Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

minuszmiki

Quote from: Member on 2008-12-23, 23:26:49
-: Hallucinogének mellett tényleg megjelenik a Jézuska, sőt, a Mikulás is a rénszarvasokkal, és orgiát csapnak. :D
És nekem ki kell hagynom...

Quote from: Makos on 2008-12-23, 23:45:38
meg mássz el a rokonokhoz felzabálni amit csináltak.
Na mondjuk ez bőven kárpótol. :D

Rounin

Quote from: Lythis on 2008-12-23, 23:29:46
Az EGÉSZSÉGES emberek ELTÜZELIK.... :whoah: ::) )

Mutáns kertitörpéstül.

Lythis

Quote from: Member on 2008-12-23, 23:46:08
Lesz Kis Vuk?! Akkor veszek sört holnap 7-re. :D
"Vadászok törnek az erdőre, egyedül a helyi vadőr tolókocsihoz kötött fia..."
Mi a lótököm?! :he:
...hajlandó szembenézni velük. Egyszemélyes háborújában egy róka, néhány egyéb erdei állat, és a titokzatos harcművészeti ág, a "tomboló tolószék stílus" segítik...

Tycho

Quote from: Rounin on 2008-12-23, 23:56:59
Quote from: Lythis on 2008-12-23, 23:29:46
Az EGÉSZSÉGES emberek ELTÜZELIK.... :whoah: ::) )

Mutáns kertitörpéstül.
Én az egészséges kertitörpéket is felgyújtanám :__devil:

Rounin

Quote from: Tycho on 2008-12-24, 00:01:09

^^
De komolyan, melyik elfajzott emberállat ötlete lehetett, hogy az albitól 20-30 méterre ott billegjen egy óriási, felfújt kertitörpe, amit Mikulásnak próbáltak álcázni...? Eszem megáll.

Lythis: Wheels of Fury style? :angyali:

Member

Szegeden, konkrétan kiskundorozsmán, van egy cukrászda előtt egy szakács tortával figura, raktak rá piros rucit, egy ocsmány vatta szakállat és piros zacskót húztak a tortára.

Lythis

Quote from: Rounin on 2008-12-24, 00:16:21
Quote from: Tycho on 2008-12-24, 00:01:09

^^
De komolyan, melyik elfajzott emberállat ötlete lehetett, hogy az albitól 20-30 méterre ott billegjen egy óriási, felfújt kertitörpe, amit Mikulásnak próbáltak álcázni...? Eszem megáll.

Lythis: Wheels of Fury style? :angyali:
get huge knife, go and jump up and slice it in half (whatever, just cut it and be SSTYLISH)

you bet ... And he has spinners on his rims (inb4 DEATH SPINNAZ BITCHES :D)

Rounin

Quote from: Lythis on 2008-12-24, 00:22:33
get huge knife, go and jump up and slice it in half (whatever, just cut it and be SSTYLISH)

Actually i'm tempted to do it this dawn.

you bet ... And he has spinners on his rims (inb4 DEATH SPINNAZ BITCHES :D)

:muhahah:

Tycho

In after spinnaz. :angyali:

Kvikveg

En sok Karacsonyfat egettem el, sot elotte csonkitast is vegeztem. Aztan ment a hamu a komposztba, a torzsbol meg altalaban karo lett.  :haha:
Iden viszont cserepes fa van, a tavalyi. Kimondhatatlan orom, hogy nem kell fa utan rohangaszni.

Aki savanyu: nem a Karacsony pocsek, a csaladotok inkompatibilis az esemennyel.

A Garfieldos WTF kep az mi a hoher?!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

pinus genuson oxidál a sok öntött faggyú, boldog karácsonyt kívánok én, nem pedig egy hattyú
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zsiga

Quote from: Nakedape on 2008-12-24, 01:14:23
pinus genuson oxidál a sok öntött faggyú
...
:falba: :falba: :falba:
:lol:

Lythis

Quote from: Tycho on 2008-12-24, 01:00:54
I tend to forget that others dabble in GRIMDARK as well... :D
(de ha már itt tartunk az egész Slut-Patrol jó :D)

Quote from: Kvikveg on 2008-12-24, 01:02:27
vagy csak mi az eseménnyel. Vagy mi a családdal. Vagy a család velünk. Vagy az esemény a karácsonnyal....
De persze ez is igaz lehet.

És mivel elmúlt éjfél, ezért Boldog Karácsonyt mindenkinek! (vagy csak éljéetk túl :) )

.Attila

Quote from: Tycho on 2008-12-24, 01:00:54

Nyugtasson meg valaki, hogy ezt nem csak én nem értem.

Én

Quote from: Nakedape on 2008-12-24, 01:14:23
pinus genuson oxidál a sok öntött faggyú, boldog karácsonyt kívánok én, nem pedig egy hattyú
oh gad
Quote from: .Attila on 2008-12-24, 01:20:18
Nyugtasson meg valaki, hogy ezt nem csak én nem értem.
Meg vagy nyugtatva. :D

Rounin

Diz tred needz moar dakka.

Lythis

Then Choppa! and then you get cookie and nappy....

NLZ

[reserved]

Próféta

Quote from: Lythis on 2008-12-24, 01:18:41

És mivel elmúlt éjfél, ezért Boldog Karácsonyt mindenkinek! (vagy csak éljéetk túl :) )

Az nem csak huszonötödike lesz? 24. még csak Szenteste, nem? Vagy itt is valami amerikai kultúrmocsok fertőzött meg, nem?

minuszmiki

Quote from: Kvikveg on 2008-12-24, 01:02:27
Nálunk maximálisan kompatibilisek, a hiba az én készülékemben van. Tavaly például kifejezetten élveztem az egész hercehurcát.

Ja, és:
Quote from: minuszmiki on 2007-12-24, 01:28:53
Jaja, mindenkinek Boldog Karyt! :D
Save the forests! Recycle posts!

NLZ

Quote from: Próféta on 2008-12-24, 01:35:19
Quote from: Lythis on 2008-12-24, 01:18:41

Az nem csak huszonötödike lesz? 24. még csak Szenteste, nem? Vagy itt is valami amerikai kultúrmocsok fertőzött meg, nem?
Amcsiknál úgy van, hogy 25-én reggel nézik a gyerekek az ajándékot, nem?
[reserved]

Zen

Piromán rokonokban szegény boldog karácsonyt :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

Quote from: NLZ on 2008-12-24, 02:03:50
26.-án, Boxing Day-en, addig ott pihen.

SaiyaGin

Quote from: Member on 2008-12-24, 09:38:58
Quote from: NLZ on 2008-12-24, 02:03:50
26.-án, Boxing Day-en, addig ott pihen.

Az mind semmi, de hol van Draconire? Pont ma ne legyen jó napunk??

motifator

Én bevallom őszintén, eddig sosem vettem ajándékot senkinek. Családon belül nem igazán volt divat az ajándékozás, vagy max közösen vettünk ajándékot mindenkinek, a lóvét meg összedobtuk rá, amiből mivel én nem igazán kerestem, mindig kimaradtam.
Családon belül idén is közös ajándékok vannak, de mivel már én is keresek, ki is vettem belőle a részem. Vettem viszont ajándékot két barátomnak, szintén életemben először, és bár jó drágák voltak, és úgy tippelem, hogy egyiküktől nem fogok ajándékot kapni, mégis rohadt jó érzés volt megvenni nekik. Es alig várom, hogy átadhassam, és lássam, hogy mennyire örülnek neki. (In b4 valaki kihozza, hogy ez is csak önzés :P ) Akkor én most hülye vagyok, hogy nekem még ez az ajándékozósdi is tetszik a dologban? Vagy ez még csak az újdonság varázsa, és néhány év múlva utálni fogom?
[spoiler]Mondjuk az is biztos, hogy ez az egész ajándékozósdi is olyan, hogy ha bőven telik rá, hogy ajándékokat vásárolj, akkor nem zavar az egész, sőt. De meg bírom érteni, hogy a szerencsétlenebb helyzetben lévő családokat kifejezetten frusztrálja ez az elanyagiasodott ünnep. És nagyon remélem, hogy ezt most senki sem értette félre, vagy 10 évvel ezelőtt még az én családom is abban a helyzetben volt, hogy a karácsony nem az ajándékokról szólt, mert már a nagy családi ebéd finanszírozásához is a pénztartalékokhoz kellett nyúlni.[/spoiler]
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Draconire

Member

Ja, önző féreg vagy, moti. :D De ha nem lenne önző önörömködés mindenkben, mire lennél motivált? :haha:

Rin

Azért elég elkeserítő, hogy ennyien így gondolkoztok a karácsonyról. Mostmár pár éve én is mindig veszek ajándékokat, de mindig csak az érdekelt, hogy örüljön neki, aki kapja, tök mindegy, hogy drága volt, vagy sem. Idén meg a legtöbb dolgot igyekeztem kézzel csinálni. És persze, hogy az ajándékozással jár sok idegesség, meg rohanás, meg nem tudom még mi, de én úgy érzem h aki az egész mögött azt látja h ez egy üres, anyagias műünnep...szerintem az illetőben van valami hiba, hogy eleve így áll hozzá.
Na, megyek is sütni ^^

.Attila

Quote from: Rin on 2008-12-24, 11:14:53
szerintem az illetőben van valami hiba, hogy eleve így áll hozzá.

Kviki mondta jól. A család inkompatibilis az ünneppel. Nálunk évről évre ugyanaz megy. Szó szerint ugyanaz. Unalmas! Az ajándékvadászat meg idegőrlő.
De ilyen erővel akkor ne panaszkodjunk soha semmire, mert tuti, hogy a mi hozzáállásunk a rossz.

Rin

Én annyit tudok, hogy anyám családjában teljesen nulla volt mindig is a karácsonyi hangulat, mégis nagyon szereti az ünnepet, és nagyon sokmindent tesz azért, hogy nekünk szép legyen. Ezekután tényleg úgy gondolom, hogy az ember hozzáállásán múlik, hogy mit gondol erről az egészről.  :smile: