Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Zen

Narmuto, mert eddig nem volt elég rossz.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

blackronin

Tudom, hogy most ez egy kicsit fura lesz, de itt a FRANCIA változat...  ^^"
http://lesgde.free.fr/480online/slides/01.html
(úgy tűnik, hogy ők voltak a leggyorsabbak)

Kraivan

Titkos

Quote from: Kraivan on 2010-01-28, 14:25:37
This situation looks familiar...

Let me see...

http://manga.bleachexile.com/hellsing-chapter-1-page-26.html

LOL, nekem is pont ez a jelenet ugrott be olvasás közben. :) Csak Alucard még gondolt arra, hogy Vikit is megmentse, míg Sóskánál már olyan szinten elmentek otthonról, hogy a halott bátyjához beszél (mint a bekattant Gaara part1-ben, aki az anyjával tette ugyanezt), szóval Karinnak valszeg tényleg annyi.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

blackronin

Azért Alucard számára nem volt az a döntés olyan nehéz...  :P
Egyébként Sasuke darkness-e már annyira sötét, hogy már nem is tudom miatta elolvasni a fejezetet...  :haha:
Egyébként egy egész tűrhető fejezet volt, de Danzo tényleg dögöljön már meg...

szpeter

Ez majdnem olyan volt mint [spoiler]Ez http://memoriasdosaiyajin.files.wordpress.com/2008/12/raditz_goku_killed.jpg[/spoiler] Csak fordítva,vagy nem tudom :D Mintha Raditz fogta volna le Gokút ,mire Pikoló röhögve átlövi őket,miközben apjához beszél.:D
Vagy lehet hogy ez egy üzenet volt a Szaszuke fangörlöknek ,hogy ennyire érdeklik őt a fangörlök.Karin bevégezte dolgát,kb ennyire volt értékes karakter.Szakura2nek vége,jöhet Szakura  :morci: Mekkora lenne már ha őt is Sóska nyírná ki :D

(Naruto nem buzi,csak)Más:Dreamcleaver valamikor a topicban említetted, hogy Naruto féltestvére Szakurának vagy valami ilyesmi. :eek:Honnan az infó?:D

Member

Milyen már, amikor egy kommentátort öl meg egy főhős? Egy F1 pilóta sem ölte meg Palikot.

chilip

[spoiler][/spoiler]

Zen

In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Prof. William

Quote from: Member on 2010-01-28, 17:01:55
Milyen már, amikor egy kommentátort öl meg egy főhős? Egy F1 pilóta sem ölte meg Palikot.

Kommentárnak jó lesz Madara is. Ő legalább nem ilyen emogohth stílusban nyomja mint Karin akinek mellesleg semmi értelme sem volt az egész sorozatban. Max annyi hogy ott nedvesedett Sókáért aki nagy ívben sz*rt rá. De hát ilyen karakter már úgyis van. :)

Ja és ne temessétek még őt... pont egy höh göh genjutsu meg höh höh űberplan mangában teszitek ezt? Majd ha premier plánban mutatják hogy meghalt akkor majd elhiszem. 

Dreamcleaver

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

blackronin

Az eszem megáll... A szánalmas Danzo-ból egészen érdekes karaktert sikerült csinálni a végére...
Ja és
[spoiler]Karin meghalt! Nem hittem volna...

from mangahelpers:

481: Danzō dies

The cover has the young Mitokado Homura, Sarutobi Hiruzen, Utatane Koharu, Akimichi Torifu, Shimura Danzō, and Uchiha Kagami

Memories are ressurected, the comrades who fought over the seat of Hokage... The time of the shinobi Danzō's demise.

Sasuke... pierced Karin!!

Madara: (It seems you didn't have the time to use Izanagi... Danzō)

Karin: (Sasuke... You...) "I..."
Sasuke: "Karin... When you were taken hostage, you became a burden"
Karin collapses
Danzō walks a bit, but then falls to his knees
Madara: "I'll be taking Shisui's eyes then"
Danzō thinks back to a mission when he was young
Nidaime: "We're surrounded... There are... ...twenty enemies. From their ability to track us, I'd say... Kumogakure... the skilled Kinkaku Force¹?"
Homura: "Counting the Nidaime-sama, we are with seven. ...this is terribly..."
Koharu: "the enemy still hasn't clearly located us. We could ambush them here. If we take them by surprised, we could create a way out..."
Danzō: "Impossible... In a case like this, we have no choice but to send someone to create a diversion and attract their attention..."
Torifu: "...A decoy...? Who would..."
Nidaime: "..."

Danzō: (I'm a shinobi... As a shinobi, I should be okay with dying on the battlefield...! Sarutobi... what are you thinking right now? Are you prepared for this...?)
Danzō trembles
Danzō: (Say it!! Say it!! I... Why!? Why can't I say " I'll do it"...?)
Hiruzen: "I'll do it"
Everyone: "!!?"
Akimichi: "Sarutobi..."
Homura: "Hiruzen... You..."
Danzō: "..." (his trembling subsides)
Hiruzen: "Heh! Don't worry! Even if you're looking at me like that, I can still brag that I'm the best among you all... I'm not going to die"
Danzō: (Dammit... I'm weak... Where's my mind...? Just now, I was relieved...)
Danzō balls his fists
Hiruzen: "You'll all owe me one after this. Danzo, in your case"
Danzō: "Shut up! I'm raising my hand! I won't let you be the only cool one! i'll be the decoy!!"
Hiruzen: "Danzō..."

Danzō: "Both my father and grandfather died on the battlefield as shinobi! Sacrificing oneself is a shinobi's duty...!!"
Nidaime: "Of course, i'll be going as the decoy... You guys... After this, you'll be the young Wills of Fire that will protect the village"
Danzō: "No way! You're the Hokage!! There is no shinobi above you in the village!"
Nidaime: "Danzō. you are always competing over something with Monkey, right... But in this place, it is necessary for you two to work together as comrades. Put your personal battles aside, hm"
Danzō looks down: "..."

¹ Kinkaku (金角) means "Golden Horn." It is apparently the name of a character from the famous story "Journey to the West."

Nidaime: "the truth is that the decision is made. First of all, I want you to look at me. i want you to know this unfailingly cool me. When your comrades are in a crisis as it is now, somehow... Danzō... Monkey... Do not be in a rush to get to this age. Eventually, this time will come. Until that time, hold on to this life."
The Nidaime stands up
Nidaime: "Monkey... Love the village dearly, protect the people who believe in you and raise them. Into people who can be entrusted with the next era... From tomorrow, you are... the Hokage...!!"
Danzō's head goes into a state of pure white...
Hiruzen: "Yessir!"
Danzō is mortified: (you are always a step ahead of me...) The flashback ends

Danzō takes off the top part of his clothes. His entire body is covered in a Cursed Seal
Danzō: "For the sake of the Shinobi World... For the sake of Konoha... i can not allow you to survive"
Madara: (That is the Reverse Four Symbols Sealing Technique¹!!)
Madara: "Sasuke! Get away from Danzō!!"
Danzō's blood? flies out
Danzō: (Hiruzen... This time it's my turn... But I... after all... didn't become Hokage...)
Danzō's blood? forms a sphere with Danzō in the centre.
Danzō: (Although I came this far, I couldn't surpass you... You are the leaves that bask in the Sun, I, the roots within the darkness. how would you think about me like this? Hm, Hiruze... As far as you're concerned, I...)
A picture of a young Danzō and Hiruzen chatting easily. (Personally, i think it's a good picture)

Sakura and co are running
Lee: "Sakura-san"
Sakra: "What?'
Lee: "Don't you think it would have been better if you told Naruto the truth?"
Sakura: "There's no reason to tell him that... Absolutely not"
Kiba: "Sakura.. You think far too lightely about Naruto..."
Sakura: "..."

Kiba picks up a scent
Kiba: "I found Sasuke. That Tobi guy's with him too"
Sakura: "Everyone stop for a moment!"
Sai: "..."
Kiba: "What's up? Why did we stop? We already finished arranging our formation!"
Sakura has preliminary arrangement sunder her coat
Sakura: "Kiba... can you tell me Sasuke's precise location?"
Kiba: "Facing due north, he's in the 2 o'clock direction... One kilometre ahead!"
Sakura has a sleeping bomb in her left hand~~~
Sakura: "!!?"
Sai grabs Sakura's arm
Sai: "As I though... You were planning on putting us all to sleep"
Sakura: "Sai...!
Lee: "!?"

¹ Ura Shishō Fūinjutsu (裏四象封印術)

Part 3

Kiba: Huh!?

Akamaru: Woof woof

Lee: What's the matter?

Sakura looked downcast. "..."

Sai took the sleep-inducing bomb from Sakura "Sakura intends to settle Sasuke on her own."

Kiba: why... do you want to do this alone?

Lee: That's right, I and everyone here promised to do this!

Sakura: ...

Sai: No... don't do this... I won't let anyone leave here.

Sakura: Why!?

Kiba: This fella... as I thought, smells suspicious!

Sai: Just we alone cannot win Sasuke... no less with Tobi around. We promised Kakashi sensei not to go.

Sakura's groped for something (in her pouch).

Sakura: Sai... I won't repeat myself... Stand aside...!

*Now the attention shifts* to another Sai. He is running for Kakashi.

Sai: I've got to hurry... the situation is getting bad.

Danzou laid on the floor covered in blood.

Situated at a small spot on top,

Madara: That's a sealing technique that seals everything to one's own corpse... It is activated upon one's death . What a dangerous technique...

Sasuke: Next... to Konoha.

Sasuke buries Danzou!

To the next revenge..!!

End.

Számomra ez a fejezet EPIC.
[/spoiler]

Dreamcleaver

Nekem tetszett Danzo a végére. Jól kombinálta a szuper erőt és a hagyományos ninja támadásokat. Egyedül az az arc a karján volt nagyon fail. De Sasuke-nél még így is ezerszer érdekesebb volt.

Also Karin meghal = WIN. Végre valahára.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

blackronin

481: hát igen... az ilyen fejezetek miatt szeretem Kishi-t...
Személyiséget tud adni a karaktereknek (az más kérdés, hogy a történetben vannak bakik és furcsaságok), de az ilyen fejezetek miatt követem ezt a mangát még.
Mert van neki lelke.

A jó részek:
[spoiler]
1. Végre megértettük, hogy Danzo miért olyan amilyen.
2. Végre megtudtuk, hogy a képességei milyen okból kifolyólag "kerültek belé."
3. Danzo halála megható volt.
4. Megismerhettük a 2nd Hokage-t és a többi idősebb ninját jobban.
5. Sasuke leszarta Karin-t, tehát nem jött az érzelgős megbánás.
6. Sakura és a többiek végre újból feltűntek, hátha lesz megint karakterfejlődés az ő részükről is a köb. fejezetben.
[/spoiler]
Összeségében nagyon elégedett vagyok, és a fejezet az elmúlt Danzo vs Sasuke harcot, meg Danzo szerepét a történetben is jelentősen átértékelte.
Szép munka volt!

Zen

http://www.onemanga.com/Naruto/481/01/

"Shit's about to get real", lol.
&fmt=1

Dreamcleaver

Quote from: blackronin on 2010-02-04, 09:27:41
Személyiséget tud adni a karaktereknek (az más kérdés, hogy a történetben vannak bakik és furcsaságok), de az ilyen fejezetek miatt követem ezt a mangát még.
Mert van neki lelke.

A jó részek:
[spoiler]
6. Sakura és a többiek végre újból feltűntek, hátha lesz megint karakterfejlődés az ő részükről is a köb. fejezetben.
[/spoiler]
Összeségében nagyon elégedett vagyok, és a fejezet az elmúlt Danzo vs Sasuke harcot, meg Danzo szerepét a történetben is jelentősen átértékelte.
Szép munka volt!

Danzo halála nem megható volt hanem bizonyos szempontból tiszteletre méltó. Ez a kemény ninja világ yo! itt nincs helye érzelmeskedésnek!  :D

Amúgy jah, nagyon jó fejezet volt. Bár én személy szerint nem kaptam választ arra, hogy Danzo miért operáltatta magát tele mindenféle nyavalyával. Hacsak azt nem, hogy ő nem született spéci képességekkel, bloodline limit-tel, és így akart felzárkózni Sarutobi mellé. Bár tulajdonképpen az sem derült ki, hogy volt e Danzo-nak valami spéci techje. Az tuti, hogy az egyik elementje Air volt.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

blackronin

Quote from: Dreamcleaver on 2010-02-04, 14:47:29
Quote from: blackronin on 2010-02-04, 09:27:41
Mert van neki lelke.

A jó részek:
[spoiler]
[/spoiler]
Szép munka volt!

Danzo halála nem megható volt hanem bizonyos szempontból tiszteletre méltó. Ez a kemény ninja világ yo! itt nincs helye érzelmeskedésnek!  :D

Amúgy jah, nagyon jó fejezet volt. Bár én személy szerint nem kaptam választ arra, hogy Danzo miért operáltatta magát tele mindenféle nyavalyával. Hacsak azt nem, hogy ő nem született spéci képességekkel, bloodline limit-tel, és így akart felzárkózni Sarutobi mellé. Bár tulajdonképpen az sem derült ki, hogy volt e Danzo-nak valami spéci techje. Az tuti, hogy az egyik elementje Air volt.
Ok. Megható ÉS tiszteletreméltó. (az utóbbi szó akkor nem jutott eszembe)

És:
1. Neki Wind affinity-je volt és kész, nem volt kekkei genkai-a. (persze most már más a helyzet)
2. A Wood release, az Izanagi, a Sharingan, a  First Hokage regenerációs DNS-e azért kellettek, ahogy mondtad: felzárkózni Siruzen mellé, másrészről remekül illettek a személyiségéhez:
Ugyebár a flashback-ből is az derült ki, hogy ő alapvetően gyáva ember volt (vagy az még most is?), s ez rohadtul idegesítette... Ezen speckó cuccok segítségével viszont már nem kellett aggódnia emiatt.
Jobban átgondolva ez is gyávaság, hogy agyonbiztosítja magát, s talán a végén ezért mondta, hogy még így se tudta leelőzni Siruzent, hiszen ezen technikák segítségével se tudott IGAZI Hokage lenni (önerejéből, most is csak azért választották meg, mert kihasználta Pain támadását, s azt hogy Shisui sharinganja képes befolyásolni az elmét).

NLZ

Azért Sakurva faszkodása megint megadta a fail szintet.
[reserved]

smash++

481:
Danzo még mindig egy vicc...
Sakura...  ^^"

Ezek után
Sasuke remélem kinyírja a másik köcsög öreg bandát...

Végül Naruto visszakerül a manga történései közé és megöli az összes maradék Uciha-t.

Naruto megkapja Sasuke szemét és happy end :D

NLZ

És akkor jön Kabutorochimaru. ::)
[reserved]

Titkos

Quote from: smash++ on 2010-02-04, 23:56:33
481:

Szóval ha jól értem "aláaknázta" a testét egy speckó jutsuval, nehogy megszerezzék a spéci képességeit? Aki a közelébe megy, az meghal, vagy mi? És akkor most Danzou testének X méteres körzete Csernobilnak lesz nyilvánítva?

Sakura...  ^^"

Ismét Sai volt, aki használja is a fejét, és sikeresen megállította, viszont én úgy voltam vele, hogy ezek után már tényleg jobb lett volna, ha hagyják elmenni. Ahogy az egészhez hozzááll, vagy ötször erősebbnek képzeli magát a valódi erejénél (ez esetben egy kis elnáspángolás Sóska által talán visszabillentené az agyát a helyére :D), vagy van valami bombabiztos (mármint szerinte...) terve, hogy ha végre odaér, mégis hogyan akarja elintézni egyszerre Madarát + Sóskát (akik közben mágis rájönnek, hogy Danzou jutsuját hogyan lehet negálni, és addigra már kockáznak, dobással döntik el, hogy kinek melyik speckó képessége jusson :D).

Ezek után

Azt speciel én is, Danzou legalább bemutatta, hogy azért vén szivar létére sem utolsó, ha harcról van szó, de könyörgöm, az az öregotthonból szalajtott páros egyáltalán képes valamire? Vagy csak pofáznak, és amit éppen kimondanak, attól dől el egy egész birodalom sorsa? (Lásd legutóbb, mindenki Kakashira szavaz, de: "Tehát ezzel eldöntöttük: Danzou lesz az új Hokage!"...) Habár a fene tudja, imádom amikor fél lábbal a sírban lévő karakterek próbálnak arcozni, a Bleach-es Yamán is folyton röhögnöm kell, vagy hogy a topicnál Maradjak, Chiyo akciózásán is jókat derültem, főleg az animében, ahol még vernyogott is hozzá. XD Ebből a szempontból DO WANT, hogy bedobják magukat a Konohai öregek is. :D Más, csak úgy beugrott: Chuunin vizsgán nem csak két emberből állt a nemesi réteg, hanem rengetegen jöttek, még a vizsga menetét is megváltoztatták, mert "ezek Sóskát akarják látni, de még nincs itt, dobjuk be addig Shikáékat". Egy ilyen krízishelyzetben ezek hol vannak? Nem kellett volna megjelleniük pl. a Hokageválasztáson ahelyett, hogy mindig csak ezt a két Tsunadéval szívózó öreget mutatják, akik élet-halál urai?
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

blackronin

Quote from: NLZ on 2010-02-04, 21:33:32
Azért Sakurva faszkodása megint megadta a fail szintet.
Bocs, de Sakura már régen egy veszett ügy...
Én ezt vártam tőle.  :P
Hülye is, meg gyenge is, mint a sz*r. 

481:
Sakura...  ^^"

Ezek után

Végül Naruto visszakerül a manga történései közé és megöli az összes maradék Uciha-t.

Naruto megkapja Sasuke szemét és happy end :D
Sasuke BIZTOS, hogy megöli azt a másik kettőt is...
A többit nem kommentálom.  :P

Quote from: Titkos on 2010-02-05, 02:45:55
481:

Szóval ha jól értem "aláaknázta" a testét egy speckó jutsuval, nehogy megszerezzék a spéci képességeit? Aki a közelébe megy, az meghal, vagy mi? És akkor most Danzou testének X méteres körzete Csernobilnak lesz nyilvánítva?

Sakura...  ^^"

Ismét Sai volt, aki használja is a fejét, és sikeresen megállította, viszont én úgy voltam vele, hogy ezek után már tényleg jobb lett volna, ha hagyják elmenni. Ahogy az egészhez hozzááll, vagy ötször erősebbnek képzeli magát a valódi erejénél (ez esetben egy kis elnáspángolás Sóska által talán visszabillentené az agyát a helyére :D), vagy van valami bombabiztos (mármint szerinte...) terve, hogy ha végre odaér, mégis hogyan akarja elintézni egyszerre Madarát + Sóskát (akik közben mágis rájönnek, hogy Danzou jutsuját hogyan lehet negálni, és addigra már kockáznak, dobással döntik el, hogy kinek melyik speckó képessége jusson :D).

Ezek után

Azt speciel én is, Danzou legalább bemutatta, hogy azért vén szivar létére sem utolsó, ha harcról van szó, de könyörgöm, az az öregotthonból szalajtott páros egyáltalán képes valamire? Vagy csak pofáznak, és amit éppen kimondanak, attól dől el egy egész birodalom sorsa? (Lásd legutóbb, mindenki Kakashira szavaz, de: "Tehát ezzel eldöntöttük: Danzou lesz az új Hokage!"...) Habár a fene tudja, imádom amikor fél lábbal a sírban lévő karakterek próbálnak arcozni, a Bleach-es Yamán is folyton röhögnöm kell, vagy hogy a topicnál Maradjak, Chiyo akciózásán is jókat derültem, főleg az animében, ahol még vernyogott is hozzá. XD Ebből a szempontból DO WANT, hogy bedobják magukat a Konohai öregek is. :D Más, csak úgy beugrott: Chuunin vizsgán nem csak két emberből állt a nemesi réteg, hanem rengetegen jöttek, még a vizsga menetét is megváltoztatták, mert "ezek Sóskát akarják látni, de még nincs itt, dobjuk be addig Shikáékat". Egy ilyen krízishelyzetben ezek hol vannak? Nem kellett volna megjelleniük pl. a Hokageválasztáson ahelyett, hogy mindig csak ezt a két Tsunadéval szívózó öreget mutatják, akik élet-halál urai?
Csak annyit ehhez, hogy szerintem Sakura-nak SEMMILYEN terve sincs...
Odamegy és előad valami dumát és kész, előkerül Karin személye is, gondolom Sasuke példálózni fog vele, hogy: "Látod? Még azt a csajt is megöltem, aki bírta az új dark stílusomat!"  :D

LuckyDingo

Van már valami spoilerféleség.. a legjobban ez a mondat tetszett ami Sakura szájából hangzik el a végén.. ha true..:
[spoiler]"I'm going to accompany you Sasuke-kun, so I'm running from konoha as well!!"[/spoiler]
XDD Ezen röhögni fogok. :D

Zen

Quote from: LuckyDingo on 2010-02-09, 15:04:42
Van már valami spoilerféleség.. a legjobban ez a mondat tetszett ami Sakura szájából hangzik el a végén.. ha true..:
[spoiler]"I'm going to accompany you Sasuke-kun, so I'm running from konoha as well!!"[/spoiler]
XDD Ezen röhögni fogok. :D
Neeee..neeeeeeeeeeeeeeeeee! :lul:
&fmt=1

blackronin

Nem kell aggódni...
Fake.

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2010-02-09, 15:39:07
Nem kell aggódni...
Fake.
Ki aggódott.. személy szerint én örültem volna egy ilyen húzásnak...   :angyali:

Zen

Én meg hülyére röhögtem volna magam. :Kiraly:
&fmt=1

blackronin

Quote from: LuckyDingo on 2010-02-09, 17:02:06
Quote from: blackronin on 2010-02-09, 15:39:07
Nem kell aggódni...
Fake.
Ki aggódott.. személy szerint én örültem volna egy ilyen húzásnak...   :angyali:
Quote from: Zen on 2010-02-09, 17:05:33
Én meg hülyére röhögtem volna magam. :Kiraly:
Hát akkor röhögjünk együtt! Bruhaha!  :lul:
Ugyanis kiderült, hogy nem fake!
Sakura and Sasuke together at last!  :lol:

spoiler:
[spoiler]
Első:
292 :んじゃ ◆bvOTKk1mXg :2010/02/08(月) 23:28:14 ID:2QoPPesU0
おひさしぶり!まあたまには...

ナルトから ヤマトに監視され安静にしてろといわれていたが
      抜け出しカカシのもとへ向かうナルト
サクラ達 サクラに出し抜かれサイ・リー・ネジは眠らされてしまう

サスケとマダラ マダラがダンゾウの遺体を回収(シスイの眼をとる為)
        (その後とろうとするがダンゾウが死ぬ間際にシスイの眼を潰していて回収不可 )
マダラ     その女にとどめを刺しておけこいつは知りすぎてる
サスケ     いつからお前の仲間になった?お前に指図される筋合いは無い~
マダラが去り サスケがカリンに近づきカリンの回想へ
       同じ木の葉の里出身だったカリン 昔天の書と地の書を集めるときに
       仲間とはぐれてしまい熊に襲われていたカリンを助け 
少年サスケ  なんだ地の書か じゃあな(笑ってる顔)
現在のサスケ (顔が逝ってる)じゃあな
カリン もう一度あの顔が見たかったな~...

カリンに止めをさそうとした所 サクラが現れ
サスケ サクラか...今の俺に何の様だ?
サクラ (これが今のサスケ君ずいぶん変わってしまった...)
     私もサスケ君についていく!だから木の葉も抜ける!!

Naruto was told to rest under Yamato's watch, but he manages to sneak away and go towards Kakashi.

Outwitted by Sakura, Sai, Lee, and NejiKiba have been put to sleep.

Madara collects Danzō's corpse (so he can obtain Shisui's eyes)
(It appears to be a fruitless effort, since Danzō smashed Shisui's eyes while he was on the verge of death, making recovery impossible)
Madara: "Finish the girl off, she knows too much"
Sasuke: "When did become your comrade? I have no reason to follow your orders"
Madara leaves. Sasuke approaches Karin, while Karin reminisces.
Karin hails from the same village of Konoha. Back when they had to collect the scrolls of Heaven and Earth, Karin lost her comrades and was attacked by a bear, but she was saved.
Boy Sasuke: Is that a Scroll of Earth? Well, bye~ (smiling face)
Current Sasuke: (face dies away) Well, bye~
Karin: I just wanted to see his face one more time...
Just when he wants to finish Karin off, Sakura appears
Sasuke: "Sakura...? How did you find me?"
Sakura: (This is the current Sasuke-kun. He changed so much...)
"I'm going to accompany you Sasuke-kun, so I'm running from konoha as well!!"

The End

Második:
696 :ohana ◆IR7jauNn4E :2010/02/10(水) 02:36:41 ID:QuTRLyWwP

サクラ『サスケくん』
Sakura: Sasuke-kun.

カリン『!?』
Karin: !?

サスケ千鳥まといながら『サクラか』
Sasuke while using Chidori: Sakura?

他文字小さくて見えたり見えなかったり
There's another small kanji that I can barely see.

サクラ『サスケくん 私もサスケくんについていく!
木の葉を抜ける!!』
Sakura: Sasuke-kun. I will follow you too. I leaving Konoha behind.

サクラエ。。。
Sakura...

709 :ohana ◆IR7jauNn4E :2010/02/10(水) 02:41:05 ID:QuTRLyWwP
ナルトがしてきたこと
The things Nauto has done.
綱手がしてきたこと、無駄になるのかな
The things Tsunade has done...were they for nothing?

781 :ohana ◆IR7jauNn4E :2010/02/10(水) 03:05:19 ID:QuTRLyWwP
サスケェ、サクラェ仲間にすんのかね。。。
Sasuke and Sakura may become comrades...
サイ役に立たないね。(根って意外と弱い?)
Sai isn't very useful is he. (Root is surprisingly weak?)
眠り玉の匂いくらいキバ、赤マルでなんとかなんなかったの?
Kiba and Akamaru were somehow hit by a sleep-inducing odor?
もう寝よう。
That's enough, time to sleep.
[/spoiler]

Zen

[spoiler]Na akkor Sakura vagy humpákul valamit (eredménytelenül), vagy belőle is kolláblcollateral damage lesz. :D
Also, SASUKE'S DARKNESS PENETRATES SAKURA[/spoiler]
&fmt=1