Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Darkstar

Nem. :D
Tegyél fel 1 kérdést valamelyik madárnak, aztán a válasz alapján dönts.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Ja, lehet összetett (duplacsövű) a kérdés?
[spoiler=D_S]"Can you open the door of hell?"-re gondoltam az előbb :)[/spoiler]

Én

Én erre:
[spoiler]A felemelt jobb szárnyad a pokol ajtójához van közelebb, vagy a mennyéhez?[/spoiler]

Darkstar

Két kérdés egy mondtaba olvasztva (pl.: "te vagy az igazmondó madár és az az ajtó a pokolba vezet?") már 2 kérdés, ami több, mint 1. Szóval nem.

Ed.: amilyenek a példák, olyanokat lehet. Habár Member, a tiédet nem értem, mert miért a madárral nyittatnád ki, elég ha megtudod melyik az. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Arra gondoltam, kellő távolságra állva láthatok/hallhatok mondjuk táncoló angyalkákat vagy bugyorban sülő emberkéket, amíg a madarat berántja, mint az FMAban a kapu. :)

Amúgy hangszigetelt az ajtó? :)

Én

Quote from: Member on 2009-04-25, 18:45:32
Arra gondoltam, kellő távolságra állva láthatok/hallhatok mondjuk táncoló angyalkákat vagy bugyorban sülő emberkéket, amíg a madarat berántja, mint az FMAban a kapu. :)

Amúgy hangszigetelt az ajtó? :)

Damnatus

Ismerem ezt a rejtvényt, a megfejtést is, csak nem jut eszembe...  :bruhuhu:
Eszembe jutott!
[spoiler]A társad it mondana erre a kapura?
A válasz pedig mindig hazugság lesz.[/spoiler]

hargharg

van aki nem ismeri?
ugy nez ki...
[spoiler]a masik madar szerint meyik ajto vezet a mennybe, mindketto a pokolba vezetore mutat, a masik a menny[/spoiler]

inb4 sajat magamat rugtam tokon.

jol van, akkor tenyleg nem. : D
rofl

Selmo

A tökéletesség unalmas.

NLZ

[reserved]

Moha

Quote from: Darkstar on 2009-04-25, 18:36:26
Nem. :D
Tegyél fel 1 kérdést valamelyik madárnak, aztán a válasz alapján dönts.
[spoiler]Would the other bird say that the left door leads to heaven?[/spoiler]
Feltéve, ha a madarak tudják egymásról, hogy az egyik hazudik, a másik pedig nem... :D

Tycho

Member

De nem úgy szólt a cucc, hogy egy madarat kérdezhetsz meg? A megfejtésben mind a kettőhöz lett idézve a kérdés!

Rounin

Quote from: Member on 2009-04-25, 21:13:18
De nem úgy szólt a cucc, hogy egy madarat kérdezhetsz meg? A megfejtésben mind a kettőhöz lett idézve a kérdés!

Igen...? Nekem nem úgy tűnik.

Member

"You get to ask ONE question to ONE bird."

Várjunk csak, Moháé más...
EDIT: Nála marad egy ismeretlen.
[spoiler]Mindkét madár válasza kellene, különben nem zárják ki egymást.[/spoiler]

Tycho

[spoiler]"Mit mondana a másik madár, melyik a mennybe vezető ajtó?"
Mindegy melyiket kérdezed, ugyanaz a válasz. Tudod az eredményt. ::)[/spoiler]

Draconire

A madarak nem feltétlen tudják egymásról, hogy minek van ott a másik.

Tycho

Quote from: Draconire on 2009-04-25, 21:43:14
A madarak nem feltétlen tudják egymásról, hogy minek van ott a másik.
A klasszikus feladatban de.

Ennyi erővel a hazudós madárnak se kell mindig hazudnia, és máris megoldhatatlan a feladat.

Én

"Ha a másik madár ellentétes nézetekkel bír az őszinteség terén, mint tenmagad, mit mondana, melyik kapu ez?" :D

Próféta

Akkor már a legelegánsabb, hogy "Ha valaki megkérdezné tőled, melyik a mennybe vezető ajtó, melyikre mutatnál?". Itt a hazudós is a jóra fog mutatni, és egyáltalán nem kell a másik madár.

Én

Quote from: Próféta on 2009-04-25, 21:56:36
Akkor már a legelegánsabb, hogy "Ha valaki megkérdezné tőled, melyik a mennybe vezető ajtó, melyikre mutatnál?". Itt a hazudós is a jóra fog mutatni, és egyáltalán nem kell a másik madár.
:punny:
De amúgy nem tökmindegy, mit kérdezünk? Úgyis csak azt válaszolnák, hogy [/insert bird voice here] :F

Tycho

:jee: :borul:

noriko

Quote from: Tycho on 2009-04-25, 22:25:37
:jee: :borul:
+1
"I wish I could, but I don't want to."

Damnatus

Miért is?

Próféta

Quote from: Damnatus on 2009-04-25, 23:45:34
Miért is?
Ha valaki megkérdezi a hazudóstól, hogy melyik a mennybe vezető ajtó, akkor a pokolra mutat.
Ha valaki megkérdezi a hazudóstól, hogy "Ha valaki megkérdezné tőled, melyik a mennybe vezető ajtó, melyikre mutatnál?", akkor a természetének megfelelően hazudni fog és a menny kapujára mutat.
Tudod, mínuszszor mínusz az plusz.

Én

Quote from: Próféta on 2009-04-25, 23:59:08
Quote from: Damnatus on 2009-04-25, 23:45:34
Miért is?
Ha valaki megkérdezi a hazudóstól, hogy melyik a mennybe vezető ajtó, akkor a pokolra mutat.
Ha valaki megkérdezi a hazudóstól, hogy "Ha valaki megkérdezné tőled, melyik a mennybe vezető ajtó, melyikre mutatnál?", akkor a természetének megfelelően hazudni fog és a menny kapujára mutat.
Tudod, mínuszszor mínusz az plusz.
I FFFFFFF'd a little inside. De ez tényleg fasza :appl:

SaiyaGin

Draconire

Én

Amióta itthon van apám, szerelünk. Konnektor, TV, akkor megpróbáltuk a mosógép lábát megjavítani, nem ment, mosógép le a pincébe, vdékről felhozott mosógép pincéből fel, most meg at próbáljuk beüzemelni, csekély sikerrel... :S Don't forget kids: ha lépcsőn kell le/fel vinni mosógépet, ne papucsban tegyétek.