokkal és hadnagyokkal. Egy kétoldalas képen tökéletesen néznének ki, mindegyik hollow alakban.
Ekkor következne az érdekes rész: Urahara nem lenne megrázva, hanem kifejezetten örülne az eredményeknek, Tessai nagy megdöbbenésére, rájönne, hogy Urahara nem egészen az, akit gondolt.
Megjelenne Aizen, Gin és Tousen és jelentenék a sikert Urahara-nak...
Ugyanis kiderülne, hogy mindketten érdekeltek voltak a kisérletekben.
A vizard-ok csak állnának, valami ok miatt nem támadnak a többiekre. (biztos valami cuccnak köszönhetően)
És jönne a csúcspont: Aizen és Urahara beszélgetése!
Kiderülne, hogy már régóta ismerik egymást és tudják egymásról, hogy mit akarnak.
(Aizen King's Key-t és istenné válni, Urahara mondjuk ugyanezt és mellesleg tökéletesíteni a vizardokat és az arrancarokat, az a lényeg, hogy valami meglepő derülne ki)
A beszélgetés folytatódik, kiderül, hogyan "mérgezték meg" a shinigamikat és mivel hogy mindketten érdekeltek voltak a Hogyuko-ban, úgy döntenek, hogy "megosztják" a használatát. Urahara a vizardokat választja, és megígéri, hogy majd ő megy el az SS-ből, de még tanulmányozni akarja a Hogyuko-t, Aizen pedig inkább kivárja a sorát, de ennek fejében ő kapja a hollowkat, s a hátralévő időkben minden támogatást megkap a hollow-on végzendő kisérletekhez Urahara-tól.
Urahara, Tessai és Yoruichi együtt vonulnak száműzetésbe, hiszen régóta ismerik egymást és jóbarátok, bíznak Uraharában. Pár szóban elbúcsúznak az SS-től, s ráhagyják az utódaikra a posztjaikat. (Mayuri, Soifon)
Az utolsó oldalakon Aizen és Urahara egy "versenyről" döntenek, mégpedig arról, hogy ki szerzi meg hamarabb a King's Key-t és válik istenné, aki győz az mindent visz. Egy király kép, ahol mindketten mosolyognak és Urahara, Tessai, Yoruichi és a jövőbeli vizardok eltűnnek egy Karakurába nyíló kapuban és Aizen, Gin és Tousen elégedetten visszaindul az Seiretei-be, onnantól pedig már tudjuk a történetet... :D
Utána visszatérünk a jelenbe...
Szerintem cool lenne, ha valami ilyesmi történne!
Minden lényeges dolog kiderül, lezárulhat a visszaemlékezéses arc és folytatódhatna a story.[/spoiler]
B+ nem akarsz elmenni storyírósegédnek Kubohoz :D Amúgy én is valami olyanra gondolok már régóta, hogy Urahara a főgonosz :D De majd kiderül :)

blackronin

#1674
Hát akkor még megosztom a következőt:
[spoiler]Ez az ötlet a visszaemlékezések után, a jelen helyzetére vonatkozik...
Ugyebár Aizen és bandája vs Yamamoto és bandája szituáció van, mindjárt war, stb.
Szerintem ez az egész felvonulás az espada-kal csak egy nagyon egyszerű, de nagyon veszélyes trükk Aizen részéről. Nem lesz itt háború és "mindenki egymásnak esik és meglátjuk ki marad életben" féle csata...

Egyetlen célja van ennek a "harcnak": Yamamoto megölése. Bármi áron.

Sem nem több, sem nem kevesebb. Ha Aizen megöli, akkor övé a végső győzelem.
Aizen nem akar az összes kapitány és hadnagy megölésével foglalkozni, hiszen csak időpocsékolás és az erejét is feleslegesen felemészti... Elég neki az, hogy "levágja a sárkány fejét",anélkül a többi testrész már nem ér semmit.
Mert hiába vannak erős és tapasztalt kapitányok, (Unohana, Shunsui, Ukitake) az SS Yamamoto nélkül elveszett.
Nem konkrétan azért, mert nem lenne alkalmas személy a posztra, hanem azért mert csak egyvalaki fogja majd megszerezni az első kapitány helyét, a Commander-General címet: Urahara Kisuke
Az oka pedig nagyon egyszerű: ha Yamamoto halott lesz, nem lesz már senki, akinek a szava többet fog érni bárki másénál. Meghal az alapító, senki nem gondol arra, hogy ki legyen az utód.
A helyzet is kedvező: SS le van foglalva a harcok miatt, az egyik fele a kapitányoknak Karakurában,
a másik fele HM-ban, ahonnan képtelenek visszajönni, vagyis csak Urahara tudna segíteni, DE NEM FOG!
Miért? Ennél jobb alkalom soha nem lesz, hogy elérje a célját. Minden eszköze megvan arra, hogy ő uralja az SS-t.
Részletezem:
Urahara barátja a volt 2. kapitány és a Kido Corps egykori vezetője, támogatója az egyik legerősebb és életben maradt Quincy(Ryuken) és annak fia (Ishida), támogatója egy egykori "Royal Guard" vagy kapitány, Isshin és fia, az SS megmentője, a helyettes shinigami, Kurosaki Ichigo.
És most jön a problémásabb: támogatója neki a volt 3-as, 5-ös, 7-es és 9-es kapitány, akiknek "eltűnése" vagy "elmenekülése" valószínűleg hétpecsétes titok az SS-ben... Tehát a többség nem ismeri az igazságot. (pl. Soifon, aki kapitányi posztja ellenére nem tudta, hogy Yoruichi miért hagyta el az SS-t)
Urahara-nak pedig ez a legnagyobb ütőkártyája! A Vizardok nem a sima SS-t utálják, hanem a Yamamoto által vezetett SS-t. Ami eddig volt, de az idő változnak.
Képzeljük el:
Aizen és bandája nagyban gyilkolja az SS-t, Yamamoto elesik a harcban, káosz uralkodik a shinigamik között,
s ekkor ki jelenik meg az SS-ben "véletlenül" és hozza magával a halottnak hitt, vagy árulónak gondolt kapitányokat, hadnagyokat, akiket egyértelműen szerettek a többiek...
De nincs senki az SS-ben, aki dönthetne! Ugyanis a manga szerint a 3. osztagnak nincs új kapitánya, csak néhány hadnagy felügyeli az SS-t! Urahara közli a szomorú hírt, s jön a bejelentés:
Azonnal meg kell menteni a Karakura Town-ban rekedt shinigamikat, de sűrgősen!
De ki utasíthatja az SS-t, hogy küldjön segítséget?
Hát nincs egyetlen kapitány sem az SS-ben... Milyen kár... De ha jobban megnézzük, akkor mégiscsak van!
Urahara szerényen felajánlja a segítségét, akit ráadásul 6 volt kapitány támogat és néhány hadnagy is, nem beszélve az ismerősökről az SS-ben!
Kinevezi magát a "rendkívüli állapot" miatt "ideiglenes" első kapitány-nak és parancsnoknak és átveszi a parancsnokságot az SS-ben... Ki merne neki ellenállni? Ki kérdőjelezné meg a jogosultságát?
Tehát az SS az övé. Bevezet egy-két szankciót, aminek köszönhetően nem lehet eltávolítani, amíg meg nem oldódik a helyzet, de utána meg már persze ki tudna ezeken változtatni?
Urahara megindul Karakurába, de persze néhány támogató kapitány az SS-ben marad.
Urahara megérkezik, a harc hirtelen abbamarad, Aizen látszólag "elmenekül", ő a nap hőse, talán még néhány Espada-t és Fraccion-t is kinyírnak...
Persze kinyitja majd a kaput a HM-ban rekedt kapitányoknak, de a terve tökéletesen bevált.
Mondhatnátok, hogy biztosan ellenállnának a meglévő kapitányok, de sajnos mégsem:
Mayuri Urahara mellé állna, Zaraki-t nem érdekelné, Shunsui és Ukitake meggyőzhető (de lehet, hogy mégsem),
Soifon nem probléma ameddig Yoruichi a közelben van  :D, Komamura nem téma, Hitsugaya szintén
talán egyedül Unohana okozna gondot, de mint ahogy látszik Urahara főlénye egyértelmű és a terve hibátlan.
Ichigo és a többiek nem akadékoskodnának, hiszen Urahara mindig csak segített... :D
És a King's Key?
Szerintem a King's Key Yamamoto titkos termében, szobájában, stb. van és Urahara biztosan rá fog tudni jönni, hogy miként szerezhesse meg... Aizen pedig természetesen gyűjtögeti a Vastolodokat és készülődik...
A Final Showdonwnra... Aizen és Bandája vs Urahara által vezett SS. -> WINTER WAR!
Tovább nem részletezem...
Talán a legszebb az egészben az, hogy Kurosaki és a többiek fel sem fogják, hogy két örült zseni hatalmi játszmájába kerültek, s bárki is győz, az lesz a Spirit King... Ami kiderül majd, hogy jó lesz vagy NAGYON rossz...
[/spoiler]

LuckyDingo

Ez a második nem olyan jó :/
De azon elgondolkoztam, hogy ha Hirakoékból Vaizard lett ilyen könnyen, akkor Aizen nem tudná Hollowizálni a kapitányokat is? Bár nem érne vele sokat, mert elvileg csak addig képes irányítani őket? amíg hollowok :/ Engem a csapat maradék maszkja érdekel :D Risáé naon /Ha ilyen japán cica, vagy rókamaszk lesz állat lenne XD/

A másik ami eszembe jutott.. Yachiru 100 év múlva olyan "jónő" lesz, mint most Nanao-chan?  :he:

SaiyaGin

Én nem bocsátkoznék ilyen hosszú elméletek leírásába, csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy, hogy szerintem [spoiler]Tousen[/spoiler] ritka hülyén néz ki ezzel a frizurával, és a kifejezéstelen arckifejezésével.

smash++

Én marhára kíváncsi vagyok, hogy ebből mi a szösz fog kisülni. Nehogy már Aizen, Touse és Gin már anno is ilyen power up-ok voltak. Nekem marhára nem tetszik, hogy így sec perc alatt elbántak X kapitánnyal és társaival...(még akkor is ha a hollow-vá változás meglepte őket)

Jah és még amikor Ichigo is velük edzett, mondták, hogy mind más időpontban alakult Vaizardá vagyis addig Hollowként fogva tartották őket avgy egymást? Hiszen a rózsaszín hajú csaj volt a legutolsó aki Vaizard lett,nem? Most pedig ő már rég Hollow.

Engem a Vaizardok érdekelnek igazán és remélem ők is belépnek a harcba és elkenik Aizen száját.
Vaizardok: bankai+maszk  :whoah:

Bishop

Hát nekem ezek az Uarahara a fő gonosz elméletek nem jönnek be. Én őt mindig úgy képzeletem el mint aki a két oldal közt áll. Aféle kalóz vagy nem tom hogy foglamazzak. Olyan aki könnyen megvehető és aki később nagy dolgokat kér cserébe, de a hatalmat nem akarja megdönteni mert ebből semmi haszna nem származna hiszen a vevő szava szent :D Ő nem akar vezető posztot de szeret borsot törni a vezetők orra alá és szereti az eseményeket egy köztes helyről figyelni. Plusz sztertintem érez megbánást ami a Vaizardokkal történt és nem csak aféle seregnek hiszi őket vagy kisérleti alanynak.


LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2008-06-03, 12:08:54
Jah és még amikor Ichigo is velük edzett, mondták, hogy mind más időpontban alakult Vaizardá vagyis addig Hollowként fogva tartották őket avgy egymást? Hiszen a rózsaszín hajú csaj volt a legutolsó aki Vaizard lett,nem? Most pedig ő már rég Hollow.
Őh.. milyen rózsaszín hajú csajról beszélsz? :D Hacchi sztem férfi.. vagy egy nagyon ronda és nagyon mély hangú nő  :hopp:
Egyébként jah.. Jelen helyzetben hollowizálódnak.. valszeg mindenkiben megszólalt egy gonosz kicsi hang: "Hello.. átveszem a hatalmat és nem tudsz semmit tenni ellene" aztán blackout. Valszeg később küzdik le a belső hollowot és a többieknek meg segítenek valahogy.

Urahara pedig simán beleférne a gonosz kategóriába.. de ha nem az, akor is komálom :) De valamiért egyedül őt tudom elképzelni Aizen egyetlen ellenfelének. Megfelelő tudás és tapasztalat birtokosa.. A 10es espada ellen nyomott egy shikait és lazán elpöckölte + még poénkodott is közben. Sztem Ichigot is simán legyőzné, csak vele egyelőre nem harcol komolyan.

Mindegy majd kiderül mi lesz belőle.. meg az érdekelne, hogy akkor végülis meddig tart ez a buli, mert lassan már a háborúnak kéne jönnie :D