Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: Kvikveg on 2009-01-18, 22:41:05
Quote from: Nakedape on 2009-01-18, 22:14:12
szerencsés vagy h télen cseréled:) nyáron terasz mikró project?
Ja ez az egyetlen mazli. Ugyanez nyaron orbitalis szivas lett volna. Pektermeken es tean eltem volna hetekig. Hacsak nem a ceges hutot hasznalom. XD
Mindent meg lehet oldani. Munkatársam speciel mikor költözködött ott főzött a cégnél, amíg rendesen be nem rendezkedett otthon. :)
A konyhában a gáztűzhelyt amúgy senki nem használta, legalább így volt funkciója. Csak mi meg a telefon mellett csorgattuk a nyálunkat a finom illatok miatt. :haha:

Kvikveg

Uh, ne is mondd, a cegnel van egy ember, aki baromi jol foz, neha delutan nekiall valamit fozni, meg lehet vadulni az illatoktol.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Draconire

Kvikveg

A huto c. brazil sorozat kov. epizodjabol:
Az elado szerint este 5kor problema nelkul tudnak szallitani. A szallito ceg szerint francokat. Szerencsere reggeli idopont megbeszelve a morozus szallitos kontakttal. Szerencsere az meg mindig igaz, hogy a regit elviszik, ujat kicsomagoljak, helyere rakjak.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cloud

A vége úgyis happy end lesz. :D
Mindig az szokott lenni.

Nakedape

jóreggelt!

http://www.youtube.com/watch?v=HDw4gk5pYl8

szerk
najó, az előző videó az azért ide, mert nem tudtam h lol v tudomány legyen.

ez az igazi reggeli videó :D :

http://www.youtube.com/watch?v=YXFbiJy9dQM
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Quote from: Nakedape on 2009-01-19, 10:33:07
jóreggelt!

szerk
Hát, ez erősen mindkettő. :)
De tetszik. :D Kár, hogy rövid.

Xzone

Moha

chilip

hát lehet ez lesz az egyetemi karrierem vége :( egyszerűen nem tudom rendesen tanulni az elméleti tárgyakat. Gyakorlataim elsőre megvannak (tisztelet a nagyon ritka kivételnek :D). Szétcsúszik a figyelmem tanulás alatt nagyon gyorsan, akármennyire is kényszerítem magam hogy figyeljek. kicsit dekoncentrált vagyok... máig nem értem hogy lett meg a bevmat 1 :( Akárhogy értem az anyagot (mert értéssel nagy gondjaim nem voltak) memorizálni szinte lehetetlen nekem :( elmegyek leteszek valami szakmát, azzal többet érek :( masszőriséggel szemezgetek ::)

Makos

Quote from: Nakedape on 2009-01-19, 10:33:07
jóreggelt!

szerk

ez az igazi reggeli videó :D :

http://www.youtube.com/watch?v=YXFbiJy9dQM
:facepalm: :facepalm: :lul:

pet

Quote from: chilip on 2009-01-19, 14:44:37
hát lehet ez lesz az egyetemi karrierem vége :( egyszerűen nem tudom rendesen tanulni az elméleti tárgyakat. Gyakorlataim elsőre megvannak (tisztelet a nagyon ritka kivételnek :D). Szétcsúszik a figyelmem tanulás alatt nagyon gyorsan, akármennyire is kényszerítem magam hogy figyeljek. kicsit dekoncentrált vagyok... máig nem értem hogy lett meg a bevmat 1 :( Akárhogy értem az anyagot (mert értéssel nagy gondjaim nem voltak) memorizálni szinte lehetetlen nekem :( elmegyek leteszek valami szakmát, azzal többet érek :( masszőriséggel szemezgetek ::)
hasonló gondok, de úgy vettem észre hogy az egyetlen megoldás ha sokszor tanulsz kicsit, és akkor ülsz neki tanulni amikor érzed hogy most menne egy ideig (előtte egyél, igyál, elégítsd ki minden függőségedet). persze neked sokkal több meg nehezebb :) egyik ismerősöm, bár ő még csak most 2008 ban ment főiskolára, naponta megtanul 6 oldalt másfél óra alatt... jah és próbáld ki azt, hogy felkelsz, és nekiállsz egyből tanulni. reggelente sokkal könnyebb, frissebb vagy, és egy ideig képes leszel koncentrálni.

Darkstar

Vagy egyszerűen válts egyetemet és menj át olyan helyre, ami érdekel is. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

Quote from: pet on 2009-01-19, 16:31:37
(előtte egyél, igyál, elégítsd ki minden függőségedet).
Starcraft közben nehéz tanulni. :P

A tökéletesség unalmas.

Member

Tesóm félórákra osztja és egy vizsga előtt egy hetet tanul, de ritkásan, én meg 3 napot akkor megállás nélkül, hajnaltól. Válassz. :D
A matekra nekem mondjuk nincsenek módszereim, az azért nem úgy megérthető szöveg, mint mondjuk a deviáns magatartások szociológiája. Vagy igen? A felsorolásokat magolni szoktam, a többit értelmezni.

Solid Snake

Holnapután matek szigorlat. Gyakorlat kb. 80%-ban kidolgozva/megértve, elméletet most kezdem. Did I win?

Member

Lehet, hogy én vagyok b*szottnagy troll, ha igen, javítsatok ki.
Van egy olyan tippem, ha a bojlerből akarjuk kikapargatni a vízkövet, előtte elzárjuk a csapot és órák alatt kiengedjuk belőle a vizet, nem pedig leoperáljuk az alját, ömlesztjük a vizet és ketten felváltva rohangálunk kifele vödörrel, hogy a padlón lévő vödör ne ömöljön ki.

NLZ

Ettől miért lennél troll? :eek:  Max ostoba, bár nemtom ezt énse, de én nem is laktam még sosem boileres házban. :D
[reserved]

Xzone

Quote from: Member on 2009-01-19, 18:35:55
Lehet, hogy én vagyok b*szottnagy troll, ha igen, javítsatok ki.
Van egy olyan tippem, ha a bojlerből akarjuk kikapargatni a vízkövet, előtte elzárjuk a csapot és órák alatt kiengedjuk belőle a vizet, nem pedig leoperáljuk az alját, ömlesztjük a vizet és ketten felváltva rohangálunk kifele vödörrel, hogy a padlón lévő vödör ne ömöljön ki.

BAHAHAHAHAHA

(És érdemes kikapcsolni is a cuccot, a fűtőszál nem nagyon komálja, ha csak a levegőt melegíti.)

Member

És az ürge vízvezetékszerelő. És akármit kérdeztem sem a kérdésemre reagáltak.

Nakedape

passz nem lehet, h úgy nem az összes víz jönne ki? meg így biztos gyorsabb:) ő meg nem ér rá egész nap :D

Nakedape

Zsiga

motifator

A francba, hogy engem nem akart megrontani 13 évesen a szexi 29 éves tanárnő egyszer sem, nemhogy 300szor  :Eztneked:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Draconire

>A kapcsolatot a fiú barátja fedte fel a múlt héten
>fiú barátja
>barátja

:zomg:

motifator

Quote from: Draconire on 2009-01-19, 20:44:31
Hát igen, akinek nincs egy barátja sem, annak ez nagy dolog lehet  :hehe:  :angyali:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

NLZ

Milyen barát az, aki elrontja a mókádat? Biztos féltékeny volt. :D
[reserved]

Ramiz

Megtörtem fater kocsiját... :zomg: Vicces volt, az Ázsia Center előtt mentem bele egy személyautóba, erre megáll mögötte egy másik is, és kiszáll 6-7 kínai gyerek... Majdnem elröhögtem magam, olyan volt az egész, mint valami hülye GTA-küldetés... "Kill frenzy!!! - Execute 10 Chinese in 1 minute!"...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xzone

Quote from: Ramiz on 2009-01-19, 21:18:43
Megtörtem fater kocsiját... :zomg: Vicces volt, az Ázsia Center előtt mentem bele egy személyautóba, erre megáll mögötte egy másik is, és kiszáll 6-7 kínai gyerek... Majdnem elröhögtem magam, olyan volt az egész, mint valami hülye GTA-küldetés... "Kill frenzy!!! - Execute 10 Chinese in 1 minute!"...

Örülj, hogy nem négy öltönyös triád-tag szállt ki belőle :)

Member

Quote from: Draconire on 2009-01-19, 20:44:31
>A kapcsolatot a fiú barátja fedte fel a múlt héten
>fiú barátja
>barátja

Féltékeny volt a tanárnőre. ::)