Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Cobra

Lehet nem normális, amit csinál, de az is biztos, hogy nem rajta fog múlni, hogy egy darabban megérkezik-e a célpontjához. Az autók mozgását is nézzétek, meg a középső sávban haladó traktort.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moha

Quote from: Zsiga on 2009-01-05, 23:08:30
Quote from: Moha on 2009-01-05, 22:57:33
Nem semmi. Erről az a nyuszikás vicc ugrott be.... :) Elég veszélyes mutatvány, az biztos.
De hol a francban lehet ez? Mindenütt Suzukik meg Fiat Punto-k. Vagy legalább is úgy néznek ki.
India.
Ja tényleg, most nézem, hogy jobbkormányosak a kocsik. Én is Indiára gondoltam, de elsőre úgy tűnt, mintha az út jobb oldalán mentek volna, azért nem értettem. :)
Akkor viszont Marutikról van ugye szó, a Punto kinézetű meg tudja a fene, mi lehet (Tata?)

989 GET! :D

Xzone

Quote from: Cobra on 2009-01-05, 23:13:16
Lehet nem normális, amit csinál, de az is biztos, hogy nem rajta fog múlni, hogy egy darabban megérkezik-e a célpontjához. Az autók mozgását is nézzétek, meg a középső sávban haladó traktort.

Ouch... azok az előzések...

Kuroi Tenshi

Quote from: Én on 2009-01-05, 19:37:26
Quote from: pet on 2009-01-05, 06:01:24
ugyanez a helyzet velem, csak én nem dolgozni hanem ugye 17 évesen még suliba megyek :) csak az a gáz, hogy nem aludtam semmit, és már 5 óra van :) majd suli után megpróbálok...
Heh, én meg rá akarom szoktatni magam, hogy 11-kor lefekszem, tegnapelőtt ez ment, tegnap viszont hiába feküdtem le 3-ig nem bírtam elaludni, szóval ma hulla voltam...

Ditto.
Reggel olyan álmos voltam, hogy egyáltalán nem
emlékeztem rá, hogy felkeltem és elnyomtam az
órát, és utána visszaaludtam...

Quote from: Ramiz on 2009-01-05, 17:04:04
Ez az ember egy fasz, viszont valljuk be, hihetetlenül laza:

http://www.videonezo.hu/video/35852/sms-motoroz--s-k--zeben
Quote from: Cobra on 2009-01-05, 23:13:16

Én is csak néztem, hogy a többi kocsi hogy közlekedik...
mintha a sáv és a követési távolság fogalmát sem ismernék...

Quote from: Zsiga on 2009-01-05, 18:29:54
jól látszik hogy a "kis" Yamahának van egy kevés sebességelőnye egy Transithoz vagy egy Sprinterhez képest...)
pedig ez csak egy túramotor, az adatok (1300cm3, 264kg
és 145le) alapján még nem is annyira erős... a k8-as
kisgixxer 600cm3, 163kg és 125le; és egy kis tuninggal,
áttételezéssel talán már az is eléri a tiltást 299-nél...

Cobra

KT, előbb tanulj meg rendesen közlekedni egy közepes teljesítményű motorral, majd utána álmodozz a sportmotorokról :)
Én maradok a robogónál egyelőre (ha lenne pénzem, akkor is max lightos túraendurót vennék).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ramiz

Én egy öreg de nagyon jó állapotban levő MZ-t fogok megvenni hamarosan. Nem bánom, ha bütykölni kell néha, nem akarok batár nagy japán motort akkor sem, ha lesz rá pénzem. :) Egy motor legyen olajos meg minden... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-01-06, 01:15:39
pedig ez csak egy túramotor, az adatok (1300cm3, 264kg
és 145le) alapján még nem is annyira erős... a k8-as
kisgixxer 600cm3, 163kg és 125le; és egy kis tuninggal,
áttételezéssel talán már az is eléri a tiltást 299-nél...
Így is jut közel fél lóerő minden kilóra, ami nagyon sok. (Nézd meg hogy egy 2,5 dízel háromtonnás kisbusznál ez mennyi...) Persze, lehet venni olyan rizskazánt ami duplaennyit tud, csak közútra semmi értelme, még mentőnek se. Ezek a srácok nem tegnap kezdtek motorozni, mégse nagyon mennek 220-230 fölé (és nem azért mert ott elfogy a gép) még üres pályán sem, talán nem véletlenül.  Pedig mindegyiknek sokéves gyakorlata van nagymotorral, mindegyiknek többéves mentőautó-vezetési gyakorlata is van, illetve természetesen PAV I. is kötelező, nameg az is jól jön száguldozás közben ha kéken villogsz...
Btw. a kisgixxerben nincs annyi nyomaték hogy egy 80-100 kilós embert (motorosruhában, bukóval még én is 60 felett vagyok) meg ~40-50 kiló egyéb ráaggatott cuccot (mentési eszközök, dobozok, doboztartók, kéklámpák/szirénák, rádió, tűzoltókészülék) elvigyen normálisan. :) Nem véletlenül túramotor, a szupersport-motorokat nem dobozolásra tervezik.

Btw. Cobrának igaza van, kezdőként egy 600as GSXR-en kb. kétszámjegyű esélyed lesz meghalni az első szezonban, ami nem egészséges...

Ramiz : Ducati? :) Ha lenne pénzem én valami vörös digó rakétát vennék a seggem alá. Meg kezdésnek egy CBR125-öt az első 1-2 évre, az még olcsó is.

Kuroi Tenshi

Quote from: Cobra on 2009-01-06, 01:25:59
KT, előbb tanulj meg rendesen közlekedni egy közepes teljesítményű motorral, majd utána álmodozz a sportmotorokról :)

Már álmodozni se szabad? :p

A "sebességelőny"-re válaszul írtam, hogy vannak
ennél gyorsabbak is, fele köbcentin; nem mintha a
kisgixert néztem volna ki, k8-ast vörös-fekete-
ezüst színkombinációban
, ááá :haha:
(és élőben milyen jól néz ki...)

Még jó, hogy pár helyen 500-asokon is lehet tanulni,
így még lesz esélyem álmodozni :p :haha:

Quote from: Zsiga on 2009-01-06, 01:51:49
Nem véletlenül túramotor, a szupersport-motorokat nem dobozolásra tervezik.

Btw. Cobrának igaza van, kezdőként egy 600as GSXR-en kb. kétszámjegyű esélyed lesz meghalni az első szezonban, ami nem egészséges...

Sztem bőven bírná egy 750-es gixxer is a plusz cuccot,
csak nem a magyar utakat ;) Több motoros ismerősöm
is mondja, hogy ilyen utakra legfeljebb túraendúrót...

Kis motort venni meg kidobott pénzt, ha úgyis le akarom
majd cserélni. Meg az is lehet, hogy semmi sem lesz az
egészből :)

Nakedape

[spoiler][/spoiler]

nem tervezek motort, de ha igen akkor ezt
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zsiga

Quote from: Nakedape on 2009-01-06, 01:59:01
[spoiler][/spoiler]

Kicsit átírnám azt a képaláírást, valami ilyesmire:
[spoiler]The Road to János trauma... Vespa w/o a helmet[/spoiler]
Bocs. ^^"

motifator

Vespát akkor vennék, ha Harukot is adnák hozzá  :lazza:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Ramiz

A Vespák gyönyörűek... :cool: (De drágák.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2009-01-06, 01:51:49
Ramiz : Ducati? :) Ha lenne pénzem én valami vörös digó rakétát vennék a seggem alá. Meg kezdésnek egy CBR125-öt az első 1-2 évre, az még olcsó is.

Jó, de te kompenzálsz az 50 kilód miatt... :muhahah: :__devil:

Ramiz

Az ember aszinné hogy itt nincsenek is modik :lol:

Ramiz

Csak én vagyok itt? :D

C-

Ramiz

Ramiz

Ramiz

Ramiz

Kuroi Tenshi

frosted butts

Now for something completely different:

ahhoz képest, hogy ma (tegnap) szarul/alig pár órát aludtam,
és 3-4 órája elég álmos is voltam, most megint teljesen éber
vagyok, és érzem, hogy hiába feküdnék is le, nem tudnék
elaludni. Pedig holnap is jó hosszú (és szar) nap lesz.
Utálom ezt.

NLZ

Jah, ismerős.
[reserved]

Dreamcleaver

Ha 3-4 órát alszom és zombie vagyok egész nap, akkor se tudok hajnali 3-4-nél előbb lefeküdni, mert estére felébredek. Sztem nekem már permanensen eltorzult a biológia órám. 8 év egyetem megárt.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Zsiga

Quote from: Dreamcleaver on 2009-01-06, 04:05:10
Ha 3-4 órát alszom és zombie vagyok egész nap, akkor se tudok hajnali 3-4-nél előbb lefeküdni, mert estére felébredek. Sztem nekem már permanensen eltorzult a biológia órám. 8 év egyetem megárt.  :D
Bár nekem még csak a 6. év, de :tezsvir:

blackman

Quote from: Zsiga on 2009-01-06, 04:32:46
Bár nekem még csak a 6. év, de :tezsvir:
Nekem csak a 3. év, de hasonlóan :tezsvir:

NLZ

Nekem csak úgy másfél év, még újonc vagyok. :(
[reserved]

Draconire

Zen

Quote from: Nakedape on 2009-01-06, 01:59:01
[spoiler][/spoiler]

-Whose motorcycle is this?
-*sigh*, it's a Vespa baby.
-Whose Vespa is this?
-*sigh*, Zed's.
-Who's Zed?
-*sigh* Zed's dead baby. Zed's dead.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

pet

messze az egyetem de ugyanaz :)
amúgy tegnap még mentem suliba, de ma kihagytam, mert nem akarta elszúrni a félévet feleléssel, vagy magyar dogával, mert vannak ilyen híresztelések :D mert tegnap nem tudtam aludni. hazajöttem, 2 kor kifeküdtek, jött a nővérem és a 2 fia (3, 5 évesek) és ha valaki tud olyan körülmények között audni... akkor az nem én vagyok :D és ugye úgy hogy 2 napig nem alszik az ember, nem könnyű a tanulás, 10 kor lefeküdtem, és normális időben keltem, de most is hulla vagyok... legalább arra jó volt hogy visszaszokjak.

Nakedape

najó vespa mellett chopper is érdekelhet, sisakot viselnék,de feküdtem én már jános traumatológián,és feltűnt, h a motorosokbl élnek ( de nem kell drága motorra költeni, olcsó biciklivel is be lehet ám jutni!!)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

sirtomi

Én is most próbálok visszaszokni a korai fekvésre. Tegnap már 23 órakor aludtam, de csak mert nincs gépem és fájt a fejem :) Reggel viszont sokkal jobb volt felkelni pihenten.