Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Azon röhögök, hogy NAtúró sageben futott odáig, aztán mikor megérkezett, meg normál szeme volt.. hogy is van ez? :D Visszavett az erejéből, akkor a válasz az lesz, hogy nem öllek meg Sasuke.. inkább Te engem? :D

Titkos

chilip: Jaja, pont azért. :D A kis hülye non-stop nyomatta a legtáposabb képességeket, amik csak kijöhetnek abból a szemből. XD Nem csoda, hogy kezd megvakulni. :D (Ennek egyébként örülök, rohadt unalmas volt már, hogy mindenféle hátrány nélkül játszhatja a félistent.)

Amúgy nekem bejött a chapter, én annak is örültem, hogy végre újra mind a hárman (+ Kakashi) látják egymást, hogy kiből mi lett. Innen már nem húzhatja Kishi, itt el kell dőlnie, hogy ki a barát és ki az ellenség. Persze nem mondom, hogy most azonnal kinyírják Sóskát, (az a manga vége lesz szerintem, vagy esetleg Madara előtt még gyorsan "visszaállítják" valami plotkai folytán) de remélem Narutónak tényleg csak annyi kellett, hogy a saját szemével lássa a dolgot, mert ha ezután is hezitálna, akkor beállhat Sakura mellé a gyengeelméjűek táborába. :P (Tőle sem volt semmi, hogy miután "bombajól" felépítette az "egyedül ölöm meg Sasuke-kunt!" tervét, a finisben kezdett el tétovázni, de végülis tőle már megszoktuk. :P) Mag a fejezet bejött, és várom a jövő hetet. :) Legfeljebb amiatt aggódtam, hogy a Sasuke vs. Kakashi meccsben K szeme "merül le" hamarabb, pont azért, mert nem Uchiha, és máskor is láttuk már, hogy nagyon kimeríti, viszont így Naruto megérkezésével, meg Sasuke vakulásával jelentősen megváltozott a helyzet. :D (Most jön majd újra Madara, aki közben Danzou testét már magába olvasztotta. XD) Amúgy jó kérdés, hogy miért nincs az utolsó oldalon Sage-módban, gondolom éppen hogy odaért, és hülye lenne pont akkor kikapcsolni, amikor max sebességel rohan, hogy gyorsabb legyen, mint Sasuke kunaija.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Zen

Tippre: harc lesz, Sasuke nem tud godmode-ozni, úh Narutót is meg kellett szabadítani a saját specjétől h kb egyenlőek legyenek.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

NLZ

Jóvan, Sakurvában nem csalódtunk. :)

Quote from: chilip on 2010-02-25, 00:12:40
gyorsabban odaért mint vártuk :D

[spoiler]sasugay meg megvakul, orochimaru mondta hogy sasuke szemének a potenciálja nagyobb mint itachié erre a kis köcsög 2 hét alatt hazabaszta míg itachi 7 évig elvolt vele és nem mindenre az volt a válasza hogy susanoo[/spoiler]
Meg ugye az Ethernal Mangekyo épp arra való, hogy a használója ne vakuljon meg, mint a simától.
[reserved]

Titkos

Igazából pont most lenne érdekes: emógyerek vajon félvakon és legyengülve is képes-e állni a sarat? Nem nagy dicsőség full health-on sz*rrápwnolni nála gyengébb embereket. Szóval ebből lehetne egy érdekes fight. :D
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

blackronin

484: egész emészthető lett így a fordítás elolvasása után, de számomra akkor is korai volt ez a nagy Team 7-es találka...
A jövő hetet én is várom, s az előző fejezetről is jobb véleményem van már a mostani fényében.
Sakura pedig egy szánalom, de ezt már mindannyian tudjuk.  :P

Ja és tippem (elképzelésem) a történet folytatásával kapcsolatosan:
[spoiler]
Sasuke megvakul a harcban, de Madara megmenti őt mielőtt véglegesen levernék és elkapnák Naruto-ék. Ezután Madara biztonságba helyezi Sasuke-t, s "véletlenül" beszél neki a szemgyűjteményéről...
Persze Sasuke rögtön kísértésbe esik, hiszen nagyon hiányzik neki az EYE POWER, s akar egyet szerezni a szemekből.
Madara persze szívesen ad majd neki, de természetesen az ár az lesz, hogy Sasuke-nek végérvényesen mellé kell állnia és szolgálnia kell őt. (gondolom a szemekkel teli tartályok nem dísznek voltak, sőt lehet, hogy Madara is felhasznált már párat... Lásd. Izanagi)
[/spoiler]

Titkos

blackronin: [spoiler]Ja, ezt el tudom képzelni, de mondjuk akkor nem hiszem, hogy ilyen "ha mellém állsz neked adom" szöveg lenne, inkább csak "nyugi, van még pár szem" alapon ad neki újat, de "elfelejti" megemlíteni, hogy a szem speckó képessége az, hogy Sasukét Madara mind-slave-jévé teszi, vagy valami hasonló. :D[/spoiler]

Dreamcleaver

A következő heti fejezet vagy epic win vagy epic fail lesz. Kíváncsian várom.

blackronin: érdekes teória. Nem lenne rossz, ha így alakulna.

Az tuti, hogy Madar közbe fog lépni, mert Darkness jelenleg tönkre vágta magát. Sage Naruto + Kakashi ellen azért még az Emo Prince of Eternal Suffering and Hatred sem tudja felvenni a versenyt ilyen állapotban.

A kérdés tényleg csak az, hogy Naruto bekeményít e vagy megint elkezd balfaszoskodni. Én arra tippelek, hogy végre be fog keményítwni, hiszen azt mondta (gondolta), hogy ha meglátja Darkness-t, akkor tudni fogja mit kell tennie. Eléggé egyértelmű volt, hogy Darkness minden tétovázás nélkül kinyírta volna Sakura-t.

Jól jött ez a Naruto chapter most a heti fail Bleach mellé.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Squazee2005

Mangastreamen kijött a fejezet, ha valakit érdekel.  ;)

http://mangastream.com/read/naruto/485-64/1

Christian

Na .. azért...izé...hát...tudjátok én általában mindenre találok szavakat. Erre viszont nem. Háttér? Kifestő lett a Naruto? Kösd össze a vonalakat? WTF?! Ilyen erővel én is rajzolhatok mangát.
[spoiler][/spoiler]

Kassh

Quote from: Christian on 2010-03-04, 00:06:42
Na .. azért...izé...hát...tudjátok én általában mindenre találok szavakat. Erre viszont nem. Háttér? Kifestő lett a Naruto? Kösd össze a vonalakat? WTF?! Ilyen erővel én is rajzolhatok mangát.
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

http://mangastream.com/read/naruto/485-64/17
ezen röhögtem. What is the third choice?
YAOI!  :D ...  :ejj:

Kraivan

Quote from: Kassh on 2010-03-04, 02:00:23
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

http://mangastream.com/read/naruto/485-64/17
ezen röhögtem. What is the third choice?
YAOI!  :D ...  :ejj:
Timejump:[spoiler]
Ülnek öregen Konoha egyik magaslati pontján, és teát szürcsölnek.
Naruto: Emlékszel amikor megvakultál? El volt borulva az agyad. Mivel is sikerült észhez téríteni téged?
Sasuke: szted emlékszem én erre?

manga end.[/spoiler]

Titkos

[spoiler][/spoiler]

Ez az a baromság, hogy a Narutóban néha sikerül egy harmadik dimenziót létrehozni, ha épp harc közben nagy erők feszülnek egymásnak. Ilyenkor bekerülnek a "fény térbe", ahol akár beszélgetni is van idő. Példák: Naruto vs Sasuke a vízesésnél, Naruto vs. Sasuke amikor először találkoznak a Time Jump után + van róka is, és most meg ez. Az idő lelassul, a valós térben csak egy robbanás vagy leszúrás történik, de a "fény térben" akár 5 perc is eltelhet eközben. (Amúgy most csak trollkodok, de Kishi is ilyemivel magyarázná. :P)

Quote from: Kraivan on 2010-03-04, 03:39:06
Timejump:[spoiler]
Ülnek öregen Konoha egyik magaslati pontján, és teát szürcsölnek.
Naruto: Emlékszel amikor megvakultál? El volt borulva az agyad. Mivel is sikerült észhez téríteni téged?
Sasuke: szted emlékszem én erre?

manga end.[/spoiler]

DO WANT! :D

A mostani chapterhez két gondolat:

1. Karint le lehet hülyézni, sokra én sem tartom túlzottan, de figyelemreméltó, hogy neki elég volt egy gyilkossági kísérlet is, hogy egyből lemondjon Sóskáról, ergo máris okosabb, mint egy átlag Naruto-szereplő.

2. Ehh, Naruto és Kishi csak nem bírnak lemondani a yaoi endingről, most már Kakashit is lefogta, "you won't rape my boyfriend before I do!" stílusban. :D Most már az lenne a legjobb, ha kölcsönösen kinyírnák egymást. XD

Prof. William

Akkor ezek szerint Karin a legnormálisabb szereplő mert miután ez történt vele ő belátta hogy Mr. emodarkness menthetetlen de Narutonak + Kakashinak még ez se volt elég... Talán ha Sasuke megölné Kakashit akkor talán Naruto kimondaná hogy "Ejnye ez azért nem volt szép."  :lul:

Chronus

Quote from: Prof. William on 2010-03-04, 11:43:51Akkor ezek szerint Karin a legnormálisabb szereplő

+1

LuckyDingo

Quote from: Titkos on 2010-03-04, 10:57:54

A mostani chapterhez két gondolat:

1. Karint le lehet hülyézni, sokra én sem tartom túlzottan, de figyelemreméltó, hogy neki elég volt egy gyilkossági kísérlet is, hogy egyből lemondjon Sóskáról, ergo máris okosabb, mint egy átlag Naruto-szereplő.

Álljon meg a menet..!! Most nézzük hogyan gondolkodik erről egy elvakult Sasuke-bitchfangirl-monsta:
"Karin egy hülye picsa.. mi az hogy nem érdekli Sasuke.. csak azért mert ki akarta nyírni? Na és? Túlélte.. legközelebb majd óvatos lesz és akkor nem kell Sasukénak ledöfnie.. Mit képzel ez magáról. Ott ül és néz, miközben felajánlhatná A testét harapdálás céljából, hogy Sasuke-kunt ne raepeljék meg.. remélem belecsap egy kósza villám"
Fiktív fangirl-modo off.. XD

Zen

Végén még tisztelni fogom Karint, mivéleszavilág?
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Junchi

Quote from: LuckyDingo on 2010-03-04, 13:51:17
"Karin egy hülye picsa.. mi az hogy nem érdekli Sasuke.. csak azért mert ki akarta nyírni? Na és? Túlélte.. legközelebb majd óvatos lesz és akkor nem kell Sasukénak ledöfnie.. Mit képzel ez magáról. Ott ül és néz, miközben felajánlhatná A testét harapdálás céljából, hogy Sasuke-kunt ne raepeljék meg.. remélem belecsap egy kósza villám"

Finally you showed your true face.

[spoiler] :angyali:[/spoiler]

blackronin

484: unalmas, kiszámítható és üres.
Ezek a szavak írják le legjobban a fejezetet.

Nem várom a jövő hetet, nem érdekel Naruto harmadik "választása"...

LuckyDingo

Naruto 3. választása egyértelműen a következő, világmegváltó terv lesz: "I will follow you Sasuke-kun!"

Zen

&fmt=1

chilip

sztem meg eltöri kezét-lábát és hazahurcolja :D

Squazee2005

Én komolyan elgondolkodtam a testcserés támadáson, mint harmadik lehetőség. De az hülyeség.  :P

Lehet, hogy Narutonak az a zseniális ötlete támad, hogy ő lesz a legerősebb ember a vidéken és most hagyja Sasukét futni (vagy elrepíti őt messzire), s a nagy terv az, hogy bármikor is támad, Naruto mindig le fogja győzni őt, de(!) nem öli meg.

@Luckydingo:  :lol:

Zen

Naruto the FAGBULOUS Batman and Darkness Joker?
&fmt=1

Titkos

Quote from: Prof. William on 2010-03-04, 11:43:51
Akkor ezek szerint Karin a legnormálisabb szereplő mert miután ez történt vele ő belátta hogy Mr. emodarkness menthetetlen de Narutonak + Kakashinak még ez se volt elég...

Mondjuk én úgy értelmeztem, hogy Kakashi pont úgy döntött, hogy most nem lesz kedves, mint legutóbb, ezt a pszichopatát meg kell állítani, és azért is akarta elküldeni őket, hogy mégse' lássák már, ahogy egykori haverjukat a szemük előtt öli meg. :) Más kérdés, hogy Narogayből előtörtek az érzések, és előbb suprise buttsex Kakashinak, aztán rávetődés a fő célpontra... XD

Quote from: Prof. William on 2010-03-04, 11:43:51Talán ha Sasuke megölné Kakashit akkor talán Naruto kimondaná hogy "Ejnye ez azért nem volt szép."  :lul:

A jelenlegi állás szerint kb...

Quote from: LuckyDingo on 2010-03-04, 13:51:17
Álljon meg a menet..!! Most nézzük hogyan gondolkodik erről egy elvakult Sasuke-bitchfangirl-monsta[..]

Igaz, de őket lesz*rom, eddig csak olyan fejezetek voltak, amiket az ő szájízük szerint írt Kishi, legalább egy kissé szívjanak most ők is. XD

Quote from: Squazee2005 on 2010-03-04, 20:52:55
Én komolyan elgondolkodtam a testcserés támadáson, mint harmadik lehetőség. De az hülyeség.  :P

Nem hatna, a plot armor Sasuke személyéhez kötődik. Ha testet cserélnek, hirtelen "Naruto" lenne ultratáp, családi ház méretű Rasengan, 24 órás Sage-mód, stb. (Természetesen, csak amíg Sasuke "lelke" irányítja, mihelyt visszacserélődnek, N ezekből mindent "elfelejtene". XD)

Quote from: Squazee2005 on 2010-03-04, 20:52:55
Lehet, hogy Narutonak az a zseniális ötlete támad, hogy ő lesz a legerősebb ember a vidéken és most hagyja Sasukét futni (vagy elrepíti őt messzire), s a nagy terv az, hogy bármikor is támad, Naruto mindig le fogja győzni őt, de(!) nem öli meg.

De várj, Sasuke nem adná fel, ez azt jelenté, hogy örökké folytatódna a történet.... oh no, it can't be...!O_O
Kishi: Too late, just as planned. :D

Amúgy még pár dolog:

1. Sasuke lassan pszichóbb lesz, mint Gaara volt a part1-ben, ami azért már tényleg "tehetség"...
2. Naruto hülyébb, mint valaha. Amikor először futottak össze a 2,5 év után Orónál, legalább látszott az arcán az elkeseredés, a döbbenet, kis félelem is, stb... Most semmi. Megjön gonosz tekintettel, mindenki arra számított, hogy most már neki is tele van a töke rendesen, és sz*rráveri emógyereket (vagy minimum megizzasztja, de nem úgy, ahogy a fangirlök gondolják), ehhez képest egymásnak futás, majd fényben mosolygás, és "átérzem a fájdalmat, én is majdnem ilyenné lettem, stb." Bazz, egy pszichopata tömeggyilkos előtt állsz, hülyegyerek! :ejj: Meg azért a "bosszút akartam állni rajtuk" nem ugyanolyan, úgy értem, hogy a Kokage-szobrok átfestése és hasonló csínytevések nem mérhetők ahhoz, hogy "mindenkit meg fogok ölni a faluban", persze Naruto biztos ezt is jobban érzi, mert emósok és "feel my pain!". :P

Prof. William

Ja ez az emoruto-s rész nagy marhaság volt...

Vazz akit csúfoltak kiskorában az is szívesen megbosszult volna pár embert de azért van annyi önkontrolja hogy ne legyen tömeggyilkos...

Naruto bosszúja meg tényleg kb a antiszociális viselkedésben meg gyerekes csínyekben merült ki..

chilip

[spoiler]source : NF
credits : vered
Status : Confirmed

in short, Naruto says Sasuke is his friend, Sasuke claims no-one understands him, Kakashi tries to persuade Naruto to let him do the dirty work, Sakura cries
Same ol', same ol'
The last sentence is: "what kind of option is 'I'll kill Sasuke and die myself, as well' "
That's basiclally the option Naruto chose, it seems. He's going to fight Sasuke and if he can't bring him back, he'll kill him while dying himself

source : NF
credits : DarkLordOfKichiku
Status : Confirmed

Translation of the above.

Naruto: I get it, if we fight seriously now we'll both die.
Naruto: You're a friend! That's why I'll shoulder your hatred together with you by dying with you.
Sakura cries upon hearing this.
Sasuke: You don't understand anything about pain - I won't die - you alone will die.
Kakashi: You must become Hokage so let me take care of Sasuke!
Naruto: You want me to become a hokage who can't save a single comrade/friend!?

... and that's basically it.[/spoiler]

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Squazee2005

*röhögőgörcs*

Gondolhattuk volna.  :lul:

blackronin

486: szánalmas.  :ejj:

LuckyDingo

Iszonyat lame... ennyi idő alatt erre jutott... Hol van az ilyenkor, aki aszondja, hogy naruto fejlődött valamit..? :XD