Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Selmo

Quote from: Member on 2008-12-06, 17:25:34
Majdnem felvágtam az ereimet. Írnám a szakdolgozatot, még nem mentettem és 1,5 óra áramszünet. Miközben este már DotÁzni kell, értse már meg a köcsög téli vihar!! :falba:

Draco: Ez az a nyomorultak anime?
Automatikus mentés minek? ::)

A tökéletesség unalmas.

Member

Most mentettem többször is. Újabb áramszünet, és elment 3 oldal, amit begépeltem. Ezt tényleg nem értem és 150 felett van a vérnyomásom.

EDIT: Be van állítva 10 percenkénti mentés. És nem ment. :falba:

Nakedape

én spec diplomamunka  írása közben 2-3 percenként nyomtam a save gombot:)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Ramiz

Ma megtudtam, hogy szeretek shoppingolni... :zomg: Egy plázában 10 ezret elköltöttem (vérrelverítékkel megkeresett pénz), igaz legalább nem ruhákra (hanem dvdkre és ékszerekre :zomg: ).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2008-12-06, 18:45:34
Ma megtudtam, hogy szeretek shoppingolni... :zomg: Egy plázában 10 ezret elköltöttem (vérrelverítékkel megkeresett pénz), igaz legalább nem ruhákra (hanem dvdkre és ékszerekre :zomg: ).
ékszer?

legalább csinos kapja?

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2008-12-06, 18:47:04
ékszer?

legalább csinos kapja?

Aranyos az optimista naivitásod, de a :zomg: a dologban nem az ékszervásárlás puszta ténye, hanem hogy magamnak vettem...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Quote from: Nakedape on 2008-12-06, 18:34:36
Mondom "nem ment". Mintha addig nem mentene, amíg ki nem lépek. Ezért most két doc-ba mentem felváltva.

Nakedape

Quote from: Member on 2008-12-06, 18:53:12
Mondom "nem ment". Mintha addig nem mentene, amíg ki nem lépek. Ezért most két doc-ba mentem felváltva.
wow, azt hittem, csak az automata nem ment.

Quote from: Ramiz on 2008-12-06, 18:48:54
Quote from: Nakedape on 2008-12-06, 18:47:04
ékszer?

legalább csinos kapja?

Aranyos az optimista naivitásod, de a :zomg: a dologban nem az ékszervásárlás puszta ténye, hanem hogy magamnak vettem...
jól van na, csak reméltem.
és most akkor már keresztapának kell szólítsalak? vagy nem gyűrű ? :D

Rounin

Én

Anyám vett egy vörös törölközőt a székemre, mert "a vörös emeli a vérnyomást" :lol:

Kvikveg

Quote from: Én on 2008-12-06, 19:17:41
Anyám vett egy vörös törölközőt a székemre, mert "a vörös emeli a vérnyomást" :lol:
Nem kevert ossze valami spanyol bikaval?  :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Member on 2008-12-06, 18:53:12
ö meg azt mondta, hogy "2-3 percenként nyomtam a save gombot", vagyis nem bízott az automatikus mentésben, márpedig leírásod alapján te abban hittél, hogy az működik, pedig tudhatnád, hogy az lenni nem olyan... :)

Selmo

Nekem meg 3 perces az automata mentés és működik. :)

A tökéletesség unalmas.

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2008-12-06, 19:02:58
jól van na, csak reméltem.
Egyébként sem mernék nőnek ékszert venni (maksz jegygyűrűt, egyszer, simát, dísztelent). Tuti rosszat választanék, nem mondaná meg, csak nem örülne neki, és az rossz. Virággal is mindig megszívom.

Quote from: Nakedape on 2008-12-06, 19:02:58és most akkor már keresztapának kell szólítsalak? vagy nem gyűrű ? :D
De, 3 gyűrű. :) Marha jó érzés benne zongorázni, megér minden fasza alázós meg buzis poént, amit szeretteim zúdítanak rám.

Member

Quote from: Selmo on 2008-12-06, 19:57:42
Nekem meg 3 perces az automata mentés és működik. :)
Nekem most már 1 perces és még egyszer nem indult meg a kis mentés csík. ::)

Fazék: Írtam a másikat is, olvasd el még 1x. ;) "Most mentettem többször is."

Fazék

Quote from: Member on 2008-12-06, 20:08:59
igen, olvastam is, csak éppen nincs értelme, ezért gondoltam azt se tudod már, hogy mit írsz. :)
ha arra a nyamvadt gombra rányomsz, akkor elmentődik és kész. ahhoz valami írtó pancsernek kell lenni, hogy így se mentődjön el az állapota.
pl le kéne venni az írásvédettséget a dokumentumról, vagy hasonló :haha:

már bocsánat, hogy ilyeneket írok, miközben te oldalakat vesztesz egy-egy áramszünet miatt, csak kicsit nehezen hiszem el, hogy ennyire peched legyen, inkább valószínűnek tartom, hogy valamit eléggé elbénázol :)

Ramiz

Quote from: Fazék on 2008-12-06, 20:20:15
Quote from: Member on 2008-12-06, 20:08:59
igen, olvastam is, csak éppen nincs értelme, ezért gondoltam azt se tudod már, hogy mit írsz. :)
ha arra a nyamvadt gombra rányomsz, akkor elmentődik és kész. ahhoz valami írtó pancsernek kell lenni, hogy így se mentődjön el az állapota.
pl le kéne venni az írásvédettséget a dokumentumról, vagy hasonló :haha:

már bocsánat, hogy ilyeneket írok, miközben te oldalakat vesztesz egy-egy áramszünet miatt, csak kicsit nehezen hiszem el, hogy ennyire peched legyen, inkább valószínűnek tartom, hogy valamit eléggé elbénázol :)

[spoiler=Nakedape-nek címezve:]

[/spoiler]

Nakedape

double lol

plussz wtf topik: triple
ramiz az elpusztításomra tör?

Nakedape

yesssss
dicewarsban sorozatban végre véginyertem az egészet 1 géptől sorban a 7 gépig
,méghozzá válogatás nélkül  amit ajánlott első pályán

:whoah:
egy hasznos nap a mai  :angyali:

kikuchiyo

Fazék, érezd magad megtisztelve, hogy Ramiz ilyet rajzolt rólad. Később még sokat fog érni ez az alkotás.

Quote from: Ramiz on 2008-12-06, 20:01:55
De, 3 gyűrű. :) Marha jó érzés benne zongorázni, megér minden fasza alázós meg buzis poént, amit szeretteim zúdítanak rám.

Jó lehet olyan családban élni, ahol lebuziznak a hozzátartozóid.

Még a fukszot próbáld ki, arra mit reagálnak.

Quote from: Nakedape on 2008-12-06, 21:30:43
yesssss
dicewarsban sorozatban végre véginyertem az egészet 1 géptől sorban a 7 gépig

You're a pussy. Én mindig 7 géppel játszom.
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: kikuchiyo on 2008-12-06, 21:32:15
Fazék, érezd magad megtisztelve, hogy Ramiz ilyet rajzolt rólad. Később még sokat fog érni ez az alkotás.

Tudom, hogy poén, de erre a legjobb komolyan válaszolni, szóval:
egy vékony ezüstláncot el tudok képzelni, de még nem. Ennyi idősen tényleg csak janizás. Ha az embernek van némi státusza már, akkor szerintem nem gáz, sőt jól tud festeni (láttam már totál visszafogottan öltöző konzervatív papi nyakában is, aranyból).

Fazék

Quote from: Ramiz on 2008-12-06, 21:57:37
Quote from: kikuchiyo on 2008-12-06, 21:32:15

Tudom, hogy poén, de erre a legjobb komolyan válaszolni, szóval:
egy vékony ezüstláncot el tudok képzelni, de még nem. Ennyi idősen tényleg csak janizás. Ha az embernek van némi státusza már, akkor szerintem nem gáz, sőt jól tud festeni (láttam már totál visszafogottan öltöző konzervatív papi nyakában is, aranyból).
egy ideig én is hordtam ezüstszerű nyakláncot, csak valahogy idővel kialakult nálam egy olyen idegbaj, hogy nem bírtam elviselni, hogy valami ott lóg a nyakamban, szóval abbahagytam a viselését. gyűrűre viszont képtelen lennék.

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2008-12-06, 22:09:04
egy ideig én is hordtam ezüstszerű nyakláncot, csak valahogy idővel kialakult nálam egy olyen idegbaj, hogy nem bírtam elviselni, hogy valami ott lóg a nyakamban, szóval abbahagytam a viselését. gyűrűre viszont képtelen lennék.
Egy ideig en is hordtam, aztan a harmadik veletlen letepes utani javittatas utan ugy dontottem, hogy inkabb kevesbe leszek noies.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Makos

Kuroi Tenshi

Quote from: Én on 2008-12-06, 17:55:58
Wait, wat?

Ez most kifejezetten passzol az ava-beli arcodhoz :D

Quote from: Member on 2008-12-06, 17:25:34
Majdnem felvágtam az ereimet. Írnám a szakdolgozatot, még nem mentettem és 1,5 óra áramszünet. Miközben este már DotÁzni kell, értse már meg a köcsög téli vihar!! :falba:

Ctrl+S percenként, használj rendes oprendszert és tisztítsd
le a sok vírust és malwaret és egyebet a gépedről :hehe:

Member, te mazochista maradi-oprendszer-gépbetyár :)

Ma megtudtam, hogy szeretek shoppingolni... :zomg:
Nyugi, ez még nem a világvége...
Egy plázában
habár...
ékszerekre :zomg:
ööö...
Quote from: Ramiz on 2008-12-06, 18:48:54
magamnak vettem...
ööööööö....
3 gyűrű. :)
szóval szólitsunk ezentúl a gyűrűk urának? vagy küldjünk gyűrű-kúrára?
megér minden fasza alázós meg buzis poént
ORLY? Fag. You're welcome.

Quote from: Nakedape on 2008-12-07, 00:03:43
nővérem küldte:
i am  fukken lucky
Ez kemény :haha: Akkor igazán durva, ha a név többi része is stimmel

Zsiga

hargharg

you're no fun anymore...
rofl

SaiyaGin