Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Xipe

A messenger taska tipusok is erdekelnek? Ocsemnek van egy nagyon jo.
Ha igen az ocsemnek van egy nagyon jo.
Nekem nincs, mert a laptopot itthon szoktam hagyni a netbook meg elfer a zsebemben.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Quote from: Xipe on 2009-03-14, 13:21:07
A messenger taska tipusok is erdekelnek? Ocsemnek van egy nagyon jo.
Ha igen az ocsemnek van egy nagyon jo.
Nekem nincs, mert a laptopot itthon szoktam hagyni a netbook meg elfer a zsebemben.
Gondolkodtam egy vallra akaszthaton, de attol tartok ha meg a sajat cuccaimat is belerakom, leszakadok. Egy atlag taska azert kenyelmesebb ket vallra akasztva. :) (Plusz ugye meg a sajat cuccaimnak is bele kell ferniuk.)
De ha nem gond mondd a tipust es utananezek. A net ingyen van. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cloud

Quote from: Én on 2009-03-14, 12:19:47
Tiszta nyár van :whoah:
Irány bnővel sétálniiii. :D :whoah:

Rounin

Tud ő egyedül is. :mad:

Bicskei

Quote from: Cloud on 2009-03-14, 16:08:59
Quote from: Én on 2009-03-14, 12:19:47
Tiszta nyár van :whoah:
Irány bnővel sétálniiii. :D :whoah:

Irány a sötét szoba a tegnapi piázás után :D ;)
Ultras liberi

Cloud

Én

Quote from: Rounin on 2009-03-14, 16:27:51
Jaj de édes, féltékeny :P
Amúgy a mai csajozásom annyiból állt, hogy egy csoporttársnőmnek elmagyaráztam msn-en a galvánelem működését. Megvolt a feszültség, ha értitek mire gondolok.

Xzone

Quote from: Én on 2009-03-14, 19:47:33
Quote from: Rounin on 2009-03-14, 16:27:51
Jaj de édes, féltékeny :P
Amúgy a mai csajozásom annyiból állt, hogy egy csoporttársnőmnek elmagyaráztam msn-en a galvánelem működését. Megvolt a feszültség, ha értitek mire gondolok.

DOHOHOHOHO

Makos

Quote from: Én on 2009-03-14, 19:47:33
Megvolt a feszültség, ha értitek mire gondolok.
Áhhh :falba:

Ed:
Amúgy mivel jó idő volt ma ezért korival mentem ki kajálni nagymamámhoz :D

Xzone

A "Never Rely On Others" alapelvem jegyében vettem egy hajvágógépet, és nekiestem vele a fejemnek.

Minden rendben ment, egészen addig, amg a tarkómhoz nem értem. Abban a hitben kezdtem el az egészet, hogy anno biztos felhoztam egy kis tükröt magammal Pestre. Ez a feltevésem nem bizonyult igaznak, úgyhogy a konyhából akasztottam le egy fél méteres átlójú tükröt, aminek a mérete volt a kisebb gondja, a nagyobb pedig a dekorált "Kinley" felirat/logó a közepén.

No nem baj, megoldottam. Bár nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy a hajam alsó vonala hátul szimmetrikus, de oldalról jól néz ki. Huge Success.

Én

Produce pics -> we rate

Kuroi Tenshi

Quote from: Xzone on 2009-03-14, 23:53:18
A "Never Rely On Others" alapelvem jegyében vettem egy hajvágógépet

Talán nekem is ezt kéne -- a fodrászok addigra bezárnak, mire
oda jutnék, meg egy ilyen gép 2-3 fodrászhozmenésből behozná
az árát kb.

Én

Öhm... mennyire normális az, ha a kóla úgy habzik, mint a sör? Mármint, hogy rendesen rajtamarad a tetején a sok hab? És nem megy le?
It's pretty fucking disgusting.

Xzone

Quote from: Én on 2009-03-15, 01:11:34
Öhm... mennyire normális az, ha a kóla úgy habzik, mint a sör? Mármint, hogy rendesen rajtamarad a tetején a sok hab? És nem megy le?
It's pretty fucking disgusting.

Wow, milyen vegyszermaradványt hagytál a pohárban? (Nézd meg a biztonság kedvéért az alján, hogy nincs-e ott véletlenül egy cetli urine/semen felirattal. A Big Bang Theoryban volt hasonló :) ).

Btw, szerintem a Tesco Value kóla addiktív összetevőket tartalmaz... cukrot viszont érdekes módon nem. Hmm, kedvem lett hirtelen inni belőle még egy pohárral.

Kuroi Tenshi

használj kevesebb industrail strength paint shakert.

"No ma'am, I'm... I'm gay, yeah. So get out of here." -- ezen röhögtem
:haha: meg Cap'n Nebevay szövegein is :haha:

Próféta

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-03-15, 01:19:44
industrail strength paint shaker
Ó, a rossz emlékek... arra nem is jöttem rá magamtól.  :redface:

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-03-15, 01:19:44
"No ma'am, I'm... I'm gay, yeah. So get out of here." -- ezen röhögtem
:haha: meg Cap'n Nebevay szövegein is :haha:
Nekem Crow volt a kedvencem. Meg az útbaigazítás, asszem Brian házához. Az priceless  :lul:
Meg a Book of Secretsben a "Staying in character" felvétel ("you stealin' me line!"), az is nagyon kész volt.

Selmo

ye old men, too old

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Draconire

Nihilus

Cobra

Egy részét a szövegnek egész érthetően ki tudta mondani. De attól még  :zomg: :comp:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Én

Quote from: Nihilus on 2009-03-15, 12:45:20
Magyar Miku, fuck yeah! :hehe:
OMFG

Amúgy meglepően igényesek lettek a rendezvények a belvárosban, nem gondoltam volna, hogy pont most ilyen színvonalas lesz. A Nemzeti Múzeumhoz csak az utolsó negyedórára értem oda, nagy kár, mert az tényleg nagyon jó volt.
A huszárbemutatón picit meglepődtem. A '48-as szabadságharcosok miért úgy meneteltek, hogy "Links, links"? :confused:

Kuroi Tenshi

Talán mert 48-ig (és utána is) a hadsereg vezényleti nyelve az osztrák volt...

Én

Igen, de azt gondoltam, hogy legalább amíg lázadnak, addig magyarul teszik :hehe:

Flaser

Quote from: Én on 2009-03-15, 15:13:29
Igen, de azt gondoltam, hogy legalább amíg lázadnak, addig magyarul teszik :hehe:

Katona ember előbb lesz szabadságharcos és előbb fog dalolva a halálba menni mintsem a tradícióiból akár egy jottányit is alább adjon. A szabadságharc egyébként sem nemzetiségi, hanem politikai ill. földmozgalom volt, akárhogy is akarják ezt beállítani.

Elég megnézni az aradi, vagy akár a "poéták" tablóját. Egy rakás szlovák, horvát, német (osztrák) és egyéb név virít ott a táblán. Nagyon sokáig a forradalom pusztán a klasszikus "királyságot" akarta "visszaállítani" (valójában a parlamentáris királyságot megteremteni) és csak sokkal később került sor a "trónfosztásra".

Ez különösen a tisztek egy jó részének jelentett problémát, mert egészen addig ők úgy érezték, hogy a kötelességüket teljesítik az esküjüknek megfelelően...aztán a trónfosztás után egyik pillanatról a másikra lettek "árulóvá/esküszegővé".

Pont abba bukott bele (többek között) a forradalom, hogy a nemzetiségek helyzetét csak későn kezdték tisztázni. Amiért meg egyáltalán ideig tudták húzni, az-az, hogy földosztást és földreformot ígértek, s így (Európában egyedülálló módon, mert '48 környékén sok helyen kitört a forradalom) megnyerték maguknak a jobbágyságot is, aki végre magáénak érezhette az ügyet.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Kuroi Tenshi

Aztarohadt... illetve, hogy nem.

Most láttam az arte-n egy műsort, ahogy egy német(?) tóból II. VH-s
gépeket emelnek ki. A gépek nemcsak olyan jó állapotban voltak, hogy
egyben ki tudták emelni, de amint kiemelték, még a tavon, már másztak
fel rá és a plakettjéről a gyári számot, gyártási dátumot, egyebeket le
tudták olvasni; aztán amint kivitték a partra, a még vizes-iszapos gépbe
másztak bele; és hogy az i-re feltegyék a pontot, szállításhoz leszerelték
a szárnyakat -- 65-70 év a tó fenekén, és mégis egy villáskulccsal simán
kilazították a tartó csavarokat és leemelték a szárnyakat, anélkül, hogy
a rozsdásodástól a kezükben szétporladt volna, vagy az iszaptól és a
sok évtől beragadt volna  :eek: