Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: Tycho on 2009-01-25, 11:19:04
Atyég milyen mimóza lelkűek vagytok...
Ezek szerint még nem próbáltad... ;)

Ramiz

Quote from: Tycho on 2009-01-25, 11:19:04
Quote from: Zsiga on 2009-01-25, 11:00:12
Quote from: Ramiz on 2009-01-24, 17:51:47
Elmondjam, mit csinálnék ezzel az emberrel, ha lenne rá időm és lehetőségem?......

http://index.hu/politika/bulvar/belgjok0124/
Lekötözném és megtanulnék rajta csukott szemmel intubálni. (Akinek volt már bármi oda nem való dolog a légcsövében az tudja hogy mennyire kellemes érzés...)

Atyég milyen mimóza lelkűek vagytok...
[spoiler]Én kibányásznám az idegeket a karjából vagy a lábából a főbb ereket elkerülve és egy átforrósított fémdarabbal elkezdeném sütögetni azokat... vagy egyesével porrá zúzni az apró csontokat a kezében és a lábában egy kalapáccsal... persze mindig felrázni mikor eszméletét vesztené... Csak szakszerűen :)[/spoiler]

That's more like it...

Én az eddigi finom nőies megoldások után el sem mertem mondani a sajátomat, de Tycho-é után kicsit azért megnyugodtam... nem csak szerintem túl jó a halál egy ilyennek...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tycho

Ramiz, írd csak le nyugodtan, nem kell itt szemérmeskedni, mindenki tudja itt, hogy perverz vagy :D (csápok anyone? :D)

kikuchiyo

ITT: Internet Tough Guys.
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-25, 12:09:16
ITT: Internet Tough Guys.

OTT: fucking gay faggot nerd.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Tycho

balaaz

Nem akartam közbe vaú-vaú, de gyakorlatilag mindegy szerintem, hogy ki, hogy szájkaratézná le (ami persze igen hasznos emócionálisan), de a gyakorlat és az, hogy ténylegesen mi történik majd vele más kérdés. Asszem ugyanezen a napon kb. amikor ez is hír lett, volt szó arról is, hogy kishazánkban egy kilencéves kislányt erőszakoltak meg az iskolában ugyanilyen korú iskolatársai. Ez utóbbi már pl. közelebb is van hozzánk, meg fokozottabban jelentkezik ez a mit csinálnék vele/mit lehet tenni vele dilemma.  :frown:

.Attila

Quote from: balaaz on 2009-01-25, 13:40:54
Asszem ugyanezen a napon kb. amikor ez is hír lett, volt szó arról is, hogy kishazánkban egy kilencéves kislányt erőszakoltak meg az iskolában ugyanilyen korú iskolatársai.

És nem büntethetők, mert a büntethetőség minimális kora alatt vannak.

Tycho

Quote from: .Attila on 2009-01-25, 13:45:01
Asszem ugyanezen a napon kb. amikor ez is hír lett, volt szó arról is, hogy kishazánkban egy kilencéves kislányt erőszakoltak meg az iskolában ugyanilyen korú iskolatársai.

Dehogynem... befosásig össze kell veretni őket az iskolatársaikkal... ők se büntethetők :)

Fazék

Quote from: .Attila on 2009-01-25, 13:45:01

inkább a szülők fejét kéne szana-széjjel verni, hogy így nevelték föl a gyereküket. az elkövetőket inkább csak ki kéne emelni a környezetükből és ha létezne normális hely hozzá, akkor nevelőintézetbe küldeni mindet, ahol talán még meg lehet menteni őket... de ugyebár tudjuk a hazai nevelőintézetek színvonalát, szóval eleve esélytelen a dolog. ezekből már ugyanakkora faszok lesznek, mint a szüleik. vagy rosszabbak.

Tycho

Fazék: nem kell ahoz pszichopata fasz szülő, hogy ilyen legyen a gyerek... elég annyi is, hogy nem foglalkozik a gyerekkel. Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek egy része sokkal betegebb állat lett 9 éves korára mint bármelyik rokona...

Selmo

Szerintem meg szimplán be kéne vezetni, hogy 14 éves koráig a gyerek minden cselekedetéért a szülő/gondviselő a felelős, aztán nem a tv nevelné a gyereket.

A tökéletesség unalmas.

Tycho

az mind szép és jó... de a már vadállattá lett gyerekkel mi lesz? Eutanázia? Mert ma nincs olyan intézmény ami ezekből embert nevelne magyarországon úgy sejtem...

Fazék

Quote from: Selmo on 2009-01-25, 13:54:02
Szerintem meg szimplán be kéne vezetni, hogy 14 éves koráig a gyerek minden cselekedetéért a szülő/gondviselő a felelős, aztán nem a tv nevelné a gyereket.
lehet hogy én vagyok túl pesszimista, de ez tippre még durvább reakciókat váltana ki a gyerekekből, kölök fejjel egy igen erős zsarolási pozícióba kerülnének a szüleikkel szemben, illetve drákói szigorral nevelő szülőkhöz vezetne, ami megint nem a legjobb megoldás sztem...

kikuchiyo

Quote from: Selmo on 2009-01-25, 13:54:02

Jórészt most is így van. Ha a gyerek leveri a boltban a plazmatévét, akkor a szülő fizeti ki.
De ha ezt az elvet a büntetőjogi következményekre is kiterjesztenék, annak sem lenne különösebb visszatartó hatása.

Quote from: Tycho on 2009-01-25, 13:59:03
az mind szép és jó... de a már vadállattá lett gyerekkel mi lesz? Eutanázia? Mert ma nincs olyan intézmény ami ezekből embert nevelne magyarországon úgy sejtem...

Idegenlégió? Janicsárképző? Húskészítmény-gyár?

Selmo

Igazatok van, 10 éves kortól legyen mindneki büntethető, aki nem bizonyítottan gyengeelméjű.

A tökéletesség unalmas.

Tycho

azért van a határ mert egy bizonyos (jelenleg állambácsi által meghatározott kor) alatt a gyerek hülye és nem látja hogy azért verik pofán/csukják le, mert amit csinált az nem helyes és csak még nagyobb állat lesz... pont hogy nevelőintézet kellene,de nem elvadító intézet és bűnözési szakiskola, ami ma van, hanem rendes célnak megfelelő intézmény...

Fazék

hardwired.hu és t-online.hu nálatok is elérhetetlen jelenleg? rohadt levelezésemre se tudok ránézni
szerk: galaxisnet.hu se töltődik be... miafranc van már?

Moha

Konkrétan semmilyen t-online-al kapcsolatos oldal nem műxik.

freemail.hu, t-online.hu, origo.hu, iwiw.hu...

Fazék: te nem Chello-s vagy, igaz?

Fazék

Quote from: Moha on 2009-01-25, 14:53:59
Konkrétan semmilyen t-online-al kapcsolatos oldal nem műxik.

freemail.hu, t-online.hu, origo.hu, iwiw.hu...

Fazék: te nem Chello-s vagy, igaz?
datanet-es vagyok.
akkor ezek szerint a t-online háza táján van a hiba.

Moha

Kösz, akkor te vagy a megmentőm. :)

Legalább mondhatom az előfizetőknek, hogy nem a mi sarunk a dolog. XD

Fazék

eh. rohadt icq is gyanús, hogy nem működik. legalábbis eléggé kétlem, hogy egyetlen egy ismerősöm sincs fönt jelenleg

Moha: örülök, hogy segíthettem :haha: mondjad az ügyfeleknek, hogy bombázzák hívásaikkal a t-online-t :D

szerk: de már elmúlt.
szerk: ééés újra nem működik. jó ez a t-online. mondjuk pont sikerült elküldenem egy "fontos" levelet, remélem azért még az újabb leállás előtt eljutott az emberekhez :haha:

Moha

Valami routing hiba van, gondolom most is hegesztik...

.Attila

Nakedape

jja  it is hol van hol nincs net, bár most felőlem elmehet 2 órára a net, mert  én vezetek egy 17:36kor lejáró vatera licitnél :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

kikuchiyo

Ja, akkor ezért nem volt net. A router sem volt hajlandó csatlakozni, persze tré-onlányos.

A szomszéd wifi-je érdekes módon működött... persz ezt csak hallottam.

Solid Snake

Szintúgy nem volt net.
Bár nálunk a sávszélesség bővítés miatt alapból voltak kihagyások az utóbbi napokban.

Én

Btw,
Quote from: Darkstar on 2009-01-24, 17:33:52
Utánanéztem, mert szerintem idén megyek javítani egyet matekból, hogy legyen 480 pontom, mert az jó. :D
matek-angol?

Ramiz

Quote from: Fazék on 2009-01-25, 14:45:31
hardwired.hu és t-online.hu nálatok is elérhetetlen jelenleg? rohadt levelezésemre se tudok ránézni
szerk: galaxisnet.hu se töltődik be... miafranc van már?

Ja, és tököm kivan, most raktam fel új torrentet a cinemageddonra, márpedig hamar elsüllyednek a főoldalról, és ha 0 seeder van egy torrentnél, akkor mindenki lesz.rja...

Remek...