Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Xzone

Lt. Simoan Blarke

NEEEEEEM akarok fülmosásra menni.
Adjatok nekem kiberfüleket.
Most.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Solid Snake

There you go.
[spoiler][/spoiler]

Lythis

Nem, kedves narancslé, ennél sokkal egyszerűbb volt. Szal ez úgy megy, hogy viszel otthonról bármiféle könnyen elrejthető sszközt, ami maradandó sérülést okoz. A lényeg az az, hogy senkinek ne tűnjön fel. Ha ott megy melletted, akkor igyekezz besózni neki, de ne látványosan, mert akkor rád lehet kenni később. Ha a fél csapatuk már vért köhög, vagy nem lát a felduzzadt arcától, akkor odamehettek megtaposni a többieket, mert már úgyis ti vagytok többen... az egyetlen gáz az az, hogy sok a rendőr a környéken, szal gyorsan és feltűnésmentesen kell csinálni. Két, durván egyenlő részre van osztva a játéktér, a zászló nyílván a sajátodon van. Ha átmész az övékére, akkor legálisan meglincselhetnek elkaphatnak, és fordítva. Ha ez megtörtént, akkor kénytelen vagy visszameni a saját területedre. Fogság nincs. Ha volt gyerekkorod, és fogócskáztál valaha is, akkor nem olyan felfoghatalan a dolog szerintem...

Lt. Simoan Blarke

Hát vaz, azt hogy ellenőrzik, hogy elkaptak meg hogy visszabatyogtál-e? :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Lythis

játékosi becsület vagy mi a neve...nemtom hallottál e már róla :rolleyes:
(plusz ált nem egyedül vagy, szóval magyarázd meg a többieknek, hogy miért maradtál ott...)

Lt. Simoan Blarke

nem, soha.
nem egyedül? úgy mi benne a poén? :/

Lythis

majdnem meglepődtem.
mehetsz egyedül is, habár belőled kiindulva te marhára unnád, mert nem tudnád kihozni a statjaidat úgy, hogy egyedül nyerj...
(egyébként két fős csapattal be tudtunk menni majdnem a zsászlóig, de kb félúton hátbakaptak minket 4-en)

Én

Quote from: Lythis on 2008-04-12, 17:10:52
gyerekkor
wat
Akkor összekevertem, ezekszerint a karszalag csak a politikai hovatartozásodat csapatodat jelölte. :)

Lythis

Quote from: Én on 2008-04-12, 17:48:42
Quote from: Lythis on 2008-04-12, 17:10:52
gyerekkor
wat
Akkor összekevertem, ezekszerint a karszalag csak a politikai hovatartozásodat csapatodat jelölte. :)
valami olyasmi. bár most nem rémlik, hogy kik hordanak sárga karszalagot. lényegében azért volt ez, mert olyan színű duct-tape -et kaptunk. bár az előzőn is ez volt állítólag.

Lt. Simoan Blarke

Má méne tudnám? God has already written the blarkechared v1.3.

edit: DUCTTAPE?! ezüst csapat nem volt? lehetőleg sok csajjal.

Lythis

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-04-12, 17:51:39
Má méne tudnám? God has already written the blarkechared v1.3.

edit: DUCTTAPE?! ezüst csapat nem volt? lehetőleg sok csajjal.
long story short: your skills suck IRL :D

nem, nem volt, de ha az ilyesmi érdekel, akkor a sárga csapatban voltak félig illuminált, alkalmasint a földre kerülő tinilányok (saccra 15-18)

Lt. Simoan Blarke

Baszki, nem véletlenül akartak belőlem erőcsatárt csinálni. Meg lakótárs jövő héten már menni akar edzeni, és cipel magával. :D
J/k, nem fogom annyira megterhelni magam, hogy ennyi ember közé menjek fogócskázni ffs. Plánehogy erőcsatár != irányító, szóval max gerillázni lehet ilyen alkattal. Nademajd ha kigyúrom a 20 méteren 100-ra gyorsulást.

És NEM, a sárga NEM jó. Nekem EZÜST kell vagy FEKETE. A sárga és a vörös az ocsmányul mutat a nőkön, nem öltözteti őket, a fekete és az ezüst viszont... nem részletezem.  :__devil: :rotfl:

Én

Ja, hogy te öltöztetni akarod őket? :angyali:

Lythis

blarke szigszallagba szeretné őket öltöztetni, persze... köztudottan bejön neki a bondage téma :D
(csak rá kell nézni, kizárt, hogy egy ilyen alak ne legyen aberrált :D)

Lt. Simoan Blarke

Ne általánosítsunk, duct tape kell, nem elsősorban bondage (szóval bondage w/o duct tape mostly fails. Nyilván duct tape w/o bondage is, de azon könnyen lehet segíteni.) :D
A zárójeles hozzáfűzést bóknak veszem :D

Lythis

megvilágosodtam... ezentúl nem szigszallagozok össze semmit, hacsak nem tudom biztosítani, hogy odaszigszallagozok valami nőszemélyt is... mert különben bukta a dolog. Mindíg tanul az ember... :D

Kvikveg

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-04-12, 17:56:59
Baszki, nem véletlenül akartak belőlem erőcsatárt csinálni. Meg lakótárs jövő héten már menni akar edzeni, és cipel magával. :D
J/k, nem fogom annyira megterhelni magam, hogy ennyi ember közé menjek fogócskázni ffs. Plánehogy erőcsatár != irányító, szóval max gerillázni lehet ilyen alkattal. Nademajd ha kigyúrom a 20 méteren 100-ra gyorsulást.

És NEM, a sárga NEM jó. Nekem EZÜST kell vagy FEKETE. A sárga és a vörös az ocsmányul mutat a nőkön, nem öltözteti őket, a fekete és az ezüst viszont... nem részletezem.  :__devil: :rotfl:
Pedig fekete nokon a narancssarga marha jol tud allni.  Jo fotot most nem talaltam, de festmeny lett gyorsan.
Az arnyalattol es a notol fugg. XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lt. Simoan Blarke

Jó, az a baj, hogy pl. a szárítónk is szigszalaggal van rögzítve, pedig nem volt nő a környéken -.-" De látom, tanulékony vagy, mikor alapítasz deformált szektát? :D

Quicky-chan: feka csaj DO NOT WANT... :/ meg még rézbőrű se. Sárga vagy fehér.

Lythis

ezek után merjen lerasszistázni bárki :D

Lt. Simoan Blarke

Jóhát a szexuális orientáció mióta rasszizmus? :D

Lythis

QuoteSexual orientation describes the sexual attraction between individuals as follows:

Heterosexual/straight: attracted to those of the opposite gender
Lesbian (women) or gay (men): attracted to those of the same gender
Bisexual: attracted to others of either the same or the opposite gender.
szal miről magyarázol? az hogy a nőkhöz vonzódsz, még nem rasszizmus...

a szexuális orientációdnak köze nincs ahhoz, hogy egy mocskos tengelyhatalmi rasszista vagy :D

Én

Mióta rasszista valaki, ha a nőkhöz vonzódik és nem a niggerekhez/indiánokhoz? :confused:
[spoiler]They see me trollin'...[/spoiler]

Lythis

Quote from: Én on 2008-04-12, 19:12:10
Mióta rasszista valaki, ha a nőkhöz vonzódik és nem a niggerekhez/indiánokhoz? :confused:
[spoiler]They see me trollin'...[/spoiler]
0/10

Én

[spoiler][/spoiler]

Lythis

Lt. Simoan Blarke

Tengelyhatalmi? Egyre jobb :D Mikor vágsz hozzám önkényuralmi jelképeket? Menne a katonai szereléshez :D

Lythis

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2008-04-12, 19:18:07
Tengelyhatalmi? Egyre jobb :D Mikor vágsz hozzám önkényuralmi jelképeket? Menne a katonai szereléshez :D
nem vágok hozzád, mert akkor nekem kevesebb lesz. ha meg képek kellenek, akkor neked is van interneted, szal ne légy láma :D (hmm.. elő kéne keresnem a kitüntetéseimet :D)

Lt. Simoan Blarke

Nekem csak aranyszín csillagaim vannak, meg kiselejtezett váll-lapjaim :(

Lythis

in b4 elkezdünk katonai dolgokról beszélni, mert jön Tenshi, és jobban ért majd hozzá ... egész addíg amíg feltűnik Katz, és leosztja, mert ő mégjobban ért hozzá :D