Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Ma is tanultam valami újat: nem tudtam eddig, hogy Japánban március 15-én valami termékenységi ünnep van. Ma is jobb weeaboo lettem.

Zsiga

Quote from: Én on 2009-03-15, 21:01:41
Ma is tanultam valami újat: nem tudtam eddig, hogy Japánban március 15-én valami termékenységi ünnep van. Ma is jobb weeaboo lettem.
http://en.wikipedia.org/wiki/International_Day_Against_Police_Brutality
lol

Én

Oh lol. Lehetett volna erre hivatkozni tüntetésekkor... :D
(Amúgy először nézem, 11 és 12 éveseket vertek agyon rendőrök? Wtf? Aztán belegondolva, el tudok képzelni olyan helyzetet ahol helyeselném...)

Rounin

>Ma is jobb weeaboo lettem.
>jobb weeaboo
>jobb
>weeaboo

:3x3:

Én

Rounin

Osszunk nullával rögtön.

Én

Nem azt mondtam hogy ma is jobb lettem és weeaboo lettem :ejnye:

Xzone

http://www.onlyanalbleaching.com/articles/anal-bleaching-kit

QuoteInitially only dancers, models and celebrities opted for anal bleaching but today, it has become a household commodity. A lot of women are heading towards the retail stores to get a box of an anal bleaching kit.

Kvikveg

Jajjaj, nincs kedvem holnap Ubuntut es tovabbi mindenfelet telepiteni laptopra, kollegat elrendezni, fileokat elrendezni, gondolkodni etc.
Most jottem ra, hogy koran kene kelnem.  :comp:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

_Anime Wynter_

Jó estét. Egy kérdés. Hol tudom lecserélni az avatart? Körülnéztem a profilbeállításoknál, de nem találom ezt a funkciót. Előre is kösz.

(Lehetséges, hogy én vagyok vak?)

Próféta

Quote from: _Anime Wynter_ on 2009-03-16, 00:56:55
Jó estét. Egy kérdés. Hol tudom lecserélni az avatart?
Fenti sávban Profile, Modify Profile, Forum Profile, "I will upload my own picture"

_Anime Wynter_

Köszi. Megoldottam. Át kellett váltanom Magyarról angolra, és így látszódott az a rész.

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2009-03-16, 00:46:14
Kozepen lathato a viraga,

nyugtassatok meg, hogy ezt nem csak én néztem egy hasonló, de
más betű-elrendezésű szónak :haha:
rossz ezeket az ékezet-nélküli mondatokat olvasni, mert folyton
asszociálni kell bennük más, értelmes szavakra, aztán néha sikerül
teljesen másra asszociálni, mint amire kellett volna :haha:

Cobra

Megnyugtatlak, csak te olvastad félre.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kvikveg

:lol:

ÁÁÁáááá már fél 1 van! ÁááÁÁáá! hogy tudom én ezt mindig így elhúzni?!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Ne aggódj, én is szívni fogok, mert nem javítottam ki azt a scriptet, amit ki kellett volna.

De én még megvárom a Shuttle-kilövést.
Failure is the default option

Xzone

Rounin

hargharg

Quote from: Rounin on 2009-03-16, 04:16:45
(._.)

most mi? : D

kikivankozott, no, nehogymar ennyiert letartoztassanak mar!

edit: jojo, legkozelebb csendben maradok, edesanyam is mindig mondogatta, hogy mas orul, hogy luk van a szajan...
rofl

Rounin

Quote from: hargharg on 2009-03-16, 04:18:34
most mi? : D

Bántásnak ne vedd.
()()
(x_x)

Quoteedit: jojo, legkozelebb csendben maradok, edesanyam is mindig mondogatta, hogy mas orul, hogy luk van a szajan...

Én az alfelemen lévőnek ugyanannyira örülök. (^3^)

Draconire

Moha

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-03-16, 01:27:12
Quote from: Kvikveg on 2009-03-16, 00:46:14
Kozepen lathato a viraga,
nyugtassatok meg, hogy ezt nem csak én néztem egy hasonló, de
más betű-elrendezésű szónak :haha:
Én egészen addig annak néztem, amíg a te commentedet el nem olvastam mellé. :haha:

Ramiz

Quote from: Rounin on 2009-03-16, 04:23:58
Quoteedit: jojo, legkozelebb csendben maradok, edesanyam is mindig mondogatta, hogy mas orul, hogy luk van a szajan...

Én az alfelemen lévőnek ugyanannyira örülök. (^3^)

Note to self: "Nem, Ramiz, ezt a poént most NE üsd le, akármilyen magas labda is... direkt csinálta, csapdába sétálnál..." ^^"
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

sirtomi

Pont ezt olvastam és eszembe jutott a NatGeon vetített műsor ami a délamerikai szurkolókról szólt. Elsőre vicces volt, de belegondolva elég durva volt, hogy ott a szurkolók nem verekedtek hanem lőttek egymásra és a filmben szereplő egyik szurkolót a forgatás után le is lőtték.

chilip

Rounin

Quote from: Ramiz on 2009-03-16, 11:53:15
Note to self: "Nem, Ramiz, ezt a poént most NE üsd le, akármilyen magas labda is... direkt csinálta, csapdába sétálnál..." ^^"

(._.)

Bicskei

Quote from: sirtomi on 2009-03-16, 12:35:13
Pont ezt olvastam és eszembe jutott a NatGeon vetített műsor ami a délamerikai szurkolókról szólt. Elsőre vicces volt, de belegondolva elég durva volt, hogy ott a szurkolók nem verekedtek hanem lőttek egymásra és a filmben szereplő egyik szurkolót a forgatás után le is lőtték.

bocs h beleszólok de ha már "szakmába vág"...
a discovery-n volt sztem az a műsor vagy nem egyről beszélünk..
amúgy igen dél-amerika más világ de nem kell olyan messze menni elég szerbiába menni ott is gyakori a gyilkosság..
Ultras liberi

sirtomi

Lehet hogy Discovery, előfordulhat :)

Bicskei

Quote from: sirtomi on 2009-03-16, 15:31:20
Lehet hogy Discovery, előfordulhat :)

Real Fottballfactories ;)
Ultras liberi