Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Junchi

Manga spojlárz~

[spoiler]Ulq túlélte, bár elég csúnyán lesérült, viszont úgy tűnik, eperke nincs teljesen magánál, ugyanis rátámad quincy-boy-ra. Ulq minden erejét összeszedve pedig megvédi Ishidát, mielőtt ropogósra sütné egy cero, továbbá ismét előkerül Yammy. Hmm, érdekes ch lesz (már ha nem egy bazi fake-csokor ez a spoiler... o.O).[/spoiler]

KeLa

Quote from: Junchi on 2009-03-31, 19:00:53
[spoiler]Ulq minden erejét összeszedve pedig megvédi Ishidát, mielőtt ropogósra sütné egy cero[/spoiler]
[spoiler]Én is olvastam a spoilereket, de ezt a részét elég nehezen tudom elhinni :smile:[/spoiler]

Junchi

Quote from: KeLa on 2009-03-31, 19:16:13
Quote from: Junchi on 2009-03-31, 19:00:53
[spoiler]Ulq minden erejét összeszedve pedig megvédi Ishidát, mielőtt ropogósra sütné egy cero[/spoiler]
[spoiler]Én is olvastam a spoilereket, de ezt a részét elég nehezen tudom elhinni :smile:[/spoiler]

Én meg nem is akarom elhinni ^^; Szal Ulq eddig ott ártott eperkééknek, ahol csak tudott... Nem igazán lenne nyerő ötlet, ha [spoiler]hirtelen segíteni akarna Ishidán, vagy bárki máson. Dögöljön csak meg úgy, mint evil side-os kari...[/spoiler]

Prof. William

+ más kérdés hogy EMO-boy ha lesérül akkor azonnal regenerálódik nem? Ez az ő speckója.

Szal ha nem nyirta ki akkor megy tovább a fight...

Kicsit fakének tűnik. főleg amit ulq csinál...

Junchi

Ööö, nekem is fake-gyanús a dolog... Szal ha azt vesszük, hogy a Jump hétfőnként szokott megjelenni Japánban és már kedden délután spoilereket kaptunk... háát dotdotdot

KeLa

Az gáz h ez elvileg megerősített spoiler...

Chronus

Jah, és Rukia mindezidáig nem érezte Ichgo reiatsuját? Btw, hova lett Rudbon? Ulq miért élte túl Ichi ceroját, és hogy tudta levágni egy szarvárt mikor 2 pillanattal ezelőtt még az egy kézzel cseszte szét a világromboló villám lándzsáját?

Spoiler is as fake as winter in hell. Holnap Április elseje. In case some of you didn't notice. : P

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2009-03-31, 20:47:06
Jah, és Rukia mindezidáig nem érezte Ichgo reiatsuját? Btw, hova lett Rudbon? Ulq miért élte túl Ichi ceroját, és hogy tudta levágni egy szarvárt mikor 2 pillanattal ezelőtt még az egy kézzel cseszte szét a világromboló villám lándzsáját?

Spoiler is as fake as winter in hell. Holnap Április elseje. In case some of you didn't notice. : P

BAn első post:
Note: This is not an April Fools joke.

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2009-03-31, 21:01:54
BAn első post:

Leszarom. függetlenül attól, hogy ki tette ki a spoilert hova a világ melyik szegmenséből, addig FAKE amíg spoiler pic nem bizonyítja.

BA pont a legtökéletesebb hely egy ilyen Aprils Fool jokehoz, elvégre a legmegbízhatóbb oldal hírében tetszelegnek, és a spoilerjeikről mindenki azt hiszi, hogy szentírás. Bennük lehet most a legkevésbbé bízni; nekik van a legnagyobb esélyük arra, hogy sikeresen lehúzzanak egy ilyen dzsókot.

balu01

Prof. William

Biztos helyről tudom hogy miután Ulq meghalt Ichi majd kényszeríti Orihimét és Rukiát hogy orálisan kielégítse aztán pedig elmegy az Ural hegységbe magyar maradványnépeket keresni.

Ez már sztem nem fake.

LuckyDingo

Quote from: Prof. William on 2009-03-31, 23:22:41
Biztos helyről tudom hogy miután Ulq meghalt Ichi majd kényszeríti Orihimét és Rukiát hogy orálisan kielégítse aztán pedig elmegy az Ural hegységbe magyar maradványnépeket keresni.

Ez már sztem nem fake.

O.o Biztos így lesz de szerintem fake... Orihime mellei kihasználatlanul maradnának.. ez nem lehet igaz :O

Egyébként sztem csak rosszul fogalmaztak.. fix hogy Ulqui nem Ishidát mentené meg, csak még egy utolsót rúgna Ichigoba, aki most épp nem rá figyel. Hátha a maszk letörése gyengíti valamelyest :D

De legyen fake.. nekem aztán mindegy :D

Junchi

Loál, tényleg igazak voltak a spoilerek, amiket fentebb írtam o___O;; (merthogy vannak már pic-ek is)

Prof. William

Ulq: Rájöttem hogy a szív és az érzések igazán fontosak!  ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Érdekelni fog hogy milyen megfontolásból teszi majd amit tesz... A végén még ad némi tanítást/lökést Ichinek... - De ha arra fog kimenni manga hogy megsirassuk akkor tehet Kubo egy szívességet... :)

balu01

Bicskei

kicsit OFF lesz(na jó nagyon  ;))

szóljon már valaki a ribancnak h néha fesse át a körmét/műkörmét mert kezd idegesíteni a csillógós rózsaszínű, amit már szinte évezredek óta használ..

ON

Remélem lesz egy kis jó vérfürdő mire sikerül lecsillapítani Ichigo-szerű berseker állatot
Ultras liberi

Prof. William

Szerintem meg nem. Láttam egy képet amin már egész lenyugodott feje volt eperkének...

balu01

Quote from: Prof. William on 2009-04-02, 19:49:22
Szerintem meg nem. Láttam egy képet amin már egész lenyugodott feje volt eperkének...
[spoiler][/spoiler]Erre gondolsz? Mert ez csak "cover". A többin meg nem nagyon látszódik a feje.

smash++

Remélem ezt az utolsó Icihi átalakulós harcot kifejtik az animeben.

Ichi-nek most a CH utolsó oldalán levágta Ulq az egyik szarvát vagy a fejét? :)
Ichi: "Kill them ALL"  :uzi:

Ichi - Ishida jelenetnél tényleg jó ide lenne a "300" :)
"Ichi This is madness"

Prof. William

A szarvát vágta azért robbant olyan furcsát a ceroja...  amúgy lehet hogy Ulq    (szerencsére) nem Ishidáékat akarja megmenteni hanem felismerte hogy most van itt az esélye hogy epereke mással van elfoglava és megpróbálta kinyírni. Valahogy már nem volt olyan nemtörődöm feje emo-boynak. :)

LuckyDingo

Jah most olyan  *_* 'Chance!!!' Feje volt :D
MOst mi lesz lerobban Ichigo feje? :XD Egyébként nem értem... Egy az egyben a felső testét célozta be Ichigo.. köbö másfél méterről.. Akkor hogy a manóba lehet hogy az alsótestrésze tűnt el Ulquinak? :D

NLZ

Heh, Ishida mi a fasznak keménykedik? :D
Icsi feje nem robban le, az uccsó képen látszik, hogy a robbanás magja mind Icsi, mind Ulqu feje van. Szal utóbbitól még tuti hallhatunk felesleges és unalmas pofázást.
Egyébként látszik, hogy Icsinél se kép se hang, hisz Ulqu maradékát torkon akarta szúrni, miközben előbb már mondta, hogy az agyán és a szívén kívül mindent regenerál.
[reserved]

Prof. William

Azért Ichi gyors volt mert Ulq csak a szarvát akarta levágni pedig nyilvánvaló hogy nem azt célozta. :)

Ishida meg nagyon marha volt mert hiába megfogta olyan  coolul Mr. Eper kezét ha aztán semmilyen terve sem volt. ráadásul elnyomott egy nyálas dumát hogy nem gyalázzuk meg az ellenségeinket miközben Ulq olyan állapotban volt amit egy erős ellenfél túlélhet. Hisz csak a 2 lába + a "családi ékszerei" bánták a cero-t. Egy ilyen erős ellenél én ilyen veszteségnél nem számítanék arra hogy már meg is halt.   Főleg ha regenerál...

Chronus

Bishop

Azért durva ha egy részbe már majdnem Chad beszél a legtöbbet  ^^

blackronin

Kijött a 38-as kötet!
Ami nem lenne még nagy dolog, de végre Kubo elkezdi bepótolni az egyik elmaradását... Ami nevezetesen az Espada karakterek adatlap bemutatása.
Most megkaptuk az első kettőt! Ulqi és Grimmjow:
[spoiler]Ulquiorra Cifer
169 cm
55 kg

Fraccion
nada

Resurreccion
------

Theme Music
In Flames
"Moonshield"
from
[The Jester Race]

Grimmjow Jaegerjaquez
186 cm
80kg

Fraccion
(in katakana)
11: Shawlong Qufan
13: Edorad Leones
14: Nakeem Grindeena
15: Ilfort Granz
16: D Roy Rinka
(12 previous rank)

Resurreccion:
Pantera

Theme Music:
Bomb LA
(A Bombs)
"Step Inside"
from
[And Just Constantly Rotating][/spoiler]
Két meglepő dolog van: Grimmjow a 12-es számú volt, mielőtt Espada lett volna
és Ulqi-nak nincs fracción-ja (talán ez nem is annyira meglepő).
És sajnos nem Schiffer a neve, hanem Cifer... Ami elég béna.  :frown:
+
Po teljes neve és rangja: arra. 32. Choe Neng Poww
A hájfej fracción (akinek nem volt neve) végre envet kapott: arra. 27. Nirgge Porduoc

Chronus

Quote from: blackronin on 2009-04-03, 18:02:46
És sajnos nem Schiffer a neve, hanem Cifer... Ami elég béna.

Mi benne a béna? Én spec végre örülök, hogy nem matyóhímzés nevű karaktert kaptunk, csak a fordítók reagálták túl.

Nihilus

Kijött a 38-as kötet!
Ami nem lenne még nagy dolog, de végre Kubo elkezdi bepótolni az egyik elmaradását... Ami nevezetesen az Espada karakterek adatlap bemutatása.
Most megkaptuk az első kettőt! Ulqi és Grimmjow:
[spoiler]Ulquiorra Cifer
169 cm
55 kg

Fraccion
nada

Resurreccion
------

Theme Music
Tokio Hotel
"Schrei"

fix'd  :lazza:
(Köszönöm Kubónak, hogy az egyik kedvenc számomat egy buzihoz csatolta, mostantól nem fogom tudni ugyanolyan arckifejezéssel végighallgatni.
Fuck you, Kubo, seriously. :__devil:)

Ui.: Habár legalább jó zenét hallgat. ::)

blackronin

Az is érdekes, hogy mi Nakeem és Diroy teljes neve, ja és a rangjuk...
Kíváncsi vagyok, hogy a többiek is így ki lesznek-e emelve...
Ja és Grimm-nél oda van írva, hogy mi volt az előző rangja, de Ulqi-nál nincs!
Akkor ő már alapból a 4. Espada rangját kapta meg???
Persze nem kell mondanom, hogy ÉN leginkább Stark adatlapjára vagyok kíváncsi!

LuckyDingo

És sajnos nem Schiffer a neve, hanem Cifer... Ami elég béna.
Jah így legalább már érthető hogy sokan azonosították LU-Ciferrel :D