Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Chronus

Quote from: Alkyra on 2009-10-17, 15:16:17
Tegnap este jópár jéger után, mikor a társaság döglődött és kockult hajnali 2kor ezt sikerült kihozni magamból.

[spoiler][/spoiler]

Én is ügyködtem.
[spoiler]
[/spoiler]

Alkyra

Quote from: Chronus on 2009-10-17, 15:44:04
Quote from: Alkyra on 2009-10-17, 15:16:17
Tegnap este jópár jéger után, mikor a társaság döglődött és kockult hajnali 2kor ezt sikerült kihozni magamból.

[spoiler][/spoiler]

Én is ügyködtem.
[spoiler]
[/spoiler]

OO

Ezt akartam másodiknak, de megelőztél, ráadásul nem is akárhogy...Piszokjól néz ki. El tudnád küldeni pm-ben a psd fájlt és leírnád, hogy milyen effekteket szoktál használni?
Például erre az 'elmosott felhőre/porra' gondoltam.

Chronus

Írtam neked PM-et, de aztán vagy megkaptad vagy nem.

Alkyra

Quote from: Chronus on 2009-10-17, 17:24:37
Írtam neked PM-et, de aztán vagy megkaptad vagy nem.

Megjött, köszönöm. Most ültem csak géphez és most olvastam csak. Általában amúgy én is próbálgatni szoktam, de ennyire merész még nem vagyok.^^

Prof. William

Nem tervezik vajon A Bleach mangát Magyarországon kiadni? Ha már naruto van akkor lehetne ez is...

Erről nem tudok valamit?

Chronus

Quote from: Prof. William on 2009-10-17, 19:08:25
Nem tervezik vajon A Bleach mangát Magyarországon kiadni? Ha már naruto van akkor lehetne ez is...

Erről nem tudok valamit?

Szoktam nézni, hogy van-e, ha épp egy Alexandrában járok, de nincs és nem is tudnak róla semmit, hogy lesz-e valaha.

Anime téren az első 20 rész már ki van adva DVD-n (magyar szinkron + japán hang magyar felirattal), és záros határidőn belül kijön a második 20 rész is majd.

De manga téren egyelőre semmi fejlemény.

Junchi

Quote from: Prof. William on 2009-10-17, 19:08:25

Erről nem tudok valamit?

Lesz magyar Bleach manga. :D Ha jók a forrásaim (márpedig ált. jók szoktak lenni :3), akkor a MangaFan kifogja adni a cuccot, ugyanis megvannak a jogok egészen SS-arc végéig, szal több, mint valószínű, hogy lesz idehaza is Blícs. :)

LuckyDingo

Meghoztátok a kedvem a Photoshopos ügyködéshez... :P
[spoiler][/spoiler]

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-17, 23:53:53
[spoiler][/spoiler]
IMO a kardot és Ruka-t ne homályosítsd be, amúgy  :jee:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

LuckyDingo

Quote from: Zen on 2009-10-17, 23:56:06
Quote from: LuckyDingo on 2009-10-17, 23:53:53
[spoiler][/spoiler]
IMO a kardot és Ruka-t ne homályosítsd be, amúgy  :jee:
Ok.. csak a te kedvedért... XD
[spoiler][/spoiler]
Egyébként sajna Elég részletszegény volt szegény rukia.. azért gondoltam, jobb ha eltüntetem.. de télleg nem néz ki jó így.. Zangra viszont csak a "reiatsu füst" van blur hatással, ami imo szebb, mint a fehér elválasztás a fekete háttérhez képest XD /art-off vége :P/

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-18, 00:49:32
Ok.. csak a te kedvedért... XD
[spoiler][/spoiler]
Egyébként sajna Elég részletszegény volt szegény rukia.. azért gondoltam, jobb ha eltüntetem.. de télleg nem néz ki jó így.. Zangra viszont csak a "reiatsu füst" van blur hatással, ami imo szebb, mint a fehér elválasztás a fekete háttérhez képest XD /art-off vége :P/
Why thank you.
És még antiblur-re is átnevezi a képet. :lol:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Chronus

Bleach fanart thread?
[spoiler=one down][/spoiler]

Junchi

@arts: Vááááááh, én miért nem tudok színezniiiii? T_T Ehh, ha majd lesz egyszer a távoli jövőben soksok időm, mindenképp megtanulok. (Ha már rajzolni úgysincs tehetségem... >___> Ehh, pedig mennyi fanartot gyártottam volna már...)

Member

Quote from: Junchi on 2009-10-18, 11:04:54
@arts: Vááááááh, én miért nem tudok színezniiiii?
Mert neked életed van. :p

SaiyaGin

Quote from: Junchi on 2009-10-18, 11:04:54
(Ha már rajzolni úgysincs tehetségem... >___> Ehh, pedig mennyi fanartot gyártottam volna már...)

Ötletem nekem is sokszor támadt hozzá. A probléma csak az, hogy miután általánosban megmondta a rajztanár, hogy nem tudok rajzolni, valahogy elment a kedvem az egésztől.
(Sajnos be kell ismernem, hogy volt alapja a véleményének.)

chilip

inkább csak photoshop-al vagy valami hasonlóval kell megtanulni bánni :P

Bishop

Na nekem a rajzzal még nincs is gondom, de PShez valahogy született noob vagyok. Annyi eszköz van benne 1szer próbáltam valahogy nem sikerült rájönni a dolgokra  ^^"

LuckyDingo

Ha tudnátok, hogy milyen egyszerű XDDD Egyébként nekem is azt mondta anno a rajztanár, hogy nem tudok rajzolni.. aztán egy másik meg azt, hogy tudok.. végül grafikus lettem.. A tanárokra nem szabad hallgatni... vagy csak akkor, ha pozitívan vélekednek rólad XD

Sok cleaning-coloring tutorial rendesen tanít. Deviantarton van egy rakat :)

NLZ

Paint.NET-et használok, arra tökéletes volt, hogy megtanuljam az alapfunkciókat magamtól. Egy közepes rawból egész korrekt scanlationt lehet vele csinálni, beleértve a buborékon kívüli szövegek cseréjét is.
[reserved]

chilip

kérdés:

megjött Jammy, numero 10 ugye. eltolta a resu-ját => numero 0 lett, elvileg az ereje a sok szivogatás miatt exponenciálisan megnőtt és neki lett ideiglenesen a legnagyobb. ott volt chad, renji meg rukia elötte...

[spoiler]A TÖBBI KAPITÁNY MI A FÉSZKES FASZT CSINÁLT EZALATT???? MIÉRT NEM MENTEK SEGÍTENI???? NEM ÉRZIK HOGY A LEGERŐSEBB ELLENFÉL OTT TERMETT MEXIKÓ KÖZEPÉN HIRTELEN???? LEGALÁBB KENPACHI MEHETETT VOLNA HA ANNYIRA SZERET HARCOLNI!!!!

in b4: alig telt el pár perc: tudnak kapitányok shunpo-zni és nem is gyengén. ilyen kis távra nem lett volna nagy erőfeszítés.[/spoiler]

Dreamcleaver

Hát Mayuri-t még megértem. jobban érdekli a labor mint az egész hercehurca Aizennel.

Byakuya meg le van sérülve (nem mintha ez akadályozná abban, hogy odatolja a pofáját, Sakura szirmokat lehet félkézzel is röptetni).

De hogy Kenpachi meg Unohana mi a büdös lófaszt csinálnak az tényleg jó kérdés.  :D

Persze várjál. Most Ichi "jellemfejlődés" van (ha már Orihime-jé kimaradt).

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Unohana épp gyógyítja Byakuyát és Kenpachit. :D
[reserved]

Chronus

^Ez.

Ez amúgy nekem is feltűnt, de aztán úgy voltam vele, hogy ha most Ichigo jelleme jelentős változáson megy majd keresztül ennek köszönhetően, akkor ezt ezúttal elnézem. Az a manga egész hátralévő részére lesz hatással, ha jól sül el a dolog, a kapitányok pillanatnyi imbulása meg csak egyszeri csoda. Nem egyenértékű.

Prof. William

Egyszerű...

Bya: Már megvolt napi egy harca és rangon alulinak tartaná ha megint bunyóznia kellene.
Mayuri: totál belefeledkezett a nagy laboratóriumba és se lát se hal...
Uohara teázik.
Kenpachi meg minden erejét bevetve rohan a harc felé. Csak kár hogy már megint az ellenkező irányba megy. :)

Member

Nekem is párszor megfordult a fejemben, hogy hol a többi, de Bleachben nem szokás beleszólni mások bunyójába. Ha valaki elkezdte, és sz*rul is áll sem mentik ki onnan addig, amíg nem fexik félholtan. Ez van. Eleve fura volt a fake városban, hogy sokan gyakorta csak álltak és szotyiztak, miközben 3 mereven álló enemy kapitány és 3 verekedő espada volt ellenük, semmi több.

NLZ

Quote from: Prof. William on 2009-10-19, 15:02:51
Kenpachi meg minden erejét bevetve rohan a harc felé. Csak kár hogy már megint az ellenkező irányba megy. :)
Egyik múviban volt az, hogy Kenpa rohant a vonat mellett, mint állat, Yachiru meg bíztatja? :D
[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2009-10-19, 20:50:11
Quote from: Prof. William on 2009-10-19, 15:02:51
Egyik múviban volt az, hogy Kenpa rohant a vonat mellett, mint állat, Yachiru meg bíztatja? :D

OVA-ban, de igen, azzal végződött az egész. Kb a rész kellős közepén berobbant Kenpa, hogy ő majd jól szétveri a főgonoszt, aztán párszor bevágták, hogy tévelyeg a városban, de a legvégére se talált oda.

A végén egy vonat után rohant, mert Yachirunak épp azt volt kedve követni.

LuckyDingo

Spuilerz:

[spoiler]Ichigo kopp, Zara-Bya to dö reszkjú
Ennyit Ichigo jellemfejlődéséről és erejéről XD[/spoiler]

balu01

Quote from: LuckyDingo on 2009-10-20, 16:46:10
Spuilerz:

[spoiler]Ichigo kopp, Zara-Bya to dö reszkjú
Ennyit Ichigo jellemfejlődéséről és erejéről XD[/spoiler]
[spoiler]Hát én azért ennél többet vártam Ichigotól ::) [/spoiler]