Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Nakedape

hmmm..

reggel "jóreggelt" helyett lehetne köszönni "jóestétt"

két t-vel mert múltidő

..
[spoiler]asszem ideje aludni mennem[/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Member

Quote from: Member on 2009-01-04, 00:27:48
És ebben a pillanatban halt be végleg mp3 lejátszóm, bahh.
Néztem most egy ideig, pirosan világított belül, ha nyomkodtam a bekapcs gombot (de semmi mást, próbáltam, hogy csak a képernyő halott-e, de nem), és a töltő is töltötte, most megint bekapcsolt. Remélem, még nem b*sz ki velem egy darabig.

Moha

Quote from: NLZ on 2009-01-04, 00:40:28
Quote from: Moha on 2009-01-04, 00:31:49
Quote from: NLZ on 2009-01-03, 23:44:42
Moha, az önbizalom növeléshez tanulj valami küzdősportot. :)
Nem biztos, hogy ez pont nekem való a 60 kilómmal és a pacifista mentalitásommal.  :redface: De azért kíváncsi vagyok, mit ajánlanál konkrétan.
Akármelyik, amelyik neked tetszik. Lényeg, hogy kitartó legyél. Nem gáz a súly se, se semmi. Egyedül az, hogy becsületesen csináld hetente. Ezért érdemes olyat választani, amit szívesen csinálsz.
Igazából egyiket sem ismerem, sosem foglalkoztam küzdősportokkal. Sőt, igazából nem vagyok túl aktív, nem sportolok rendszeresen. De mivel nincs nagy étvágyam sem, így a 171 centimhez vagyok 60 Kg. :haha:
Azt nem tudom, mennyire lenne kitartásom egy küzdősporthoz, ill. hogy a 3 műszakos "össze-vissza" műszakbeosztásommal hogy tudnám összeegyeztetni.

Quote from: Kvikveg on 2009-01-04, 00:26:12
Hutot emelgetni, ajtot leemelni, hatat masszirozni, felviditani?  ::)
:D
Az első kivételével a többit vállalom! :haha: Család szerint masszőrnek pl. kimondottan jó vagyok.  :P

Draconire

NLZ

Moha, igazából az a legjobb, ha megnézed, hogy a környékeden milyen lehetőségek vannak (fél óránál többet utazgatni szerintem nem szeretnél). Általában az ilyenek 5-8 körül vannak, heti kétszer, néha hétvégén is. Az a jó, ha valami kezdő/most vagy nemrég indult csoportot találsz, mert akkor kb mindenki olyan lesz, mint te. :) Általában 2-3 hónap a morzsolódási idő, addig a gyenge akaratúak és a nem odavalóak kihullanak (pl a hülye nőcikék, akik aerobik helyett tévednek oda :D).
[reserved]

.Attila

Küzdősporttal az a baj, hogy effektíve nem fogja tudni semmire sem használni.
Tehát ha alapból nem érdekli, akkor felesleges szerintem.

NLZ

Önbizalmat ad az is. Javítja a reflexeketés az erőnlétet is. Esetleg egy kis vállad is lesz. :)
[reserved]

.Attila

Önbizalmat ad a tánc is és sokkal közelebb juttatja a lányokhoz.
Reflex mihez? Erőnlét ok, attól függ, mit akar.
Válla meg nincs? Menjen el reggaetonra, ott jól bemozgatják a vállát meg egyéb izmait.

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

NLZ

Quote from: .Attila on 2009-01-04, 03:47:43
Válla meg nincs? Menjen el reggaetonra, ott jól bemozgatják a vállát meg egyéb izmait.
Egy buliban ha balhé van, lehet vonzóbb egy lány számára, ha a balhés srácot összecsomagolja, mint ha körbetáncolja. :D
Egyébként meg tök mindegy mit csinál, csak csináljon valamit és élvezze. :)
[reserved]

.Attila

Quote from: motifator on 2009-01-04, 03:55:28
...reggaetonra...
?

:D

Quote from: NLZ on 2009-01-04, 03:58:33
Egy buliban ha balhé van, lehet vonzóbb egy lány számára, ha a balhés srácot összecsomagolja, mint ha körbetáncolja. :D
Egyébként meg tök mindegy mit csinál, csak csináljon valamit és élvezze. :)

És hány évet várjon, mire eljut egy olyan szintre? Melyik küzdősportot válassza? Mit csináljon, ha ketten-hárman bicskát vesznek elő?
Milyen buli az, ahol bárkit is össze kell csomagolni?

Makos

Quote from: .Attila on 2009-01-04, 04:12:02
Ahol valakit becsomagolnak ajándéknak...pl születésnapi buli :angyali:

Moha

Quote from: NLZ on 2009-01-04, 03:58:33

Mit csináljon, ha ketten-hárman bicskát vesznek elő?
Ha valahol balhé van, én tuti nem fogok beszállni. Pacifista vagyok, ha valaki erőszakos, inkább hagyom magára, még akkor is ha provokál engem. Inkább vagyok gyáva nyúl, mint hulla...  ::)
Szerintem ha jobb lenne a fizikumom, akkor sem állnék neki verekedni, egyszerűen nem az én stílusom.

Oké, ha pl. lenne egy rendes barátnőm és őt kezdenék el piszkálni, akkor valószínű nekimennék az illetőnek, de egy buliban egy "talán felcsíphető" csajért nem éri meg...

Member

Kapuérázz (mit tudom én, hogy kell írni), az táncos küzdősport. :D

A tánc max csak táncos csajokhoz viszi közelebb, bár igaz, előny, ha lassú van egy party végén és a lányok általában nem tudnak táncolni, tőled várnak el mindent. Csak ugye ehhez meg a dizsis részben már el kell érni náluk vmit.

.Attila

Quote from: Member on 2009-01-04, 11:57:32
A tánc max csak táncos csajokhoz viszi közelebb

Ezek a csajok viszont eljárnak ilyen táncos bulikba, szóval nem kell nagyon keresni őket. Ráadásul így kapásból adott egy közös hobbi.

Solid Snake

Quote from: .Attila on 2009-01-04, 13:59:59
Quote from: Member on 2009-01-04, 11:57:32
A tánc max csak táncos csajokhoz viszi közelebb

Ezek a csajok viszont eljárnak ilyen táncos bulikba, szóval nem kell nagyon keresni őket. Ráadásul így kapásból adott egy közös hobbi.

Ezt aláírom. Saját tapasztalat. ;)

Member

Egy közös hobbi, amin belül ugyanúgy össze lehet kapni vmin. :haha:
(Lásd miért nem kezd animefan 14 éves inutard csajjal :D)

NLZ

Vagy egy yaoi fangirllel. :D

Quote from: .Attila on 2009-01-04, 04:12:02
És hány évet várjon, mire eljut egy olyan szintre? Melyik küzdősportot válassza? Mit csináljon, ha ketten-hárman bicskát vesznek elő?
Ha mindenképp önvédelmet akar tanulni, akkor tanuljon olyan specifikus küzdősportot, pl Krav Magát. Ha kés ellen akar védekezni, akkor a legjobb esélye akkor van, ha ő is kést ránt. Kés az egy olyan eszköz, amihez ha valaki egy kicsit is ért, akkor könnyen fel lehet vele szeletelni bárkit.
Egy év alatt szerintem el lehet sajátítani egy használható tudást, ha eljár még a plusz szemináriumokra, pl a késharc szemináriumra, ami nekem anno kifejezetten tetszett. :)

Egyébként meg táncot mennyi idő alatt tanulná meg? Meg ugye azzal is aztán ha ismerkedni akar, akkor el kell járnia, aztán ha egy csajt összeszed ott, akkor meg végképp kell mindig mennie. Nem vagyok benne biztos, hogy bevállalná. Én pl tuti nem.
[reserved]

motifator

Quote from: Member on 2009-01-04, 14:18:30
(Lásd miért nem kezd animefan 14 éves inutard csajjal :D)
Jajj neeeee, ezt most ne keverjük bele inkább :)
Szerintem amúgy nem csak egy animefan nem szed fel egy 14 éves inutard csajt. Nincs az a férfi, aki egy 14 éves inutard csajt akar magának, hacsak nem ő is inutard (és 14 éves (és csaj :D)).
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Member

Figyelj, aki lesz*rja, hogy a csaj mit szeret, mert d*gni meg eljárni ide-oda Inuyashát a szekrényben hagyva is lehet... :D

motifator

Most rámtörtek az animeconos és anime meetes emlékek:
Inutard csajok jönnek InuyashaXSesshoumaru yaoi fanartokkal.
De miért van ott Shippou is? Ja, hogy a shotát is szereted? Áááááá, hova meneküljek?! :zomg: :uzi:

Istenem, mennyire magányos dolog animefannak lenni... :bruhuhu:

Nakedape

vasárnap , raktárpakolás, ó be szép, ó be jó.

káromkodás[spoiler]tudnék cifrát de mot nem írok[/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Quote from: motifator on 2009-01-04, 14:41:20
Most rámtörtek az animeconos és anime meetes emlékek:
Inutard csajok jönnek InuyashaXSesshoumaru yaoi fanartokkal.
De miért van ott Shippou is? Ja, hogy a shotát is szereted? Áááááá, hova meneküljek?! :zomg: :uzi:

Istenem, mennyire magányos dolog animefannak lenni... :bruhuhu:
Anime meet, hmmm.... itt nálunk egyszer a csajok elkérték a notimat a meeten, mondván meg akarnak nézni valamit... Aztán mikor megláttam, hogy kemény yaoit néztek rajta....  ::)
Mondtam is nekik: "Na, most fertőtleníthetem a gépet!" :lol:

Member

A kemény yaoi-hoz képest a csápszörny rózsaszirmokkel teli tavaszi kert látványa.

Moha

I prefer yuri and regular hentai over tentacles.  :rotfl:

NLZ

Quote from: Member on 2009-01-04, 15:00:44
A kemény yaoi-hoz képest a csápszörny rózsaszirmokkel teli tavaszi kert látványa.
Szerintem a yaoi ugyan olyan undorító, mint a tentacle rape. :zomg:
[reserved]

Member

Lolicon yuri with albino and dead beavers is fckin' 4\/\/350|\/|3, hogy irtó bután fejezzem ki magam. :D

Moha

Quote from: Member on 2009-01-04, 15:20:11
Lolicon yuri with albino and dead beavers is fckin' 4\/\/350|\/|3, hogy irtó bután fejezzem ki magam. :D
You're sick, man!  :zomg:

Member

kikuchiyo

That signature freaks me out, man.
Failure is the default option