Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Izé, a Naruto spoilereit nem tennéd a spoilergomb alá? Engem ugyan nem zavarnak(nem érdekel a téma), de lehet, hogy sose lehet, tudni, hogy van-e olyan Naruto-rajongó, aki még nem tart ezeknél a részeknél.
On: már annyira megszoktuk, hogy a jelenben senki se hal meg a Világos Oldalról, hogy (szerintem) elég furán festene, ha hirtelen 350+ fejezet után kezdenének el hullani. Persze, izgalmasabbá tenné a Bleachet, de bizonyos szinten már hozzátartozik a történethez, ha ez megszűnne, akkor hogyan poénkodhatnánk azon, hogy Nobody dies in Bleach?

blackronin

Dreamcleaver

Arra leszek kíváncsi, hogy Halibel hogy fog meghalni, mert ugye ő testesíti meg az "önfeláldozást". Szal neki valaki más érdekében kell meghalnia. Lehet, hogy Aizent védi majd meg Yama-tata egyik támadása ellen?

Amúgy meg csak én emlékszem úgy, hogy Yama nem ölte meg Hali fracciónjait? Mondott valamit, hogy jól harcoltak, ezért meghagyja az életüket vagy valami ilyesmi nem?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Member

Yama? A Törvény és Rend embere? Ellenfélt életbenhagyni?

blackronin

QuoteAmúgy meg csak én emlékszem úgy, hogy Yama nem ölte meg Hali fracciónjait? Mondott valamit, hogy jól harcoltak, ezért meghagyja az életüket vagy valami ilyesmi nem?
Sajnos a kedvessége abból állt, hogy nem robbantotta/kaszabolta/stb. szét őket, hanem egyszerűen elégtek... De a mostani fejezet bizonyítja, hogy valóban meghaltak.

Dub-zero

Quote from: Christian on 2009-05-08, 05:00:10
Valami trükkös?

-Arra gondolsz, stb.

easy, easy

olvass a sorok között vagymi

nem véletlenül írtam, h "vmi olyasmi, mint tousen-é" » nem pure strenght (amivel szerintem semmire nem mennek), nem zoan és nem is element class bankai.

"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

Bicskei

Quote from: Member on 2009-05-08, 16:42:25
Barragan tényleg jó. Bár nem tudom, hogy a már kihalt espadák mennyire a halálokaikat használták képességként.
Soi Fong behalhatna, őt sem szeretem. :D

+1 kell dráma is ő és hadnagya mehet a levesbe
Ultras liberi

Chronus

HAHAHAHAHA :lol:

[spoiler]いつもどうり タイトル・扉絵はなんだったか忘れてしまったぜ...
さくっと簡易で
老いの王様が死の吐息をあたり一面に吹き出す
みるみるうちに朽ち果てる建物を見て蜂女は
大前田逃げろ~といいすぐに逃げ出すが
吐息を左腕に食らってしまいみるみるうちに骨に
蜂女狂乱
大前田~大前田~私の左腕を切り落とせ~

大前田 ??

私が殺されてもいいのか~!?と叫び
左腕を切り落とさせる

そして素人へ

水のお前じゃ俺の氷雪系にかなう訳がない!!
お前の水は全て俺の武器だ!!

鮫女 ほう~

素人が氷龍を放つが鮫女の凄まじい水の量で圧倒
自分が凍らせた塊を直撃素人吹っ飛んだところで

終了

なんか味気ない文ですまん><

As usual I forget the title..

Barragan releases his "death breath" everywhere.
After seeing a building rot away from it Soi Fon tells Omaeda to run and starts to run herself.
Soi Fon becomes furious after watching her arm rot away because of the death breath.
She asks Omaeda to cut off her left arm.

Soi Fon:

"Omaeda! Cut off my left arm!"

"Omaeda??"

"Do you want me to die?"

Her left arm is cut off.

The scene changes to Hitsugaya.

Hitsugaya: "Your water can't compete with my ice type zanpakutou!! It can all be used as my weapon!!"

Halibel: "Really?"

Hitsugaya releases his ice dragon but it is overwhelmed by Halibel's water.

It ends with Hitsugaya being blown away by a direct hit from a piece of his own ice.[/spoiler]

Ennyit a Jég>Víz elméletről.

SaiyaGin

Quote from: Chronus on 2009-05-12, 19:13:01

さくっと簡易で
老いの王様が死の吐息をあたり一面に吹き出す
みるみるうちに朽ち果てる建物を見て蜂女は
大前田逃げろ~といいすぐに逃げ出すが
吐息を左腕に食らってしまいみるみるうちに骨に
蜂女狂乱
大前田~大前田~私の左腕を切り落とせ~

大前田 ??

私が殺されてもいいのか~!?と叫び
左腕を切り落とさせる

そして素人へ

水のお前じゃ俺の氷雪系にかなう訳がない!!
お前の水は全て俺の武器だ!!

鮫女 ほう~

素人が氷龍を放つが鮫女の凄まじい水の量で圧倒
自分が凍らせた塊を直撃素人吹っ飛んだところで

終了

なんか味気ない文ですまん><

After seeing a building rot away from it Soi Fon tells Omaeda to run and starts to run herself.
Soi Fon becomes furious after watching her arm rot away because of the death breath.

Soi Fon:

"Omaeda??"

"Do you want me to die?"

Her left arm is cut off.

Hitsugaya: "Your water can't compete with my ice type zanpakutou!! It can all be used as my weapon!!"

It ends with Hitsugaya being blown away by a direct hit from a piece of his own ice.[/spoiler]

Aztán a következő fejezetben kiderül, hogy valójában nem is ez történt, hanem ez is egy Hitsugaya-féle trükk.  :angyali:

Chronus

Quote from: SaiyaGin on 2009-05-12, 19:31:09
Aztán a következő fejezetben kiderül, hogy valójában nem is ez történt, hanem ez is egy Hitsugaya-féle trükk.  :angyali:

Jah. Kubo egy troll. De ez a szép benne. Én már csak röhögök.

Prof. William

Quote from: SaiyaGin on 2009-05-12, 19:31:09
Quote from: Chronus on 2009-05-12, 19:13:01

さくっと簡易で
老いの王様が死の吐息をあたり一面に吹き出す
みるみるうちに朽ち果てる建物を見て蜂女は
大前田逃げろ~といいすぐに逃げ出すが
吐息を左腕に食らってしまいみるみるうちに骨に
蜂女狂乱
大前田~大前田~私の左腕を切り落とせ~

大前田 ??

私が殺されてもいいのか~!?と叫び
左腕を切り落とさせる

そして素人へ

水のお前じゃ俺の氷雪系にかなう訳がない!!
お前の水は全て俺の武器だ!!

鮫女 ほう~

素人が氷龍を放つが鮫女の凄まじい水の量で圧倒
自分が凍らせた塊を直撃素人吹っ飛んだところで

終了

なんか味気ない文ですまん><

Soi Fon:

"Omaeda??"

"Do you want me to die?"

Her left arm is cut off.

Jaja. Sajnos mostantól most már mindig számíthatunk egy naruto féle Höh höh gentjutsu -féle dologra. :)

Dub-zero

"a selfie szó az élőbeszéd XD-je"

Bishop

Gyerünk már Kubo, Soifon bankait akarunk :__devil: Aztán meg is halhat felőlem

Member

Halibel nem tudja befolyásolni a kibocsátott víz hőmérsékletét? Nyomná folyamatosan forráspont alatt, azzal mit tudna kezdeni Hitsu-cicu...

Junchi

Quote from: Bishop on 2009-05-12, 23:19:22
Gyerünk már Kubo, Soifon bankait akarunk :__devil:

Engem inkább az érdekelne, hogy miért nem használ a tata ellen semmilyen egyéb technikát... o.O; Szal még a haxx shikaival se próbált rátámadni... A bankai még oké, mert annak imho Kubo kellően megadja majd a módját, meg stuff, de legalább shunko, vagy valami (mondjuk az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Barragan ritka egy szemét képességet kapott).

Btw ez a "vágd le a karomat" szöveg + jelenet elég badassul hangzik (így elsőre) :3

chilip

mint ichigo-ulqnál, mi? :D

ez jutott eszembe rögtön:
VÁGD LE A KAROM AKKOR! EZ ÍGY NEM FAIR! NEM ÍGY AKARTALAK LEGYŐZNI!

Dreamcleaver

logika + bleach = does not compute

Eleve logikailag lehetetlen, hogy Hitsu veszítsen, hiszen Yama-tata ott áll is néz ki a fejéből. Ha Hitsu valaha is életveszélybe kerülne, akkor ő szépen oda shumpózna nagy cselesen és 1 ütéssel a másvilágra párologtatná Halibelt.

Persze az is logikus lenne, hogyha ez a helyzet állna fent, akkor Aizen szama szépen kishumpózna az "áthatolhatatlan" tűzketrecből, hogy ezt megakadályozza, de az is lehet, hogy csak állna ott tovább a bárgyú just as planned mosolyával.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Junchi

Quote from: chilip on 2009-05-13, 19:10:40

Nah, látod, AZ szánalmas volt :)

Btw ezt én is elég nagy hülyeségnek tartom, hogy Yama csak ott áll és néz, szal jah, így gyak mindenki harcába akkor ugat bele, amikor csak akar. Én azt csináltam volna Kubo helyében, hogy az a tűz-nyavalya, amit felhúzott Aizenék köré, addig lefoglalta volna, amíg tart a captain - espada fájtfest. Ellenben így, hogy "szabadon" van, simán lehet egy olyan gondolata is, hogy "áh, hagyjam én, hogy ezek szenvedjenek az espádákkal? Odamegyek, azt elhamvasztom az összeset" - a legszebb persze az egészben az, hogy simán meg is teheti.

Chronus

Quote from: Junchi on 2009-05-13, 19:23:17
a legszebb persze az egészben az, hogy simán meg is teheti.

Hallibelt még talán... de Barragant és Starkot... az már egy fokkal érdekesebb téma. Lehet hogy imba az öreg, de azért a Top2 is elég Aizen-level-haxx erőkkel lett megáldva, ahogy az Barragan után leszűrhető.

Még ha a végén nyerne is mondjuk barragan ellen, az már nem lenne sztem instakill. Stark meg... abba inkább bele se gondolok.

Ha valóban olyan ereje van, amit jósolnak neki (Tér-manipuláció. Más nagyon imbább már nem lehet Barragan után), akkor akár bebaszhatja Yamát is egy zsebdimenzióba, mint egy rosszul elsült Wish spell, hogy ott sütögesse a nagysemmit Bankai-al az idők végezetéig...

Dreamcleaver

Quote from: Junchi on 2009-05-13, 19:23:17
Quote from: chilip on 2009-05-13, 19:10:40

Nah, látod, AZ szánalmas volt :)

Btw ezt én is elég nagy hülyeségnek tartom, hogy Yama csak ott áll és néz, szal jah, így gyak mindenki harcába akkor ugat bele, amikor csak akar. Én azt csináltam volna Kubo helyében, hogy az a tűz-nyavalya, amit felhúzott Aizenék köré, addig lefoglalta volna, amíg tart a captain - espada fájtfest. Ellenben így, hogy "szabadon" van, simán lehet egy olyan gondolata is, hogy "áh, hagyjam én, hogy ezek szenvedjenek az espádákkal? Odamegyek, azt elhamvasztom az összeset" - a legszebb persze az egészben az, hogy simán meg is teheti.

Én Kubo helyébe azt csináltam volna, hogy Yama(+Ukitake+valaki) bezárták volna magukat Aizenékkel a tűzketrecbe, és párhuzamosan folyt volna a fight a ketrecen belül és kívül. Persze egy ideig ment, volna a duma Aizennel, de logikusabb lett volna a helyzet annál, ami most áll fent.

Csak gondolom Kubo úgy vélte, hogy az Ulqi vs Ichit, a 3 top espada vs tájcsók, + még au Aizen & co. vs Yama & co. picit sok lett volna egyszerre.

De ez így akkor is nagyon idétlen. Pl most ha Soifonnak levágják a kezét az lol, közben meg Yama ott áll és néz...

Amúgy meg kíváncsi vagyok, hogy Aizennek mi a terve, hogyha az ujja mozdítása nélkül akar nyerni...
1. A top 3 espada nagyon táp és bealáznak mindenkit Yama-val együtt. Esetlef VL-ből lettek arrancarizálva.
2. Aizennek nem is fontos a győzelem FKT-ban mert valami tök mást tervez.
3. Más helyről várható segítség (akik ellen Kubo bevetheti a Vaizardokat)
4. No idea, this shit is fucked up to the core already.

Chronus: Ha térmanipuláció is Stark képessége, akkor is van mindenre ellenszer a Bleachben. Kétlem, hogy Yama ne tudna kijönni egy zsebdimenzióból pusztán a hatalamas reiatsuje folytán. Minél erősebb valaki, annál kisebb fokú hatást gyakorol rajta egy tech.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2009-05-13, 20:15:18
4. No idea, this shit is fucked up to the core already.

Ennyi.

Bleach fans can no longer predict Kubo's unpredictableness.

Dőlj hátra és élvezd ameddig még valamennyire lehet.

SaiyaGin

Aizen és a tűzketrec dolgához csak annyit fűznék hozzá: mi van, ha Yama csak egy illúziót zárt be és Aizenék a szabadban, valahol az öreg háta mögött nyomják a Just as planned-vigyorokat?

chilip

nyitnak egy kaput mexikóba vissza, majd újra visszajönnek máshova...

Chronus

RAW OUT. A rohadt fucking életbe. :zomg: Barragan nem egyszerűen csak "badass", vagy "imba", hanem egyszerűen félelmetes. Megjelenésben, mozgásban, ez az ürge maga a kaszás. :zomg:

http://mangahelpers.com/downloads/read-online/28060/1

Christian

Barragan  :whoah: :cool:     Ez a karakter végre elvihetné egy jobb irányba a Bleachet

chilip

LuckyDingo

A Cipője gáz.. XD
Egyébként imho ha még halit valahogy legyőzik.. Barragannál ezek után megakadnak. Ilyen képességgel a közelébe nem tudnak menni és ki tudja, még távolsági harcos se valószínű, hogy tud vele valamit kezdeni :S
Beteg..

Dreamcleaver

Szóval ha Barra-papa Death Breath-je csak éppen hogy hozzáér valakihez, akkor idővel az egész testét elrohasztja. Ehm...ezzel az erővel beköphette volna vele egész FKT-t az elején, és kb mindenki halott lenne mostanra...

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Junchi

Uhh, ez a fejezet már így RAW-ban baromi jó volt (és az art... OMG!! *_____*). Barragan meg... ehh, elkezdi felhúzni azt a vackot és ha eltalál valakit, akkor elrohad az egész teste? Nem semmi képesség, amihez még az az időmegállítás és a cseszett gyors sonido is hozzátartozik... Poor Soifon T_T

-ETA-

Most nézem, hogy kint van a fejezet Onemangán is o.O; Yeey~

SaiyaGin

"Ne nézz le minket ennyire."
"Te nézel le engem."
"Te nézel le engem."
"Te nézel le engem."
...