Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

.Attila

ITT
[spoiler][/spoiler]

Member

Hmm, most megnéztük, simán ki lehet bírni egyetlen bányával, ha a terepviszonyok jók. Nincs is nagyobb szégyen, mint a szellemvárosokat irtani. :D

OTT
[spoiler]Van olyan ember, aki ezt a képet nem látta még guglin? :)[/spoiler]

.Attila

ITT-OTT
[spoiler]Nem azért raktam be, mert újdonságnak szántam, tudom, hogy nem az.[/spoiler]

kelvor

Quote from: Member on 2007-11-12, 17:46:48
OTT

Jelen.  :D

Member

Most eszembe jutott egy beteg aláíráskép lehetősége, de inkább visszafogom magam. :D

Btw. sztetek (már aki érdekelt a témában :)) milyen dög lesz az Protoss/Zerg Hybrid? Láttam neten képet, de egy kicsit túl egyszerű.
Meg poén volna egy Infested Medic, ami nem gyógyít, hanem 1 manáért rohaszt. :__devil:

Kvikveg

Quote from: kelvor on 2007-11-12, 18:41:05
OTT

Jelen.  :D
Szinten.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Solid Snake

Én itt láttam először, a fórumon.  :haha: :lame:

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2007-11-12, 14:10:15
Az úgy egy kicsit csalós, de megpróbáltam.

::)
Ha nem akarsz protost, az nem csalás már? :)

Quote from: Member on 2007-11-12, 14:10:15
Vmiért bizonyos pályaméret felett nem ér el időben a két Zergling-csorda a két bázisra és ekkor jobb esetben is csak az egyik hal le (amelyiket előbb támadtam ált.). Aztán mivel a kis dögök elég drágák, bekapok egy jó kis jövedelemkiesést, ami két gép ellen a második rohamnál végzetes. :/
?
Jól értem, hogy 3 gépi ellen, egyszerre 2nél betámadsz zerglinggel és utána
reméled, hogy nem nyírnak ki közben? Öngyilkosság, de már hozzá vagyok
szokva, hogy megrögzötten ragaszkodsz a saját hülyeségeidhez :)

Hmm, most megnéztük, simán ki lehet bírni egyetlen bányával, ha a terepviszonyok jók. Nincs is nagyobb szégyen, mint a szellemvárosokat irtani. :D
Egy bánya csak akkor elég, ha nem húzódik el; nagyobb szégyen/szívás az,
amikor a heves támadások ellenére annyira meg tudtad erősíteni a védelmed,
hogy visszaverd a támadásaikat, viszont eközben elfogynak az erőforrásaid
és ők meg fellegelik az érceket...

Ha már témánál vagyunk:
kedvenc/legegyszerűbb Terran 3 zergép ellen Bloodbathen - találó név, alapos
kis vérfürdő az a kicsi, 64×64-es pálya :D

Member

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-11-12, 20:57:49
Jól értem, hogy 3 gépi ellen, egyszerre 2nél betámadsz zerglinggel és utána
reméled, hogy nem nyírnak ki közben? Öngyilkosság, de már hozzá vagyok
szokva, hogy megrögzötten ragaszkodsz a saját hülyeségeidhez :)
Az első gép azonnal kiesik, ha jól ütemezel, a második már nem biztos. Ezért is rossz, ha jönnek a Zealot-ok. Végülis legyártok 2 Drone-t, aztán várok 200 mineral-ig, Spawning Pool, 2 Drone + 1 Overlord, 3 Zergling, ami az egyik gépre megy, majd ismét 3, amit a másikra, újabb Hatchery, aztán addig küldöm az utánpótlást, amíg legalább egyik ki nem hal.
Hozzászoktam, hogy nem ismersz el semmit a saját véleményeden kívül. :)
Egy bánya csak akkor elég, ha nem húzódik el; nagyobb szégyen/szívás az,
amikor a heves támadások ellenére annyira meg tudtad erősíteni a védelmed,
hogy visszaverd a támadásaikat, viszont eközben elfogynak az erőforrásaid
és ők meg fellegelik az érceket...
Nem fogytak el, maradt 600 mineral-om és 200 gáz, Lurker-ek és Sunken-ek darálták be a gyalogosokat, Guardian-ok lőtték ki a tankokat, őket Spore Colony-k védték meg. Szépen lelegelte a saját bányáit, azt az egyet, amit egy rush-al még az elején bezúzott és még párat érintetlenül hagyott, építettem egy Hatchery-t oda, a Guardian-ok lazán megöltek két gépet és vége.
Általában igyekszem 4 bányából egyszerre termelni, de ezen a pályán a főbázist leszámítva lehetetlen védekezni a sz*r nyílt terepek miatt.

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2007-11-12, 21:05:33
Hozzászoktam, hogy nem ismersz el semmit a saját véleményeden kívül. :)
A Moron Edition nem csak az én véleményem :)

Member

Meg hogy a leglerágottabb dolgokkal vágsz vissza, ha nem jut eszedbe más. :rolleyes:

Kuroi Tenshi

Legyek kreatívabb?
Sávszél?
CCS és hasonlókkal való önkínzás?
Meg persze PPG-Z?
Bár a pixeles képekről kezdesz már leszokni...

Szerinted lerágott csont, mert ezt nem csak én hoztam fel :)

(in b4 valamelyik /b/tard belöki a zomg flamewar és hasonlókat :hehe: )

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-11-12, 21:47:19
Sávszél?
Januártól megoldódik. Most már nem állok át korlátlanra, megoldom koliból, már amit meg lehet.
QuoteCCS és hasonlókkal való önkínzás?
CCS-t nem láttam már jó ideje és miért ne nézzem meg, ha odaadták? :p
QuoteMeg persze PPG-Z?
Ezzel csak Lythis b*szogathat. :ejnye:
Meg már 4 hónapja nincs hozzá sub.
QuoteBár a pixeles képekről kezdesz már leszokni...
De legalább nem negyveszer látott 4chan-os /b/ képeket linkelek be folyton. :hehe:

Tycho

.Attila

Quote from: Member on 2007-11-12, 21:56:31
De legalább nem negyveszer látott 4chan-os /b/ képeket linkelek be folyton. :hehe:

Nem az a lényeg, hogy hányszor linkelik, hanem az, hogy mikor.

Member

Csak ha sokadjára látom őket, olyan hatásuk van csak, mint nekik:

:)

Lythis

Mégis mit vársz? PPGZ-t nézel....(lemme guess... no subs eh?) :D

Member

Szerintem te is tudod, életem értelme, ha végignéztem, már rohanok is a Dunába.
Tehát bombázzátok levelekkel a subbereket, ha jól akarjátok érezni magatokat :__devil:

Lythis

A végén nekiállunk, és lesuboljuk neked :D

Solid Snake

Quote from: Lythis on 2007-11-13, 00:25:20
A végén nekiállunk, és lesuboljuk neked :D

Ramiz Subs! Ramiz Subs! Ramiz Subs! :uzi: :whoah:

Draconire

[spoiler=lol rant]Érdekes úgy tanulni, hogy minden második sorban szerepel a hangzatos IEEE rövidítés. Már gyakorlatilag minden nyamvadt szabványukhoz hozzákapcsoltam valami jelenetet egy hentaiból. Nehéz így koncentrálni... :comp:[/spoiler]

Manitu

Quote from: Gmer on 2007-11-13, 21:12:52
[spoiler=lol rant]Érdekes úgy tanulni, hogy minden második sorban szerepel a hangzatos IEEE rövidítés. Már gyakorlatilag minden nyamvadt szabványukhoz hozzákapcsoltam valami jelenetet egy hentaiból. Nehéz így koncentrálni... :comp:[/spoiler]
Vaze, ezt az asszociációt még nem sikerült összehoznom, de ezentúl tuti nem tudk majd nyugodtan végigolvasni egyetlen specifikációt sem :uzi:

Fazék

[spoiler=mai rant, obszcén szavak kíséretében]a spanyolok iszonyatos kretén balfaszok.  :fuk-u: :fuk-u: kinti üzleti partnerünk 1 hónapon belül sokadjára cseszik ki velünk és jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy ha holnap 10 óráig nem találunk kamiont, ami a holnapi nap folyamán fölvenné onnan az árut és elhozná Budapestre pénteken átvehető állapotban, akkor indulnom kell jóatyámmal (jobb társaságot nem is kívánhatnék) egy lerobbant sok-sok éves Ford Transit-tal, ami max 110-zel megy, de inkább csak 100-zal és röpke 2000 km oda és vissza is az út. ha elaludnék a volánnál útközben, akkor a notebook-omat Nakedape-ra hagyom, az új gépemet pedig majd eldönti ki kapja meg, de ő nem kaphatja, mert úgyis csak aknakeresőzne, meg Warlords 2-zne rajta :hehe:
ja és kurvára elegem van már ebből a hétből és még csak kedd van...[/spoiler]

Solid Snake

Quote from: Gmer on 2007-11-13, 21:12:52

Én már az analízis tanulmányozása közben is boobie-kat látok az epszilonok helyett.  :morci:

Én

Én n00b vagyok, nekem a tangensről még nem a tanga jut az eszembe... :D
Ma volt angol OKTV, piszok nehéz volt. Még utána nyelviskola, az nem, csak innen a fél város oda az út. A ma 6. matekórá meg átrakták holnap 0.ra, úgyhogy holnap 0. 1. dupla matek, sokkal jobb, mint a Nescafé...
Tanulás helyett inkább nézek Ruvry Komplexo-t, eddig annyira nem jó mint vártam, de bőven nézhető. Amúgy végigmosolygom az egészet. Roppant idegesítő, hogy Koizuminak az esetek 85%-ában ocsmány, elbaszott, gusztustalan fejet rajzolnak, mert azt hiszik, hogy vicces. De nem az. Eddig 7/10. :P

minuszmiki

Quote from: Én on 2007-11-13, 21:36:57
Roppant idegesítő, hogy Koizuminak az esetek 85%-ában ocsmány, elbaszott, gusztustalan fejet rajzolnak
Egy darabig engem is zavart, de aztán rájöttem, hogy kell a karakterhez a sok hülye pofa. Szóval jó az. :)

Solid Snake

Quote from: Én on 2007-11-13, 21:36:57
A ma 6. matekórá meg átrakták holnap 0.ra, úgyhogy holnap 0. 1. dupla matek, sokkal jobb, mint a Nescafé...

Holnap reggel első két óra diszkrét matek előadás. NSFW miatt inkább nem mutatok belőle részleteket, elég az hozzá, hogy komoly pszichológiai fájdalmat képes okozni (utána még 4 óra programozás zsinórban... HOLY SH-).

De nem panaszkodom, mert...
[spoiler]...egyetemista vagyok, és nagyon büszke vagyok rá!  :cool: (ha valaki ezt komolyan meri venni, azt agyoncsapom  :lazza:)[/spoiler]

Én

Quote from: Solid Snake on 2007-11-13, 21:48:16
[spoiler]...egyetemista vagyok, és nagyon büszke vagyok rá!  :cool: (ha valaki ezt komolyan meri venni, azt agyoncsapom  :lazza:)[/spoiler]
[spoiler]Én meg gimnazista vagyok és ezért mindenki bekaphatja. :P [/spoiler]
miki: igazad lehet, de nem jó úgy, ha nem tetszik a női főszereplő :angyali:
Ja és: OMG she's 170 cm I'm scared to death :rotfl:

minuszmiki

Majd csak megtetszik a 170 centis óriás. :D