Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

chilip

Quote from: Alkyra on 2008-12-30, 12:27:20
Hmm...csak én érzem úgy vagy tényleg nagyon gyorsan be akarják ezt a mangát fejezni? (Naruto a következő generáció bla bla bla bla továbbá a fél karaktergárda halott...)

de sóskáról még semmi, madara se szerepelt sokat. Raikage és a 3as feltűnése is akkor tök felesleges volt ha most akarnák bezárni. A rapper-niggerről sincs semmi hír, csakhogy elment mulatozni. lesz még az 5 kage-summit amit a raikage hívott össze :)

NLZ

Jahm, lehet ezt a sztorit vinni a végtelenségig. Lehet majd jön még egy időugrás, hogy Naruto már nagypapi, lesz neki gyereke, akit elneveznek Narkutának. És akkor végre meghalhat Naruto, igen, jessz!
:lol:
[reserved]

Zen

Quote from: blackman on 2008-12-30, 12:25:27
Quote from: NLZ on 2008-12-30, 12:21:55
Hol nem volt ez negatív? :D  Ezzel épp azt mondtam finoman, hogy nem történt semmi érdekes, csak Narutát próbálták garnak beállítani. :)
Nem csak próbálták, az is volt.  :D
Shippuden elején is az volt. ::)
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

blackman

Quote from: Zen on 2008-12-30, 13:59:13
Azért szerintem ez egy kicsit másabb helyzet. Egy Peint szétverni egy ütéssel még Konohamaru se tud.  :ejnye:

NLZ

Quote from: Zen on 2008-12-30, 13:59:13
Listen to this wise man.
[reserved]

Dreamcleaver

Tudom, hogy mindenki várt már egy Naruto powerup-ra, de csak én érzem úgy, hogy baromi szarul van adagolva a cucc? A fél shippuuden-t végiglámáskodja Naruto, aztán elmegy békafalvára edzeni picit, és mikor visszajön már azt rebesgetik, hogy felülmúlta Jiraya-t, meg a 4. hokage-t, meg az egész előző generációt bla bla bla. Ezek után vagy insta lenyomja a maradék 5 Pein-t a kövi chapben vagy mindenki hülyeségeket beszél.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Nem csak te érzed úgy, tényleg gáz az egész Sippúden. :D
[reserved]

Bicskei

Quote from: Dreamcleaver on 2008-12-30, 14:19:10
Tudom, hogy mindenki várt már egy Naruto powerup-ra, de csak én érzem úgy, hogy baromi szarul van adagolva a cucc? A fél shippuuden-t végiglámáskodja Naruto, aztán elmegy békafalvára edzeni picit, és mikor visszajön már azt rebesgetik, hogy felülmúlta Jiraya-t, meg a 4. hokage-t, meg az egész előző generációt bla bla bla. Ezek után vagy insta lenyomja a maradék 5 Pein-t a kövi chapben vagy mindenki hülyeségeket beszél.
jogos...
nekem is bassza csörömet pár dolog..(képletesen szólva :szemuveges:)
pl mit szerencsétlenkedett 3 évig Jirayaval...vagy mért nem tanult meg normál jutsukat....mért csak nagy imba állat heroknak valo dologokkal foglakozik...
de én legalább örülni tudok h pörög a manga meg hasonlók...az animében megint filler lesz csak tudnám minek amikor így  is kb 1.5 évre vannak a mangától..
ugyhogy most happy vagyok mart kaptunk egy kis izelitot..abbol h milyennek kéne lenni egy jo narutonak(mangának és karakternek is..)

ahogy NLZ is mondta elhúzták azt a bizonyos mézesmadzagot amit mindenki emlegetni szokott
Ultras liberi

NLZ

Ráadásul anno azt mondta Jira, hogy nem jött volna vissza Narutóval, ha az nem fejlődött volna. :D
[reserved]

Bicskei

igen igen vannak itt ervarratlan szálak még dögivel...más forumokon(máagyar és külföldi egyaránt) fevetődött h belátható időn belül vég a nartuonak merthogy jön sóska box így vagy ugy naruto hokage...de remélem ez egykét megátalkodott fan rossz pillanatában írta csak.ugyanis nagyon sok megtudni való van..
pl engem kibaszottul érdekel naruto anyja meg egyéb rokonai...nem tudom elhinni h nem maradt senki életben,,,
Ultras liberi

NLZ

Ez nem egy nagycsaládos manga, hogy egész familia legyen. Itt mindenki nindzsá, aztán azok meg hullanak, mint a legyek.
[reserved]

Prof. William

kicsit Zavaro hogy Naruto a poár napos békatréning után imbább mint három évnyi jirázás után... Sztem az öreg csak mindig Sexy jutsube kényszerítette aztán nyalogatta ez alatt a három év alatt...

Mellesleg azért ilyen egy fighting manga... Sasuke tanult három éven át mindenféle tiltott techet Naruto meg 3 napig edzett és sztem már nagyjából egyenlő ellenfelek. :)

Bishop

Hát igen kicsit el lett cseszve, de már ideje volt Narutot így látni. És most már én örülök hogy megtörtént,persze jobban nézett volna ki ha a fejlődése folyamatos és nem ilyen változó

Venom

A fő probléma tulajdonképpen az, hogy Naruto eddig nagyjából két technikát tanult meg (Kage Bunshin és Rasengan), majd ezeket cifrázta, nem igazán érződik a fejlődés. Eközben a nagy ellenfél, Sóska folyamatosan egyre újabb és vadabb technikákat mutat be. Nála tehát látszik a fejlődés, míg egy tipikus Naruto harcot már mindenki fejből le tud zongorázni. Ehhez képest fog talán előrelépést nyújtani ez a békás visszatérés, bár nem fűzök hozzá túlzott reményeket. Ez az egész nature bizbasz csak arra jó, hogy gondtalanul dobálhassa a(z eldobhatatlan) Rasen-Shurikeneket, mert így már védve van annak hatásaitól.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Bicskei

Quote from: Venom on 2009-01-04, 01:11:04
A fő probléma tulajdonképpen az, hogy Naruto eddig nagyjából két technikát tanult meg (Kage Bunshin és Rasengan), majd ezeket cifrázta, nem igazán érződik a fejlődés. Eközben a nagy ellenfél, Sóska folyamatosan egyre újabb és vadabb technikákat mutat be. Nála tehát látszik a fejlődés, míg egy tipikus Naruto harcot már mindenki fejből le tud zongorázni. Ehhez képest fog talán előrelépést nyújtani ez a békás visszatérés, bár nem fűzök hozzá túlzott reményeket. Ez az egész nature bizbasz csak arra jó, hogy gondtalanul dobálhassa a(z eldobhatatlan) Rasen-Shurikeneket, mert így már védve van annak hatásaitól.

Ha ez lesz akkor megint csalódtam a mangában....mondjuk nem az első és nem az utolsó lesz...valszeg
Ultras liberi

smash++

Quote from: Bishop on 2009-01-03, 12:53:14
Hát igen kicsit el lett cseszve, de már ideje volt Narutot így látni. És most már én örülök hogy megtörtént,persze jobban nézett volna ki ha a fejlődése folyamatos és nem ilyen változó

Így van. Itt volt az ideje, hogy Naruto valami ilyesmi stílust/arcot/személyiséget mutasson. Várható volt a béka + Naruto summon, de engem a látvány meglepett. Az adagolás úgy szar ahogy van, Venomnak teljesen igaza van. Alapvetően Naruto sajnos csak így képes fejlődeni... alapvetően szart se tud megtanulni/megérteni aztán hirtelen a semmiből megtanul vmi nagyot, nagyon gyors idő alatt és azzal elvan.

Az egész Shitpuden alatt nagyon kevés pillanat volt, amikor kimondottan jó volt nézni magát "Narutot", ez a CH egy olyan pillanat megint.
2 dologtól félek:
   -végülis megint nem lesz változatos a harc
   -Naruto megint visszatér a teljes idióta vagyok világába és nem olyan lesz mint Jiraiya aki tudta mikor lehet megjátszani a hülyét (itt fontos, hogy megjátszani :) )

NLZ

Ráadásul az a durva, hogy hogyan ajnározzák Narutót, hogy ő lesz az új Hokagé, meg hogy túlszárnyal mindenkit. Eközben a világ egyik legtöbb chakrája van + Kyuubi, erre egyedül a Kagebunt, az alakváltást és a Rasengant ismeri. Na meg most megkezdte használni a Sage cuccost, de konkrét techet abból sem láttunk.
[reserved]

chilip

majd jön a frog-fu :D

[spoiler=lol][/spoiler]

NLZ

:zomg:
Bár egy szőke gyereknek ritkán van fekete szakálla. :D
[reserved]

smash++

Quote from: NLZ on 2009-01-06, 15:39:09
Ráadásul az a durva, hogy hogyan ajnározzák Narutót, hogy ő lesz az új Hokagé, meg hogy túlszárnyal mindenkit. Eközben a világ egyik legtöbb chakrája van + Kyuubi, erre egyedül a Kagebunt, az alakváltást és a Rasengant ismeri. Na meg most megkezdte használni a Sage cuccost, de konkrét techet abból sem láttunk.
Igazából még hoozá lehet adni a
-summon-t, amit ezer éve nem láttunk
-henge,amit megint nem haszbál effektíven
-fegyver vagy shuriken sokszorozást is csak Sasuke mutatott be
-ööö mit is tud még :)
-jah szél element, de konkrét techet még nem láttunk...sem egy lpusz fegyvert ami kihasználja ezt az elementet.

Alkyra

Quote from: Venom on 2009-01-04, 01:11:04

Erről az "új tecnikáról" valamit megjegyeznék: Ugyebár azon kívűl, hogy Naruto szemfestéket kapott+stat bonust, elvileg még egy technikával játszadozott anno. Továbbá a technika még nincs "kész". Azért írom így, mivel eléggé egyértelmű, hogy miként is fogja elérni azt hogy "nem mozog'.=>Egy klónt eldug valahova s kész majd felengedi a jutsut s a klón "visszatér" hozzá a termelt energiával.

NLZ

Quote from: smash++ on 2009-01-07, 15:49:28
-jah szél element, de konkrét techet még nem láttunk...sem egy lpusz fegyvert ami kihasználja ezt az elementet.
Ja, egy kisbékát tud idézni a Kyuubi nélkül. :D  Henge az melyik is? Ezen kívül nem mondtál semmit.  :hehe:
[reserved]

Zen

Henge a transformer képesség, pl amikor pucér csajjá változik.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Prof. William

Akkor minden ok. Átváltozki pucér csajjá, Pein orvérzést kap és a sok orrába dugott szögtől a vér ne tud kilövelli a megfelelő gyorsasággal és felrobban a feje. Game Over.  :kocc:

Mellesleg Sexy Jutsuval a Hokagét is meg tudta fektetni anno. :) Szóval az az ultimate tech. :)

Zen

Sztem meg kipattannának a "szögek" és onnét is spriccelne a vér.  :ejnye:
&fmt=1

NLZ

Quote from: Zen on 2009-01-07, 21:04:14
Sztem meg kipattannának a "szögek" és onnét is spriccelne a vér.  :ejnye:
Jah, aztán megpróbálja az ujjaival befogni, mint egy furulyát. :D
[reserved]

smash++

Quote from: NLZ on 2009-01-07, 16:58:50
[spoiler]
Quote from: smash++ on 2009-01-07, 15:49:28
[/spoiler]
Ja, egy kisbékát tud idézni a Kyuubi nélkül. :D  Henge az melyik is? Ezen kívül nem mondtál semmit.  :hehe:

A henge-t már a SP elején is haszálta amikor az egyik klónt nagy shurikenné változtatta...A henge szerintem azért változatosabbá tudja tenni a harcot.

Azért cseppet elvagy tévedve...
A summonról meg annyit, hogy a Kyuubi nélkül is megidéz neked bármilyen méretű békát... LOL akár a Boss-t is. Csak szegény Naruto-t lebutították az SP-re...

A szél element is egy támadó típus és szart se hoznak ki belőle, csak azt, hogy kapott egy új Rasengant... Simán jutsut is tanulhatna és fegyverrel is használhatná...

Szal lehetne mit kihozni Narutóból, csak ez nem megy és ezért volt gagyi az egész SP idáig.

Nekem pedig még mindig szúrja a szemem, hogy kell egy klón a sima rasenganhoz...

Bishop

Elég druva naruto ha 500 métert meg tesz 1 szempillantás alatt és még egy KB-t is eltol hogy Rasenganozhasson a painen. Szal nem tudom ott hol volt KB
Smash az a baj hogy a te elvárásaidnak nem lehet megfelelni, Naruto nem Zoro se nem Sasuke, de ha már gyors meg erős én örülök, de henge meg fegyverek, ugyan ez már rég nem ninjakról szól

NLZ

Jah Smash, túl nagy az elvárásaid, ez Naruto, nem pedig valami komoly shonen fight manga. :D

Egyébként meg hol vagyok eltévedve? Mutass egy olyan részt, mikor Kyuubi nélkül idézte meg. Persze, Naruto sokmindenre képes lenne, de az már más tészta. :)  Vagyis nem más, mert Naruto inkompetenciája miatt van a sor rage a már felnövő korosztály részéről. :D
[reserved]

Bishop

Mi lenne ha nem olvasnád akkor, meglennénk az idióta beszólások nélkül is, thx  ::)